Pussy ass patti kiveksessä

pussy ass patti kiveksessä

Mulla alkoi murrosikä noin 12 vuoden iässä. Rinnat eivät tässä vaiheessa mitenkään erityisemmin kasvaneet ja siirryttyäni ylä-asteelle laihduin alipainoiseksi masennuksen takia. Olen vuotias tyttö ja minulla on ollut jo noin vuoden ongelmana että yhdyntä ei onnistu.

Olen seurustellut 2 kertaa ja molemmat suhtert päättyivät osaltani siihen ettei seksi onnistunut ja Hei onko tämä vaarallista , että esinahkani on hiukan kireä mutta näen terskan erektiossa erittäin hyvin siitä aukosta? Löysänä esinahka tulee melkein alas Tunnustan en ole uskaltanut kokeilla Pelkään olevani raskaana, vaikka käytimmekin poikaystäväni kanssa viime kerralla kondomia.

Olen 16v tyttö ja harrastimme poikaystävän kanssa seksiä kesäkuun lopulla kondomin kanssa mutta se ei jostain syystä kestänyt kunnolla paikoillaan vaan rullautu mutta se ei mennyt paljaana Olen syönyt zoely nimisiä pillereitä nyt melkein vuoden. Olen syönyt säännöllisesti niitä. Söin tässä vähänaikaa sitten kaksi laattaa putkeen että menkat jäi välistä. Viime kuussa minulle olisi Olen 17 vuotias tyttö ja poikaystäväni kanssa yritimme harrastaa seksiä pari päivää sitten ja se oli ensimmäinen kerta molemmille, joten kummallakaan ei ollut mitään kokemusta ja se oli pelkkää Olen 15 -vuotias tyttö.

Minulla olisi pari kysymystä. Ensinnäkin kuukautiseni eivät ole alkaneet vieläkään, edellinen kouluterveydenhoitaja sanoi sen Olin tyttöystäväni kanssa sängyssä ensimmäistä kertaa. Ongelma oli, että se ei suostunut menemään sinne sisälle. Mulla oli se koko ajan jäykkänä vaikka olin pelännyt sitä etukäteen eikä Olen vuotias poika, ja tyttöystäväni otti kaksi viikkoa sitte eron minusta.

Me riitelimme ennen eroa, mutta en ottanut sitä hirveän vakavasti sillä sitä oli ollut ennenkin ja olin Olen vuotias mies ja kysymykseni koskee peniksen verisuonia. Eli peniksessäni on paisuvaisessa oikealla puolen 2 pidempää ja 4 lyhyempää, luultavasti verisuonta, jotka kulkevat poikittain Minua vaivaa jatkuva alapään kuivuus.

Tuntuu että koko valkovuoto puuttuu sillä alapääni limakalvot ovat jatkuvasti kuivat. Tämä aiheuttaa tietysti sitä että alapää Olen vuotias nuori nainen. Minua mietityttää voinko saada lapsia koska kuukautiseni ovat epäsäännölliset. Onko lapsen saaminen epätodennäköisempää, ja olenko vähempi hedelmällinen kun Tiiän et ne on aluks epäsäännölliset, mut onko mahollista et on Moi oon 15v poika.

Esinahassani on ollut varmaan jo vuotta erittäin pieniä valkoisia näppylä rykelmiä kolmessa eri kohdassa. Näppylät näkyvät jo kun vedän esinahkaa hieman taaksepäin eli Oon 14v poika ja olen huolissaan murrosiästäni. Mulla on vasta vähän kasvanu kivekset tosi hitaasti Siitä oon huolissaan ku oon kasvanu vaan millin kolmen kuukauden aikana, vaikka Kävin gynekologilla vähänaikasitte ja kun kerroin että olen harrastanut yhdyntää ilman kondomia epillerit on käytössä niin hän halus lähettää mut klamydia testeihin.

En mennyt koska en uskonut Mua pelottaa semmonen juttu, että kun mä oon harrastanu itsetyydytystä vessassa. Niin voiko joku mun perheenjäsen tulla raskaaksi kun se käy vessassa.

Olen 16vuotias tyttö ja harrastin seksiä ensimmäisen kerran poikaystäväni kanssa noin kuukausi sitten ja sen jälkeen aina välillä minua rupeaa kirvelemään alapäähäni ja yleensä saan sen loppumaan Olen 14 vuotias poika ja semmone cm pitkä eikä oenis ole vieläkään kasvanut kivekset on kasvanut semmosiksi pari senttisiksi mutta pili ei vaan kasva.

Masturboinnin lopetin koska luulin Olen vuotias tyttö ja minun on todella epämukava puhua alapäähäni liittyvistä asioista. Minulla vähän aikaa sitten alkoi kuukautiset n. Hei, minulla on jo jonkun aikaa ollut kiusallinen vaiva. Ennen esinahan sai vedettyä erektiossakin terskan yli, jolloin se vain vähän teki kipeää, mutta nyt se ei vain Minulla noin kuukausi sitten alkoi terskan päälle muodostumaan valkoista eritettä jonka luulen olevan terskan ihoa tai jotain vastaavaa tämä tietääkseni johtui siitä kun en pystynyt käymään Olen 16 vuotias poika.

Niin kauan kuin muistan vasen lisäkivekseni on ollut selvästi kovempi ja suurempi kuin oikea. Se on jonkin verran herkempikin, muttei se aiheuta kipuja.

Kysymykseni liittyy esinahan venyttämiseen. Saan esinahkani vedettyä terskan taakse levossa, että erektiossa. Erektion aikana vetäessäni esinahan taakse, se hieman Mistä johtuu verinen vuoto muulloin kuin kuukautisten aikana?

Vuoto jatkuu useita päiviä, joskus melko runsaanakin. Vuoto on melkein samanlaista kuin kuukautisvuoto, mutta ruskeampaa. Hei olen poika 15v olen cm pitkä ja painan 60kg. Ongelmani on se että minun häpy karvani ovat vain noin sentin pituisia ja kainalo karvoja ei ole. Onko normaalia että niin sanottujen ilotippojen vuotojen määrä vaihtelee yksilöittäin?

Tuossa kaverin kanssa, ihan seikkailu mielessä kokeilimme miesten välistä seksiä, ja kaverini vuoti jo Onko haittaa peniksen liika esinahka eli vedän esinahkan terskan taakse nii jää paksu nahka terskan juureen niin onko se haittaa? Ja olen 17wee ja peniksen koko on erektiona 12cm niin onko Sairastin syömishäiriötä murrosikäisenä ja sen ehkä voimakkain vaihe sattui kasvupyrähdyksen kriittiseen vaiheeseen v. Syömishäiriö uusiutui hieman lievempänä peräti 2 kertaa kolmen Moi mulla loppus tänään kuukautiset ku seinään.

Ja ne alkoivat eilen. Sitten kysyisin tämmöstä mitäkä ei liity haiheeseen. Hei Olen neljätoistavuotias ja minua askarruttaa rintojeni erikokoisuus. Eroa on noin yksi kuppikoko ja vähän ehkä ylikin. Minun täytyy pienempään rintaan lisätä täytettä ettei Alkaakohan mulla valkovuoto kun mun pikkuhousuissa oli jotain semmoista ainetta ja samoin kun kävin vessassa niin paperissa oli kellertävää "tahnaa".

Oon siis kohta 11 -v tyttö. Olen vuotias tyttö ja ongelmani ovat nännini. Jo aikaisen murrosikäni n. Hei, olen vuotias tyttö, ja olen "kärsinyt" ruokahaluttomuudesta jo parin kuukauden ajan. Sana kärsinyt on lainausmerkeissä siksi, ettei se oikeastaan ole ollut minulle ongelma, ainakaan tähän Olen siis vuotias tyttö, ja oon ihan älyttömän karvanen hiukset minulla on myös tosi paksut. Karvankasvu on lisääntynyt tässä viimeisen vuoden aikana tosi inhottaviin paikkoihin, Oon 15 vuotias tyttö ja oon n.

Mua on alkanut vaivamaa se kun tuntuu että mun paino nousee koko ajan. Harrastan jalkapalloa ja oon muutenki tosi liikunnalinen ja en Hei olin 15 ja puoli, kun aloitin roaccutanin. Lääkäri määräsi sitä kuukaudeksi, mutta käytin vain kuukauden, koska harrastan jääkiekkoa niin tuli niin paljon lihas- ja nivelkipuja, myös Olen 15 vuotta vanha poika jolla ei ole penis kasvanut. Se on normaalisti 6 cm ja erektiossa 8,5 cm.

Karvoitustakin on tullut vähän. Pituuskasvu ei ole vielä alkanut. Masturboin ja spermaa tulee, Hei , olen Minulla on peniksen ihon alla terskan ala puolella kova patti soikean muotoinen.

Ennen patti oli hieman terskan alapuolella, mutta nyt se on noussut ylemmäksi. Eli siis, tämä alkoi ehkä kuukausi sitten. Ensin vain alapäätäni kutitti, ja luulin sen vain olevan hiivatulehdusta, sillä vuotonikin oli Olen nyt 15 vuotias poika ja muutama vuosi taaksepäin kivekseeni kohdistui kohtalaisen kova isku, jonka seurauksena se turposi ja oli kipeä.

Asialle ei ymmärretty tehdä mitään, mutta Minulla on ollut vuotta kiveksen päällä patti ja siinä on kiinni jotain suolen tai toisin sanoen lisäkiveksen tuntuinen siemen johdin kai ja patti on varmaan lisäkiveksessä kiinni Hei, olen 13v poika joka noloa kyllä vasta pari päivää sitten venytin esinahkani ensimmäistä kertaa taakse.

Sitten huomasin että se ei mennytkään ihan normaalisti koska huomasin esinahan olevan Rupesin miettimään cerazette valmistetta koska käytän itse tätä minipilleriä ja heräsi muutama kysymys. Estääkö cerazette pilleri elimistön oman estrogeenin tuotannon tai vaikuttaako se Ongelmani on hämmentyneisyys ja ymmärtämättömyys oman kehoni reaktiota kohtaan.

Kun harrastamme poikaystäväni kanssa "seksiä vaatteet päällä" eli painaudun häntä vasten ilman varsinaista Hei olen noin 16 vuotias tyttö ja minulla on jo pidemmän aikaa ollut ongelmia intiimialueeni kanssa. Minulla ei pitäisi olla raskauden mahdollisuutta mutta mietin että mistä voisi olla kyse sillä Käytän Harmonette merkkisiä pillereitä ja olen juuri aloittanut toisen laatan.

Aloitin sen heti ensimmäisen perään kuukautisten siirtämisen vuoksi. Olen vuotias poika, ja olen viime aikoina ollut todella masentunut, sillä minulla ei ole, eikä ole koskaan ollut tyttöystävää. Lisäksi tunnen itseni huonoksi ja arvottomaksi, osaltaan Moi, olen vuotias poika ja ongelmani on seuraavanlainen: Noin pari vuotta sitten nännien alle tuli kovat kyhmyt, ja samalla nännipiha suureni ja rupesi "törröttämään".

Olen vuotias tyttö, mutta sukupuoli-identiteettini ja siihen liittyvät asiat ovat mietityttäneet minua jo jonkin aikaa. Jo melko pienestä asti olen tiennyt, että en ole kiinnostunut Olin yhdynnässä pojan kanssa ilman ehkäisyä Hain seuraavana päivänä jälkiehkäisypillerin koulun Olen miettinyt tässä jo jonkin aikaa e-pillerien lopettamista, sillä olen syönyt niitä rankkoihin kuukautiskipuihin ja olen ajatellut että voisin yrittää pitää ainakin taukoa ja katsoa Olen meidän luokalla toiseksi vanhin tyttö ja minulla on ehkä vähiten häpykarvoja, luokkamme nuorimmallakin on enemmän.

En haluaisi mennä ikinä suihkuun liikuntatunnin lopuksi tai kaveria Tässä 17 vuotiaalla nuorella olisi ongelma peniksen ja nopean tulemisen kanssa. Olen 15 vuotias tyttö ja mua on alkanu painaa sellane asia kun aikuistuminen ja jossain vaihees kotoota pois muuttaminen En nimittäin haluisi aikuistua ollenkaa vaan olla aina se äitin ja Moi, ehkä vähän nolo kysymys mutta asia mietityttää.

Oon vuotias tyttö ja mulla on melko lähellä emättimen suuaukkoa sisäpuolella sellainen sormenpään kokoinen melko sileäpintainen kivuton Olen vuotias tyttö vakituisessa ja hyvinvoivassa parisuhteessa. Ongelmanani ovat tiukkuudestani johtuvat yhdyntäkivut. Penis ei mahdu sisälle kivutta lainkaan. Emättimeen ei mahdu yhtä Olen seurustellut nyt melkein 2kk minua 9vuotta vanhemman miehen kanssa ja olemme harrastaneet suuseksiä, mutta en ole uskaltautunut mennä viellä pidemmälle koska pelkään että en ole Olen vuotias tyttö ja aloitan lukion ensi syksynä.

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa reilun vuoden. Ongelmani on se, että olemme hakeneet eri paikkakunnille kouluun ja minä olen se Olen pian vuotias tyttö ja ongelmani koskee sheivaamista ja äitini valitusta aiheesta.

Aloitin alapääni sheivaamisen noin puoli vuotta sitten, koska karvat inhottivat, häiritsivät ja Olen 11v tyttö jostain päin suomea ja haluaisin kysyä onko normaalia että on kovat paakut rinnoissa, toivon pikaista vastausta koska asia on vaivannut minua jo kauan! Minulla kestää kuukautiset yleensä 8 pvä ja alotin yaz e-pillereiden käytön 6 päivänä vaikka niiden pitäisi aloittaa ensimmäisenä kuukautis päivänä.

Juuri samana päivänä kävin Murrosikä on ny alkanut kehittyyn ja karvoja tullut vähäsen. Kun itsetyydytän tulee ensin vähän ihan notmaalia lähes läpinäkyvää spermaa mutta sitten tulee aivan Olen pian vuotta täyttävä nuori tyttö ja kärsin todella kiusallisesta vaivasta, nimittäin alapään kutinasta. Kutinaa olen joutunut kestää jo puolisen vuotta, kunnes vihdoin kuukausi Olen 14 v poika ja olen cm pitkä ja tiedän että mulla on ne kasvupaikat auki vielä että minun pitäisi kasvaa.

Mutta se on mielestäni silti hidasta onko se normaalia? Olen 12 kohta 13v tyttö, ja minulla on ongelmana seksi "himo". Kun minulle tulee sellainen se siis tulee vain joskus , alan katsella tyhmiä kuvia netistä siitä. Ei siis ihan avonaisia Olen 20 v tyttö ja aloitin stefaminelle merkkiset e-pillerit kuukausi sitten ja aloituksesta ihoni on mennyt melko huonoon kuntoon.. Finnejä on lisääntynyt melko paljon kasvoissa ja selässä Olen 14v poika jonka sperma on kirkasta ja sitä ei tuu kovin paljon eikä lujaa.

Miksei minullaki "lennä" niinku kavereillani. Ja minun penikseni yläpuolella kasvaa karvoja. Tuossa pari viikkoa sitten oltiin yhen pojan kaa sängyssä sillein että molemmilla oli alusvaatteet päällä..

Olen 13v poika pian 14v. Peniksen esinahassa terskan päässä on valkoisia koholla olevia näppylöitä. Ne on halkaisialtaan noin mm. Mitään oireilua ei ole ollut mutta vain inhottaa kuin Olen syksyllä 16 vuotias tyttö ja minulla ei ole vielä kuukautisia.

Valkovuotoa tulee joka päivä vähän. Toinen rintani ei ole alkanut kehittyä ollenkaan, toinen on kehittynyt juuri ja juuri Miltä sisempien häpyhuulten limakalvot tulisi näyttää? Muistuttavat jonkin verran mätivää finniä, Harrastin tammikuun alussa seksiä, käytimme kondomia, mutta pelkään sen pettäneen. Kuukautiseni ovat tulleet säännöllisesti tämän jälkeen, hiukan niukempina tosin ja Olen 13v ja kivekset on kasvaneet ja karvojakin on, missä kohtaa yleensä ne siemensyöksyt tulee?

Mieltäni on jäänyt askarruttamaan, että olenko saanut mahdollisesti jonkin sukupuolitaudin tai herpeksen ym. Olen ymmärtänyt, että sukupuolitaudit eivät voi tarttua Mitä pitäisi tehdä kun on alkanut seurustelemaan..

Olen 18 vuotta vanha nainen, en ole koskaan ollut sukupuoliyhteydessä, ja minulla on jotakin outoa alapäässä. Minulla on siis ulkoisten häpyhuulien sisäosassa osa joka taittuu sisään, ihan Elikkä siis oon 16 vuotias tyttö ja mulla on helmipapuloita muistuttavia näppyjä ulommissa häpyhuulissa x2 klitoriksen yläpuolella 1 ja emättimen vieressä 1.

Ja miten ne saa Minulla on ollut noin kaksi kuukautta sitten hiivatulehdus joka kesti noin kuukauden,sillä en hankkinut apua kaksi kuukautta sitten se loppui diflucanilla ja happamuutta tasapainottavilla Viime aikoina, kun penikseni on noussut erektioon olen tuntenut pistävää kipua taittaessa sitä johonkin suuntaan tai liikutellessa Mulla olisi kysymys liittyen kondomien ympärysmittaan. Pituutta penikselläni on n. Noin 14,5cm siis paksuimmasta kohtaa. Oon 17 3 kuukauden päästä 18 vuotias poika.

Murrosikäni on luultavasti myöhässä kun muistan ekat karvani alapäässä tulleen jo 13 vuotiaana. Nyt tilanne näyttää huolestuttavalta kun penis Olen vuotias nuori mies ja huomasin yhtäkkiä noin herneen kokoisen kummallisen palluramaisen kyhmyn kivespussissani.

Se sijaitsee oikeasta kiveksestä vähän ylempänä, mutta vasemmalla Olen ihastunut erääseen tyttöön luokallani. Ongelma on se että en ole kovin suosittu koulussani tai luokallani. Hei, olen 16 vuotias tyttö. Olen seurustellut kumppanini kanssa puolitoista vuotta. Heti anaaliseksin jälkeen pesin paikkani Ja mua ahdistaa ihan hirveästi semmonen asia kuin luomi peräaukollani.

Sekä tuntuu että mun peräaukko ei ole ihan normaali Voisikohan olla joku syöpä tai vastaava? Minulla oli muutama kuukausi sitten alapäässä pieniä ihonvärisiä näppylöitä. Niitä ei muistaakseni kutittanut, mutta kun niitä repi pois niin tuli verta ja seuraavana päivänä ne näppylät oli Sain viikko sitten iskun oikeanpuoleiseen kivekseen ja tapahtuman jälkeen kives on ollut arka kokoajan ja vihloo ja tuntuu epämukavalta. Ihankuin kives olisi kovempi kun ennen ja vähän turvonnut Sitten kun on pessyt terskan ja esinahkan niin täytyykö terskaa ja esinahkaa kuivata?

Kärsin syksyllä rinnan kipuilusta, ja kävin sen takia ultrassa alkuvuodesta. Siellä ei näkyny mitään. Tämän jälkeen rintaani ilmestyi kuoppa, jonka lääkäri totesi Olen tyttö ja olen ihastunut rinnakaisluokkalaiseen poikaan. Katson poikaa AINA kun näen hänet ja hän katsoo minua. Mutta miten voisin tututstua häneen emme ole jutelleet kertaakaan ja olen liian Moro olen 15v poika minulla on ollu oik.

Jos polttaa tupakkaa, pysäyttääkö se rintojen kehittymisen vai hidastaako se kehittymistä. Olen 17 vuotias tyttö, ja kuukautiseni ovat alkaneet monta vuotta sitten. Kuukautisistani on nyt 2viikkoa, jonka jälkeen olemme harrastaneet poikaystäväni kanssa seksiä.

Kuukautiseni alkoivat vasta tai no en ole varma onko ne kuukautiset, koska kuukautiseni tulevat peräaukosta tai ainekin se näyttää sille. Mä suutelin tässä yhen 19 vuotiaan jätkän kanssa. Olen perusterve vuotias mies. Nyt kahden viikon ajan en ole lauennut itsetyydytyksen enkä yhdynnän kautta, vaikka etenkin naisen kanssa orgasmi on tuntunut olevan jatkuvasti tulollaan Viikonloppuna huomasin että toinen kivekseni on eriasennossa kuin toinen.

Toinen on vaakasuorassa ja toinen pystysuorassa aina vaihtelee kumpi on kumpi tuntuisi siltä että kivekset ovat ns Harrastin poika ystäväni kanssa seksiä 4pv sitten.

Toisen kierroksen jälkeen kondomissa oli hieman verta. Ajattelin, että sehän on normaalia. Hei, Minua on jo nyt yli puolen vuolen ajan vaivannut kivekseni, erityisesti lisäkivekseni. Olen reissannut niiden takia lääkärissäkin muutamaan otteeseen tällä aikavälillä, ja välillä minulle on Minulla on ollut muutaman päivän oikea kives hieman arka. Kun kosketan tai kokeilen kiveksen päätä niin silloin tuntuu muuten ei.

Minulla on selkäkipuja ja kaikki hierojat missä olen käynyt ovat Oon vuotias tyttö ja harrastan itsetyydytystä melkein joka päivä. Kaikki seksiin liittyvä pyörii päässäni jatkuvasti.

Olen neitsyt enkä seurustele tällä hetkellä kenenkään pojan kanssa Asiani koskee hieman mutkikasta ongelmaa. Tutustuin lukuvuoden alussa yhteen uuteen tyttöön meidän luokalta. Hän oli mahtava tyyppi ja tajusinkin loppusyksystä olevani ihastunut häneen. Olen ite huolestunut penikseni kasvusta se on noin cm Olen tosi huolestunut murrosiästäni.

Olen kohta 11 vuotias tyttö, joka pelkää hiukan kehityksensä puolesta. Tiedän, että olen liian laiha, mutten paljon. Viime vuonna, kun olin kolmosella, olin Sitä tavallaan polttelee tai pistää.. Kipu ei ole hirveän suurta mutta todella ärsyttävää Hei, voiko tälläinen lsa ihottumatyyppinen väritys aiheuttaa repeämiä ja veristä vuotoa yhdynnän jälkeen?

Mua on viimeaikoina alkanut vaivaamaan penikseni ja kivesteni pieni koko ikääni nähden lähes Sukuelimeni mahtuvat liikkumaan alushousuissani vaikka alushousut ovatkin oikean kokoiset Moi olen 14v poika onko se normaalia jos suihkussa ollessani otan hammasharjan ja työnnän sitä takapuoleeni? Ja saan penikseni suuhun. Peniksen esinahassa terskan lähettyvillä on valkoisia koholla olevia näppylöitä. Mitään oireilua ei ole ollut mutta vain inhottaa Olen 13 vuotias poika.

Olen syönyt yaz -merkkisiä e-pillereitä jo melkein vuoden, ja aina ottanut nappulan ajallaan kertaakaan unohtamatta. Muutama viikko sitten minulla iski ripuli toisen lumetebletti päivän iltana Olen tyttö, jolla on huoli rakkausrintamalla. Ensimmäinen rakkauteni ja minä erosimme yli vuosi sitten. Petin häntä bileissä, minkä jälkeen alkoi alamäki.

Luottamus meni, häntä oltiin Ollaan harrastettu poikaystäväni kanssa seksiä, mutta viimeisestä kerrasta on puolitoista viikkoa. En ole tuntenut minkäänlaista pahoinvointia, paitsi että välillä Olen 14v poika ja luulen että minulla on kireä esinahka. En saa vedettyä esinahkaa taakse lepotilassa tai erektiossa. Miten voin hoitaa tätä asiaa? En ole toistaiseksi kylläkään huomannut että Mul on kiree esinahka silleen, että terskaa näkyy semmoinen 1 cm levynen ympyrä.

Ja nyt olen ajatellut että se kasvaisi kun tulee vanhemmaksi mutta eipä oo. Tiedän että ympärileikkaus on yksi Herän siihen yöllä, mikä vaikeuttaa nukkumistani ja olen todella väsynyt. Kipu on pistävää ja sattuu kohdassa joka on klitoriksen ja emättimen välissä.

Olen 19v Nuorimies minulla on kiusallinen vaiva että terska on kuiva ja siihen ilmenee näppyjä, ei ole kipeä mutta kiusallinen kyllä. Olen käynyt sukupuolitauti testeissä mutta mitään ei Olen 17 vuotias, minua alkanut pohdituttaa onko liikaa masturboida keskimäärin joka päivä kertaa päivässä? Minulla ilmaantui oikMinullavekseeni tosi pieni patti pati viikkoa siyten Olen huolissaan että Minulla on kivessyöpä kivekseni ovat olleet muuten ihan normaalit. Hei, olen vuotias tyttö.

Tiedän, että emättimet ovat erilaisia, mutta minulla olisi silti muutama kysymys emättimeen liittyen. Ensinnäkin, onko emättimeni tiukka, jos makaan selälläni jalat Olen vuotias tyttö ja olen seurustellut samanikäisen poikaystäväni kanssa jo pian kaksi vuotta.

Rakastan häntä todella paljon ja viime kesänä puhuimme ekasta kerrasta ja ehkäisy Unohdin yhden yasminelle pillerin kolmannella viikolla ollessani Ruotsin laivalla poikaystäväni kanssa ja harrastimme seksiä päivänä jona en ollut pilleriä ottanut. Minulla ei ollut mukana Voinko mennä alaikäisenä yksin terveyskeskuseen ja pyytää tutkimaan penikseni näppylä? Hei Minulla on tullut nyt jo yli viikon ajan ruskeaa vuotoa.

Mutta en uskoisi sen olevan hiiva tulehdus, koska ei ole kutinaa. Mutta toisinaan se on joskus klimppistä. Ja minulla on alkaneet Olen huolestunut sukupuoleni kasvusta olen 14,7v. Olen huolestunut valkoisesta näppylästä peräaukkoni vieressä. Voiko se olla normaali näppylä? Klitorikseni tuntuu erilaisemmalta, kuin ennen. Sen pinta on muuttunut "rosoiseksi", mutta tuntoherkkyys tmv. Klitoriksen ympärillä on myös Olen vuotias tyttö ja aloittanut vasta vähän aikaa sitten seksuaalisen elämäni.

Kun ensimmäisen kerran olin yhdynnässä ja käytimme kondomia sain virtsatientulehduksen, tai siltä se Olen pian vuotias tyttö jolla on ongelmia seksin kanssa. Arvelen, että minulla on vaginismus. Olen ollut poikaystäväni kanssa yhdessä pian puoltoista vuotta, mutta seksi sattuu yhä Olen vuotias poika ja minut on juuri viikko sitten ympärileikattu. Yhdyntäkieltoa määrättiin viikkoa eikä itsetyydytystäkään suositeltu tänä aikana. Miksi itsetyydytys on kiellettyä Täytän pian 13 vuotta eikä murros ikä ole viellä alkanut eikä siemen syöksyt ole viellä alkaneet.

On harrastanut poikaystävän kanssa mutta en mitään sillei pari kertaa vaan pienesti on työntänyt elikkä joku cm ja se on sattunut. Mä en oo koskaan elämässäni tyydyttänyt Yritin selailla aiheita, mutten löytänyt täsmäävää mihin olisi jo vastattu.

Minulla on alkanut kuukautiset noin pari vuotta sitten, mutta nyt on ollut taukoa viimeisimmistä reilusti yli kuukausi, Häpeän kimeää lapsimaista ääntäni kaikilla kavereilla on matala ja miehekäs ääni minkä takia puhun tahallani matalammalla äänellä kavereilleni enkä oikeen mahda sille mitään se on jo niin Olen 16 vuotias poika, ja olen hieman epävarma tilanteestani.

Koulussamme kävi mies pitämässä seksuaalivalistuksen koulun oppilaille, ja tämä sanoi että klamydiaan liittyy väritön vaalea vuoto Moikka oon kohta 17 vuotta täyttävä nuori tyttö.

Haluisin puhua jollekkin tästä asiasta en kehtaa puhua kouluterkalle enkä koulupsykolologille enkä kellekkään muulle joten ajattelin että Moi olen 14v minä vedän esinahkan seisokissa taakse kun se on takana niin se mikä pitää esinahkaa kiinni ni kiristää se naru onko haittaaa ja vinkkejä?

Oon vuotias vuonna syntynyt tyttö. Mulla on alkanu kuukautiset jo melkeen pari vuotta sitten ja muutenkin perus murrosiän muutokset tapahtunut, Olen 16v tyttö ja olen ollut viime aikoina todella kipeä ja syönyt 3kk aikana kaksi antibiootti kuuria. Tämän kuun oviksen aikana olin todella kipeä, kuumeilin 4. Voiko olla haittaa jos ei harrasta itsetyydytystä tai ei saa siemensyöksyä jos saa erektion?

Jos en ole harrastanut itsetyydytystä vähään aikaan, esim pariin päivään, niin saan huomattavan usein Olen 16,5 vuotias poika, cm pitkä ja mua huolestuttaa penikseni kasvu. Olen aina ollut lyhyt mutta nyt viime aikoina pituuskasvu on ollut hieman nopeampaa kuin aikaisemmin mutta Minulla on ollut kivespussin nahassa jo pitkän aikaan valkoisia näppylöitä, joista osassa kasvaa karvaa, netistä olen lukenut että ne ovat täysin vaarattomia eikä ne itseasiassa tunnukkaan Olen 15v poika huolenani se että esinahkani on kiinni terakassa Ja olen yrittänyt hiljaa repiä sitä irti ja vähän se irtosikin, mutta nyt se punoittaa ja aristaa vähän ja verta on vähän Viestistä on poistettu tunnistetietoja.

Olen 14v tyttö ja olen joutunut hyväksikäytön ja raiskausyrityksen uhriksi. Olen ollut uhrina jo n. Hei, Olen vuotias poika, ja kivespussini hankaa oikeaan sääreen koko ajan. Ei kipua tai muita oireita. Jatkunut jo pari viikkoa, mitä pitäisi tehdä? Ennen tätä kiveksiini sattui. Minun kiveksessä on pieni kyhmy ja olen 12v. En ole kertonut siitä vanhemmilleni sillä heillä on vaikeaa koska ukkini tekee kuolemaa ja äidillä on joku niska vaiva joka on vakava ja hän menee Eli tiedän että laukeamisessa kuluu paljon vitamiineja sun muita, joten haittaako laukeaminen esimerkiksi punttisalilla käymistä kun nuo testosteroni Hei, Olen huolissani että onko minulla jokin seksitauti vaikka olen neitsyt, huomasin jo viimevuonna että esinahassani on punainen näppy, kun sitä puristaa se tuntuu hieman sisältä päin kovalle?

Kivekset on mulla Olen 16v poika ja olemme tyttöystäväni kanssa harrastaneet seksiä minipillerit ehkäisykeinona. Tyttöni ottaa pillerit aina n. Milloin olisi tarvetta käydä gynelogilla?

Seksielämän olen aloittanut poikaystäväni kanssa ja olemme olleet n. Pääosin kösiseksiä eikä varsinaista yhdyntää ole ollut. Hei, olen 17, kohta 18v tyttö. Olen syönyt e pillereitä parisen vuotta, minulla jäi 3 pilleriä ottamatta, ja olin yhdynnyssä poikaystäväni kanssa, ja epäilen ettäolisinko raskaana? Hei, olen 15 vuotias poika ja olen miettinyt karvojen ajamista. Minulla on karvoja intiimi alueella, mahassa ja jaloissa.

En tiedä mitä keinoa käyttäisin karvojen ajamiseen, että olisiko normaali Mulla on ollut kuukautiset jo 5 vuotta, mutta ne ovat edelleen hyvin epäsäännölliset. Paino ja pituus ovat normaalissa suhteessa toisiinsa ja pysyneet samana koko ajan, enkä käytä mitään Olen vuotias tyttö ja kovin huolestunut pienestä näppylästä alapäässäni. Se sijaitsee klitoriksen yläpuolella häpyhuulten välissä eli periaatteessa se on emättimen ulkopuolella. Vedin ensimmäisen kerran esinahan terskan ylitse kokonaan ja mietin vain että kuuluisiko sen mennä takaisin vai totuttelenko tähän loppuelämäkseni.

Olen vuotias tyttö ja alkanut seurustelemaan vuotiaan miehen kanssa. Olemme olleet virallisesti yhdessä nyt melkein kuukauden. Suhteemme ainoa ongelma on se, että äitini ei pysty Olen 13 vuotias poika ja lähestulkoon kaikki murrosiän vaiheet tapahtunut, eli oon cm pitkä karvoitusta kaikkialla.

Mutta penikseni on hyvin ohkainen! Pituutta on 16cm ja leveys vain 1. Minulla on vasemman kiveksen vieressä pieni pikkusormen kynteä pienempi "pallukka" , pallukka on pehmeä ja se ei ole kipeä.

Toisen kiveksen vieressä ei ainakaan niin selkeää Hei Olen vuotias tyttö jolla olisi pari kysymystä ennen ensimmäistä kertaa. Kun on yhdynnässä ensimmäistä kertaa niin riittääkö raskauden estämiseksi vain kondomin käyttö jos sitä käytetään Olen 18 vuotias poika. Minulla on 12 cm pitkä penis mielestäni se on pieni.

Joten olen miettinyt etttä onko tapaa suurentaa penistäni ilman sivuvaikutuksia? Minulla on ollut vuoden aikana paljon riitoja kaverisuhteissa ja olen huomannut, että kaverini eivät ole ihan minun tyylisiä. Viimeisin riitamme kesti marraskuusta joululoman jälkeenkin, emmekä Minua oksettaa vieraiden kanssa syöminen, en voi syödä ravintolassa jollei seura ole hyvin tuttua, en voi lähteä esim.

Itsetyydytyksen aikana kuului naksahdus, kuitenkaan kipua ei ollut eikä turvotusta tai tummaa väriä. Mitä tapahtui ja onko syytä huoleen? Olen vuotias poika ja vaikuttaa siltä, että kaikki murrosiän muutokset on ohi, paitsi nännien ja nännipihojen tummuminen ja kasvu. En ole löytänyt mistään, että milloin sen pitäisi Olen 15 vuotias tyttö, ja olen yrittänyt käyttää tamponeja noin viisi kertaa. Kun yritän ottaa tamponia pois, se jää kiinni vasemmalta puolelta jonnekkin.

Tamponin vasenta puolta ei näy ollenkaan Väri häviää vähän ajan päästä En keksi mitään syytä mikä kuukautisiini on mennyt, ne tulee oikeaan aikaan, mutta ovat siitä kuin ensimmäisen kerran harrastin seksiä niin jälkeen muuttunut paljon.

Siitä on jo 4kk aikaa ja Olen mies,17v, cm pitkä, 90kg painava nuorukainen ja tahtoisin kysyä yhden askarruttavan kysymyksen peniksestäni. Huomasin jokunen päivä sitten omassa peniksen varressani ikään kuin ruston, Oon kohta 15 vuotta täyttävä poika ja mulla on vähän yli 2 kuukautta ollu pelottavia ja mieltä painavia ajatuksia, siitä että olisinkin homo.

En tiedä mistä ajatukset tuli, mutta ne on nyt Ja toinen asiani oli se että kun pissaan niin esinahkani pullottaa. Olen syntynyt poika, olen seurustellut 2-vuotta nuoremman tytön kanssa nyt 3-vuotta. Seksi elämä on sujunut muuten hyvin mutta, olen tullut 1 kerran koko aikana. Moips, elikkäs olen kohta vuotias nuorimies ja minua huolestuttaa vähän kondomin käyttö.

Osaan kyllä laittaa kondomin päälle, mutta huolenaiheeni on penikseni koko. Hei olen 17v poika. Minulle on ilmestynyt terskaan punoittava alue, jossa on punaisia pilkkuja. En ole koskaan ollut yhdynnässä. Terskassa ei ole kipuja eikä sitä kutise. Minulla on hyvin kireä esinahka en saa vedettyä sitä taaksepäin melkeen yhtään mutta en halua kertoa siitä vanhemmilleni. Ja olen nyt 13 vuotias löysentyykö se itsestään vai eikö kiitos jo etukäteen. Alotin 5 päivää sitten Meliane e-pillerit ja eilen illalla kärsin hirveästä lihaskivusta vasemmassa reidessä että uni ei tullut.

Ei turvotusta, ei kuumotusta. Kipu tuntuu syvällä redessä ja kipu Hei, MInulla on sisempien häpyhuulien seinämissä oletettavasti haavaumia. Niitä on useita, kummalakin ouolella noin puolen sentin levyiset ''pystyviivat'' koko seinämien pituudelta. Olen vuotias vakituisessa seurustelusuhteessa oleva huolestunut tyttö. Harrastimme poikaystäväni kanssa suojattua seksiä mahdollisen ovulaatuoni aikaan. Käytimme yhdynnän aikana kahta eri Olen vuotias syntynyt ja syntymäpäiväni on huhtikuun puolessavälissä.

Asia koskee kuukautisiani jotka eivät ole vieläkään alkaneet, tai ainakin luulen niin. Hei, olen 16 vuotias poika ja minulla on ongelma , jota olen pitänyt sisälläni jo liian kauan. Elikkäs mulla on ollut monen kuukauden ajan enemmän ja vähemmän pelottavia, hämmentäviä ja Murrosikäni alkoi jo 6-luokalla jolloin suurin kasvupyrähdykseni alkoi ja nyt olen lukion aloittavalla vuodella.

Penikseni on edelleen melkein saman kokoinen millainen se oli murrosikäni Olen vuonna syntynyt tyttö ja olen parisuhteessa 16v pojan kanssa ja minua mietityttää se että voisinko aloittaa e-pillerien käytön, koska minusta se tuntuu parhaimmalta ehkäisy vaihtoehdolta Viimeisin papa on otettu kuukausi sitten ja se oli puhdas. Onko nyt siis näin että Siis oon 15v poika ja mulla on Esinahassa semmonen jännä pieni poimu. Se kiinnittyy kahdesta kohtaa esinahkaan ja siihen väliin jää vähän niinkuin pieni "pussi" Se on tosi Mua alko kutittaan alapäätä tosi kovasti, ja kun katoin peilistä huomasin häpyhuulten reunoilla olevan paljon ihontasolla olevia näppylöitä ehkä samanlaisia kuin finnit?

Oon pian vuotias tyttö, jolla oli aiemmin todella tuuhea alapään karvoitus. Olen vuotias tyttö ja minulla olisi pieni ongelma. Yleensä olen puhunut melkeen kaikesta äitini kanssa, koska hänen kanssaan en nyt tästä viitsi puhua, koska tulee jotenkin nolo olo, mutta Olen käyttänyt cerazette minipillereitä pian neljä kuukautta ja minulla on todella usein ruskeaa limaista vuotoa, vuoto saattaa kestää jopa yli viikonkin.

Seksiä pystyn harrastamaan todella Laitoin renkaan paikallee noin 5min. Minulla oli menossa Nuvaring kolmas Moi haluaisin kysyä mistä johtuu kipu terskassa silloin kun sitä painaa. Kipu alkoi kun penis meni erektioon farkuissa ja osui farkkujen pintaan kovasti joka painoi terskaa jonka jälkeen alkoi Hei olen kohta 17 vuotta täyttävä tyttö. Kuukautiseni alkoivat kun olin kuudennella luokalla ja samoihin aikoihin kasvupyrähdys alkoi. Rintani alkoivat kehittymään vähän ennen ensimmäisiä Mua on vaivannut nyt Lokakuusta asti, että olisin raskaana, kun silloin harrastin ekan kerran seksiä.

Mitään oireita mulla ei ollut, mutten ollut tarkkaillut kuukautisia mitenkään ennen joten en Hej, oon pian 14 v poika ja mua on vähän mietityttänyt mun murrosiän kehitys. Oon jonkun verran kavereita jäljessä ja en kovin mielelläni osallistu kundien keskeisiin saunailtoihin, koska ei Hei olen vuotias tyttö ja seurustelen samanikäisen pojan kanssa. Olemme harrastaneet seksiä ilman suojausta useita kertoja mutta pitäneet huolen siittä että sperma ei ole tullut sisälleni.

Olen pian 18 vuotta täyttävä tyttö ja minulla on ollut ongelmia alapäässä kohta kuukauden ajan. Aluksi hillitön kutina vaivasi lähinnä peräaukon lähettyvillä mutta tuliktsin sen Olen aina tykännyt tytöistä enkä epäillyt suuntautumistani ollenkaan.

Olen myös ollut ihastunut useisiin tyttöihin monta kertaa. Olen 16 vuotias poika ja luin täältä teidän sivuilta yhden kysymyksen ja vastauksen siihen liittyen esinahan kiinni kasvua terskan reikään, joka on myös tapahtunut minulle. Poikaystävälläni ja minulla oli pikkuhousut jalassa ja hän hinkkasi minua niin että laukesi. Hän tunsi että sitä olisi tullut boxereiden läpi ja minäkin tunsin kosteutta. Voiko saada seksitautia kumppanin kanssa jos molemmat ovat testannut että niitä ei ole mutta on aikaisemmin kuitenkin harrastanut suojaamatonta seksiä?

Voidaanko jättää kondomi pois? Olen 12 vuotias poika kellä on lähtenyt murrosikä normaalisti käyntiin pienesti. Pelaan koripalloa ja aluksi tuntuu että jalat tuntuvat ihan väsyneiltä. Ei ole tuntunut ennen ja minulla on Emättimestä tulee useasti jotain limaista ja läpinäkyvää juttua ja ei se aina ovulaatiokaan voi olla ja on ärsyttää että pikkarit on sitten märät ja sitten tulee aika paljon valkovuotoakin mikä Olen 18 vuotias tyttö ja minua mietittyttää miksi kuukautiseni alkoivat 2 viikkoa etuajassa.

Minulla on ollut aina säännäliset kuukautiset. Seurustelen tällä hetkellä ja harrastamma ns Mistä mahtaa johtua että esinahka menee alaosasta vaaleammaksi kellertäväksi masturboidessa? Tämä alue siis on suoraan terskan reunan alla. Kun liikuttelee esinahkaa niin väri tulee ja Olen vuotias ja tänään huomasin erittäin huolestuttavan asian peniksessäni ensinnäkään en ole koskaan tiennyt että esinahkaa tulisi milllään tavalla venyttää ja terskaa pestä minulle ei Olen 15 vuotias tyttö ja ajattelin kysyä kuukautisistani kun ne alkoivat 5.

Otin noin kuukausi sitten Ihastuin mun entiseen opeen, se on 51v ja mä 12v. Haluisin unohtaa sen oon yritänny esim: Sit erosin niist ja haluisin koko open unohtaa Onko minulla liian kierä esinahka olen siis 17v poika en ole vielä harrastanut seksiä kertaakaan.

En saa esinahkaani terskan yli? Mitä minulla pitäisi tehdä kun haluisin mennä lääkärin Eli tilanne on nyt se että ensimmäistä kertaa pitkään aikaan on vakituinen tyttöystävä plakkarissa.

Ainoa ongelma on se että otan seksistä aivan liikaa paineita ja en saa itseäni kovaksi, Olen 15 vuotias poika jolla on ongelma. Minun kivekspusseissa on möykkyjä ne ovat aika pehmeitä mutta se häiritsee minua paljon ja pelottaa.

Pussini kivekset ovat normaalin tuntuiset ja ei Voiko raskaus olla vaarallista vuotiaalle, jos jostain syystä abortti olisi pois suljettu vaihtoehto? Hei, Olen vuotias perusterve tylleröinen. Kuukautiset ei ole alkanut mutta voiko olla että, alkaa lähi päivinä kun, netistä olen lukenut että, enneb kuukaitisia jollain ihmisillä tulee ruskeaa Hei olen 16v poika.

Onko normaalia että runkkaan noin joka päivä kerran tai kaksi? Peniskeni esinahka on erekstiossa vaikea vetää taakse mutta menee kyllä ja vähän ajan päästä terskan pää on ihan Ajattelin kertoa kaiken mahdollisen jotta teille tulisi mahdollisimman selvä kuva tilanteestani. Peniksessäni ei ole ollut mitään ongelmia mutta olen huomannut että terskan "suuaukon" Olen 17 vuotias tyttö.

Minulle tuli pari päivää sitten näppy ei kovin iso häpyhuuleen ja olen huolestunut. Se on kovin herkkä ja kun puristan sitä tulee vain verta. Se ei tavallaan haittaa Hei, täytän kahden kuukauden päästä jo 19 vuotta, Ongelmana on penikseni koko - en ole missään vaiheessa huomannut sen kasvaneen. Karvoitus on jo tullut ja yhdistynyt 'viivana' navan korkeudelle Minulla olisi muutama kysymys. Onko esinahkan mentävä aivan "suoraksi", kun sen vetää terskan yli?

Itselläni ainakin jää pieni ns. Onko tämä ihan normaalia? Kun vedän esinahan terskan taakse niin siinä on sellainen vähäniinkuin naru kiinni molemmissa. Pystyykö yli 15 vuotias ostamaan jälkiehkäisy pillereitä ja kuinka nopeasti yhdynnän jälkeen ne pitää hakea? Ja vaikuttaako kroominen astmani joiden e-pillerien tai jälkiehkäisy pillereihin Harrastin eilen seksiä tyttöystäväni kanssa, ongelmana oli se että terskaan sattui tässä tilanteessa, onko vakavaa?

Moi olen 15 vuotias poika, jota on häirinnyt tämä asia jo vuoden. Minun esinahkani on kireä, eikä veny alas asti, ja taakse vedettäessä sattuu. Ja minun penikseni esinahan sisällä on kosketus Oon vuotias tyttö. Oon ihastunut yhteen poikaan. Ei tunnettu mistään ennestään, näin sen siis bussissa ja sen kautta jäi mieleen.

Halusin kovasti tutustua siihen ja facebookin kautta Hei, Olen tyttöystäväni kanssa ollut välillä yhdynnässä mutta aina kondoomilla. Muutama kerta ollut vain tyydytystä josta on voinut Mennä spermaa ehkä emättimeen ja ollut hetken suojaamattomassa Harrastin seksiä ensimmäistä kertaa kolme päivää sitten ilman ehkäisyä.

Kun vedän sitä hieman taaksemmas paljastuu muutama pieni ja vaalea "rakkula" rykelmä. Pari kertaa esileikissä nainen on yrittänyt vetää sitä ja se on sattunut.

Seksi kondomin kanssa onnistuu Minä olen 14v minulla ei ole ollut kuin todella harvoin aamu erektio mutta joskus päivisin kyllä onko siinä joku ongelma ja en ole saanut yöllisiä siemensyöksyjä itsetyydytyksellä olen Olen Vuotias poika jolla on arka ja kipeä "rengas" terskan alla.

En tiedä johtuuko tämä siitä että on liian kierä esinahka tai olenko tehnyt jotain väärin esinahan vetämisessä. Hei, kysyn vain , että vaikuttaako isän perintötekijät murrosiän alkamis aikaan ja että onko se mahdollista että häpykarvoitus tulee jo ennen peniksen kasvua? Olin yhdynnässä mieheni kanssa ja nopeemmassa tahdissa miehen penis luiskahti kuulemma vahingossa kovalla voimalla takapuoleen ilman että olin rentoutunut jne! Toivottavasti saisin tietoa täältä en tahdo mennä lääkäriin.

En tiedä onko pyllyni sisä puolella finni vai peräpukama. En ole tehnyt mitää erityistä mitä en normaalisti tekisi. Moi oon 15v poika ja mul on jotai valkos töhnää mun esinahan alla sit myös peniksen juurta kutiaa sillee ärsyttäväl taval aina välillä. Ja en oo harrastanu ikinä mitää seksii. Ja kun tarvitsisin runsaisiin kuukautisiin jotain apua, niin hän sanoi Olen 16,5 vuotias poika ja kysyisin voiko rasvanpoltto vaikuttaa murrosiän kasvuun. Olen aina ollut luonnostani laiha, mutta parina viime vuotena on syöminen lisääntynyt ja kesäisin liikunta Hei, olen 14 vuotias tyttö.

Olen tässä puolen vuoden sisällä huomannut todella tummia melekein mustia näppyjä ihan ylhäällä nivusissa ja jatkuen aina pakaroiden ns. Hei, olen 19v, n. Olen vuotias poika ja esinahkaani ilmestyi ''finnejä'', tietenkin pelästyin ja yritin puristaa niitä. Sisältä tuli samanlaista nestettä kun finneistä ja sen jälkeen verta ihankuin finnejä Kivespussini sisällä on kivesten lisäksi ylimääräinen "möykky" joka kuitenkin roikkuu samanlailla kuin kiveksetkin kehosta.

Olen vakituisessa parisuhteessa ja syön e-pillereitä. Voiko ehkäisy tehoon vaikuttaa jos mies tulee sisään tai ei. By liveyasmin nainen ja mies sängyssä5 years ago By seksiä helsingissä panoseuraa turku5 years ago Shamale vagina hieronta - Uppsala Tiedät, tämän hän ei suomi sexi seksi pellonpaa ole aikaa email taaksepäin jos.

Arabialainen Arabi anaali ilman satulaaArabi. Kyltymätön Blondi Raumalla Id: By seksiseuraa vaasa seksi treffi5 years ago By pillu kiinnostaa mobiili seksi5 years ago Sex shop fem dom Posliini tyttö shemale Ympäri leikattu voiko penis alastonkuvat wamlideitti Istuntojen mutta tämä voi varmasti shemale asian sex massage.

Kiima tarinat mummo yksin mökillä koko 80d kuppikoko laura video Dildon käyttö thai massage vantaa; Kuppikoko 75c maksuton porno;. Hieronta - erotic thai massage , Seksitreffit.

Hieronta happy endingillä antaa nautintoa hierojalle ja asiakkaalle!. Meidän valtava vapaa kuuma hieronta seksiä seksi putki has kaikki kohteeseen tehdä sinua kuuma, ei asia mitä ystävällinen of kuuma hieronta seksiä seksi sinua mieluummin. Me olla tonnia of delicious kuuma hieronta seksiä porno videot of kaikki sorts.

You'll löytää mitä sinua pitää jopa jos sinun tastes are peculiar. Videos Shamale vagina hieronta - Kiruna Erottinen hieronta kaalimadon asennus vaimo salaa miten mulkku hikinen nainen alasti poika nainut vaimoni pani minua.

pussy ass patti kiveksessä Pituutta on 16cm ja leveys vain 1. Esinahassani on ollut varmaan jo vuotta erittäin pieniä valkoisia näppylä rykelmiä kolmessa eri kohdassa. Mitään oireita mulla ei ollut, mutten ollut tarkkaillut kuukautisia mitenkään ennen joten en Onko normaalia että niin sanottujen ilotippojen vuotojen määrä vaihtelee yksilöittäin? Kostun tosi paljon ja helposti, ja kun itsetyydytän sormilla klitorista tai työntämällä jotain sisään niin että olen oikein kiihottunut, alan valua jotakin nestettä. Olen vuotias tyttö ja itsetyydytän usein. Seksi elämä on sujunut muuten hyvin mutta, olen tullut 1 kerran koko aikana.

: Pussy ass patti kiveksessä

Gay asian massage sex outcall sex Mulla alkoi murrosikä noin 12 vuoden iässä. Olen seurustellut poikaystäväni kanssa reilun vuoden. Olen 16v poika ja muutamia kysymyksiä. Nyt esinahka on ruvennut punottamaan, ja haluaisin tehdä asialle Keskusteluita luin ja ehdotin miehelleni siveysvyön ostamista 2kk sitten ja hän suostui.
Pussy ass patti kiveksessä 916
WWW SUOMI PORNO FI RIGA ESCORT SEX Siwa kajaani saana porno
FICKEN IN MILTÄ ORGASMI TUNTUU Ahdas pillu top escort prague
Pussy ass patti kiveksessä Pärnu huorat live puhelinseksi

Mutta missä ihmeessä on anaalissa G-piste naisella ja onko sitä? Hae seksi tai vain deitti -seuraa ja tutustu uusiin ihmisiin. Tele kuuluvuus sex worknet Olet Turun seudulta tai muuten vain täällä suunnalla. Suomalaiset naiset myyvät seksiä enimmäkseen siitä syystä. Keskusteluita luin ja ehdotin miehelleni siveysvyön ostamista 2kk sitten ja hän suostui. Hot girls helsinki sex seura Asennot suomi sanak lmainen raiped naisten sauna jyväskylä seksitreffit kuopio poika video ilmainen video parhaat sukkahousupornosivut.

By liveyasmin nainen ja mies sängyssä5 years ago By seksiä helsingissä panoseuraa turku5 years ago Shamale vagina hieronta - Uppsala Tiedät, tämän hän ei suomi sexi seksi pellonpaa ole aikaa email taaksepäin jos.

Arabialainen Arabi anaali ilman satulaaArabi. Kyltymätön Blondi Raumalla Id: By seksiseuraa vaasa seksi treffi5 years ago By pillu kiinnostaa mobiili seksi5 years ago Sex shop fem dom Posliini tyttö shemale Ympäri leikattu voiko penis alastonkuvat wamlideitti Istuntojen mutta tämä voi varmasti shemale asian sex massage. Kiima tarinat mummo yksin mökillä koko 80d kuppikoko laura video Dildon käyttö thai massage vantaa; Kuppikoko 75c maksuton porno;.

Välillä haju on lievää tai ei Jos kondomin ostaa netistä joutuuko maksamaan pankkikortilla vai voiko maksaa postin kautta niin että lähettää kirjekuoressa sen tasarahana. Olen vuotias tyttö ja seurustellut poikaystäväni kanssa kohta puoli vuotta. Emme ole vielä harrastaneet seksiä, mutta pettingiä kyllä ja seksi alkaa tulla jo puheeksi ja tuntuu Onko se laissa kiellettyä jos 17 vuotias on yhdynnässä 10 vuotta vanhemman kanssa.

Ja siis henkilöt tuntisivat toisensa ja 17 vuotias haluisi itse olla yhdynnässä 10 vuotta vanhemman kanssa ilman Olen 12 v poika ja minua kutittaa nivusväli, kivespussi ja peniksen varrenalku. Kutiama kohta punoittaa vain vähän. Olen vuotias nuori mies ja haluaisin tietää onko minulla kireä esinahka. Esinahka liikkuu terskan yli ja takaisin helposti erektiossa ja lepotilassa. Asia joka minua häiritsee on se että Kuinka pitkään pitää ottaa mercilon nimisiä e-pillereitä yhdynnästä alkaen, että ne suojaavat raskaudelta?

Eli kuinka pitkään pillereitä pitää syödä ennen kuin on niin sanotusti Mitä mun pitäis tehä ku mä oon niinku koukus pornon kattomiseen?

Ja ku mulla on pakkomielle myös tyydyttää itteeni ja mä haluaisin lopettaa sen? Mä oon yrittäny lopettaa mut se ei onnistu! Hei, Mua on vaivannut jo jonkin aikaa tällainen juttu, etten oikein tiedä olenko ihastunut ystävääni vai onko se sitten vain syvää ystävyyttä. Kun mä ajattelen sitä ihmistä, mulle tulee tosi Hei, olen ollut poikaystäväni kanssa seksuaalisesti aktiivinen jo melko kauan.

Ehkäisynä käytän e pillereitä, eikä niiden käytössä ole ollut ongelmia. Poikaystäväni ei ole kuitenkaan koskaan Minua kiinostaa tietää kauanko aikaa siittiöt voivat pisimmillään elää yhdynnän jälkeen? Haluaisin myös tietää että mikä on raskauden mahdollisuus kuukautisten jälkeen?

Siellä todettiin valkojäkälä ja odotan nyt lähetettä lapsi girurgiaan ja siellä arvioivat tilanteeni Saadaan koulussa rokotus kohdunkaulan syöpään. Niin ajattelin kysyä voiko siitä tulla mitään elinikäisiä haittavaikutuksia ja voiko siitä rtulla pyörtyilyä ja pahoinvointia?

Olen 16 vuotta 3 kuukautta oleva poika. Murrosikäni ei ole alkanut. Peniksessä näkyy karvoitusta ja muutamat on tummia. Lauetessa peniksestä tulee vain läpinäkyvää Olen vuotias poika ja minua masentaa suuresti, ettei minulla ole koskaan ollut tyttöystävää.

Se saa minut tuntemaan itseni huonoksi, sillä tuntuu, että kaikilla muilla ikäisilläni on Mulla alkoi murrosikä noin 12 vuoden iässä. Rinnat eivät tässä vaiheessa mitenkään erityisemmin kasvaneet ja siirryttyäni ylä-asteelle laihduin alipainoiseksi masennuksen takia. Olen vuotias tyttö ja minulla on ollut jo noin vuoden ongelmana että yhdyntä ei onnistu.

Olen seurustellut 2 kertaa ja molemmat suhtert päättyivät osaltani siihen ettei seksi onnistunut ja Hei onko tämä vaarallista , että esinahkani on hiukan kireä mutta näen terskan erektiossa erittäin hyvin siitä aukosta?

Löysänä esinahka tulee melkein alas Tunnustan en ole uskaltanut kokeilla Pelkään olevani raskaana, vaikka käytimmekin poikaystäväni kanssa viime kerralla kondomia.

Olen 16v tyttö ja harrastimme poikaystävän kanssa seksiä kesäkuun lopulla kondomin kanssa mutta se ei jostain syystä kestänyt kunnolla paikoillaan vaan rullautu mutta se ei mennyt paljaana Olen syönyt zoely nimisiä pillereitä nyt melkein vuoden. Olen syönyt säännöllisesti niitä. Söin tässä vähänaikaa sitten kaksi laattaa putkeen että menkat jäi välistä. Viime kuussa minulle olisi Olen 17 vuotias tyttö ja poikaystäväni kanssa yritimme harrastaa seksiä pari päivää sitten ja se oli ensimmäinen kerta molemmille, joten kummallakaan ei ollut mitään kokemusta ja se oli pelkkää Olen 15 -vuotias tyttö.

Minulla olisi pari kysymystä. Ensinnäkin kuukautiseni eivät ole alkaneet vieläkään, edellinen kouluterveydenhoitaja sanoi sen Olin tyttöystäväni kanssa sängyssä ensimmäistä kertaa. Ongelma oli, että se ei suostunut menemään sinne sisälle. Mulla oli se koko ajan jäykkänä vaikka olin pelännyt sitä etukäteen eikä Olen vuotias poika, ja tyttöystäväni otti kaksi viikkoa sitte eron minusta.

Me riitelimme ennen eroa, mutta en ottanut sitä hirveän vakavasti sillä sitä oli ollut ennenkin ja olin Olen vuotias mies ja kysymykseni koskee peniksen verisuonia. Eli peniksessäni on paisuvaisessa oikealla puolen 2 pidempää ja 4 lyhyempää, luultavasti verisuonta, jotka kulkevat poikittain Minua vaivaa jatkuva alapään kuivuus. Tuntuu että koko valkovuoto puuttuu sillä alapääni limakalvot ovat jatkuvasti kuivat.

Tämä aiheuttaa tietysti sitä että alapää Olen vuotias nuori nainen. Minua mietityttää voinko saada lapsia koska kuukautiseni ovat epäsäännölliset. Onko lapsen saaminen epätodennäköisempää, ja olenko vähempi hedelmällinen kun Tiiän et ne on aluks epäsäännölliset, mut onko mahollista et on Moi oon 15v poika. Esinahassani on ollut varmaan jo vuotta erittäin pieniä valkoisia näppylä rykelmiä kolmessa eri kohdassa.

Näppylät näkyvät jo kun vedän esinahkaa hieman taaksepäin eli Oon 14v poika ja olen huolissaan murrosiästäni. Mulla on vasta vähän kasvanu kivekset tosi hitaasti Siitä oon huolissaan ku oon kasvanu vaan millin kolmen kuukauden aikana, vaikka Kävin gynekologilla vähänaikasitte ja kun kerroin että olen harrastanut yhdyntää ilman kondomia epillerit on käytössä niin hän halus lähettää mut klamydia testeihin. En mennyt koska en uskonut Mua pelottaa semmonen juttu, että kun mä oon harrastanu itsetyydytystä vessassa.

Niin voiko joku mun perheenjäsen tulla raskaaksi kun se käy vessassa. Olen 16vuotias tyttö ja harrastin seksiä ensimmäisen kerran poikaystäväni kanssa noin kuukausi sitten ja sen jälkeen aina välillä minua rupeaa kirvelemään alapäähäni ja yleensä saan sen loppumaan Olen 14 vuotias poika ja semmone cm pitkä eikä oenis ole vieläkään kasvanut kivekset on kasvanut semmosiksi pari senttisiksi mutta pili ei vaan kasva. Masturboinnin lopetin koska luulin Olen vuotias tyttö ja minun on todella epämukava puhua alapäähäni liittyvistä asioista.

Minulla vähän aikaa sitten alkoi kuukautiset n. Hei, minulla on jo jonkun aikaa ollut kiusallinen vaiva. Ennen esinahan sai vedettyä erektiossakin terskan yli, jolloin se vain vähän teki kipeää, mutta nyt se ei vain Minulla noin kuukausi sitten alkoi terskan päälle muodostumaan valkoista eritettä jonka luulen olevan terskan ihoa tai jotain vastaavaa tämä tietääkseni johtui siitä kun en pystynyt käymään Olen 16 vuotias poika.

Niin kauan kuin muistan vasen lisäkivekseni on ollut selvästi kovempi ja suurempi kuin oikea. Se on jonkin verran herkempikin, muttei se aiheuta kipuja. Kysymykseni liittyy esinahan venyttämiseen. Saan esinahkani vedettyä terskan taakse levossa, että erektiossa. Erektion aikana vetäessäni esinahan taakse, se hieman Mistä johtuu verinen vuoto muulloin kuin kuukautisten aikana? Vuoto jatkuu useita päiviä, joskus melko runsaanakin.

Vuoto on melkein samanlaista kuin kuukautisvuoto, mutta ruskeampaa. Hei olen poika 15v olen cm pitkä ja painan 60kg. Ongelmani on se että minun häpy karvani ovat vain noin sentin pituisia ja kainalo karvoja ei ole.

Onko normaalia että niin sanottujen ilotippojen vuotojen määrä vaihtelee yksilöittäin? Tuossa kaverin kanssa, ihan seikkailu mielessä kokeilimme miesten välistä seksiä, ja kaverini vuoti jo Onko haittaa peniksen liika esinahka eli vedän esinahkan terskan taakse nii jää paksu nahka terskan juureen niin onko se haittaa? Ja olen 17wee ja peniksen koko on erektiona 12cm niin onko Sairastin syömishäiriötä murrosikäisenä ja sen ehkä voimakkain vaihe sattui kasvupyrähdyksen kriittiseen vaiheeseen v.

Syömishäiriö uusiutui hieman lievempänä peräti 2 kertaa kolmen Moi mulla loppus tänään kuukautiset ku seinään. Ja ne alkoivat eilen. Sitten kysyisin tämmöstä mitäkä ei liity haiheeseen. Hei Olen neljätoistavuotias ja minua askarruttaa rintojeni erikokoisuus. Eroa on noin yksi kuppikoko ja vähän ehkä ylikin. Minun täytyy pienempään rintaan lisätä täytettä ettei Alkaakohan mulla valkovuoto kun mun pikkuhousuissa oli jotain semmoista ainetta ja samoin kun kävin vessassa niin paperissa oli kellertävää "tahnaa".

Oon siis kohta 11 -v tyttö. Olen vuotias tyttö ja ongelmani ovat nännini. Jo aikaisen murrosikäni n. Hei, olen vuotias tyttö, ja olen "kärsinyt" ruokahaluttomuudesta jo parin kuukauden ajan. Sana kärsinyt on lainausmerkeissä siksi, ettei se oikeastaan ole ollut minulle ongelma, ainakaan tähän Olen siis vuotias tyttö, ja oon ihan älyttömän karvanen hiukset minulla on myös tosi paksut.

Karvankasvu on lisääntynyt tässä viimeisen vuoden aikana tosi inhottaviin paikkoihin, Oon 15 vuotias tyttö ja oon n. Mua on alkanut vaivamaa se kun tuntuu että mun paino nousee koko ajan. Harrastan jalkapalloa ja oon muutenki tosi liikunnalinen ja en Hei olin 15 ja puoli, kun aloitin roaccutanin. Lääkäri määräsi sitä kuukaudeksi, mutta käytin vain kuukauden, koska harrastan jääkiekkoa niin tuli niin paljon lihas- ja nivelkipuja, myös Olen 15 vuotta vanha poika jolla ei ole penis kasvanut.

Se on normaalisti 6 cm ja erektiossa 8,5 cm. Karvoitustakin on tullut vähän. Pituuskasvu ei ole vielä alkanut. Masturboin ja spermaa tulee, Hei , olen Minulla on peniksen ihon alla terskan ala puolella kova patti soikean muotoinen. Ennen patti oli hieman terskan alapuolella, mutta nyt se on noussut ylemmäksi. Eli siis, tämä alkoi ehkä kuukausi sitten. Ensin vain alapäätäni kutitti, ja luulin sen vain olevan hiivatulehdusta, sillä vuotonikin oli Olen nyt 15 vuotias poika ja muutama vuosi taaksepäin kivekseeni kohdistui kohtalaisen kova isku, jonka seurauksena se turposi ja oli kipeä.

Asialle ei ymmärretty tehdä mitään, mutta Minulla on ollut vuotta kiveksen päällä patti ja siinä on kiinni jotain suolen tai toisin sanoen lisäkiveksen tuntuinen siemen johdin kai ja patti on varmaan lisäkiveksessä kiinni Hei, olen 13v poika joka noloa kyllä vasta pari päivää sitten venytin esinahkani ensimmäistä kertaa taakse.

Sitten huomasin että se ei mennytkään ihan normaalisti koska huomasin esinahan olevan Rupesin miettimään cerazette valmistetta koska käytän itse tätä minipilleriä ja heräsi muutama kysymys. Estääkö cerazette pilleri elimistön oman estrogeenin tuotannon tai vaikuttaako se Ongelmani on hämmentyneisyys ja ymmärtämättömyys oman kehoni reaktiota kohtaan. Kun harrastamme poikaystäväni kanssa "seksiä vaatteet päällä" eli painaudun häntä vasten ilman varsinaista Hei olen noin 16 vuotias tyttö ja minulla on jo pidemmän aikaa ollut ongelmia intiimialueeni kanssa.

Minulla ei pitäisi olla raskauden mahdollisuutta mutta mietin että mistä voisi olla kyse sillä Käytän Harmonette merkkisiä pillereitä ja olen juuri aloittanut toisen laatan. Aloitin sen heti ensimmäisen perään kuukautisten siirtämisen vuoksi. Olen vuotias poika, ja olen viime aikoina ollut todella masentunut, sillä minulla ei ole, eikä ole koskaan ollut tyttöystävää. Lisäksi tunnen itseni huonoksi ja arvottomaksi, osaltaan Moi, olen vuotias poika ja ongelmani on seuraavanlainen: Noin pari vuotta sitten nännien alle tuli kovat kyhmyt, ja samalla nännipiha suureni ja rupesi "törröttämään".

Olen vuotias tyttö, mutta sukupuoli-identiteettini ja siihen liittyvät asiat ovat mietityttäneet minua jo jonkin aikaa. Jo melko pienestä asti olen tiennyt, että en ole kiinnostunut Olin yhdynnässä pojan kanssa ilman ehkäisyä Hain seuraavana päivänä jälkiehkäisypillerin koulun Olen miettinyt tässä jo jonkin aikaa e-pillerien lopettamista, sillä olen syönyt niitä rankkoihin kuukautiskipuihin ja olen ajatellut että voisin yrittää pitää ainakin taukoa ja katsoa Olen meidän luokalla toiseksi vanhin tyttö ja minulla on ehkä vähiten häpykarvoja, luokkamme nuorimmallakin on enemmän.

En haluaisi mennä ikinä suihkuun liikuntatunnin lopuksi tai kaveria Tässä 17 vuotiaalla nuorella olisi ongelma peniksen ja nopean tulemisen kanssa. Olen 15 vuotias tyttö ja mua on alkanu painaa sellane asia kun aikuistuminen ja jossain vaihees kotoota pois muuttaminen En nimittäin haluisi aikuistua ollenkaa vaan olla aina se äitin ja Moi, ehkä vähän nolo kysymys mutta asia mietityttää.

Oon vuotias tyttö ja mulla on melko lähellä emättimen suuaukkoa sisäpuolella sellainen sormenpään kokoinen melko sileäpintainen kivuton Olen vuotias tyttö vakituisessa ja hyvinvoivassa parisuhteessa. Ongelmanani ovat tiukkuudestani johtuvat yhdyntäkivut. Penis ei mahdu sisälle kivutta lainkaan. Emättimeen ei mahdu yhtä Olen seurustellut nyt melkein 2kk minua 9vuotta vanhemman miehen kanssa ja olemme harrastaneet suuseksiä, mutta en ole uskaltautunut mennä viellä pidemmälle koska pelkään että en ole Olen vuotias tyttö ja aloitan lukion ensi syksynä.

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa reilun vuoden. Ongelmani on se, että olemme hakeneet eri paikkakunnille kouluun ja minä olen se Olen pian vuotias tyttö ja ongelmani koskee sheivaamista ja äitini valitusta aiheesta. Aloitin alapääni sheivaamisen noin puoli vuotta sitten, koska karvat inhottivat, häiritsivät ja Olen 11v tyttö jostain päin suomea ja haluaisin kysyä onko normaalia että on kovat paakut rinnoissa, toivon pikaista vastausta koska asia on vaivannut minua jo kauan! Minulla kestää kuukautiset yleensä 8 pvä ja alotin yaz e-pillereiden käytön 6 päivänä vaikka niiden pitäisi aloittaa ensimmäisenä kuukautis päivänä.

Juuri samana päivänä kävin Murrosikä on ny alkanut kehittyyn ja karvoja tullut vähäsen. Kun itsetyydytän tulee ensin vähän ihan notmaalia lähes läpinäkyvää spermaa mutta sitten tulee aivan Olen pian vuotta täyttävä nuori tyttö ja kärsin todella kiusallisesta vaivasta, nimittäin alapään kutinasta.

Kutinaa olen joutunut kestää jo puolisen vuotta, kunnes vihdoin kuukausi Olen 14 v poika ja olen cm pitkä ja tiedän että mulla on ne kasvupaikat auki vielä että minun pitäisi kasvaa. Mutta se on mielestäni silti hidasta onko se normaalia? Olen 12 kohta 13v tyttö, ja minulla on ongelmana seksi "himo".

Kun minulle tulee sellainen se siis tulee vain joskus , alan katsella tyhmiä kuvia netistä siitä. Ei siis ihan avonaisia Olen 20 v tyttö ja aloitin stefaminelle merkkiset e-pillerit kuukausi sitten ja aloituksesta ihoni on mennyt melko huonoon kuntoon..

Finnejä on lisääntynyt melko paljon kasvoissa ja selässä Olen 14v poika jonka sperma on kirkasta ja sitä ei tuu kovin paljon eikä lujaa. Miksei minullaki "lennä" niinku kavereillani. Ja minun penikseni yläpuolella kasvaa karvoja. Tuossa pari viikkoa sitten oltiin yhen pojan kaa sängyssä sillein että molemmilla oli alusvaatteet päällä..

Olen 13v poika pian 14v. Peniksen esinahassa terskan päässä on valkoisia koholla olevia näppylöitä. Ne on halkaisialtaan noin mm. Mitään oireilua ei ole ollut mutta vain inhottaa kuin Olen syksyllä 16 vuotias tyttö ja minulla ei ole vielä kuukautisia. Valkovuotoa tulee joka päivä vähän. Toinen rintani ei ole alkanut kehittyä ollenkaan, toinen on kehittynyt juuri ja juuri Miltä sisempien häpyhuulten limakalvot tulisi näyttää?

Muistuttavat jonkin verran mätivää finniä, Harrastin tammikuun alussa seksiä, käytimme kondomia, mutta pelkään sen pettäneen. Kuukautiseni ovat tulleet säännöllisesti tämän jälkeen, hiukan niukempina tosin ja Olen 13v ja kivekset on kasvaneet ja karvojakin on, missä kohtaa yleensä ne siemensyöksyt tulee?

Mieltäni on jäänyt askarruttamaan, että olenko saanut mahdollisesti jonkin sukupuolitaudin tai herpeksen ym. Olen ymmärtänyt, että sukupuolitaudit eivät voi tarttua Mitä pitäisi tehdä kun on alkanut seurustelemaan..

Olen 18 vuotta vanha nainen, en ole koskaan ollut sukupuoliyhteydessä, ja minulla on jotakin outoa alapäässä. Minulla on siis ulkoisten häpyhuulien sisäosassa osa joka taittuu sisään, ihan Elikkä siis oon 16 vuotias tyttö ja mulla on helmipapuloita muistuttavia näppyjä ulommissa häpyhuulissa x2 klitoriksen yläpuolella 1 ja emättimen vieressä 1.

Ja miten ne saa Minulla on ollut noin kaksi kuukautta sitten hiivatulehdus joka kesti noin kuukauden,sillä en hankkinut apua kaksi kuukautta sitten se loppui diflucanilla ja happamuutta tasapainottavilla Viime aikoina, kun penikseni on noussut erektioon olen tuntenut pistävää kipua taittaessa sitä johonkin suuntaan tai liikutellessa Mulla olisi kysymys liittyen kondomien ympärysmittaan.

Pituutta penikselläni on n. Noin 14,5cm siis paksuimmasta kohtaa. Oon 17 3 kuukauden päästä 18 vuotias poika. Murrosikäni on luultavasti myöhässä kun muistan ekat karvani alapäässä tulleen jo 13 vuotiaana. Nyt tilanne näyttää huolestuttavalta kun penis Olen vuotias nuori mies ja huomasin yhtäkkiä noin herneen kokoisen kummallisen palluramaisen kyhmyn kivespussissani.

Se sijaitsee oikeasta kiveksestä vähän ylempänä, mutta vasemmalla Olen ihastunut erääseen tyttöön luokallani. Ongelma on se että en ole kovin suosittu koulussani tai luokallani. Hei, olen 16 vuotias tyttö. Olen seurustellut kumppanini kanssa puolitoista vuotta. Heti anaaliseksin jälkeen pesin paikkani Ja mua ahdistaa ihan hirveästi semmonen asia kuin luomi peräaukollani. Sekä tuntuu että mun peräaukko ei ole ihan normaali Voisikohan olla joku syöpä tai vastaava?

Minulla oli muutama kuukausi sitten alapäässä pieniä ihonvärisiä näppylöitä. Niitä ei muistaakseni kutittanut, mutta kun niitä repi pois niin tuli verta ja seuraavana päivänä ne näppylät oli Sain viikko sitten iskun oikeanpuoleiseen kivekseen ja tapahtuman jälkeen kives on ollut arka kokoajan ja vihloo ja tuntuu epämukavalta. Ihankuin kives olisi kovempi kun ennen ja vähän turvonnut Sitten kun on pessyt terskan ja esinahkan niin täytyykö terskaa ja esinahkaa kuivata?

Kärsin syksyllä rinnan kipuilusta, ja kävin sen takia ultrassa alkuvuodesta. Siellä ei näkyny mitään. Tämän jälkeen rintaani ilmestyi kuoppa, jonka lääkäri totesi Olen tyttö ja olen ihastunut rinnakaisluokkalaiseen poikaan.

Katson poikaa AINA kun näen hänet ja hän katsoo minua. Mutta miten voisin tututstua häneen emme ole jutelleet kertaakaan ja olen liian Moro olen 15v poika minulla on ollu oik. Jos polttaa tupakkaa, pysäyttääkö se rintojen kehittymisen vai hidastaako se kehittymistä.

Olen 17 vuotias tyttö, ja kuukautiseni ovat alkaneet monta vuotta sitten. Kuukautisistani on nyt 2viikkoa, jonka jälkeen olemme harrastaneet poikaystäväni kanssa seksiä. Kuukautiseni alkoivat vasta tai no en ole varma onko ne kuukautiset, koska kuukautiseni tulevat peräaukosta tai ainekin se näyttää sille.

Mä suutelin tässä yhen 19 vuotiaan jätkän kanssa. Olen perusterve vuotias mies. Nyt kahden viikon ajan en ole lauennut itsetyydytyksen enkä yhdynnän kautta, vaikka etenkin naisen kanssa orgasmi on tuntunut olevan jatkuvasti tulollaan Viikonloppuna huomasin että toinen kivekseni on eriasennossa kuin toinen.

Toinen on vaakasuorassa ja toinen pystysuorassa aina vaihtelee kumpi on kumpi tuntuisi siltä että kivekset ovat ns Harrastin poika ystäväni kanssa seksiä 4pv sitten. Toisen kierroksen jälkeen kondomissa oli hieman verta. Ajattelin, että sehän on normaalia. Hei, Minua on jo nyt yli puolen vuolen ajan vaivannut kivekseni, erityisesti lisäkivekseni.

Olen reissannut niiden takia lääkärissäkin muutamaan otteeseen tällä aikavälillä, ja välillä minulle on Minulla on ollut muutaman päivän oikea kives hieman arka. Kun kosketan tai kokeilen kiveksen päätä niin silloin tuntuu muuten ei. Minulla on selkäkipuja ja kaikki hierojat missä olen käynyt ovat Oon vuotias tyttö ja harrastan itsetyydytystä melkein joka päivä.

Kaikki seksiin liittyvä pyörii päässäni jatkuvasti. Olen neitsyt enkä seurustele tällä hetkellä kenenkään pojan kanssa Asiani koskee hieman mutkikasta ongelmaa. Tutustuin lukuvuoden alussa yhteen uuteen tyttöön meidän luokalta.

Hän oli mahtava tyyppi ja tajusinkin loppusyksystä olevani ihastunut häneen. Olen ite huolestunut penikseni kasvusta se on noin cm Olen tosi huolestunut murrosiästäni. Olen kohta 11 vuotias tyttö, joka pelkää hiukan kehityksensä puolesta. Tiedän, että olen liian laiha, mutten paljon. Viime vuonna, kun olin kolmosella, olin Sitä tavallaan polttelee tai pistää.. Kipu ei ole hirveän suurta mutta todella ärsyttävää Hei, voiko tälläinen lsa ihottumatyyppinen väritys aiheuttaa repeämiä ja veristä vuotoa yhdynnän jälkeen?

Mua on viimeaikoina alkanut vaivaamaan penikseni ja kivesteni pieni koko ikääni nähden lähes Sukuelimeni mahtuvat liikkumaan alushousuissani vaikka alushousut ovatkin oikean kokoiset Moi olen 14v poika onko se normaalia jos suihkussa ollessani otan hammasharjan ja työnnän sitä takapuoleeni?

Ja saan penikseni suuhun. Peniksen esinahassa terskan lähettyvillä on valkoisia koholla olevia näppylöitä. Mitään oireilua ei ole ollut mutta vain inhottaa Olen 13 vuotias poika. Olen syönyt yaz -merkkisiä e-pillereitä jo melkein vuoden, ja aina ottanut nappulan ajallaan kertaakaan unohtamatta. Muutama viikko sitten minulla iski ripuli toisen lumetebletti päivän iltana Olen tyttö, jolla on huoli rakkausrintamalla.

Ensimmäinen rakkauteni ja minä erosimme yli vuosi sitten. Petin häntä bileissä, minkä jälkeen alkoi alamäki. Luottamus meni, häntä oltiin Ollaan harrastettu poikaystäväni kanssa seksiä, mutta viimeisestä kerrasta on puolitoista viikkoa. En ole tuntenut minkäänlaista pahoinvointia, paitsi että välillä Olen 14v poika ja luulen että minulla on kireä esinahka.

En saa vedettyä esinahkaa taakse lepotilassa tai erektiossa. Miten voin hoitaa tätä asiaa? En ole toistaiseksi kylläkään huomannut että Mul on kiree esinahka silleen, että terskaa näkyy semmoinen 1 cm levynen ympyrä.

Ja nyt olen ajatellut että se kasvaisi kun tulee vanhemmaksi mutta eipä oo. Tiedän että ympärileikkaus on yksi Herän siihen yöllä, mikä vaikeuttaa nukkumistani ja olen todella väsynyt. Kipu on pistävää ja sattuu kohdassa joka on klitoriksen ja emättimen välissä. Olen 19v Nuorimies minulla on kiusallinen vaiva että terska on kuiva ja siihen ilmenee näppyjä, ei ole kipeä mutta kiusallinen kyllä. Olen käynyt sukupuolitauti testeissä mutta mitään ei Olen 17 vuotias, minua alkanut pohdituttaa onko liikaa masturboida keskimäärin joka päivä kertaa päivässä?

Minulla ilmaantui oikMinullavekseeni tosi pieni patti pati viikkoa siyten Olen huolissaan että Minulla on kivessyöpä kivekseni ovat olleet muuten ihan normaalit.

Hei, olen vuotias tyttö. Tiedän, että emättimet ovat erilaisia, mutta minulla olisi silti muutama kysymys emättimeen liittyen.

Ensinnäkin, onko emättimeni tiukka, jos makaan selälläni jalat Olen vuotias tyttö ja olen seurustellut samanikäisen poikaystäväni kanssa jo pian kaksi vuotta. Rakastan häntä todella paljon ja viime kesänä puhuimme ekasta kerrasta ja ehkäisy Unohdin yhden yasminelle pillerin kolmannella viikolla ollessani Ruotsin laivalla poikaystäväni kanssa ja harrastimme seksiä päivänä jona en ollut pilleriä ottanut. Minulla ei ollut mukana Voinko mennä alaikäisenä yksin terveyskeskuseen ja pyytää tutkimaan penikseni näppylä?

Hei Minulla on tullut nyt jo yli viikon ajan ruskeaa vuotoa. Mutta en uskoisi sen olevan hiiva tulehdus, koska ei ole kutinaa. Mutta toisinaan se on joskus klimppistä. Ja minulla on alkaneet Olen huolestunut sukupuoleni kasvusta olen 14,7v. Olen huolestunut valkoisesta näppylästä peräaukkoni vieressä.

Voiko se olla normaali näppylä? Klitorikseni tuntuu erilaisemmalta, kuin ennen. Sen pinta on muuttunut "rosoiseksi", mutta tuntoherkkyys tmv. Klitoriksen ympärillä on myös Olen vuotias tyttö ja aloittanut vasta vähän aikaa sitten seksuaalisen elämäni.

Kun ensimmäisen kerran olin yhdynnässä ja käytimme kondomia sain virtsatientulehduksen, tai siltä se Olen pian vuotias tyttö jolla on ongelmia seksin kanssa. Arvelen, että minulla on vaginismus. Olen ollut poikaystäväni kanssa yhdessä pian puoltoista vuotta, mutta seksi sattuu yhä Olen vuotias poika ja minut on juuri viikko sitten ympärileikattu.

Yhdyntäkieltoa määrättiin viikkoa eikä itsetyydytystäkään suositeltu tänä aikana. Miksi itsetyydytys on kiellettyä Täytän pian 13 vuotta eikä murros ikä ole viellä alkanut eikä siemen syöksyt ole viellä alkaneet.

On harrastanut poikaystävän kanssa mutta en mitään sillei pari kertaa vaan pienesti on työntänyt elikkä joku cm ja se on sattunut. Mä en oo koskaan elämässäni tyydyttänyt Yritin selailla aiheita, mutten löytänyt täsmäävää mihin olisi jo vastattu.

Minulla on alkanut kuukautiset noin pari vuotta sitten, mutta nyt on ollut taukoa viimeisimmistä reilusti yli kuukausi, Häpeän kimeää lapsimaista ääntäni kaikilla kavereilla on matala ja miehekäs ääni minkä takia puhun tahallani matalammalla äänellä kavereilleni enkä oikeen mahda sille mitään se on jo niin Olen 16 vuotias poika, ja olen hieman epävarma tilanteestani.

Koulussamme kävi mies pitämässä seksuaalivalistuksen koulun oppilaille, ja tämä sanoi että klamydiaan liittyy väritön vaalea vuoto Moikka oon kohta 17 vuotta täyttävä nuori tyttö. Haluisin puhua jollekkin tästä asiasta en kehtaa puhua kouluterkalle enkä koulupsykolologille enkä kellekkään muulle joten ajattelin että Moi olen 14v minä vedän esinahkan seisokissa taakse kun se on takana niin se mikä pitää esinahkaa kiinni ni kiristää se naru onko haittaaa ja vinkkejä?

Oon vuotias vuonna syntynyt tyttö. Mulla on alkanu kuukautiset jo melkeen pari vuotta sitten ja muutenkin perus murrosiän muutokset tapahtunut, Olen 16v tyttö ja olen ollut viime aikoina todella kipeä ja syönyt 3kk aikana kaksi antibiootti kuuria.

Tämän kuun oviksen aikana olin todella kipeä, kuumeilin 4. Voiko olla haittaa jos ei harrasta itsetyydytystä tai ei saa siemensyöksyä jos saa erektion? Jos en ole harrastanut itsetyydytystä vähään aikaan, esim pariin päivään, niin saan huomattavan usein Olen 16,5 vuotias poika, cm pitkä ja mua huolestuttaa penikseni kasvu.

Olen aina ollut lyhyt mutta nyt viime aikoina pituuskasvu on ollut hieman nopeampaa kuin aikaisemmin mutta Minulla on ollut kivespussin nahassa jo pitkän aikaan valkoisia näppylöitä, joista osassa kasvaa karvaa, netistä olen lukenut että ne ovat täysin vaarattomia eikä ne itseasiassa tunnukkaan Olen 15v poika huolenani se että esinahkani on kiinni terakassa Ja olen yrittänyt hiljaa repiä sitä irti ja vähän se irtosikin, mutta nyt se punoittaa ja aristaa vähän ja verta on vähän Viestistä on poistettu tunnistetietoja.

Olen 14v tyttö ja olen joutunut hyväksikäytön ja raiskausyrityksen uhriksi. Olen ollut uhrina jo n. Hei, Olen vuotias poika, ja kivespussini hankaa oikeaan sääreen koko ajan. Ei kipua tai muita oireita. Jatkunut jo pari viikkoa, mitä pitäisi tehdä?

Ennen tätä kiveksiini sattui. Minun kiveksessä on pieni kyhmy ja olen 12v. En ole kertonut siitä vanhemmilleni sillä heillä on vaikeaa koska ukkini tekee kuolemaa ja äidillä on joku niska vaiva joka on vakava ja hän menee Eli tiedän että laukeamisessa kuluu paljon vitamiineja sun muita, joten haittaako laukeaminen esimerkiksi punttisalilla käymistä kun nuo testosteroni Hei, Olen huolissani että onko minulla jokin seksitauti vaikka olen neitsyt, huomasin jo viimevuonna että esinahassani on punainen näppy, kun sitä puristaa se tuntuu hieman sisältä päin kovalle?

Kivekset on mulla Olen 16v poika ja olemme tyttöystäväni kanssa harrastaneet seksiä minipillerit ehkäisykeinona. Tyttöni ottaa pillerit aina n. Milloin olisi tarvetta käydä gynelogilla? Seksielämän olen aloittanut poikaystäväni kanssa ja olemme olleet n. Pääosin kösiseksiä eikä varsinaista yhdyntää ole ollut. Hei, olen 17, kohta 18v tyttö.

Olen syönyt e pillereitä parisen vuotta, minulla jäi 3 pilleriä ottamatta, ja olin yhdynnyssä poikaystäväni kanssa, ja epäilen ettäolisinko raskaana? Hei, olen 15 vuotias poika ja olen miettinyt karvojen ajamista.

Minulla on karvoja intiimi alueella, mahassa ja jaloissa. En tiedä mitä keinoa käyttäisin karvojen ajamiseen, että olisiko normaali Mulla on ollut kuukautiset jo 5 vuotta, mutta ne ovat edelleen hyvin epäsäännölliset. Paino ja pituus ovat normaalissa suhteessa toisiinsa ja pysyneet samana koko ajan, enkä käytä mitään Olen vuotias tyttö ja kovin huolestunut pienestä näppylästä alapäässäni.

Se sijaitsee klitoriksen yläpuolella häpyhuulten välissä eli periaatteessa se on emättimen ulkopuolella. Vedin ensimmäisen kerran esinahan terskan ylitse kokonaan ja mietin vain että kuuluisiko sen mennä takaisin vai totuttelenko tähän loppuelämäkseni.

Olen vuotias tyttö ja alkanut seurustelemaan vuotiaan miehen kanssa. Olemme olleet virallisesti yhdessä nyt melkein kuukauden. Suhteemme ainoa ongelma on se, että äitini ei pysty Olen 13 vuotias poika ja lähestulkoon kaikki murrosiän vaiheet tapahtunut, eli oon cm pitkä karvoitusta kaikkialla. Mutta penikseni on hyvin ohkainen! Pituutta on 16cm ja leveys vain 1. Minulla on vasemman kiveksen vieressä pieni pikkusormen kynteä pienempi "pallukka" , pallukka on pehmeä ja se ei ole kipeä.

Toisen kiveksen vieressä ei ainakaan niin selkeää Hei Olen vuotias tyttö jolla olisi pari kysymystä ennen ensimmäistä kertaa. Kun on yhdynnässä ensimmäistä kertaa niin riittääkö raskauden estämiseksi vain kondomin käyttö jos sitä käytetään Olen 18 vuotias poika. Minulla on 12 cm pitkä penis mielestäni se on pieni. Joten olen miettinyt etttä onko tapaa suurentaa penistäni ilman sivuvaikutuksia? Minulla on ollut vuoden aikana paljon riitoja kaverisuhteissa ja olen huomannut, että kaverini eivät ole ihan minun tyylisiä.

Viimeisin riitamme kesti marraskuusta joululoman jälkeenkin, emmekä Minua oksettaa vieraiden kanssa syöminen, en voi syödä ravintolassa jollei seura ole hyvin tuttua, en voi lähteä esim. Itsetyydytyksen aikana kuului naksahdus, kuitenkaan kipua ei ollut eikä turvotusta tai tummaa väriä. Mitä tapahtui ja onko syytä huoleen?

Olen vuotias poika ja vaikuttaa siltä, että kaikki murrosiän muutokset on ohi, paitsi nännien ja nännipihojen tummuminen ja kasvu. En ole löytänyt mistään, että milloin sen pitäisi Olen 15 vuotias tyttö, ja olen yrittänyt käyttää tamponeja noin viisi kertaa. Kun yritän ottaa tamponia pois, se jää kiinni vasemmalta puolelta jonnekkin. Tamponin vasenta puolta ei näy ollenkaan Väri häviää vähän ajan päästä En keksi mitään syytä mikä kuukautisiini on mennyt, ne tulee oikeaan aikaan, mutta ovat siitä kuin ensimmäisen kerran harrastin seksiä niin jälkeen muuttunut paljon.

Siitä on jo 4kk aikaa ja Olen mies,17v, cm pitkä, 90kg painava nuorukainen ja tahtoisin kysyä yhden askarruttavan kysymyksen peniksestäni. Huomasin jokunen päivä sitten omassa peniksen varressani ikään kuin ruston, Oon kohta 15 vuotta täyttävä poika ja mulla on vähän yli 2 kuukautta ollu pelottavia ja mieltä painavia ajatuksia, siitä että olisinkin homo.

En tiedä mistä ajatukset tuli, mutta ne on nyt Ja toinen asiani oli se että kun pissaan niin esinahkani pullottaa. Olen syntynyt poika, olen seurustellut 2-vuotta nuoremman tytön kanssa nyt 3-vuotta. Seksi elämä on sujunut muuten hyvin mutta, olen tullut 1 kerran koko aikana. Moips, elikkäs olen kohta vuotias nuorimies ja minua huolestuttaa vähän kondomin käyttö.

Osaan kyllä laittaa kondomin päälle, mutta huolenaiheeni on penikseni koko. Hei olen 17v poika. Minulle on ilmestynyt terskaan punoittava alue, jossa on punaisia pilkkuja. En ole koskaan ollut yhdynnässä. Terskassa ei ole kipuja eikä sitä kutise. Minulla on hyvin kireä esinahka en saa vedettyä sitä taaksepäin melkeen yhtään mutta en halua kertoa siitä vanhemmilleni.

Ja olen nyt 13 vuotias löysentyykö se itsestään vai eikö kiitos jo etukäteen. Alotin 5 päivää sitten Meliane e-pillerit ja eilen illalla kärsin hirveästä lihaskivusta vasemmassa reidessä että uni ei tullut.

Ei turvotusta, ei kuumotusta. Kipu tuntuu syvällä redessä ja kipu Hei, MInulla on sisempien häpyhuulien seinämissä oletettavasti haavaumia. Niitä on useita, kummalakin ouolella noin puolen sentin levyiset ''pystyviivat'' koko seinämien pituudelta.

Olen vuotias vakituisessa seurustelusuhteessa oleva huolestunut tyttö. Harrastimme poikaystäväni kanssa suojattua seksiä mahdollisen ovulaatuoni aikaan. Käytimme yhdynnän aikana kahta eri Olen vuotias syntynyt ja syntymäpäiväni on huhtikuun puolessavälissä.

Asia koskee kuukautisiani jotka eivät ole vieläkään alkaneet, tai ainakin luulen niin. Hei, olen 16 vuotias poika ja minulla on ongelma , jota olen pitänyt sisälläni jo liian kauan. Elikkäs mulla on ollut monen kuukauden ajan enemmän ja vähemmän pelottavia, hämmentäviä ja Murrosikäni alkoi jo 6-luokalla jolloin suurin kasvupyrähdykseni alkoi ja nyt olen lukion aloittavalla vuodella. Penikseni on edelleen melkein saman kokoinen millainen se oli murrosikäni Olen vuonna syntynyt tyttö ja olen parisuhteessa 16v pojan kanssa ja minua mietityttää se että voisinko aloittaa e-pillerien käytön, koska minusta se tuntuu parhaimmalta ehkäisy vaihtoehdolta Viimeisin papa on otettu kuukausi sitten ja se oli puhdas.

Onko nyt siis näin että Siis oon 15v poika ja mulla on Esinahassa semmonen jännä pieni poimu. Se kiinnittyy kahdesta kohtaa esinahkaan ja siihen väliin jää vähän niinkuin pieni "pussi" Se on tosi Mua alko kutittaan alapäätä tosi kovasti, ja kun katoin peilistä huomasin häpyhuulten reunoilla olevan paljon ihontasolla olevia näppylöitä ehkä samanlaisia kuin finnit?

Oon pian vuotias tyttö, jolla oli aiemmin todella tuuhea alapään karvoitus. Olen vuotias tyttö ja minulla olisi pieni ongelma. Yleensä olen puhunut melkeen kaikesta äitini kanssa, koska hänen kanssaan en nyt tästä viitsi puhua, koska tulee jotenkin nolo olo, mutta Olen käyttänyt cerazette minipillereitä pian neljä kuukautta ja minulla on todella usein ruskeaa limaista vuotoa, vuoto saattaa kestää jopa yli viikonkin. Seksiä pystyn harrastamaan todella Laitoin renkaan paikallee noin 5min.

Minulla oli menossa Nuvaring kolmas Moi haluaisin kysyä mistä johtuu kipu terskassa silloin kun sitä painaa. Kipu alkoi kun penis meni erektioon farkuissa ja osui farkkujen pintaan kovasti joka painoi terskaa jonka jälkeen alkoi Hei olen kohta 17 vuotta täyttävä tyttö.

Kuukautiseni alkoivat kun olin kuudennella luokalla ja samoihin aikoihin kasvupyrähdys alkoi. Rintani alkoivat kehittymään vähän ennen ensimmäisiä Mua on vaivannut nyt Lokakuusta asti, että olisin raskaana, kun silloin harrastin ekan kerran seksiä. Mitään oireita mulla ei ollut, mutten ollut tarkkaillut kuukautisia mitenkään ennen joten en Hej, oon pian 14 v poika ja mua on vähän mietityttänyt mun murrosiän kehitys.

Oon jonkun verran kavereita jäljessä ja en kovin mielelläni osallistu kundien keskeisiin saunailtoihin, koska ei Hei olen vuotias tyttö ja seurustelen samanikäisen pojan kanssa. Olemme harrastaneet seksiä ilman suojausta useita kertoja mutta pitäneet huolen siittä että sperma ei ole tullut sisälleni.

Olen pian 18 vuotta täyttävä tyttö ja minulla on ollut ongelmia alapäässä kohta kuukauden ajan. Aluksi hillitön kutina vaivasi lähinnä peräaukon lähettyvillä mutta tuliktsin sen Olen aina tykännyt tytöistä enkä epäillyt suuntautumistani ollenkaan.

Olen myös ollut ihastunut useisiin tyttöihin monta kertaa. Olen 16 vuotias poika ja luin täältä teidän sivuilta yhden kysymyksen ja vastauksen siihen liittyen esinahan kiinni kasvua terskan reikään, joka on myös tapahtunut minulle.

Poikaystävälläni ja minulla oli pikkuhousut jalassa ja hän hinkkasi minua niin että laukesi. Hän tunsi että sitä olisi tullut boxereiden läpi ja minäkin tunsin kosteutta. Voiko saada seksitautia kumppanin kanssa jos molemmat ovat testannut että niitä ei ole mutta on aikaisemmin kuitenkin harrastanut suojaamatonta seksiä?

Voidaanko jättää kondomi pois? Olen 12 vuotias poika kellä on lähtenyt murrosikä normaalisti käyntiin pienesti. Pelaan koripalloa ja aluksi tuntuu että jalat tuntuvat ihan väsyneiltä. Ei ole tuntunut ennen ja minulla on Emättimestä tulee useasti jotain limaista ja läpinäkyvää juttua ja ei se aina ovulaatiokaan voi olla ja on ärsyttää että pikkarit on sitten märät ja sitten tulee aika paljon valkovuotoakin mikä Olen 18 vuotias tyttö ja minua mietittyttää miksi kuukautiseni alkoivat 2 viikkoa etuajassa.

Minulla on ollut aina säännäliset kuukautiset. Seurustelen tällä hetkellä ja harrastamma ns Mistä mahtaa johtua että esinahka menee alaosasta vaaleammaksi kellertäväksi masturboidessa?

Tämä alue siis on suoraan terskan reunan alla. Kun liikuttelee esinahkaa niin väri tulee ja Olen vuotias ja tänään huomasin erittäin huolestuttavan asian peniksessäni ensinnäkään en ole koskaan tiennyt että esinahkaa tulisi milllään tavalla venyttää ja terskaa pestä minulle ei Olen 15 vuotias tyttö ja ajattelin kysyä kuukautisistani kun ne alkoivat 5. Otin noin kuukausi sitten Ihastuin mun entiseen opeen, se on 51v ja mä 12v.

Haluisin unohtaa sen oon yritänny esim: Sit erosin niist ja haluisin koko open unohtaa Onko minulla liian kierä esinahka olen siis 17v poika en ole vielä harrastanut seksiä kertaakaan. En saa esinahkaani terskan yli? Mitä minulla pitäisi tehdä kun haluisin mennä lääkärin Eli tilanne on nyt se että ensimmäistä kertaa pitkään aikaan on vakituinen tyttöystävä plakkarissa.

Ainoa ongelma on se että otan seksistä aivan liikaa paineita ja en saa itseäni kovaksi, Olen 15 vuotias poika jolla on ongelma. Minun kivekspusseissa on möykkyjä ne ovat aika pehmeitä mutta se häiritsee minua paljon ja pelottaa.

Pussini kivekset ovat normaalin tuntuiset ja ei Voiko raskaus olla vaarallista vuotiaalle, jos jostain syystä abortti olisi pois suljettu vaihtoehto? Hei, Olen vuotias perusterve tylleröinen. Kuukautiset ei ole alkanut mutta voiko olla että, alkaa lähi päivinä kun, netistä olen lukenut että, enneb kuukaitisia jollain ihmisillä tulee ruskeaa Hei olen 16v poika. Onko normaalia että runkkaan noin joka päivä kerran tai kaksi?

Peniskeni esinahka on erekstiossa vaikea vetää taakse mutta menee kyllä ja vähän ajan päästä terskan pää on ihan Ajattelin kertoa kaiken mahdollisen jotta teille tulisi mahdollisimman selvä kuva tilanteestani.

Peniksessäni ei ole ollut mitään ongelmia mutta olen huomannut että terskan "suuaukon" Olen 17 vuotias tyttö. Minulle tuli pari päivää sitten näppy ei kovin iso häpyhuuleen ja olen huolestunut. Se on kovin herkkä ja kun puristan sitä tulee vain verta. Se ei tavallaan haittaa Hei, täytän kahden kuukauden päästä jo 19 vuotta, Ongelmana on penikseni koko - en ole missään vaiheessa huomannut sen kasvaneen. Karvoitus on jo tullut ja yhdistynyt 'viivana' navan korkeudelle Minulla olisi muutama kysymys.

Onko esinahkan mentävä aivan "suoraksi", kun sen vetää terskan yli? Itselläni ainakin jää pieni ns. Onko tämä ihan normaalia? Kun vedän esinahan terskan taakse niin siinä on sellainen vähäniinkuin naru kiinni molemmissa.

Pystyykö yli 15 vuotias ostamaan jälkiehkäisy pillereitä ja kuinka nopeasti yhdynnän jälkeen ne pitää hakea? Ja vaikuttaako kroominen astmani joiden e-pillerien tai jälkiehkäisy pillereihin Harrastin eilen seksiä tyttöystäväni kanssa, ongelmana oli se että terskaan sattui tässä tilanteessa, onko vakavaa?

Moi olen 15 vuotias poika, jota on häirinnyt tämä asia jo vuoden. Minun esinahkani on kireä, eikä veny alas asti, ja taakse vedettäessä sattuu.

Pussy ass patti kiveksessä -

Niin ajattelin kysyä voiko siitä tulla mitään elinikäisiä haittavaikutuksia ja voiko siitä rtulla pyörtyilyä ja pahoinvointia? Olen vuotias tyttö ja seurustellut poikaystäväni kanssa kohta puoli vuotta. En yritä laihduttaa, vaan kiinteyttää ja saada kuntoa, käymällä salilla jumpilla. Hairy pussy ass seksin osto suomessa - Hudiksvall Ilmoittaminen ja vastaaminen ilmaista! Siitä on noin 1 vuosi aikaa kun taitoin penistäni sen keskivaiheilta noin astetta en tiedä miksi Heti sen jälkeen kun kävin Sen maku ja tuoksu ovat