Saara prostituoitu salatut elämät uudet jaksot

saara prostituoitu salatut elämät uudet jaksot

Kotimainen komediaelokuva joukosta toisilleen tuntemattomia henkilöitä, jotka suuntaavat kesälomaviikoksi aikuistumisleirille.

Amerikkalainen toimintaelokuva action-orientoituneesta poliisista, joka antaa kaikkensa pelastaakseen vilkkaasti liikennöidyn lentokentän terroristien tuholta. Elokuvan on ohjannut suomalainen Renny Harlin, ja muusikeissa soi myös Sibelius. Renny Harlin, USA Die Harder Amerikkalainen toimintaelokuva poliisista, joka antaa kaikkensa pelastaakseen lentokentän terroristien tuholta. Millennium-lehden toimittaja Michael Blomkvist saa kunnianloukkauksesta vankilatuomion.

Rangaistuksen täytäntöönpanoa odottaessaan Michael ottaa tehtäväkseen tutkia teollisuusmagnaatti Henrik Vangerin veljentyttären vuosikymmeniä aiemmin tapahtunutta katoamista. Avukseen Michael saa sosiaalisesti sopeutumattoman hakkerin Lisbeth Salanderin.

Tutkinnan edetessä Vangerin perheen menneisyydestä alkaa paljastua julmia ja hirvittäviä asioita. Perustuu Stieg Larssonin palkittuun Millennium-sarjaan. Ohjaaja Niels Arden Oplev. Män som hatar kvinnor Millennium-lehden toimittaja Michael Blomkvist tutkii vanhaa mystistä katoamista.

Tutkinnan edetessä Vangerin perheen menneisyydestä alkaa paljastua hirvittäviä asioita. Vauhdikkaassa toimintakomediassa Arnold Schwarzenegger näyttelee kaksoiselämää viettävää agenttia, jota vaimo ja tytär luulevat tylsäksi myyntimieheksi.

Eipä aikaakaan, kun miehen huippuvaarallinen työ tempaa koko perheen mukaansa seikkailuun. Jamie Lee Curtis palkittiin roolityöstään muun muassa parhaan komedianäyttelijättären Golden Globella. James Cameron, USA '. James Cameronin vauhdikkaassa toimintakomediassa Arnold Schwarzenegger on kaksoiselämää viettävä huippuagentti, jota vaimo Jamie Lee Curtis ja tytär Eliza Dushku luulevat tylsäksi myyntimieheksi. Amerikan Psyko -jännityselokuvan komediallisessa jatko-osassa sarjamurhaaja Patrick Batemanin käsistä selvinnyt nuori opiskelijatyttö tappaa kaikki tielleen osuvat ihmiset päästäkseen yliopistoprofessorin assistentiksi.

Freeman, USA 90'. Amerikan Psyko -jännityselokuvan jatko-osassa sarjamurhaaja Patrick Batemanin käsistä selvinnyt nuori opiskelijatyttö Mila Kunis tappaa kaikki tielleen osuvat ihmiset päästäkseen yliopistoprofessorin assistentiksi. Kohtalokkaiden tuhopolttojen sarja työllistää Göteborgin poliisia ja pitää alueen asukkaita pelon vallassa.

Viimeisin tulipalo on vaatinut ihmisuhrinkin. Irene Hussin ja hänen tiiminsä suorittamissa tutkimuksissa ilmenee kummallinen pikkuseikka, joka yhdistää kaikkia kohteita ja vahvistaa samalla teorian siitä, että tekijä on pakkomielteinen pyromaani.

Juttu on Irenelle erityisen rankka, sillä se muistuttaa kovasti erästä 15 vuotta vanhaa tapausta, jonka tutkimuksissa hän oli mukana uransa alkumetreillä Anders Engström, Ruotsi 87'.

Tulitanssi Eldsdansen Tuhopolttojen sarja työllistää Göteborgin poliisia. Juttu on Irenelle rankka, sillä se muistuttaa tapausta, jonka tutkimuksissa hän oli mukana uransa alkumetreillä.

Vieraassa vuoteessa viihtynyt varakas konsultti riitelee vaimonsa kanssa, ja pian sen jälkeen vaimo löytyy surmattuna rannalta. Pariskunnan nuori tytär on suunniltaan tapahtuneesta eikä löydä tarvitsemaansa tukea etäisestä isästään. Wallander ottaa nuoren naisen siipiensä suojaan, vaikka hänellä on omassakin elämässään tarpeeksi haasteita muistin reistaillessa päivä päivältä yhä enemmän.

Leif Magnusson, Ruotsi 92'. Wallander tutkii varakkaan konsultin vaimon murhaa ja ottaa pariskunnan järkyttyneen tyttären siipiensä suojaan. Russell Crowen ja Salma Hayekin tähdittämä romanttinen komedia komeasta koulunopettajasta ja kauniista valokuvaajasta, jotka toteavat kuuman rakkaussuhteensa perustuvan ainoastaan ja vain himoon.

Robert Greenwald, USA 86'. Russell Crowe, Salma Hayek. Breaking Up Russell Crowen ja Salma Hayekin tähdittämä romanttinen komedia komeasta koulunopettajasta ja kauniista valokuvaajasta, jotka toteavat kuuman rakkaussuhteensa perustuvan ainoastaan ja vain himoon. Auton tavaratilasta löytyy ruumis, jonka toisen kädet sormet on katkottu.

Uhri osoittautuu liikemieheksi, jonka liikekumppani niin ikään löytyy murhattuna. Jäljet johtavat rikostutkija Irene Hussin yhteiskunnan kerman pariin, missä makean elämän houkutus lyö kättä häikäilemättömän talousrikollisuuden ja raakojen henkirikosten kanssa. Autosta löytyy ruumis, jonka toisen käden sormet on katkottu. Jäljet johtavat rikostutkija Irene Hussin yhteiskunnan kerman, talousrikosten ja rahanpesun maailmaan.

Amerikkalaisessa sotaelokuvassa luutnantti A. Waters Bruce Willis lähetetään erikoisjoukkoineen pelastamaan amerikkalaislääkäri Lena Kendricksiä, joka tekee lähetystyötä Nigeriassa. Kendricks kuitenkin kieltäytyy lähtemästä, ellei hänen hoidettavinaan olevia kyläläisiä saada turvaan.

Watersilla on vaikea päätös tehtävänään, toimiako määräysten vai omantuntonsa mukaisesti. Jo viidakosta selviytyminen hengissä on työn takana vihollisjoukkojen väijyessä Watersin ryhmää. Antoine Fuqua, USA Kaikille tutun Uunon uraputki valtiollisen elämän palveluksessa on lyhyt mutta nopea, ja ainoastaan taivas tuntuu olevan rajana.

Kun Uunosta on tullut presidentti, häntä alkaa vaivata, miksei hänestä voi tulla Suomen kuningasta. Vuoristoneuvos Tuuran miljardit ovat vaarassa!

Gangsterit ovat punoneet ovelan juonen niiden kaappaamiseksi, ja niin lokoisia presidentin päiviä viettelevä Uuno huomaakin yhtäkkiä olevansa isä Speden ohjaamassa ja tuottamassa Turhapuro-farssissa. Spede Pasanen, , Suomi. Varasto on Taru Mäkelän ohjaama rouhea duunarikomedia, joka perustuu Arto Salmisen tekstiin. Elokuvan miehet ovat yrmeää kellarin väkeä ja naiset ovelampia kuin koskaan.

Varasto on hauska elokuva, jossa on vakava aihe. Huimien henkilöhahmojen joukossa pankin räjäyttää Vesku Loiri yhdellä ainoalla repliikillä. Varasto valittiin Jussi-gaalan yleisöäänestyksessä Vuoden elokuvaksi Taru Mäkelän ohjaama rouhea duunarikomedia, joka perustuu Arto Salmisen tekstiin. McCallisterit lähtevät suurella tohinalla jouluksi Pariisiin, mutta jotain tärkeää unohtuu vahingossa kotiin: Kekseliään pojan on paitsi pidettävä huolta itsestään myös puolustettava kotia kahden ilkeämielisen murtovarkaan hyökkäyksiltä.

Chris Columbus, USA '. Toimintaelokuvien tähti Steven Seagal huippuvedossa tarinassa, jossa terroristijoukko ottaa komentoonsa ydinkärjillä varustetun sota-aluksen, USS Missourin. Andrew Davis, USA 98'. Suomeen rantautui kokonaan uusi, vaarallinen sukupuolitauti Rosa-Maria Ryyti julkaisi rohkean uimapukukuvan syntymäpäivänään: Frendit-tähti Courteney Coxin ulkonäkö muuttui radikaalisti botoxin lopettamisen jälkeen Teini lähetti perheelleen kuvan tanssiaismekostaan - veljeltä tyhjentävä vastaus Siskoni on noita -näyttelijää uhkaa jopa 10 vuoden vankeus - kärähti lentokentällä Äiti sai lapsensa kiinni kiusaamisesta - antoi rangaistuksen, joka jakaa mielipiteet vahvasti Näytä lisää.

Rääväsuinen räppäri Cardi B pisti arvostelijoilleen jauhot suuhun: Keinot, joiden avulla avulla apu löytää perille esimerkiksi mökille hädän hetkellä. Kehonrakentaja Kille Kujala tähdittää tuoretta suomalaista musiikkivideota - katso.

Näyttelijämalli Rumer Willis kuvattiin järkyttävien ruhjeiden kanssa - ei kommentoi aiheuttajaa. Älä altista itseäsi hakkeroinnille - katso, mikä some-alusta heikentää eniten turvallisuuttasi. Esitteli sosiaalisessa mediassa sormusta nimettömässä. Elämänkerrallinen draama kertoo legendaarisen elokuvaohjaajan parisuhteen vaiheista. Koska onhan se nyt ihan järkyttävän perverssiä jos hetero mies pitää siitä jos nainen esittelee kehoaan kauniissa alusvaatteissa.

Kunpa vain yltäisin omalle pippelilleni tätä videota katsellessa, niin voisin laueta omaan suuhuni. Jos meikän emäntä alkais mua lepytteleen noin niin hän on vähintään pettänyt mua jota tuskin tapahtuu: Miten täl videol voi olla yli näytökertaa kun suomes on vaan ihmistä? Miksi Peppi Tyrkyttää itseään. Eikö hän tajua että kukaan ei pidä hänestä ja on hän kyllä rumakin. Esko pot ko SA ihan dimdo kun et oo vei tajunnut et joka ohjelmassa on käsi kirjotus!

Ei Peppi ois niitä muuten näyttänyt. Salkkarit - Katariina ja Niko panee. Salatut Elämät - Liisa heruttaa varainhoitajalle ja Ismo suuttuu. Salkkarit - Pepin ja Nikon eka kerta Salkkarit-Seksiä ja muistoja E. Salkkarit-Ulla menee yleisavaimella luvatta asuntoon. Salatut Elämät - Miro ostaa kondomeja:

saara prostituoitu salatut elämät uudet jaksot

Elokuva keskittyy legendaarisen elokuvaohjaajan, Alfred Hitchcockin ja tämän vaimon Alma Revillen suhteeseen Hitchcockin merkittävimmän mestariteoksen, Psykon, kuvausten aikana vuonna Sacha Gervais, USA 98'.

Elokuva keskittyy Alfred Hitchcockin ja tämän vaimon Alma Revillen suhteeseen Hitchcockin mestariteoksen, Psykon, kuvausten aikana. Mestariohjaaja Darren Aronofskyn ylistetty trilleri kertoo nuoresta balettitanssijasta Ninasta Natalie Portman , joka saa unelmiensa tilaisuuden esittää Joutsenlammen pääroolin. Taiteellisella johtajalla Thomas'lla on kuitenkin epäilyksiä siitä, kykeneekö tyttömäisen viaton Nina muuntautumaan intohimoiseksi ja vietteleväksi mustaksi joutseneksi.

Lisäpaineita luo uusi tulokas Lily, joka huokuu luontaista aistillisuutta. Kun täydellisyyttä vimmaisesti tavoittelevan Ninan mieli alkaa järkkyä, todellisuuden ja fantasian rajat hämärtyvät. Portman palkittiin huikeasta roolisuorituksestaan muun muassa Oscarilla. Darren Aronofsky, USA '. Oscar-palkitussa trillerissä ballerina Nina Natalie Portman saa unelmiensa tilaisuuden esittää Joutsenlammen pääroolin.

Herkän tytön mieli alkaa kuitenkin järkkyä vaativan kaksoisroolin tuomien paineiden alla. Musta komedia Rosen pariskunnan avioerosta 18 vuoden yhteiselon jälkeen.

Kotirouvuuden kypsyttämän naisen ja perinteistä kiinnipitävän miehen periaatteet törmäävät, ja torailu yltyy totaaliseksi sodaksi yhteisestä kodista. Eeppinen tarina rohkeudesta, uhrauksesta ja toivosta. Noah on rauhanomainen mies, joka haluaa elää oikeamielistä elämää perheensä kanssa. Maailman luoja antaa hänelle kuitenkin tehtävän, sillä suuri vedenpaisumus on tulossa.

Tulva tuhoaa maailman ja kaiken sen elämän. Noah alkaa rakentamaan arkkia pelastaaksensa perheensä sekä maailman eläimet. Maailman luoja antaa hänelle tehtävän, sillä suuri vedenpaisumus on tulossa. Tiheätunnelmainen rikosdraama kertoo suomalaiset sukujuuret omaavan sarjamurhaajan, Aileen Wuornosin, synkkääkin synkemmän tositarinan.

Köyhistä oloista lähtenyt ja prostituoituna itsensä elättänyt Wuornos tappoi kuusi miestä ja luvuilla, ja tuomittiin teoistaan kuolemaan. Pääosassa nähtävä Charlize Theron palkittiin roolistaan parhaan naisnäyttelijän Oscar-palkinnolla. Tiheätunnelmainen rikosdraama kertoo suomalaiset sukujuuret omaavan sarjamurhaajan, Aileen Wuornosin Charlize Theron , synkkääkin synkemmän tositarinan. Wallander palaa töihin oltuaan töppäilynsä takia hyllytettynä ja joutuu saman tien selvittämään koulumatkalla kadonneen tytön tapausta.

Tytön vanhemmilla on huoltajuuskiista kesken ja he näyttävät syyttävän tapahtuneesta toisiaan. Wallander huomaa katoamisen muistuttavan hänen kymmenen vuotta aiemmin tutkimaansa, ratkaisematta jäänyttä tapausta, ja vanhan jutun kaivelu saa kipeitä muistoja mieleen.

Leif Magnusson, Ruotsi 89'. Försvunnen, Ruotsi Wallander palaa töihin ja ryhtyy tutkimaan koulutytön katoamista. Pian hän huomaa tapauksen muistuttavan hänen kymmenen vuotta aiemmin tutkimaansa, ratkaisematta jäänyttä katoamistapausta.

Kun appiukosta tulee ministerismies, voi suhteilla päästä vaikka Santahaminaan suorittamaan keskenjäänyttä varusmiespalvelustaan. Ere Kokkonen, Suomi, Amerikkalaisen retro-teinikomedian pääosaa näyttelee John Cusack, jonka esittämä Lane Meyer ajatuu epätoivoisiin tekoihin sen jälkeen kun hänen tyttöystävänsä jättää tämän laskettelujoukkueen kapteenin takia. Lane löytää lohtua ranskalaisesta vaihto-oppilaasta Moniquesta Diane Franklin.

Savage Steve Hollandin ohjausta on verrattu aikakauden klassikoihin kuten Vaihdetaan vapaalle, Ferris ja Kuumat kinkut.

Better off Dead, USA Retro-teinikomedia nuoresta miehestä John Cusack , joka ryhtyy epätoivoisiin tekoihin sen jälkeen, kun tyttöystävä jättää hänet laskettelujoukkueen kapteenin takia. Göteborgin liepeillä löydetään kolme pappisperheen jäsentä raa'asti murhattuna.

Rikospaikalle on verellä maalattu ylösalaisin olevia pentagrammeja, jotka viittaavat saatananpalvontaan. Rikosta tutkiva Irene Huss joutuu itsekin saatananpalvojien uhriksi ennen kuin mutkikas vyyhti alkaa selvitä. Rikostutkija Irene Huss saa tutkittavakseen raa'an kolmoismurhan, jonka jäljet näyttävät viittaavan saatananpalvontaan. Tositarinaan perustuva elokuva on kaikkea muuta kuin perinteinen romanttinen komedia.

Mestarihuijari ja pikkurikollinen Steven Russell päätyy rötöstensä seurauksena kaltereiden taakse. Vankilassa mies tutustuu hurmaavaan ja valovoimaiseen Philip Morrisiin, ja miesten välille syntyy ainutlaatuinen suhde. Yllättävä kohtaaminen muuttaa kaksikon elämät ikuisiksi ajoiksi. Jim Carreyn ja Ewan McGregorin tähdittämä tositarinaan perustuva elokuva on kaikkea muuta kuin perinteinen romanttinen komedia. Uuno osoittaa monipuoliset kykynsä mm. Ei kai vain vuoristoneuvosappi ole taas kieroilemassa?

Siististi pukeutunut ja muutenkin tuntemattomaksi naamioitunut Uunon näköinen tyyppi hankkiutuu toimitusjohtajan paikalle Tuura-konsernissa, joka lähtee uuteen nousuun ja kukoistukseen.

Hupaisa kertomus siitä, kuinka johtaja Uuno Turhapuro sai alkunsa, ja siitä, kuinka hän vietti huolettomat nuoruusvuotensa. Pertti Melasniemi, Suomi, Kotimainen komediaelokuva joukosta toisilleen tuntemattomia henkilöitä, jotka suuntaavat kesälomaviikoksi aikuistumisleirille Turun saaristoon. Suuria luvanneen leirin sisällön osoittautuessa pettymykseksi joutuvat leiriläiset turvautumaan toistensa apuun kaipaamiensa kasvukokemuksien löytämiseksi.

Viikon lähetessä loppuaan leiriläiset ymmärtävät, ettei kukaan heistä palaa arkeen muuttumattomana. Johanna Vuoksenmaa, Suomi 90'. Kotimainen komediaelokuva joukosta toisilleen tuntemattomia henkilöitä, jotka suuntaavat kesälomaviikoksi aikuistumisleirille. Amerikkalainen toimintaelokuva action-orientoituneesta poliisista, joka antaa kaikkensa pelastaakseen vilkkaasti liikennöidyn lentokentän terroristien tuholta.

Elokuvan on ohjannut suomalainen Renny Harlin, ja muusikeissa soi myös Sibelius. Renny Harlin, USA Die Harder Amerikkalainen toimintaelokuva poliisista, joka antaa kaikkensa pelastaakseen lentokentän terroristien tuholta. Millennium-lehden toimittaja Michael Blomkvist saa kunnianloukkauksesta vankilatuomion. Rangaistuksen täytäntöönpanoa odottaessaan Michael ottaa tehtäväkseen tutkia teollisuusmagnaatti Henrik Vangerin veljentyttären vuosikymmeniä aiemmin tapahtunutta katoamista.

Avukseen Michael saa sosiaalisesti sopeutumattoman hakkerin Lisbeth Salanderin. Tutkinnan edetessä Vangerin perheen menneisyydestä alkaa paljastua julmia ja hirvittäviä asioita. Perustuu Stieg Larssonin palkittuun Millennium-sarjaan.

Ohjaaja Niels Arden Oplev. Män som hatar kvinnor Millennium-lehden toimittaja Michael Blomkvist tutkii vanhaa mystistä katoamista. Tutkinnan edetessä Vangerin perheen menneisyydestä alkaa paljastua hirvittäviä asioita. Vauhdikkaassa toimintakomediassa Arnold Schwarzenegger näyttelee kaksoiselämää viettävää agenttia, jota vaimo ja tytär luulevat tylsäksi myyntimieheksi. Eipä aikaakaan, kun miehen huippuvaarallinen työ tempaa koko perheen mukaansa seikkailuun.

Jamie Lee Curtis palkittiin roolityöstään muun muassa parhaan komedianäyttelijättären Golden Globella. James Cameron, USA '. James Cameronin vauhdikkaassa toimintakomediassa Arnold Schwarzenegger on kaksoiselämää viettävä huippuagentti, jota vaimo Jamie Lee Curtis ja tytär Eliza Dushku luulevat tylsäksi myyntimieheksi. Amerikan Psyko -jännityselokuvan komediallisessa jatko-osassa sarjamurhaaja Patrick Batemanin käsistä selvinnyt nuori opiskelijatyttö tappaa kaikki tielleen osuvat ihmiset päästäkseen yliopistoprofessorin assistentiksi.

Freeman, USA 90'. Amerikan Psyko -jännityselokuvan jatko-osassa sarjamurhaaja Patrick Batemanin käsistä selvinnyt nuori opiskelijatyttö Mila Kunis tappaa kaikki tielleen osuvat ihmiset päästäkseen yliopistoprofessorin assistentiksi. Kohtalokkaiden tuhopolttojen sarja työllistää Göteborgin poliisia ja pitää alueen asukkaita pelon vallassa.

Viimeisin tulipalo on vaatinut ihmisuhrinkin. Irene Hussin ja hänen tiiminsä suorittamissa tutkimuksissa ilmenee kummallinen pikkuseikka, joka yhdistää kaikkia kohteita ja vahvistaa samalla teorian siitä, että tekijä on pakkomielteinen pyromaani.

Juttu on Irenelle erityisen rankka, sillä se muistuttaa kovasti erästä 15 vuotta vanhaa tapausta, jonka tutkimuksissa hän oli mukana uransa alkumetreillä Anders Engström, Ruotsi 87'. Tulitanssi Eldsdansen Tuhopolttojen sarja työllistää Göteborgin poliisia.

Juttu on Irenelle rankka, sillä se muistuttaa tapausta, jonka tutkimuksissa hän oli mukana uransa alkumetreillä. Vieraassa vuoteessa viihtynyt varakas konsultti riitelee vaimonsa kanssa, ja pian sen jälkeen vaimo löytyy surmattuna rannalta. Pariskunnan nuori tytär on suunniltaan tapahtuneesta eikä löydä tarvitsemaansa tukea etäisestä isästään.

Wallander ottaa nuoren naisen siipiensä suojaan, vaikka hänellä on omassakin elämässään tarpeeksi haasteita muistin reistaillessa päivä päivältä yhä enemmän. Leif Magnusson, Ruotsi 92'. Wallander tutkii varakkaan konsultin vaimon murhaa ja ottaa pariskunnan järkyttyneen tyttären siipiensä suojaan. Russell Crowen ja Salma Hayekin tähdittämä romanttinen komedia komeasta koulunopettajasta ja kauniista valokuvaajasta, jotka toteavat kuuman rakkaussuhteensa perustuvan ainoastaan ja vain himoon.

Robert Greenwald, USA 86'. Russell Crowe, Salma Hayek. Breaking Up Russell Crowen ja Salma Hayekin tähdittämä romanttinen komedia komeasta koulunopettajasta ja kauniista valokuvaajasta, jotka toteavat kuuman rakkaussuhteensa perustuvan ainoastaan ja vain himoon. Auton tavaratilasta löytyy ruumis, jonka toisen kädet sormet on katkottu. Uhri osoittautuu liikemieheksi, jonka liikekumppani niin ikään löytyy murhattuna.

Jäljet johtavat rikostutkija Irene Hussin yhteiskunnan kerman pariin, missä makean elämän houkutus lyö kättä häikäilemättömän talousrikollisuuden ja raakojen henkirikosten kanssa. Autosta löytyy ruumis, jonka toisen käden sormet on katkottu. Jäljet johtavat rikostutkija Irene Hussin yhteiskunnan kerman, talousrikosten ja rahanpesun maailmaan. Amerikkalaisessa sotaelokuvassa luutnantti A. Waters Bruce Willis lähetetään erikoisjoukkoineen pelastamaan amerikkalaislääkäri Lena Kendricksiä, joka tekee lähetystyötä Nigeriassa.

Juuri nyt Päivä Viikko. Menikö Justin Bieber naimisiin? Esitteli sosiaalisessa mediassa sormusta nimettömässä Mekko, joka ei paljoa peittänyt - laulajakaunotar Dua Lipa jätti alushousutkin kotiin Kourtney Kardashianin rinnat esillä paljastavassa topissa - nännit paistavat kuultavan paidan läpi Rääväsuinen räppäri Cardi B pisti arvostelijoilleen jauhot suuhun: Mekko, joka ei paljoa peittänyt - laulajakaunotar Dua Lipa jätti alushousutkin kotiin Suomalaisen härskit sarjakuvat saivat megasuosion - paljastaa nyt, miksi haluaa suojella yksityisyyttään Lauseet, joita kukaan parisuhteessa elävä ei halua kuulla - voitko samaistua?

Kourtney Kardashianin rinnat esillä paljastavassa topissa - nännit paistavat kuultavan paidan läpi Karmeimmat sisustustrendit listattiin - löytyikö näitä sinun kotoasi? Frendit-tähti Courteney Cox edusti kuvankauniin tyttärensä kanssa - katso kuvat kaksikosta Victoria´s Secret -malli varoittaa ihannoimasta häntä - teki pysyvää hallaa hoikkuutensa eteen Menikö Justin Bieber naimisiin? Esitteli sosiaalisessa mediassa sormusta nimettömässä Pieni poika tuhosi yli euron patsaan - video paljasti totuuden Täytettä peppuun, muhkeutta huuliin - katso miltä näyttää kauneusleikkauksiin koukkuun jäänyt Mary Näytä lisää.

Mies tatuoi pornotähden kasvot käsivarteensa - naiselta jäätävä reaktio Räppäri Iggy Azalea poseeraa täysin alasti - "Täydellinen vartalo" Muista käyttää kondomia!

Suomeen rantautui kokonaan uusi, vaarallinen sukupuolitauti Rosa-Maria Ryyti julkaisi rohkean uimapukukuvan syntymäpäivänään: Frendit-tähti Courteney Coxin ulkonäkö muuttui radikaalisti botoxin lopettamisen jälkeen Teini lähetti perheelleen kuvan tanssiaismekostaan - veljeltä tyhjentävä vastaus Siskoni on noita -näyttelijää uhkaa jopa 10 vuoden vankeus - kärähti lentokentällä Äiti sai lapsensa kiinni kiusaamisesta - antoi rangaistuksen, joka jakaa mielipiteet vahvasti Näytä lisää.

Rääväsuinen räppäri Cardi B pisti arvostelijoilleen jauhot suuhun: Keinot, joiden avulla avulla apu löytää perille esimerkiksi mökille hädän hetkellä. Kehonrakentaja Kille Kujala tähdittää tuoretta suomalaista musiikkivideota - katso. Näyttelijämalli Rumer Willis kuvattiin järkyttävien ruhjeiden kanssa - ei kommentoi aiheuttajaa.