Suomi keskustelu kuhmo pillua naapurilta

suomi keskustelu kuhmo pillua naapurilta

Saatana, jos se voittaja on Jani. Se pöljä on Baarissa ja tarjoaa kaikille. Kolmen viikon kuluttua tulee rahaa. Nyt lähden Sotkamoon juomaan. Kyllähän sinusta on kuninkaaksi, mutta jalkavaimot täytyy unohtaa, nykyaikana. Ysi Kuhmoon, yksi Sotkamoon ja Kostamukseen yksi, niin homma pelittää. Saa nähä kuinka nopeastii saa miljoonan tuhlattua, kun ei ole rahankäyttö hallussa.

Asiasta pitää järjestää kansanäänestys. Romuviisarin omistaja tai joku Mobilisti. Vastaa alkuperäiseen viestiin Kuhmon Keisari Kuhmon Keisarin virka on vapaana. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Ei olisi koskaan pitänyt valita virkamieheksi! Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Paikkakunnat Kainuu Kuhmo.

Tytti Määttä Pitää olla tyhmä, jos ei osaa laskea Kuhmon kaupunginjohtajan liikkeitä. Ihmetyttää kovasti nykyajan kasvatus.

Poika alaikäinen kahdeksas luokkalainen. Tupakilla käy Veteraanitalojen nurkilla ja natsat n. Ette ole pitkään aikaan jutelleet Tokmannin tyttöjen kassatervehdyksiä, ette myöskään heidän käytöks.

Paikallislehti Kuhmolaisessa oli kirjoitus jonka kirjoittanutPeura-Trans Oy: Siis jos hän on huolissaan El. Kaupunginjohtajan ei peittele poliittista suuntaut. Olin aika yllättynyt kaupungunjohtajan edesottamuksista Keskusta puoluekokouksen yhteydessä. Kaiken kruunasi Keskustan paraatiin osallist. Mitä ihmettä sinä nainen höpiset? Mitäs mies siellä höpisee? Kohta tulee kohtuuhinnalla osuuskunta tuo naiset sa maan rahaan jokaperukkaan sotenaiset kuitua myöten tulevat megatkin näkyy teräväpiirtona vieksijämyöten ei haitaa kohta että mansikit mäni korkealaitaiseen,tummeliakin on lehmäin jäleltä puoli tynnyriä sitä kun sipaisee näpylähanskaan ja näyttöpääte tulille kuitutytöt ei petä ei jätä niinku iivantiirantytöt teki.

Kaiken maailman landehomoja sitä kuhumossa onkin. Arinasa o sotepeketija tarjouksessa käyhä hakemasa vaikka valavojasi kanssa,eihän ne heti sua avohoitoon laske. Tai tule ryypylle naapuriin,tule sellaisena ku olet. No tietty normi suhteen hyvän oululaisen hyvätapasen juoppo leskenkanssa joka ei jaksa juoda ihan kaikkee ja tarjoo mielellään pirtuu palanpainikkeeks ja jos.

Kaverillani Onnilla oli 60 luvulla varma iskureppikki" Ujonapoikamiehenä esitän neidille että kävisikö nopea yhdyntä", huumori tytöt päästi kirkkaat naurut joka harvoin saatoi johtaa Onnin tavottelemaan toimenpiteeseen , tosikot tavotteli käsilaukun kiertolaalilla Onnin korvallista, uskovaiset ja "kiltit työt" loivat katseen kenkiensä kärkeen ja pakenivat paikalta. Ehdotan pientä korjausliikettä persoonaan jos haluaa naisten kiinnostuvan.

Unohda rivot puheet ja kännit. Nämä jos on kondiksessa niin menestys on taattu, ulkonäöllä ei ole merkitystä. Eihän Kuhmossa ole kohta enää muita kuin työtä tekemättömiä juoppoja ukkoja. Kunnollista ja fiksua miestä et täältä löydä, valitettavasti. Taidat katsastella vääristä paikoista. No kuka tässä naesta nyt ku kesähi on tuossa ovella onkae sitä muutahi nyt se naesentorvi oottojaa sinnuu sittä pimmeämällä syssyllä nyt rotie äijjä ensinnäe kalastaa pittää katella senssit pyyvystää ei niinkää luvan perästä sorsastaa marjastaa mehtälinustaa kalastaa hirvestää ja siinä välissä salakaataa.

Ja ponua keittää ja sala kaataa ja juosta rajahirviin eistä pakkoon ja salata ihtesä johoni jorroon etteivät löyvvä siinä sitä ennen pirtti koppelloo hommoaon. Että toinen ponupoika, toista tässä ketjussa kosiskelee. Kaikki käy täällä pitää soveltaa tiukka ahteri kännissä voi olla parenpi ku tikapuut kuhmossa kaikki sallittakoon akka tiukassa. Hän on myrkyttänyt kehonsa alkoholilla ja roska ruualla.

Lauantain sauna kaljapäissään ei aivan riitä. Pukeutuu joko verkkareihin tai metsästysvaatteisiin. Omistaa rippipuvun, joka ei mahdu päälle ja estää juhliin osallistumisen.

Kiinnostunut enemmän eläinten tappamisesta kuin naisen huomioimisesta. Kuhmoon pitää saada mahanmuuttaja miehiä. Ei ole olemassa epäsiistiä,rumaa tai liijan vanhaa miestä, miehellä on vain liian vähän rahaa. Kaverillani Empulla oli tähänkin lyömätön totuus. Perustelu jos mies laittaa pöydälle miljoona euroa ja lupaa antaa paikalla olevalle naiselle mikäli nainen suostuu yhtyntään hänen kanssaan, jos nainen ei suostu hän on tyhmä ja jos hän suostuu yhdyntään hän on huora!

Ei ole olemassa rumia naisia, on vain liian vähän vodkaa. Raha tekee vaikutuksen,hyvä käytös korvaa rahan ja nainen ei ole orjasi. Ainahan varakkaalla naisella on jonkunlainen munansaatimahdollisuus. Hyvä Lissu ; ei naisekaan tarvitse puutteessa kärvistellä mikäli tilinsaldo on sopivan suuruinen ja omassa metsässä on muutama kymmenen hetaaria hakuukypsää petäjää. Tämöisellä itsenäisellä riittää käytökaluja jokaiseen tarpeseen! Nantehan aikanaan asusteli poikamiehenä tässä kotitalossaan, Hyrynsalmen Paljakassa.

Sattui sitten paikallislehden toimittajatyttö haastattelemaan Nantea. Koska Nante oli lähes erakko ja selkeästi myös puutteessa elävä poikamies, kysyi toimittaja miten Nante hoitaa "ne asiat". Nante näytti pihalla olevaa koivua ja sanoi, että tuossa koivunkolossa ne on ne sexiasiat joutunu hoitamaan.

Toimittajatyttösellä kävi Nante sen verran sääliksi, että hän nosti hameensa, pyllisti ja sanoi, että nyt olisi koivunkoloa parempaa tarjolla. Silloin Nante yhtäkkiä potkaisikin toimittajaa persuuksille, joka lensi siitä mahalleen lattialle. Mikäs meitä Kuhmon naisia sitten vaivaa että kuitenkin miehiä etsitään muualta vaikka täältäkin löytäisimme varmasti melkein kaikenlaiset vaatimukset täyttäviä kavereita On Kuhmossa kaksi kyvykästä naistenmiestä. Timoniemen ja Lentuan rouvat. Toinen antaa lohdun etelä-Kuhmon rouville.

Fiksuja herrasmiehiä,hyvä elake molemmilla ,neliveto ja aisa vailla vertaa. Kyllä siinä sarkaa riittää kahdellekin teräsmiehelle. Änätin ajattelija muutti Thaimaaseen. Nainen,jos et välitä noista räkänokkapojista niin nyt on tarjolla kunnon ukkometso kaikilla herkuilla ja paineet on kyllä kohdallaan.

Ilmoita minulle tällä palstalla niin sovitaan aika ja haen sinut viikonlopuksi peräkamariini ja pannaan elämä risaiseksi jotta torakat tippuu hirsien välistä ja pikkulinnut puista. Kiitos Sinulle jo etukäteen ja muuten, nyt on sitä tummeliakin. Tummelia, jos on niin saa sinne salattuun paikkaan kokkeilla. Asustan täällä muumilaaksossa ja rahhaa ei ole linjuriin, jotta saapi hakea.

Paras on Kuhmomainen jaktipukumetsästäjä ,maankuuluisa susenpelkääjä. Kostamuksesta tuon tatjanan patjana ja aihdan kun kyllästyn, ei tarte kuhmon isopersijen perää katella. Olen vuokrannut Kuhmosta mökin kesänviettoon. Missähän ne paikalliset homomiehet kokoontuvat? Pitääkö paikkansa, että Kuhmossa homomiehillä on vihreät vaatteet?

Nesteenkahvio on paras paikka, joku Paavon siellä porukan vetäjänä! Sitä reikää juuri haettiin. Onko se vetäjä oikea- vai kaappihomo. Onko niillä vihreät jahtipuvut? Käyttävätkö korvarenkaita, tai muita yleisiä merkintöjä? Ei viitsisi vieraassa paikassa mennä kyseleen tyhmiä kunnanjohtajalta, jos ei ola alan miehiä. Mänin semmoseen pullapuotiin ostamaan perunapiirakkaa.

Vieressä asioinut erämies heti kyseli, jotta eikö ripsipiirakka kiinnosta. Heti pääsin Syväjärvelle jahtimiesten kanssa saunaan. Otettiin olutta ja vähän muutakin. Pidettiin sitten myös miesten kivaa. Kyllä Paavon tunnistaa porukasta himokkasta katseesta, sillä Paavo ei ole syönnyt lihatuotteita vuosikausiin hän oikea kasvissyöjä, kyllä Paavolle lihakin kelpaa imeskeltäväksi ja lihasta irtoavat nesteet ovat hänen suurinta herkkua ja vitamiinen lähde! Kalasaaliit ovat olleet uskomtomia, Korvasienien keruulla on pystynyt maksamaan mökin vuokran ja ylikin on jäänyt.

Näin pienellä paikkakunnalla on yllättävän paljon miehiä, jotka ymmärtävät poikamiehen poltteen. Mistä tulee jactmies,littuun painunut niska,isopäinen,kalju,haisoo kuselle. No Kuhmolainen peuransuojelia,suenpelkääjä akan mekon alta piilosta tullu haukkomaan raitista ilimoo. Missä naisia on kivoja semmosia häh??!!! Olen 8 vuotias ja mitä tämä on? Kuhmolainen mies voittaa helposti Turkulaisen. Turkulainen on tunnetusti suomen tyhmin. Kuhmolainen mehtämies voittaa läntisen kaimansa Turkulainen mies heitettiin ulos Imatran Valtionhotellista, ja masturboi ulkopuolella, koska portsari sanoi: Olen miettinyt tässä auton vaihtoa ja miettinyt, että mikä auto sopisi parhaiten näille leveysasteille.

Bemari on nyt hyvin suosittu, mutta takavetoisena jää helposti sutinaan hankeen. Audi on liian pramea näille raiteille. Mikäli jollain on myynnissä alle 50 tkm ajettu automaatti Toyota niin voi tuoda sen näytille.

Olen maanantaina Shellin kahviossa n. Klo 12 ja sitten jokapäivä samaan aikaan, kunnes kaupat syntyy. Mikäli on hyvin pidetty enemmänkin ajettu huomioidaan. No nyt minä ymmärrän miksi Kuhmossa silloin tällöin käydessäni niin helposti pillua saa. Mistä nä soat ku minä en vaekka oun asunna teällä koko ikäni? Eikö sitä ossoa kyssyö vae mikä satana siinä ON??

Itse arvelin sellaista että kaksi hk: Se oli sitten siinä. No nyt, kun koulujen purkupäätös on tehty, on tilaisuus ottaa kantaa mitä koulujen tilalle? Puisto, kerrostalo vai jotakin muuta? Pitää olla tyhmä, jos ei osaa laskea Kuhmon kaupunginjohtajan liikkeitä. Täys poliitikko on tämä ämmä, luulee pääsevänsä Paula jalanjäljille. Ei olisi koskaan pitänyt valita virkamieheksi! Etsi Toggle navigation Valikko.

Ei ne naiset syliin tule ainakaan teidän rivoilla puheilla. Kuhmossa on kivoja miehiä,kun eivät puhu härskejä. Tytti Määttä Pitää olla tyhmä, jos ei osaa laskea Kuhmon kaupunginjohtajan liikkeitä. Mitä ihmettä sinä nainen höpiset? Mitäs mies siellä höpisee? Kohta tulee kohtuuhinnalla osuuskunta tuo naiset sa maan rahaan jokaperukkaan sotenaiset kuitua myöten tulevat megatkin näkyy teräväpiirtona vieksijämyöten ei haitaa kohta että mansikit mäni korkealaitaiseen,tummeliakin on lehmäin jäleltä puoli tynnyriä sitä kun sipaisee näpylähanskaan ja näyttöpääte tulille kuitutytöt ei petä ei jätä niinku iivantiirantytöt teki.

Kaiken maailman landehomoja sitä kuhumossa onkin. Arinasa o sotepeketija tarjouksessa käyhä hakemasa vaikka valavojasi kanssa,eihän ne heti sua avohoitoon laske. Tai tule ryypylle naapuriin,tule sellaisena ku olet. No tietty normi suhteen hyvän oululaisen hyvätapasen juoppo leskenkanssa joka ei jaksa juoda ihan kaikkee ja tarjoo mielellään pirtuu palanpainikkeeks ja jos.

Kaverillani Onnilla oli 60 luvulla varma iskureppikki" Ujonapoikamiehenä esitän neidille että kävisikö nopea yhdyntä", huumori tytöt päästi kirkkaat naurut joka harvoin saatoi johtaa Onnin tavottelemaan toimenpiteeseen , tosikot tavotteli käsilaukun kiertolaalilla Onnin korvallista, uskovaiset ja "kiltit työt" loivat katseen kenkiensä kärkeen ja pakenivat paikalta.

Ehdotan pientä korjausliikettä persoonaan jos haluaa naisten kiinnostuvan. Unohda rivot puheet ja kännit. Nämä jos on kondiksessa niin menestys on taattu, ulkonäöllä ei ole merkitystä. Eihän Kuhmossa ole kohta enää muita kuin työtä tekemättömiä juoppoja ukkoja.

Kunnollista ja fiksua miestä et täältä löydä, valitettavasti. Taidat katsastella vääristä paikoista. No kuka tässä naesta nyt ku kesähi on tuossa ovella onkae sitä muutahi nyt se naesentorvi oottojaa sinnuu sittä pimmeämällä syssyllä nyt rotie äijjä ensinnäe kalastaa pittää katella senssit pyyvystää ei niinkää luvan perästä sorsastaa marjastaa mehtälinustaa kalastaa hirvestää ja siinä välissä salakaataa.

Ja ponua keittää ja sala kaataa ja juosta rajahirviin eistä pakkoon ja salata ihtesä johoni jorroon etteivät löyvvä siinä sitä ennen pirtti koppelloo hommoaon. Että toinen ponupoika, toista tässä ketjussa kosiskelee. Kaikki käy täällä pitää soveltaa tiukka ahteri kännissä voi olla parenpi ku tikapuut kuhmossa kaikki sallittakoon akka tiukassa. Hän on myrkyttänyt kehonsa alkoholilla ja roska ruualla. Lauantain sauna kaljapäissään ei aivan riitä.

Pukeutuu joko verkkareihin tai metsästysvaatteisiin. Omistaa rippipuvun, joka ei mahdu päälle ja estää juhliin osallistumisen. Kiinnostunut enemmän eläinten tappamisesta kuin naisen huomioimisesta. Kuhmoon pitää saada mahanmuuttaja miehiä. Ei ole olemassa epäsiistiä,rumaa tai liijan vanhaa miestä, miehellä on vain liian vähän rahaa. Kaverillani Empulla oli tähänkin lyömätön totuus.

Perustelu jos mies laittaa pöydälle miljoona euroa ja lupaa antaa paikalla olevalle naiselle mikäli nainen suostuu yhtyntään hänen kanssaan, jos nainen ei suostu hän on tyhmä ja jos hän suostuu yhdyntään hän on huora! Ei ole olemassa rumia naisia, on vain liian vähän vodkaa.

Raha tekee vaikutuksen,hyvä käytös korvaa rahan ja nainen ei ole orjasi. Ainahan varakkaalla naisella on jonkunlainen munansaatimahdollisuus.

Hyvä Lissu ; ei naisekaan tarvitse puutteessa kärvistellä mikäli tilinsaldo on sopivan suuruinen ja omassa metsässä on muutama kymmenen hetaaria hakuukypsää petäjää. Tämöisellä itsenäisellä riittää käytökaluja jokaiseen tarpeseen!

Nantehan aikanaan asusteli poikamiehenä tässä kotitalossaan, Hyrynsalmen Paljakassa. Sattui sitten paikallislehden toimittajatyttö haastattelemaan Nantea. Koska Nante oli lähes erakko ja selkeästi myös puutteessa elävä poikamies, kysyi toimittaja miten Nante hoitaa "ne asiat". Nante näytti pihalla olevaa koivua ja sanoi, että tuossa koivunkolossa ne on ne sexiasiat joutunu hoitamaan. Toimittajatyttösellä kävi Nante sen verran sääliksi, että hän nosti hameensa, pyllisti ja sanoi, että nyt olisi koivunkoloa parempaa tarjolla.

Silloin Nante yhtäkkiä potkaisikin toimittajaa persuuksille, joka lensi siitä mahalleen lattialle. Mikäs meitä Kuhmon naisia sitten vaivaa että kuitenkin miehiä etsitään muualta vaikka täältäkin löytäisimme varmasti melkein kaikenlaiset vaatimukset täyttäviä kavereita On Kuhmossa kaksi kyvykästä naistenmiestä. Timoniemen ja Lentuan rouvat. Toinen antaa lohdun etelä-Kuhmon rouville. Fiksuja herrasmiehiä,hyvä elake molemmilla ,neliveto ja aisa vailla vertaa.

Kyllä siinä sarkaa riittää kahdellekin teräsmiehelle. Änätin ajattelija muutti Thaimaaseen. Nainen,jos et välitä noista räkänokkapojista niin nyt on tarjolla kunnon ukkometso kaikilla herkuilla ja paineet on kyllä kohdallaan.

Ilmoita minulle tällä palstalla niin sovitaan aika ja haen sinut viikonlopuksi peräkamariini ja pannaan elämä risaiseksi jotta torakat tippuu hirsien välistä ja pikkulinnut puista. Kiitos Sinulle jo etukäteen ja muuten, nyt on sitä tummeliakin. Tummelia, jos on niin saa sinne salattuun paikkaan kokkeilla.

Asustan täällä muumilaaksossa ja rahhaa ei ole linjuriin, jotta saapi hakea. Paras on Kuhmomainen jaktipukumetsästäjä ,maankuuluisa susenpelkääjä. Kostamuksesta tuon tatjanan patjana ja aihdan kun kyllästyn, ei tarte kuhmon isopersijen perää katella.

Olen vuokrannut Kuhmosta mökin kesänviettoon. Missähän ne paikalliset homomiehet kokoontuvat? Pitääkö paikkansa, että Kuhmossa homomiehillä on vihreät vaatteet? Nesteenkahvio on paras paikka, joku Paavon siellä porukan vetäjänä!

Sitä reikää juuri haettiin. Onko se vetäjä oikea- vai kaappihomo. Onko niillä vihreät jahtipuvut? Käyttävätkö korvarenkaita, tai muita yleisiä merkintöjä?

Ei viitsisi vieraassa paikassa mennä kyseleen tyhmiä kunnanjohtajalta, jos ei ola alan miehiä. Mänin semmoseen pullapuotiin ostamaan perunapiirakkaa. Vieressä asioinut erämies heti kyseli, jotta eikö ripsipiirakka kiinnosta.

Heti pääsin Syväjärvelle jahtimiesten kanssa saunaan. Otettiin olutta ja vähän muutakin. Pidettiin sitten myös miesten kivaa. Kyllä Paavon tunnistaa porukasta himokkasta katseesta, sillä Paavo ei ole syönnyt lihatuotteita vuosikausiin hän oikea kasvissyöjä, kyllä Paavolle lihakin kelpaa imeskeltäväksi ja lihasta irtoavat nesteet ovat hänen suurinta herkkua ja vitamiinen lähde!

Kalasaaliit ovat olleet uskomtomia, Korvasienien keruulla on pystynyt maksamaan mökin vuokran ja ylikin on jäänyt. Näin pienellä paikkakunnalla on yllättävän paljon miehiä, jotka ymmärtävät poikamiehen poltteen. Mistä tulee jactmies,littuun painunut niska,isopäinen,kalju,haisoo kuselle. No Kuhmolainen peuransuojelia,suenpelkääjä akan mekon alta piilosta tullu haukkomaan raitista ilimoo.

Missä naisia on kivoja semmosia häh??!!! Olen 8 vuotias ja mitä tämä on? Kuhmolainen mies voittaa helposti Turkulaisen. Turkulainen on tunnetusti suomen tyhmin.

Kuhmolainen mehtämies voittaa läntisen kaimansa Turkulainen mies heitettiin ulos Imatran Valtionhotellista, ja masturboi ulkopuolella, koska portsari sanoi: Olen miettinyt tässä auton vaihtoa ja miettinyt, että mikä auto sopisi parhaiten näille leveysasteille.

Bemari on nyt hyvin suosittu, mutta takavetoisena jää helposti sutinaan hankeen. Audi on liian pramea näille raiteille. Mikäli jollain on myynnissä alle 50 tkm ajettu automaatti Toyota niin voi tuoda sen näytille.

Olen maanantaina Shellin kahviossa n. Klo 12 ja sitten jokapäivä samaan aikaan, kunnes kaupat syntyy. Mikäli on hyvin pidetty enemmänkin ajettu huomioidaan. No nyt minä ymmärrän miksi Kuhmossa silloin tällöin käydessäni niin helposti pillua saa. Mistä nä soat ku minä en vaekka oun asunna teällä koko ikäni? Eikö sitä ossoa kyssyö vae mikä satana siinä ON?? Kuhmossa saa kyllä helposti. Naiset on kiimassa, koska miehet ovat metällä tai kalassa tai miesten hommissa.

Kapakkiin ei tarvitse mennä. Asian voi esittää suoraan vaikka kaupassa tai miksei kadullakin. Tekee vain tikusta asiaa ja kun keskusteluyhteys on auki niin pamauttaa suoraan. Ulkopaikkakuntalaiset ja erityisesti ulkomaalaiset ovat erikoisasemassa. Monesti heidän ei tarvitse pyytää, vaan heiltä pyydetään.

Miehen puutteessa ei myöskään tarvitse olla, mikäli hyvin vaatimaton mies käy. Kuhmo on suomen homoystävällisin paikkakunta. Homoja on paljon ja he käyvät hanakasti pyydykseen. Saunottavat kunnolla ja vievät viimeisetkin mehut miehestä. Kamarimusiikki vetää erityisesti sinkkunaisia ja homomiehiä. Joka kesä rannat täyttyvät lempivistä. Naisena eläminen Kuhmossa merkitsee jatkuvaa puutegtta.

Kyvykkäitkä miehiä on hyvin vähän. Niitä samoja joutuu käyttämään. Totta on, että kamarimusiikki on kiima aikaa täällä. Muusikot ja turistit panevat parastaan. Minä muuten tiedän kenellä Kuhmolaisella miehellä on suurin vehje.

En kerro vielä, mutta syksyllämuutan ja silloin paljastan. Päätä päiväsi Elannon kahvilla, on se mainos. Ei se ole termos, vaikka samankokoinen. Tiedän, että termos on mukana, mutta repussa. Nythi haluttasi va ku ei niin ei kukapa se nakin kokosta tahtosi oma sormihi mahtaa olla niillä isompi piru kuitenni,itkettää.

Kuhmossa on Suomen urheilullisimmat miehet. Bemarit ja hitlervolskut lipuvat katukuvassa 19tuuman alesivanteilla ,neljällä pakoputkenpäällä ,kaksoisturbolla ja nelivedolla,näitä ei nettiauton romupalstoilla löydy eikä motonetistä halpisosia tilailla näihin kuten köyhälistön Sotkamossa.

Juu ei prinssinnakit kiinnosta. Vehkeitten pitää olla kunnossa ja komiat, ennenkuin Kuhmon kuumin suostuu lemmen leikkeihin. Bemarit ja hitlervolskut lipuvat katukuvassa 19tuuman alesivanteilla ,neljällä pakoputkenpäällä ,kaksoisturbolla ja nelivedolla.

Kuhmolaisilla nettiauton romupalstoilla motonetistä halpisosia tilatuilla kasattuja autonraatoja. Sarkasmismi vai kateus kaiken kaunistaa!

Entinen neitsyt väittää olevansa. En ihan sijoittaisi vähiä eurojani tuohon väittämään. Olin aika yllättynyt kaupungunjohtajan edesottamuksista Keskusta puoluekokouksen yhteydessä. Kaiken kruunasi Keskustan paraatiin osallist. Hankaniemen hautuumaalle on ilmestynyt ihmeellinen telttakatos ja outoja kaivelijoita.

Onkohan kyse laajamittaisesta operaatiosta kuhmolaisen dna-peri. Niin se on vain mennyt täällä käpykylässäkin että leipä loppuu kuin ennesvanhaan. Heillä ollut kauppa Kuhmossa josta muutti Riihimäelle. Aina parempi jos tietäisi heidän isoisänsä sukunimeltää.

Ettekö osaa niitä kakkapusseihin kerätä? Tänään oli keskellä tietäkin jonku. Vituttaa kun maksaa veroja ja jotkut tahot ne ei vaan valvo mihin rahoja törsätään. Mikähän kumma siinä on, että selvinpäin moititaan palkkoja ja asuntolainoja, kun kuitenkin humalassa Villipeurassa kehutaan t. Älkää laittautuko koko mustiin vaatteisiin ja vallankin huppu päässä, kun menette tokmannille asioimaan. Tyytyväisyys ei kuulu päivän hyveisiin. Ja se aiheuttaa meissä aivan käsittämättömät määrä.

Kuhmolainen nuori mies joutui töihin aktiivimallilla. Kenen koira haukkuu aamusta iltamyöhälle saakka pallotuvan läheisyydessä ihan jo häiriöksi asti. Miksi maton pesu paikka on ressun alla???? Taas on erästähi mies raukkaaa viilattu linssiin.. Nykynen eukkosa maha pystyssä lapsia ennestään ties kuinka monelle eri sulu.

Jokkoon on maisemat nähty?

: Suomi keskustelu kuhmo pillua naapurilta

Suomi keskustelu kuhmo pillua naapurilta Web camera sex hyvä hieroja helsinki
SIHTEERIOPIS VAIMO VENÄJÄLTÄ KOKEMUKSIA Big tits tampere kuinka saada nainen ejakuloimaan
Anaaliseksi kokemuksia sms treffit 107
Suomi keskustelu kuhmo pillua naapurilta Naisena eläminen Kuhmossa merkitsee jatkuvaa puutegtta. Tupakilla käy Veteraanitalojen nurkilla ja natsat n. Paikallislehti Kuhmolaisessa oli kirjoitus jonka kirjoittanutPeura-Trans Oy: Kieltämättä monista ohikulkevista miehistä pölähtää kauhea hien haju. Ei tarvitse omistaa mitään ja rahaa antaa naiset, koska olet kommari. Asiasta pitää järjestää kansanäänestys. Ensin sai huomattavan alennuksen.
Suomi keskustelu kuhmo pillua naapurilta Yksi vaaleahiuksinen hoikka farmaseutti juoruaa tuttujensa kanss. Pukeutuu joko verkkareihin tai metsästysvaatteisiin. Kuhmoon pitää saada mahanmuuttaja miehiä. Asian voi esittää suoraan vaikka kaupassa tai miksei kadullakin. Koska Nante oli lähes erakko ja selkeästi myös puutteessa elävä poikamies, kysyi toimittaja miten Nante hoitaa "ne asiat".

Suomi keskustelu kuhmo pillua naapurilta -

Olemme ihmetelleet kun joka kesä nurmikko ajamatta ja epäsiistin näköinen on. Kaiken kruunasi Keskustan paraatiin osallist. Kännikalojen sekoilu ei enää kiinnosta nostan kytkintä ja lähden Sotkamoon. Muutama otti ja kuoli,mulla ei ole huoli kun naapuri tarjoaa ilmaista viinaa, ei laskut haittaa ei elämä piinaa. Minä muuten tiedän kenellä Kuhmolaisella miehellä on suurin vehje. Poika alaikäinen kahdeksas luokkalainen. Katsoin juuri jätti Tv: Rumat puheet karkoittaa helposti etenkin vastakkaisen sukupuolen, vaikka ulkomuoto olisi ok. suomi keskustelu kuhmo pillua naapurilta