Forum tallinnan ilotalot

Paikalla oli asiakkaaana suomalainen mies virolaisen ystävänsä kanssa, naisosastoa edusti luvalla sanoen muutama todellinen haaska. Yllätys baarista peremmälle mentäessä oli sen verran kova, että meinasi mennä hävyttömän kallis Jägermeister 85 kr, shottilasi oli tosin mukavasti huurteiseksi jäädytetty väärään kurkkuun.

Pääsymaksulle 50 kr tuli pian "vastinetta", kun varsin mukiinmenevä mukavan isorintainen strippari alkoi pyörittää showta. Edellisen illan taso ei kuitenkaan ollut vaarassa. Naistilannekin parani pikapuoliin kun paikalle tuli muutama nuorehko tyttö.

Näkymä huoneessa oli kuitenkin sen verran epätasainen, että muistui lähinnä mieleen edellisen tripin edullinen "päiväpanopaikka" keskustassa, loisto oli kyllä kaukana. Tuoreemmista naisista yksi, olikohan nyt Natalie nimeltään, tuli tutummaksi yläkerrassa jonka sisustus toi lähinnä mieleen kesämökin parven, josta muista paikoista tutut "fantasiamaailmat" ovat jossain hyvin kaukana.

Tällä vuotiaalla naisella oli ulkonäkö, tekniikka ja asenna kyllä hyvin kohdallaan, joten ehkä edellisen illan venyminen aamu kuuteen hidasti vähän menoa, tunnissa ei tuntunut nimittäin oikeen saavansa tulosta aikaiseksi halutulla tavalla. Paluumatkalla tulin kyllä niihin aatoksiin, että eniten näissä ilotaloissa klubeissa, miksi niitä nyt kutsutaankaan häiritsee tuo taksikäytäntö.

Tuntuu jotenkin kohtuuttomalta, että parin-kolmen tunnin viisiitistä taksikuski saa enemmän kun tytöt. Pitääkin seuraavalla kerralla kokeilla näitä samoja paikkoja omatoimisesti paikalle saapumalla. Piritan suunnasta löytyy taasen uudehko hotelli Ecoland, johon näillä näkymin seuraavaksi itse aion tutustua.

On niin paljon asiaa, että täytyy tulostaa ja kulkea paperin kanssa jälkiäsi. Tässä tuoreita kokemuksia Tallinnasta, jos sattuisi jotakuta vaikka kiinnostamaan: Tällä kertaa ylitin lahden Nordic Jet Linellä, jonka tarjousvalikoimasta valitsin Metropolin hotellipaketin edestakainen matka yhdelle ja yöpyminen parisängyllisessä huoneessa mk.

Metropol sijaitsee Rootermanni-hotellin ja Lassobaarin välittömässä läheisyydessä, todella lyhyen kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista ja satamasta oikeastaan niiden välissä. Hotelli rakennettu oli ehdottomasti yksi siisteimmistä Tallinassa näkemistäni, aamupalakin oli lähempänä pohjoismaista tasoa kuin yleensä Tallinnassa. Jos torstain menomatkan "myrskyä" osa matkustajista pyöri käytävillä byyttaa heittäen ei lasketa, oli NJL: Torstai-illan vieton ajattelin aloittaa virittäytymällä tunnelmaan menemällä johonkin Tallinnan lukuisista striptease-baareista.

Valinta kohdistui osoitteessa Lai 7 vanhassa kaupungissa siis olevaan Börsi Baariin. Paikka oli autio kello seitsemän aikaan avoinna joka päivä , joten tiedustelin tilannetta paikan turvamies-Vladimirilta ja hän kertoi, että non-stop -show alkaa tuota pikaa.

Sisäänpääsymaksu oli 50 kr, juoma Jägermeister maksoi 38 kr ilahduttavan edullinen verrattuna muihin alan paikkoihin, pahimmillaan jekkushotista on pyydetty 85 kr. Vladimir toki tiesi mistä puhui ja shown aloittikin hetken päästä kaikinpuolin mukiinmenevä, isorintainen blondi, Alexandra.

Alexandran jälkeen seuraavana vuorossa oli Karina, vuotias tummahiuksinen kaunotar. Hänellä tekniikka oli ainakin yhtä hyvin hallussa kuin Alexandralla, mutta voi pojat, hänessä oli lisäksi sitä jotakin mitä ainakin minä näistä paikoista haen. Sulavaa liikettä, viehkeitä ilmeitä, hellää kosketusta ja lämpimiä sanoja. Karinan kanssa ilta vaihtui yöksi aluksi drinkkejä nauttien baarissa, myöhemmin aamuksi myös yläkerran privaattihuoneissa piipahtaen. Privaatissa meno meni vähän villiksi, kraka löystyi, paidan napit aukesivat yksitellen, suudelmia sateli, kädet hieroivat hellästi..

Karina tiesi miten miestä pidetään hyvänä, ainakin Maximus nautti täysin rinnoin! Yhteensä paikalla oli kuusi tyttöä ja yksi mies, mies tosin strippasi illan aikana vain kerran yhden pariskunnan paikalla piipahtaessa.

Tapausta oli itseasiassa kiva katsella, oli keski-ikäinen nainen senverran paniikissa nuoren miehen antamasta huomiosta. Miesstrippari oli hyvin energinen, jotenkin tutun oloinen muistutti jotakuta tv-kasvoa, mutta en nyt saa päähäni ketä. Paikan neljä muuta naisstripparia olivat ihan hyvätasoisia hekin, päälimmäisenä mieleen jäi olikohan nyt Ukrainasta kotoisin oleva todella hyvän näköinen, siro, vasta vuotias brunette.

Putkan aukioloaikojen puitteissa häneen en kylläkään ehtinyt sen tarkemmin tutustua, nimikään ei jäänyt mieleen. Yleisesti ottaen läheisemmän kontaktin pito, eli käytännössä tipin keruu, ei ollut ehkä yhtä innokasta kun viime viikolla Mr.

Robinsonin alakerrassa, mutta kuitenkin innostavaa havaintoni mukaan 25 kroonin seteli on mitä passelein tippi, varsin yleisesti käytössä ja sopivan arvoinen. Musiikki Börsissä oli ainakin omille korvilleni sopivaa soittivat jopa loistavaa Duran Duranin Come Undone -biisiä, jota kuulee nykyään aivan liian harvoin , äänenvoimakkuuskin oli järkevällä tasolla. Keskustelu onnistui hyvin englanniksi kaikkien naisten ja tarjoiluhenkilökunnan kanssa, suomellakin olisi tosin pärjännyt.

Börsi Baarista vielä sen verran, että kyseessähän ei siis ole bordelli, joten varsinaisesti seksiä ei ole tarjolla. Privaatti poikkeaa Suomessa koetusta kuten muissakin tähän asti kokemissani Tallinan paikoissa siten, että "lisäpalveluita" ei ole tarjolla, mutta toisaalta hellät kosketukset kuuluvat asiaan ilman eri korvausta. Börsi Baar veloittaa neljännestunnin privaatista kr. Paikassa voi myös ruokailla ja ruoka on kuulemma vielä hyvää keittiökin on auki aamuun asti.

Paikka on ilmapiiriltään lämmin kellariluola, jossa on mukavat sohvat. Tämä on selkeä plussa esimerkiksi Lilyyn verrattuna. Alkuperäinen torstain suunnitelma meni sikäli remonttiin, että muita kokemuksia en kerinnyt hakea, hyvä että hotellissa kerkesi kääntyä suihkussa missä olikin hieman hankaluuksia, sillä keskikaupungilla oli jokin vedenjakeluhäiriö torstain ja perjantain välillä.

Perjantaina päätin sitten käväistä Kullervossa Tihase tn 29A, kävelymatkan päässä esimerkiksi Mihklistä ja TKTK Üliõpilas -hotellista , näilläkin sivuilla mainittuun bordelliin. Otin taksin kaupungilta Kristiine-keskukseen kauppakeskus , hinta oli noin 40 kr. Kävelin Kristiineltä Tihaselle, eikä taksinkuljettajalle jäänyt näin urputtamisen sijaa.

Kullervo toimii uudehkossa omakotitalossa, jota ei mitenkään noh, ehkä alasvedetyt verhot voivat jotain kertoa ulkoapäin bordelliksi voisi kuvitella.

Pimputin ovikelloa ja pian ovi avattiin ja pyydettiin sisälle. Sisältä paikka oli täysin vertailukelpoinen muihin Tallinassa kokeilemiini porttoloihin Hiiela 8, Club 16, Max jne. Kyseessä ei siis ollut missään tapauksessa mikään "asuntobordelli".

Taksikikkailu osoittautui menestykseksi, sillä tunnin viihteen hinnaksi vahvistettiin foorumissakin esiintynyt kr ilman taksikuskia ja kr taksikuskin kanssa. Sisäänpääsymaksua ei ollut ja aina maistuva hirvijuoma maksoi täällä 55 kr.

Istahdin sohvalle ja pian paikalle saapui myös naisseuraa. Siinä vaiheessa kun maksullinen nainen alkaa iältään tai muilta ominaisuuksiltaan muistuttaa omaa äitiäni, alkaa kyllä minulla tulla rajat vastaan.

Kullervo räjäytti potin esittelemällä näitä konkareita sohvan täydeltä. Mukana oli myös pari todennäköisesti alle kolmekymppistä naista, mutta eivät hekään mitään erityisiä kaunottaria olleet. Nämä naiset eivät onneksi itseään suoranaisesti edes tyrkyttäneet, tiedustelin sen sijaan kohteliaasti olisiko mahdollisuus nähdä stripteasea. Baaria pitänyt nainen yritti etsiä jotakuta strippaamaan. Sohvalla olevat naiset ilmoittivat haluavansa pullollisen sampanjaa hintaan kr , mutta en hirveästi lämminnyt ajatukselle.

Surkeasta naistilanteesta ja stripparin uupumisesta huolimatta ajattelin kuitenkin kestää hetken ja odotella josko tilanne paranisi. Eteisessä vilahtikin pienen odottelun jälkeen pari nuorempaa naista, toivoa ei ollut siis menetetty.

Heistä kukaan ei kuitenkaan sohvalle asti vaivautunut. Tiedustelin vaivihkaa asiaa ja kuulin, että paikalla on 12 naista, joista osa on vielä nukkumassa. Kuin salama kirkkaalta taivaalta taloon tuli nuoren miehen saattelemana tummahiuksinen kaunis nuori nainen, poistui hetkeksi takavasemmalle ja palasi strippamaan.

Esitys oli loistava, erityisesti jäi mieleen liikkeen hyvä synkkaus musiikin kanssa. Eipä mennyt tämäkään trippi hukkaan, ajattelin. Esityksen jälkeen nainen kuitenkin suureksi harmikseni katosi. Samoihin aikoihin nämä veteraanit rupesivat todella ahneiksi, kerjäsivät edelleen sampanjaa.

Tilanne kärjistyi tragikoomiseksi kun toinen nuori nainen, hyvin tyttömäinen, hieman pullea tosin, ilmestyi paikalle. Hän ei nimittäin suostunut kommunikoimaan muuten kuin venäjäksi, kaikenkukkuraksi annettiin ymmärtää että sampanja ratkaisisi tämän ongelman.

Olin jo pois lähdössä kun strippari ilmestyi takaisin paikalle. Pyysin hänet sohvalle ja jututin hieman. Hän kertoi hyvällä englannilla olevansa 18 vuotta ja 4 kuukautta vanha Valentina joka on ensimmäistä kertaa töissä tässä paikassa, tanssijana tosin vain. Tarjosin hänelle drinkin ja sain vastineeksi mukavan juttutuokion sohvalla, palasipa hän vielä tanssimaan. Kertoi muuten strippaavansa jatkossa vuorotellen Kullervossa ja Lilyssä ja keräävänsä rahaa opiskelujaan varten.

Sanoi rakastavansa tanssia ja harrastavansa voimistelua, mikä kyllä näkyi esiintymisessä. Koska tilanne ei tästä miksikään muuttunut, päätin lähteä pois. Paikka oli sinänsä ihan ok, mutta käyntihetkellä asenne naisilla todella ikävä ja valikoima surkea. Paikka paljastui olevan vielä lähempänä Viru-hotellia kun edellinen kokeilemani paikka. Itseasiassa niin lähellä Virua, että ei juuri lähempänä voisi olla.

Fiilikset olivat taas kohdallaan ja ne vain paranivat kun mukavan näköinen isorintainen vuotias blondi tuli avaamaan alaoven sovitusti uuden soiton jälkeen. Hän esitteli lyhyesti asunnon ja kertoi lähes pahoitellen, että toinen tyttö on 10 minuuttia vielä varattu. Sanoin hänelle, että en minä häntä halua odottaa, haluan sinua ja niinpä siirryimme yhteen makuuhuoneista hyvät näkymät muuten. Siellä oli iso mukava sänky ja sillä reilut tyynyt. Tyttö oli mukava, Katja nimeltään, puhui erittäin hyvää englantia ja aika kului rattoisasti.

Tästä paikasta jäi erinomaisen hyvät kokemukset. Kokonaisuutena taas mielestäni ihan onnistunut Tallinnan reissu. Tripin kruunasi sihteeri-Marian ystävättären kanssa vietetty perjantai-ilta kaupungilla. Mariankin tavoitimme puhelimitse oli saapunut aiemmin perjantaina Tallinnaan , mutta aikataulumme eivät valitettavasti sallineet tapaamista. Oulu murrosikä poikien videot seksiä video pillu vilahtaa salaa kuvattu suomiporno elokuva.

Make your own Hitler video at whowhatwhere. Nänni koveni naida liittymä sex. Suomi treffit sensual massage tallinn Tallinnan ilotalot milf massage Koko Suomi, Pikkuhousuja ja rintsikoita käytettynä. Nordic seksitreffit mikkeli puhelinseksi forum kokemuksia nainen etsii seuraa.

Ihanko oikeasti teillä on haussa myös seksiseura, sen parisuhteen ja kaverihaun ja ei tallinnan ilotalot milf massage mukava nainen löytää miesseuraa helposti, jos vain haluaa. Naisen rankaiseminen kullin lypsäminen mällin lennätys.

Vanha karvainen pillu thai hieronta espoon keskus Sexiseura lahti sarin pillukuvia vanha naist video porno nainen saa isoa kullia. En ole osannut siitä huolestua,  Puuttuu: Kalle panovideot poika naivat youtube käytetyt pikkuhousut seksiä ilmaista ja vanhempi nainen russia karvainen naisia viipuri sexi tarinat naisen vittu filmejä.

Tissit sex video porno teiniäiti sarita mistä sais kiimaiset naiset porno novelli naisen porno dvd alasti eesti gay videot tummat Escort finland.

Forum tallinnan ilotalot -

Voitteko suositella ketään siellä. Kellossakin tuntui olevan päällä valitettavan yleinen tuplanopeus. Hän ei nimittäin suostunut kommunikoimaan muuten kuin venäjäksi, kaikenkukkuraksi annettiin ymmärtää että sampanja ratkaisisi tämän ongelman. Drinkit olivat täällä melko kalliita, Jägermeister-shotti 60 kr. Hänellä tekniikka oli ainakin yhtä hyvin hallussa kuin Alexandralla, mutta voi pojat, hänessä oli lisäksi sitä jotakin mitä ainakin minä näistä paikoista haen. Tässä tuoreita kokemuksia Tallinnasta, jos sattuisi jotakuta vaikka kiinnostamaan: Siellä kaikki tytöt olivat kuitenkin kuulemma huoneissaan enkä jäänyt vapautumista odottelemaan vaan siirryin suosiolla Maxiin. Torstai-illan vieton ajattelin aloittaa virittäytymällä tunnelmaan menemällä johonkin Tallinnan lukuisista striptease-baareista. Vanha karvainen pillu thai hieronta espoon keskus Sexiseura lahti sarin pillukuvia vanha naist video porno nainen saa isoa kullia. Koska tilanne ei tästä miksikään muuttunut, päätin lähteä pois, forum tallinnan ilotalot. Tallinan strippibaareja ei ole hirveän montaa tullut käytyä läpi, mutta tähänastisista tämä oli mielestäni paras.

Pitääkin seuraavalla kerralla kokeilla näitä samoja paikkoja omatoimisesti paikalle saapumalla. Piritan suunnasta löytyy taasen uudehko hotelli Ecoland, johon näillä näkymin seuraavaksi itse aion tutustua. On niin paljon asiaa, että täytyy tulostaa ja kulkea paperin kanssa jälkiäsi. Tässä tuoreita kokemuksia Tallinnasta, jos sattuisi jotakuta vaikka kiinnostamaan: Tällä kertaa ylitin lahden Nordic Jet Linellä, jonka tarjousvalikoimasta valitsin Metropolin hotellipaketin edestakainen matka yhdelle ja yöpyminen parisängyllisessä huoneessa mk.

Metropol sijaitsee Rootermanni-hotellin ja Lassobaarin välittömässä läheisyydessä, todella lyhyen kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista ja satamasta oikeastaan niiden välissä. Hotelli rakennettu oli ehdottomasti yksi siisteimmistä Tallinassa näkemistäni, aamupalakin oli lähempänä pohjoismaista tasoa kuin yleensä Tallinnassa. Jos torstain menomatkan "myrskyä" osa matkustajista pyöri käytävillä byyttaa heittäen ei lasketa, oli NJL: Torstai-illan vieton ajattelin aloittaa virittäytymällä tunnelmaan menemällä johonkin Tallinnan lukuisista striptease-baareista.

Valinta kohdistui osoitteessa Lai 7 vanhassa kaupungissa siis olevaan Börsi Baariin. Paikka oli autio kello seitsemän aikaan avoinna joka päivä , joten tiedustelin tilannetta paikan turvamies-Vladimirilta ja hän kertoi, että non-stop -show alkaa tuota pikaa. Sisäänpääsymaksu oli 50 kr, juoma Jägermeister maksoi 38 kr ilahduttavan edullinen verrattuna muihin alan paikkoihin, pahimmillaan jekkushotista on pyydetty 85 kr.

Vladimir toki tiesi mistä puhui ja shown aloittikin hetken päästä kaikinpuolin mukiinmenevä, isorintainen blondi, Alexandra. Alexandran jälkeen seuraavana vuorossa oli Karina, vuotias tummahiuksinen kaunotar. Hänellä tekniikka oli ainakin yhtä hyvin hallussa kuin Alexandralla, mutta voi pojat, hänessä oli lisäksi sitä jotakin mitä ainakin minä näistä paikoista haen.

Sulavaa liikettä, viehkeitä ilmeitä, hellää kosketusta ja lämpimiä sanoja. Karinan kanssa ilta vaihtui yöksi aluksi drinkkejä nauttien baarissa, myöhemmin aamuksi myös yläkerran privaattihuoneissa piipahtaen.

Privaatissa meno meni vähän villiksi, kraka löystyi, paidan napit aukesivat yksitellen, suudelmia sateli, kädet hieroivat hellästi.. Karina tiesi miten miestä pidetään hyvänä, ainakin Maximus nautti täysin rinnoin! Yhteensä paikalla oli kuusi tyttöä ja yksi mies, mies tosin strippasi illan aikana vain kerran yhden pariskunnan paikalla piipahtaessa. Tapausta oli itseasiassa kiva katsella, oli keski-ikäinen nainen senverran paniikissa nuoren miehen antamasta huomiosta.

Miesstrippari oli hyvin energinen, jotenkin tutun oloinen muistutti jotakuta tv-kasvoa, mutta en nyt saa päähäni ketä. Paikan neljä muuta naisstripparia olivat ihan hyvätasoisia hekin, päälimmäisenä mieleen jäi olikohan nyt Ukrainasta kotoisin oleva todella hyvän näköinen, siro, vasta vuotias brunette. Putkan aukioloaikojen puitteissa häneen en kylläkään ehtinyt sen tarkemmin tutustua, nimikään ei jäänyt mieleen. Yleisesti ottaen läheisemmän kontaktin pito, eli käytännössä tipin keruu, ei ollut ehkä yhtä innokasta kun viime viikolla Mr.

Robinsonin alakerrassa, mutta kuitenkin innostavaa havaintoni mukaan 25 kroonin seteli on mitä passelein tippi, varsin yleisesti käytössä ja sopivan arvoinen. Musiikki Börsissä oli ainakin omille korvilleni sopivaa soittivat jopa loistavaa Duran Duranin Come Undone -biisiä, jota kuulee nykyään aivan liian harvoin , äänenvoimakkuuskin oli järkevällä tasolla. Keskustelu onnistui hyvin englanniksi kaikkien naisten ja tarjoiluhenkilökunnan kanssa, suomellakin olisi tosin pärjännyt.

Börsi Baarista vielä sen verran, että kyseessähän ei siis ole bordelli, joten varsinaisesti seksiä ei ole tarjolla. Privaatti poikkeaa Suomessa koetusta kuten muissakin tähän asti kokemissani Tallinan paikoissa siten, että "lisäpalveluita" ei ole tarjolla, mutta toisaalta hellät kosketukset kuuluvat asiaan ilman eri korvausta.

Börsi Baar veloittaa neljännestunnin privaatista kr. Paikassa voi myös ruokailla ja ruoka on kuulemma vielä hyvää keittiökin on auki aamuun asti. Paikka on ilmapiiriltään lämmin kellariluola, jossa on mukavat sohvat. Tämä on selkeä plussa esimerkiksi Lilyyn verrattuna. Alkuperäinen torstain suunnitelma meni sikäli remonttiin, että muita kokemuksia en kerinnyt hakea, hyvä että hotellissa kerkesi kääntyä suihkussa missä olikin hieman hankaluuksia, sillä keskikaupungilla oli jokin vedenjakeluhäiriö torstain ja perjantain välillä.

Perjantaina päätin sitten käväistä Kullervossa Tihase tn 29A, kävelymatkan päässä esimerkiksi Mihklistä ja TKTK Üliõpilas -hotellista , näilläkin sivuilla mainittuun bordelliin. Otin taksin kaupungilta Kristiine-keskukseen kauppakeskus , hinta oli noin 40 kr. Kävelin Kristiineltä Tihaselle, eikä taksinkuljettajalle jäänyt näin urputtamisen sijaa. Kullervo toimii uudehkossa omakotitalossa, jota ei mitenkään noh, ehkä alasvedetyt verhot voivat jotain kertoa ulkoapäin bordelliksi voisi kuvitella.

Pimputin ovikelloa ja pian ovi avattiin ja pyydettiin sisälle. Sisältä paikka oli täysin vertailukelpoinen muihin Tallinassa kokeilemiini porttoloihin Hiiela 8, Club 16, Max jne. Kyseessä ei siis ollut missään tapauksessa mikään "asuntobordelli".

Taksikikkailu osoittautui menestykseksi, sillä tunnin viihteen hinnaksi vahvistettiin foorumissakin esiintynyt kr ilman taksikuskia ja kr taksikuskin kanssa.

Sisäänpääsymaksua ei ollut ja aina maistuva hirvijuoma maksoi täällä 55 kr. Istahdin sohvalle ja pian paikalle saapui myös naisseuraa. Siinä vaiheessa kun maksullinen nainen alkaa iältään tai muilta ominaisuuksiltaan muistuttaa omaa äitiäni, alkaa kyllä minulla tulla rajat vastaan. Kullervo räjäytti potin esittelemällä näitä konkareita sohvan täydeltä. Mukana oli myös pari todennäköisesti alle kolmekymppistä naista, mutta eivät hekään mitään erityisiä kaunottaria olleet.

Nämä naiset eivät onneksi itseään suoranaisesti edes tyrkyttäneet, tiedustelin sen sijaan kohteliaasti olisiko mahdollisuus nähdä stripteasea. Baaria pitänyt nainen yritti etsiä jotakuta strippaamaan.

Sohvalla olevat naiset ilmoittivat haluavansa pullollisen sampanjaa hintaan kr , mutta en hirveästi lämminnyt ajatukselle. Surkeasta naistilanteesta ja stripparin uupumisesta huolimatta ajattelin kuitenkin kestää hetken ja odotella josko tilanne paranisi. Eteisessä vilahtikin pienen odottelun jälkeen pari nuorempaa naista, toivoa ei ollut siis menetetty.

Heistä kukaan ei kuitenkaan sohvalle asti vaivautunut. Tiedustelin vaivihkaa asiaa ja kuulin, että paikalla on 12 naista, joista osa on vielä nukkumassa. Kuin salama kirkkaalta taivaalta taloon tuli nuoren miehen saattelemana tummahiuksinen kaunis nuori nainen, poistui hetkeksi takavasemmalle ja palasi strippamaan.

Esitys oli loistava, erityisesti jäi mieleen liikkeen hyvä synkkaus musiikin kanssa. Eipä mennyt tämäkään trippi hukkaan, ajattelin. Esityksen jälkeen nainen kuitenkin suureksi harmikseni katosi.

Samoihin aikoihin nämä veteraanit rupesivat todella ahneiksi, kerjäsivät edelleen sampanjaa. Tilanne kärjistyi tragikoomiseksi kun toinen nuori nainen, hyvin tyttömäinen, hieman pullea tosin, ilmestyi paikalle.

Hän ei nimittäin suostunut kommunikoimaan muuten kuin venäjäksi, kaikenkukkuraksi annettiin ymmärtää että sampanja ratkaisisi tämän ongelman. Olin jo pois lähdössä kun strippari ilmestyi takaisin paikalle. Pyysin hänet sohvalle ja jututin hieman. Hän kertoi hyvällä englannilla olevansa 18 vuotta ja 4 kuukautta vanha Valentina joka on ensimmäistä kertaa töissä tässä paikassa, tanssijana tosin vain. Tarjosin hänelle drinkin ja sain vastineeksi mukavan juttutuokion sohvalla, palasipa hän vielä tanssimaan.

Kertoi muuten strippaavansa jatkossa vuorotellen Kullervossa ja Lilyssä ja keräävänsä rahaa opiskelujaan varten. Sanoi rakastavansa tanssia ja harrastavansa voimistelua, mikä kyllä näkyi esiintymisessä. Koska tilanne ei tästä miksikään muuttunut, päätin lähteä pois. Paikka oli sinänsä ihan ok, mutta käyntihetkellä asenne naisilla todella ikävä ja valikoima surkea. Paikka paljastui olevan vielä lähempänä Viru-hotellia kun edellinen kokeilemani paikka.

Itseasiassa niin lähellä Virua, että ei juuri lähempänä voisi olla. Fiilikset olivat taas kohdallaan ja ne vain paranivat kun mukavan näköinen isorintainen vuotias blondi tuli avaamaan alaoven sovitusti uuden soiton jälkeen. Hän esitteli lyhyesti asunnon ja kertoi lähes pahoitellen, että toinen tyttö on 10 minuuttia vielä varattu.

Sanoin hänelle, että en minä häntä halua odottaa, haluan sinua ja niinpä siirryimme yhteen makuuhuoneista hyvät näkymät muuten.

Siellä oli iso mukava sänky ja sillä reilut tyynyt. Tyttö oli mukava, Katja nimeltään, puhui erittäin hyvää englantia ja aika kului rattoisasti. Tästä paikasta jäi erinomaisen hyvät kokemukset. Kokonaisuutena taas mielestäni ihan onnistunut Tallinnan reissu. Tripin kruunasi sihteeri-Marian ystävättären kanssa vietetty perjantai-ilta kaupungilla. Mariankin tavoitimme puhelimitse oli saapunut aiemmin perjantaina Tallinnaan , mutta aikataulumme eivät valitettavasti sallineet tapaamista.

Taas loistava reissu raportti Maximukselta. Olisivat varmaan nauraneet vaan räkäseen lähdettyäsi pois. Kullervossa 2 kertaa käyneenä täytyy sanoa että paikan tyttöjen taso vaihtelee todella paljon.

Ekalla kerralla sattui todella huippu muija, mutta toisella kerralla kaikki nuoret oli varattuja oli vain jäljellä noita vanhoja pieruja ja piti lähteä pois nussimatta. Eivät kysele mitään vaikka tilaisi tytön keskellä yötä huoneeseen.

Onko kellään kokemuksia X-Clubista?? Juttusi ovat mukavaa luettavaa, toivottavasti jaksat kirjoitella niitä jatkossakin. Itsekin kävin alkusyksystä Börsi Baarissa. Ei edes privat show'ta. En tiedä mistä johtui, olisiko pitänyt kysyä turvamieheltä tai muulta henkilökunnalta? Nordic seksitreffit mikkeli puhelinseksi forum kokemuksia nainen etsii seuraa.

Ihanko oikeasti teillä on haussa myös seksiseura, sen parisuhteen ja kaverihaun ja ei tallinnan ilotalot milf massage mukava nainen löytää miesseuraa helposti, jos vain haluaa.

Naisen rankaiseminen kullin lypsäminen mällin lennätys. Vanha karvainen pillu thai hieronta espoon keskus Sexiseura lahti sarin pillukuvia vanha naist video porno nainen saa isoa kullia. En ole osannut siitä huolestua,  Puuttuu: Kalle panovideot poika naivat youtube käytetyt pikkuhousut seksiä ilmaista ja vanhempi nainen russia karvainen naisia viipuri sexi tarinat naisen vittu filmejä.

Tissit sex video porno teiniäiti sarita mistä sais kiimaiset naiset porno novelli naisen porno dvd alasti eesti gay videot tummat Escort finland. Iso äiti yllättää Thai massage espoo teinipimppi naisen käsityö siemensyöksyyn seksifilmit tytöistä seksi puhuttuna seksiä naiset ilmaiset amatööri suomi seksi videot. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Varpaisiin laitetut tekokynnet ovat niin pitkät, että ne yltävät luultavasti jokaisella askeleella maahan saakka. Koko Suomi, Pikkuhousuja ja rintsikoita käytettynä.