Suomi keskustelu seksi suomi hamina

suomi keskustelu seksi suomi  hamina

Kirjoittaja -Amphora- » 1. Kirjoittaja » 1. Kirjoittaja Junkie » 1. Kirjoittaja thisnuty » 1. Kirjoittaja AciD » 2. Kirjoittaja Talisman » 2. Kirjoittaja Sanja » 3. Kirjoittaja Junkie » 4. Kirjoittaja esaias » 5. Kirjoittaja luke28w » Kirjoittaja pipsa » Näytä vastaamattomat viestit Näytä aktiiviset viestiketjut. Etusivu     Huumehaittojen vähentäminen     Sauna.

Kysyttävää metadonihoidosta Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Vastaa lainaamalla Kysyttävää metadonihoidosta Kirjoittaja -Amphora- » 1. Eli tekeekö metadonihoito ihmisestä läskin idiootin loppuelämäkseen? Mielellään sellaisia vastauksia, joilla olisi jotain todellisuuspohjaa, eikä vaan mutua. Vastaa lainaamalla Kirjoittaja » 1. Vittu kyl ne metkupotilaatki iha ihmisiä on. Tunnen varmaan 5 metkupotilast, ja ihan hyvii tyyppei ne on Näitä eroja tässä nyt varmaan pohditaan - miten paljon suurempi riski on sisarusten lapsella verrattuna ei-sisarusten riskiin.

Ennenhän mielisairailta kiellettiin avioliitto ja lasten hankkiminen. Ne säädökset on tietääkseni kumottu, mutta ei yhteiskunta sen vuoksi ole romahtanut. Lasten perinnöllisten sairauksien riskin lisäksi mitään suoranaista haittaa ei ole sillä, että sisarukset harrastavat seksiä keskenään, kunhan molemmat toimivat vapaaehtoisesti ja täysissä sielunvoimissa.

Ja nämä edellytyksethän koskevat kaikkea seksiä muutenkin. Ajatus voi tuntua iljettävältä moraalisyistä, mutta asiaperusteita sisarusten seksin kieltämiselle on vaikeampi keksiä.

Olisi tosin mielenkiintoista kuulla psykologian asiantuntijoiden mielipiteitä, voiko sisarusseksistä olla haittaa harjoittajien psyykelle. Muille haittaa ei ainakaan ole. Moraaliseikat ovat tärkeitä, mutta muita ei voi pakottaa jakamaan omia moraalikäsityksiään. Ja vaikka sisarusseksi hyväksyttäisiinkään, en usko että siitä mitään epidemiaa tulisi; asiaa koskenee erittäin pientä osaa ihmisistä. Eikö perhetragediat jo riitä? Yhteiskunnan tulisi katsoa, mitä viestejä se antaa kansalaisille.

Alkaisi varmasti esiintyä vielä enemmän painostusta tavalla tai toisella ja nuori henkilö on muutenkin vaikutteille altis. Kun hyväksikäyttö on aina vain vakavampi ongelma jo nettiahdistelunkin takia, ei pidä suorastaan lietsoa sitä "liberaaleilla" asenteilla.

Kun vastuunotto on joka suhteessa löystynyt yhteiskunnan velton sallivuudenkin takia, ei voi antaa vastuuttomille lisäaseita toimintaansa, kun sen valvominenkin on mahdotonta. Kypsä, aikuinen käyttäytyminen on joillekin mahdotonta, itsekkyys ja omat sairaatkin tarpeet ajaa aina ohi.

Ennen oli kova "kyläkontrolli", joka esti monta tyhmyyttä yleisen tuomitsemisen muodossa ja kirkollakin oli vielä jotain auktoriteettia puuttua asioihin. Nyt kun heikko viranomaisvalvonta ei korvaa yhteisön painetta, on yksilö entistä turvattomampi. Sehän tarkoittaisi sitä, että esim. Fritzlin insestitapaus saisi meillä oikeutusta. Eihän tuollaisessa ole enää tolkku pelissä! Miten tuollainen ihminen voi edustaa kansaa? Vaikka kyse olikin insestistä, niin se ei merkitse sitä että kaikki insestitapaukset tapahtuvat raiskaamalla ja hyväksikäyttämällä.

Insesti ei ole synonyymi raiskaamiselle, eikä hyväksikäytölle. Insesti ei ole myöskään synonyymi pedofilialle. Logiikallasi yhtä hyvin voisit syyttää heteroseksiä laittomaksi ja oikeuttavan raiskauksiin, koska se A on laillista ja B heteroliitoissa tapahtuu raiskauksia ja paljon. Anna Kontula perää logiikkaa järjestelmään, ei uskomuksia, kuvitelmia tai luuloja, jotka taas perustuvat fanaattisuuteen.

On hyvä että juuri Anna Kontulan tapainen järkevä ja tieteellisyyteen perustuva henkilö edustaa kansaa, koska kansanedustajissa on ihan liikaa kaikenlaisia satukirjoihin maailmankuvansa perustavia hörhöjä. En myöskään ymmärrä sitä että osa teistä lukee "Kahden aikuisen välisen insestin" tarkoittavan lapseen kohdistuvaa hyväksikäyttöä. Vielä viimeksi kun asian tarkistin, niin lapsi ei tarkoittanut aikuista. Ihan tiedoksi teille jotka kauhistutte, että Ranskassa, Belgiassa, Japanissa ja monessa muussa maassa aikuisten välinen insesti ei ole laitonta.

Ja se ei ole merkinnyt sitä että siellä olisivat esimerkiksi lasten hyväksikäytöt yleistyneet, niinkuin tuossa alempana joku väittää.

Vääntäkää sitä hysterianappia pienemmälle. Vastenmielinen ajatus, että isesti sallittaisiin. Kuinka joku voi edes lekkimielellä ehdottaa tuollaista? Isät ja lapset pojat tai tyttäret tai sama äidin kanssa? Insesti on traumatisoiva ja lamauttaa ihmisen loppuelämäkseen. Onko tällä kansanedustajalla perhettä? Vihreiden nuorisoliiton puheenjohtaja Hakko ehdotti Koijärvi-blogissaan samaa.

Hänen mukaansa myos eläimiin sekaantuminen tulee sallia. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Suomi keskustelu seksi suomi hamina -

Pojat kehuivat kuinka kaunis ja seksikäs vaimoni on juhlapäivänään. Kirjoittaja » 1. Sehän tarkoittaisi sitä, että esim. Nimenomaan vasemmiston ja vihreiden piiristä tulee näitä vaatimuksia ja ehdotuksia. Ne säädökset on tietääkseni kumottu, mutta ei yhteiskunta sen vuoksi ole romahtanut. Koska muualla näköpiirissä ei näkynyt muita ihmisiä, päätin kokeilla vastaavaa. Miehen, joka tuli tunnetuksi sekä matalasta älystään että erittäin puutteellisesta tietopohjastaan ja kulttuurintuntemuksestaan. Hän joi yhden vichy pullon lähes samalla kulauksella ja oli selvästi ollut kova rutistus olla poikien käsittelyssä.

Kirjoittaja thisnuty » 1. Kirjoittaja AciD » 2. Kirjoittaja Talisman » 2. Kirjoittaja Sanja » 3. Kirjoittaja Junkie » 4.

Kirjoittaja esaias » 5. Kirjoittaja luke28w » Kirjoittaja pipsa » Näytä vastaamattomat viestit Näytä aktiiviset viestiketjut. Etusivu     Huumehaittojen vähentäminen     Sauna. Kysyttävää metadonihoidosta Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Vastaa lainaamalla Kysyttävää metadonihoidosta Kirjoittaja -Amphora- » 1. Eli tekeekö metadonihoito ihmisestä läskin idiootin loppuelämäkseen?

Mielellään sellaisia vastauksia, joilla olisi jotain todellisuuspohjaa, eikä vaan mutua. Vastaa lainaamalla Kirjoittaja » 1. Vittu kyl ne metkupotilaatki iha ihmisiä on. Tunnen varmaan 5 metkupotilast, ja ihan hyvii tyyppei ne on Vastaa lainaamalla Kirjoittaja Junkie » 1. Vastaa lainaamalla Kirjoittaja -Amphora- » 1. En tietenkään tarkottanu että metkuhoidossa olevat ei olis ihmisiä ja etteikö vois olla hyviä tyyppejä.

Kysymys oli kieltämättä esitetty vähän kärjistettynä, mut pointti oli siis se, että lihottaako metadonihoito ja aiheuttaako jonkinlaista aivotoiminnan hidastumista. Pari tyyppiä olen tavannut ja heissä oli havaittavissa edellä mainittua, mutta en ole nähnyt heitä ennen hoidon aloittamista, joten en oikein voi verrata miten oli ennen ja jälkeen hoidon aloituksen.

Ja muutenkin, kahden ihmisen perusteella ei kannata kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä tehdä. Kysyttävää metadonihoidosta Kirjoittaja thisnuty » 1.

Koitin haeskella ensin, mut en löytäny sopivaa tietoa. Vastaa lainaamalla Kirjoittaja AciD » 2. Ja kyl se myrkky näyttäs turvottavan sakkia.. Yks oli, joka lopetti omasta tahdostaan hoidon , joka oli normi-painonen. Eilen näin yhtä jäbää joka oli ennen aivan tikku-laiha. No nyt en oo nähny pariin vuoteen, oon vaan kuullu et se on metskuhoidos.. Vaimoni nautti selvästi yhä enemmän kehuista ja olimme kumpikin hieman vapautuneita juodessamme illan aikana mutta emme voineet sanoa että olisimme olleet erityisen humalassa.

Avatessani hytin oven kuulin vaimoni kiljaisun ja tämä poika nosti vaimoni ilmaan vaikka oli hieman rehevä, sellainen ihanan seksikkään rehevä nainen ja kaatoi sängylle suudellen häntä samalla kun nosti vaimoni tiukkaa hametta lantiolle.

En tajua vieläkään missä välissä oli kaivanut kovettuneen kyrpänsä esiin ja työnsi sen vaimooni , mutta me kumpikin menimme ihan puihin siinä tilanteessa ja emme pystyneet tajuamaan mitä oli tapahtunut. Vaimoni katsoi hämmentyneenä ja pyöräytteli silmiään jolloin tajusin että kokee nautintoa.

Kaveri nosti vaimoni jalat kohti hytin kattoa ja näkymä oli uskomaton kun vaimoni laittautuneena stayup sukissa ja korkokengät jalassa oli nuoren kaverin alla joka pumppasi ihan tosissaan. Tämä kaikki tapahtui täysin odottamattomasti. Innokkaana hän ei kestänyt kun arviolta minuutin nousten pois päältä kun seuraava kaveri tuli vaimoni päälle ja raotti pikkuhousuja työntyen sisään.

Pojat vetivät kierroksen jokainen ja aikaa siinä meni noin arviolta viitisen minuuttia kun ajantaju hämäri siinä yllättävässä tilanteessa, mutta kaverit oli nopeita, yhtä nopeita kun he olivat taas valmiina riisuttuaan itsensä ja tunsin kuinka jalkani pettävät alta huomaten kuinka aloittivat uuden kierroksen ja nyt ensimmäinen kaveri, joka selvästi johtajana heidän porukassaan ujutti vaimon pikkuhousut pois jalasta ja silloin vasta tajusin että pojat vetävät paljaana ja laskevat sisään kun näin sen sotkun mitä neljä innokasta nuorta miestä oli saanut aikaan.

Toisen kierroksen alkaessa vaimoni huudahti että ei herranjumala oletko jo taas valmiina. Vaimoni oli selvästi päässyt pahimman järkytyksen yli ja alkoi ääntelehtimään voimakkaammin. Minä olin istunut jakkaralle kun jalkani ei enää kantaneet ja olin shokissa. Olin katselemassa live esitystä ja herran jumala vaimoni kaiken keskipisteenä. Pojat pumppasivat kovaan tahtiin toisen kierroksen ja taisivat tehdä sen samassa järjestyksessä, mutta siitä en ole varma.

Tätä tuntui jatkuvan ikuisuuden ja se sotku ja haju mikä valtasi hytin vaikka olikin hieman isompi parivuoteella oli jotain ennen kokematonta. Järkytyin siitä kuinka nämä kaverit tuntuivat olevan heti valmiit uusintaan kun olivat vuoronsa hoitaneet ja heidän seisokkinsa olivat todella tukevia yläviistoon. Sitten yksi huudahti että hei kaverit nyt on mentävä ja alkoivat pukemaan kun yksi vielä touhusi vaimoni päällä hoidellen itsensä loppuun. Kaverit suutelivat vaimoani ja toivottivat onnea sanoen kokemusta uskomattomaksi.

Vaimoni vastasi hämmentyneenä kiitos samoin. Pojat lähtivät ja en tiedä kuinka kauan olimme hiljaa ja tuijotimme toisiamme vaimoni maatessa sängyllä hame lantiolla valuen runsaasti poikien nesteitä ulos ja sänky oli siltä kohdin kun olisi kastelukannulla vettä kaadettu.

Vaimoni oli hiestä märkänä. Kumpikin sanoi yhteen ääneen että mitä ihmettä tapahtui. Oli tapahtunut jotain mitä harva edes fantasioissaan kokee ja meillä ei ollut koskaan tullut edes mieleen tuollainen. Sitten vaimoni vasta tajusi että hänet oli maattu paljaalla useaan kertaan ja järkyttyi siitä. Tajusimme myös että vaimollani vaatteet edelleen päällä ja tiukka hame oli vaan rullattu lantiolle ja pikkuhousut limaisena hytin lattialle.

Stayup sukat ja kengät olivat myös spermassa mutta ei ihme siinä vauhdissa. Avustin vaimoni pesulle pöntölle kun hänellä voimaton olo ja kertoi saavansa usean kunnon orgasmin, joka varmasti rentoutti häntä ja edesauttoi asioiden "suotuisassa" etenemisessä.

Tosikertomus jatkuu 2 osassa. Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Meillä oli sellainen poikaporukka, jotka kokoonnuimme milloin missäkin. Minä olin porukan nuorin ja elin aina sellaisessa pelossa, että minut potkitaan pellolle koko jengistä. Mutta minulla oli yksi valtti, joka avasi minulle ovet tuohon "salaseuraan", minä osasin naurattaa muita. Kerroin huvittavassa valossa tapahtumia ja tilanteita, joihin jouduin alvariinsa, tietenkin niitä täytyi värittää, eivät ne olisi muuten kuulijoihin uponnut.

Itseni lisäksi niissä tarinoissa esiintyi toisena päähenkilönä isäni, tietenkin hänen toimenkuvaansa kuului mm. Jumalan lomittaminen, ainakin minusta tuntui siltä. Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa. Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä.

Porukan vanhin oli Topi, joka oli minua neljä vuotta vanhempi, iso jämäkkä poika, joka oli musikaalinen ja hyvä imitoimaan. Hänen kanssaan me kävimme usein keskusteluja, hän esitti ansioituneesti isääni niissä tilanteissa ja minä olin oma itseni. Monenlaisia asioita me käsiteltiin: Yleisöllä oli hauskaa, kun me pääsimme oikein vauhtiin. Kerran me päädyimme keskustelemaan tupakanpoltosta ja siinä tilaisuudessa minulta karkasi tieto, että olen jo kuukausia salaa harjoitellut sitä, olihan puheessani tietysti hyvän miehen lisää, tosi asiassa olin muutaman kerran kokeillut ja tiesin, että jos testiin joudun niin pystyn henkeen vetämään ilman köhimistä.

Topi alkoi jylyyttämään isäni äänellä, että hän on asiaa kyllä jo epäillytkin, mutta nyt siitä tehdään loppu ja uhkasi antaa minulle kunnolla piiskaa, tämä onkin sitten tämän vuoden ensimmäinen risutus, hän ilmoitti. Kaikkia meitä nauratti moinen uhkaus, jopa minua. Jotenkin Topin sanominen pysäytti tilanteen ja asia oli minusta loppuun käsitelty. Mutta kohta joku porukoista sanoi, että minut on piiskattava, koska isänsäkin piiskaa, niin on sinunkin se tehtävä.

Ne osasivat kyllä painostaa Topia, epäilivät että sillä ei voimat riitä eikä sillä ole oikein miehen luonnetta, piiskan antaminen vaatii riskin, päättäväisen ja määrätietoisen miehen, löperön on turha sellaiseen ryhtyä.

Sitten ne kertoivat kuinka isä tapaa minua piiskata. Tosin viimeisestä löylytyksestä on jo vuoren verran, mutta en minä sitä niillen sanonut, se oli sen verran nolo juttu.

Kävihän se Topi lopulta minuun kiinni ja pyöritti oikein vahvemman oikeudella. Minä tiesin, että se on riski jätkä, mutta nyt minä sen myös tunsin. Joka ainoa yritykseni estää Topia retuuttamasta minua lopetettiin alkuunsa. Kamppaillukaverini oli tuolloin varmaan vuotias, mutta varmasti riskimpi kuin isäni. Ja lopputuloskin selvisi kohta. Minä makasin housut linkussa Topin polvilla ja veljellinen koura tanssi pakaroillani ja sellianen ihme tapahtui, että kun minua pyllylle mäiskittiin, niin jostain syystä slmistäni alkoi vuotamaan vesi.

Kun Topi nosti minut ylös kaikki näkivät, että jotakin valui poskillani. Topi auttoi minua nostamaan housuni ja veti sitten minut viereensä istumaan ja sanoi: Vajaan kymmenen sekunttia minä melkein uskoin mitä se sanoi ja se lohdutti minua ja torjui sieluani joutumasta hylätyksi yksinäisyyden syövereihin.

Olen minä Topin kanssa kahdenkesken monta kertaa puhunut tuon illan tapahtumista ja vieläkin minä olen sitä mieltä, että siinä on koko maakunnan riskein ja fiksuin kaveri. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko.

: Suomi keskustelu seksi suomi hamina

Suomi keskustelu seksi suomi hamina Ikkunareunan takaa kurkisteli sama vaalea tyttönen jonka olin monta kertaa bongannut päivisin työajalla. Vaimoni oli hiestä märkänä. Ongelma ovat pakotetut seksisuhteet ja alistaminen. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Vastapäätä meitä oli toimistorakennus jossa työt päättyivät normaalisti neljän aikaan. Iltalehti haastatteli Kontulaa liittyen Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton puheenjohtajan Hanna Hakon blogikirjoitukseen, jossa tämä pohti seksuaalilainsäädäntöä.
BIG COCK BLOG WWW SEKSI Kysyttävää metadonihoidosta Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Insesti ei ole myöskään synonyymi pedofilialle. Mutta minulla oli yksi valtti, joka avasi minulle ovet tuohon "salaseuraan", minä osasin naurattaa muita. Kun Topi nosti minut ylös kaikki näkivät, että jotakin valui poskillani. Hurjaa, seksiä oman äidin, isän, tyttären tai pojan kanssa kunhan täysiikäisiä.
Suomi keskustelu seksi suomi hamina Mummo porno videot suomi deitti

Suomi keskustelu seksi suomi hamina -

Sanoin että en näe huonona ja että olen vielä ihan shokissa johon vaimoni vastasi niin minäkin. Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta. Etsi Toggle navigation Valikko. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän. suomi keskustelu seksi suomi  hamina