Miten nainen kiihottuu pissa ja kakka leikkejä

miten nainen kiihottuu pissa ja kakka leikkejä

Onko missään päin Suomea mahdollista kokeilla panokonetta? Jos panokoneen hankkii omaan kotiin, mistä ja millaisen kannattaisi hankkia ja miten siitä kannattaisi kertoa omalle kumppanille? Onko kellään kokemusta panokoneista? Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa.

Tehtäväni oli maata selälläni kädet ojennettuina pään taakse keittiön lattialle. Vaimo ilmoitti tekevänsä pannaria ja valitsi kengikseen kapeakorkoiset sandaalit. Pyörähdellessään ripein askelin keittiöpuuhissaan saivat molemmat kädet silloin tällöin tuntea, mitä on, kun kiloinen rouva tallaa korolla sormelle tai kämmenelle.

Ihanin hetki oli, kun vaimo pysähtyi lueskelemaan reseptikirjaa seisten samalla korollaan vasemman kämmeneni päällä. Kieltämättä ehdin ajatella, että kuinka kauan käsi kestää tällaista menoa. Onneksi selvisin parin päivän kivuliaalla kädellä ja pannarihan oli hyvää Mieluisaa tallontakesää ja makoisia pannareita Haluaisin alistaa miestä perseelläni.

Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Mistä löytäis miehen joka haluais palvoa mun persettä? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Nainen ja kakkaleikit! Mä en tajuu itteeni. Oon aina ajatellu ettei se oo mun juttu, mutta kiinnostus vaan kasvanu ja kasvanu koko ajan. Ja nyt iltayöstä oli vaan jotenkin pakko kokeilla. Eli mulla ollu maha löysällä tässä kun oon syöny antibiootteja ja oikein kärvistelin loppuun asti ja mahaa jo sattu kunnolla.

Ihan viime hetkellä juoksin kylppäriin jalassa siis pelkät pikkarit ja istuin ammeen reunalle kakalle. Maha siis ihan löysällä ja kakkaa sit vaan ryöppys sieltä pikkareitten välistä. Teki tietty todella hyvää jo se itse helpotus, mutta miltä tuntukaan kun näin taakseni ja kun mun ihan löysä, suorastaan vaahtoava kakka valu sinne ammeen pohjalle.

Pakko oli kokeilla sormella ensin sitä ja sitten koko kädellä. Kävin istumaan sinne ammeeseen ja annoin pissan tulla päälle, hieroin samalla kakkakädella pimpinkarvoja. Nyt sit todellakin mietityttää et oonko ainoo nainen, joka tälläsestä vois olla kiinnostunu???

Ja voiko löytää kenties miehen, jonka kanssa tällästä uskaltas jossain muodossa kokeilla?? Ainakin nyt tuntuu siltä etten halua esim. Tuntuu kyllä enemmän kuin oudolta, että tällänenkin puoli musta löytyi! Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä?

Tallottavan unelmapannari Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa. Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski.

Eikö oikeesti ole ketään muita naisia?? Okei, olen siis outo. Ja sulle Juuu, kiitos tarjouksesta, mutta kuten kerroin ei minua kiinnosta ainakaan tällä hetkellä muiden kakka ja pissa.

Kyllä on mahdollista löytää mies, jonka kanssa tuollaista voisi ainakin jossain muodossa kokeilla. Miten haluaisit ottaa yhteyttä? Täällä olis mies joka haluaisi katsella kun nainen kakkaa. Voi voi tyttökulta uloste on vain ulostetta ja kuuluu viemäriin jossa se ei pääse aiheuttamaan vahinkoja.

Koska ihmisuloste on yksi mailman vaarallisimpiin aineisiin kuuluva aine,vahvan ja vastustuskykyisen bakteerikantansa ansiosta. Ja sekö olisi sallittua laskea viemäristä alas? Eikö se ole sottaista hommaa? Mies on joskus phunut näistä,kokeiltu ei olla koskaan,ku ei oikein tiä miten..

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Sitä voi harrastaa vaikka suihkussa esim. Eipä ole tullut kokeiltua tuota leikkiä. Bad Woman , Ex tyttöystäväni oli luultavasti kiinnostunut nuista hommista ja joskus suihkussa "leikillä" lorottelin hänen jaloilleen.

Ei tainnu sillä pokka riittää vaan tehdä sitä ite. Saattaisin jopa kokeilla jos joku ehdottaisi kesken hommien: Yleensä kylpyhuoneessa ennen peseytymistä leikitään. Mies tykkää kun asetun pöntön reunalle niin että saan suihkun suunnattua vaakatasossa suoraan k. Tisseille on kiva saada ja joskus jos oikeen kiimaisia ollaan niin annan hänen tulla sisääni. Saan aivan uskomattomat orkut siitä Eikö kukaan muu muka harrasta vai ei vain kehtaa myöntää??

Meillä näin , Varmaan vielä jälkikäteen syötte paskaa: Tykkään x 1 List. Kerran kokeiltiin ja olihan se aika kiihottavan erilaista. En ole rohjennu ehottaa uudestaa.. Tää on aika sairasta mut oon pissannu joskus tahallani housuun ennen pyykille menoa: En kyllä uskaltais kenenkään nähden. Enkä oikein kyllä ymmärkään, kuvittele nyt joku vääntämään torttua suuhusi Tietysti jokaisen oma valinta, mitäpä se muille kuuluu.

Joskus kokeiltu, nykyään vaan mulle tulee "kusilukko" jos mies edes katsoo, saati että olisi "suihkun" alla. Ite en ole ollut maalitauluna, enkä haluakaan olla.

Miten nainen kiihottuu pissa ja kakka leikkejä -

Tykkään x 1 List. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Myös leirintäalueet ovat hyviä tarkkailuun, kun niissä wc: Ei ollenkaa nolona Tädilläni oli kova hätä, mutta hän ei oikein meinannut uskaltaa lähteä jäiselle polulle. Aivan upea tuotos täällä:

Miten nainen kiihottuu pissa ja kakka leikkejä -

Täällä olis mies joka haluaisi katsella kun nainen kakkaa. Onneksi selvisin parin päivän kivuliaalla kädellä ja pannarihan oli hyvää Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Mies tykkää kun asetun pöntön reunalle niin että saan suihkun suunnattua vaakatasossa suoraan k. Varsiki ku sekstailles vähä päästää. Tiedän ja olen aina tiennyt mistä pidän ja tavalla tai toisella olen sen myös toteuttanut. miten nainen kiihottuu pissa ja kakka leikkejä

Minkä ikänen ja näköinen nainen oli kun se kakkasi ja minkänäköinen kakan se teki. Entä tuliko kakan mukana pierukin? Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Tallottavan unelmapannari Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa.

Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Minua kiihottaa suunnattomasti kuunnella naisten vessassa asioimista.

Paras paikka kuunteluun on naisten wc ilta-aikaaan jolloin on hiljaisempaa.. Myös vierekkäiset wc-tilat kantavat aikahyvin ääntä.. Myös leirintäalueet ovat hyviä tarkkailuun, kun niissä wc: Katselun yhdistäminen kusemiseen onnistuu mainiosti ulkowc: Voi sitä lorinaa ne ovat vielä käytössä yleensä suuremmissa tapahtumissa jossa väki on päissään.. Myös tavallinen suomalainen kaksireikäinen on varsin kiitollinen olen katsellut levähdysalueella, ulkomuseossa kesätyöntekijää ym Olen kuullut pientä ja suurta kulkijaa, pientä ja isoa hätää..

Ripulointia ja todellista ponnistamista.. Huokailua ja ulkomaan kielistä sepustusta.. Leirintäalueilta pystyy bongaamaan selvästi enemmän naisten paskomista kuin muualta.. Parhaat kuuntelukokemukset on kaksipaikkaisesta naisten wc: Kerran olin samaisessa wc: Odotus palkittiin, ilmeisesti Norjalainen nainen tuli kovaäänisesti huohottaen sisään ja naisille harvinaisesti istui suoraan pöntölle.

Kerran eräissä mökkibileissä kuulin kahden naisen puhuvan vessaan lähdöstä. Eivät yksin uskaltaneet liikkua metsässä. Lähdin salamana ulkovessan taakse ja sain repäistyä yhden laudan pois takaseinästä, alhaalta. Kun he tulivat vessaan toinen meni sisään, toenen jäi ulkopuolelle ja kohta kuului jo vessasta ähkimistä.

Sain seurata ihan vierestä n. Noin 2 vuotta sitten kesällä,olimme kimmaystäväni kanssa maaseudulla entisessä heinäladossa.

Kimmaystäväni ei käynyt kakalla muutamaan päivään ja hätä oli suuri,hän pyysi minut mukaan läheiseen metsään varmuuden vuoksi. Menimme metsään ja kimma riisui siniset satiini urheilushortsit ja alkkarit alas ja meni kyykkyyn,hetken odottelun jälkeen hän alkoi ähkiä ja häneltä tuli muutama pieru ja sen jälkeen kullankeltainen pissa suoraan sammalelle. Hieman myöhemmin hän alkoi ähkiä voimakkaammin ja pyllystä alkoi tulla ruskea ja kovannäköinen kakka,kakkapökäleitä tuli muutama kappale ja kakkojen tuoksu oli suklaan hajuista ja hieman lakritsinkin hajuista.

Sen jälkeen kimma antoi minulle luvan pyyhkiä hänen pyllynsä wc-paperilla puhtaaksi ja hän nosti housut ylös ja annoimme toisillemme ihanan suudelman ja jatkoimme matkaa pienelle mökille. Kuulin kun naisten vessaan tuli joku, työnsin kännykkäni miestenvessan reiästä neistenpuolta kohden ja kuvasin videolle naisen takapuolta kun hän pissasi. Eräässä bajamaja kompleksissa oli sama järjestely, työnsin miesten puolelta käden vessanreiästä taskupeiliä kohden naisten puolta ja katsoin sillä naisen takapuolta.

Tässä on klassikko ketjun ainesta. Tää on ihan oikeesti jo aika pimeetä;D D D. Oliskohan kunnan jäteveden puhdistamoilla töita Itse en nähnyt tätä tapausta, mutta tämäkin liittyy ulkovessaan. Tapaus sattui silloin hieman alle viisikymppiselle tädilleni n. Rempseänä luonteena hän sitten kertoi jutun peräti omilla vuotispäivillään! Täti ja hänen miehensä olivat keskellä talvea mökillään, ja oli hirveän liukas keli.

Myös polku ulkovessaan oli jäinen. Tädilläni oli kova hätä, mutta hän ei oikein meinannut uskaltaa lähteä jäiselle polulle. Miehensä oli ehdottanut, että menisi vaikka saunaan ja käyttäisi ämpäriä. Siihen täti ei kuitenkaan suostunut. Lopulta hätä pääsi niin pahaksi, että oli pakko lähteä. Ja voiko löytää kenties miehen, jonka kanssa tällästä uskaltas jossain muodossa kokeilla??

Ainakin nyt tuntuu siltä etten halua esim. Tuntuu kyllä enemmän kuin oudolta, että tällänenkin puoli musta löytyi! Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Tallottavan unelmapannari Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa. Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski.

Eikö oikeesti ole ketään muita naisia?? Okei, olen siis outo. Ja sulle Juuu, kiitos tarjouksesta, mutta kuten kerroin ei minua kiinnosta ainakaan tällä hetkellä muiden kakka ja pissa. Kyllä on mahdollista löytää mies, jonka kanssa tuollaista voisi ainakin jossain muodossa kokeilla. Miten haluaisit ottaa yhteyttä?

Täällä olis mies joka haluaisi katsella kun nainen kakkaa. Voi voi tyttökulta uloste on vain ulostetta ja kuuluu viemäriin jossa se ei pääse aiheuttamaan vahinkoja. Koska ihmisuloste on yksi mailman vaarallisimpiin aineisiin kuuluva aine,vahvan ja vastustuskykyisen bakteerikantansa ansiosta.

Ja sekö olisi sallittua laskea viemäristä alas? Älä nyt tyyppi unta näe Tietysti haluan hoitoon, että voin sitten komealle lääkärille ylpeänä kertoa eroottisen tarinan kuinka kaikki sai alkunsa siitä kun piehtaroin ja ryvin omassa paskassani!

Kyllä se komea lääkäri sinun eroottiselle sairaloiselle tarinalle yrjöää. Sinun ei pidä kuvitella että kukaan terveen seksuaalisuuden omaava mies kokisi tuonlaisen käytöksen libidoaan kiihoittavana. Hei minä haluaisin että pissit ja kakannat minun suuhun. Minä olen kauan nauttinut siitä kun kakat tulevat housuihin tai vaippaan tai kylppärissä.

Orgasmi moninkertaistuu, kun masturboidessa annan kakan tulla vaippaan tai housuihin. Onhan noita kakkasivuja netti täynnä, ei kai niitä olisi ellei löytyisi harrastajiakin. Olisi mukavaa kokeilla kakka- tai pissaleikkejä. Varmaan aika harvassa on miehet jotka asiasta ovat kiinnostuneet, mutta aivan varmasti niitäkin löytyy. Onko ne sitten täysjärkisiä, jää sinun päätetäväksi ja omalle vastuullesi. Kakkaaminenhna on suurimpia nautintoja, itse tykkään katsella joskus pissavien ja kakkaavien naisten videoita esim.

Minulla on myös vaippafetissi joka juontuu jo lapsuudesta, ja tykkään pitää toisinaan vaippaa seksuaalisessa kiihottumismielessä. Viime viikko oli hieman hektinen joten katsoin ansainneeni hieman hellyyttä ja pukea päälleni Liberon Night Comfortin kokoa 10 joka on juuri sopiva itselle. Mielijohde tulee yleensä yllättäen kun selailee sängyssä puhelinta ja sormi eksyy videoihin pissaavista naisista.

Pyrin ajoittamaan sen kun muutenkin on aikomus harrastaa omaa kivaa. Käsittämättömän kiehtovaa on erityisesti jos naisen pikkuhousuista paljastuu samalla söpö terveyssuoja. Viime viikolla siis yöpuu aikaan puin vaippahousun päälleni ja kun viime vessakäynnistä oli jo tovi niin sängynreunalla seisten päästin pissat siihen nautilloisina suihkeina samalla silmäillen jonkun videon naisen feminiinisiä ja sensuelleja muotoja.

Olen luonnollisesti myös kokeillut kakata vaippoihin ja se vapauden tunne Mielikuvitukseni on myös erittäin hyvä ja fantasioin usein olevani nainen kastelutoimituksen aikana, joskus on ollut vaipan päällä tilaamani väljät ja hipstermalliset pallokuvioiset naisten pikkuhousut. Eikä siinä vielä kaikki, olen myös hankkinut Alice in Wonderland party-dress mekkoasun polvisukkineen ja hiuspantoineen jonka ensi kertaa päälle pukiessani em.

Olin melkein lähdössä ulos pihalle asu päällä näyttäen onneani. Olen aina ollut feminiininen luonteeltani, ja sisäisesti olen kai nainen, mutta joka on rajoittunut tällaisiin salaisiin leikkeihin. Tiedän ja olen aina tiennyt mistä pidän ja tavalla tai toisella olen sen myös toteuttanut. Anteeksi tällainen henkilökohtainen avautuminen ja ei ehkä asianmukaiseen ketjuun, tai oli tarkoitus avata aiheesta omakin, mutta jos tunnet pitäväsi "leikistäsi" niin ole onnellinen vain löytämästäsi ilosta.

Haavenani, ehkä tavoitteenakin, on ollut löytää myös "leikkikaveri". Vastaa alkuperäiseen viestiin Nainen ja kakkaleikit!