Jim&jill kajaani videot

jim&jill kajaani videot

Toimii niin värifarkkujen kuin maksimekonkin kanssa. Jasmin Vornanen ja Reine Ruusunen. Kesä on virallisesti enää kuukauden päässä! Nyt viimeistään kannattaa päivittää vaatekaappiin uutta tyyliä.

Yhdistä muodikas sifonkipaita rentoihin haaremihousuihin ja asusta kultaisilla koruilla. Voit olla rennosti tyylikäs! Kevään suosikkiväri minttu huokuu raikkautta ja saa käyttäjänsä erottumaan massasta! Mintun kanssa sopii kaunis vaalea oranssi ja musta tekee kokonaisuudesta tyylikkään. Yksiväriset bandeaut toimivat niin siistissä asussa kuin tennarilookissakin. Käytä pitkää hihatonta hupparia leggareitten ja tennareitten kanssa.

Laita kaulaan vielä lempihuivisi, niin voilá — muuta et tarvitse. Raidallinen tuubitoppi tuo kesän tuntua, jos mikä!

Pinkki-valkoinen -yhdistelmän lisäksi löydät Jilleistä kelta-valko- sekä musta-valko -raidalliset tuubitopit. Toppien kanssa toimii hyvin värikkäät shortsit. Auringon lisäksi kesä tuo tullessaan juhlat! Laita päälle Stockerin Dotti Dress: Yhdistä mekon kanssa lempikorusi niin kokonaisuudesta tulee persoonallinen.

Jos haluat vaatteet, joita voit käyttää myöhemmin myös arkena, valitse asuksesi olalta pitsinen Simone Top ja korkeavyötäröinen hame. Yhdistä asuusi vielä korkeat korot ja hopeiset korut, niin olet valmis juhlaan kuin juhlaan! Auringon paahtaessa pojat riisuvat suosiolla pitkähihaiset paidat, siinä vaiheessa kannattaa alla olla Stockerin uunituore t-paita. Alkavatko farkut pitkän talven jälkeen olemaan jo liikaa? Hanki kevään tyylikkäimmät Chino shortsit Stockerilta!

Pue shortsien kanssa rento ja tyylikäs t-paita, niin olet valmis vastaanottamaan kovaa vauhtia tulevan KESÄN! Pukeudu tänä keväänä Stockerin mukavan tuntuisiin Missy jeggingseihin!

Väreissä mintun lisäksi keltainen ja pinkki. Yhdistä jeggingseihin tyylikkäät tennarit tai värikkäät ballerinat. Tyylikkään lopputuloksen saat kun käytät pinkkiä beigen kanssa. Stockerin kevyt ja laskeutuva Cuba Dress. Mekon helma on reilusti pidempi takaa ja leikkaus osuu trendikkäästi vyötärölle.

Muutat tyylin arkisemmaksi vain vaihtamalla asusteet, joten mekon ei tosiaankaan tarvitse jäädä kaappiin juhlien jälkeen! Tarkista lähimmän Jillisi merkkivalikoima täältä. Jokaisen muotia seuraavan vaatekaapissa on farkkuliivi!

Stockerin vyötärömittainen ja pehmeä liivi löytyy valkoisen lisäksi vaaleansinisenä. Toimii niin värifarkkujen kuin maksimekonkin kanssa. Jasmin Vornanen ja Reine Ruusunen. Kevätauringon lämmittäessä mieltä, säteet lämmittävät mukavasti myös päivää. On aika hankkia kevyempi takki ja uusi lookki!

Laita takin kaveriksi Stocker- huppari ja trendikkäät tennarit! Käytä tuubia esimerkiksi löysän topin alla tai läpikuultavan sifonkipaidan kanssa. Nyt saat helposti väriä kevääseen Stockerin t-paidalla. Jos talvi on tullut vietettyä tummissa ja arkipukeutuminen kaipaa eloa, laita vaikka sen mustan hupparin alle väriyhdistelmillä leikittelevä t-paita! Nyt on hyvä aika lähteä kevyemmille takkiostoksille.

Pojille, monen makuun menevä navynsininen parkatakki. Eiku cappi päähän ja kohti aurinkoa! Sporttihenkisille Stockerilta löytyy kevääksi värikkään pusakkamallinen takki. Eikä enää kauaa, niin takin alle voi laittaa vain t-paidan! Sitä odotellessa annetaan auringon kirkastua ja mielen keventyä keväisissä päivissä! Katso uusi video tästä! Kevään Stockerin uudet tuotteet muokkaantuvat moniin tyyleihin ja lookkeihin!

Mukana myös mielipiteitä jakavat neonvärit. Vaatteissa on hauskoja yksityiskohtia, joka takaavat huolitellun ilmeen! Helmasta ja hupun reunasta löytyvät kiristysnyörit, jotta takkia saa muokattua tilanteen mukaan. Jos haluat väriä kevääseen, yhdistä beigen kanssa neonvärinen huivi. Yhdistä takkiin Minimumin ja Objectin viininpunaiset asusteet niin käsissäsi ovat syksyn avaintuotteet.

Jokanaisen naulakosta pitäisi löytyä nahkatakki. Jos et vielä ole täydellistä löytänyt, tule Jilliin hakemaan Stockerin pehmeä ja trendikäs Agneta jacket. Laita takin alle Stockerin kauluspaita ja Minimumin lämmin mohairneule. Eikö kaapista löydy mitään syksyn uutuuksia?

Ei hätää, tule Jilliin hankkimaan uusi tyyli! Koulut alkaa ja syksy painaa päälle. On aika piristää pimeneviä iltoja ja viileitä aamuja lämpimillä neuleilla, uusilla farkuilla ja trendikkäillä asusteilla! Haluatko vaatteita, jotka eivät kävele vastaan joka nurkan takaa? Vastaanota syksy lämpimillä väreillä ja upeilla asusteilla. Laita kerralla kuntoon koko garderobi, kenkiä ja asusteita myöten! Jätä Stockerin Marie Topin napit auki ja laita alle Minimumin strassitoppi. Saat kokonaisuuteen persoonallisuutta Stockerin printtileggareilla ja Minimumin trendikkäällä pipolla!

Koska Stockerin Marie top on takaa hieman pidempi, se toimii hyvin myös leggingsien kanssa. Tuote- ja merkkivalikoima vaihtelee myymälöittäin. Onko kaappi täynnä huiveja, mutta et löydä niille kesällä käyttöä? Tässä postauksessa opit vaiheittain sitomaan niin tuubimallisen kuin pitkänkin huivin. Ihanteellisin kampaus turbaaneille on nuttura takaraivolla. STEP 2 Kierrä huivia kerran niskassa ja nosta lenkit takaisin päälaelle. STEP 3 Kierrä lenkit kerran ja asettele kierre tukevasti laskosten alle.

STEP 1 Asettele huivi päälaelle, niin että tukka jää huivin alle.

Jim&jill kajaani videot -

Stocker Street -styles äänestäjien kesken arvottiin Tyylipäivä kahdelle hengelle. Ruutushortsit niihin sopivan Stockerin teepparin kanssa takaavat huolettoman tyylikkään lookin. Saat kokonaisuuteen persoonallisuutta Stockerin printtileggareilla ja Minimumin trendikkäällä pipolla! Vaatteissa on hauskoja yksityiskohtia, joka takaavat huolitellun ilmeen! Laita jalkaan vielä katu-uskottavat Converset, joilla tallustat vaivattomasti koko päivän sekä päähän värityksiin sopiva huivi.

Tässä postauksessa opit vaiheittain sitomaan niin tuubimallisen kuin pitkänkin huivin. Ihanteellisin kampaus turbaaneille on nuttura takaraivolla. STEP 2 Kierrä huivia kerran niskassa ja nosta lenkit takaisin päälaelle. STEP 3 Kierrä lenkit kerran ja asettele kierre tukevasti laskosten alle. STEP 1 Asettele huivi päälaelle, niin että tukka jää huivin alle. STEP 2 Kiristä huivi kierteellä niskassa ja nosta takaisin päälaelle niin että päät menevät ristiin.

STEP 3 Tee niskassa solmu. STEP 4 Piilota päät huivin laskoksiin tai solmi päälaelle. Tämä fiftarityylinen turbaani on aloitettu sitomaan niskasta ja päälaelle on jätetty suloinen solmu päitten piilottamisen sijaan.

Niskasta aloitettu turbaani luistaa tavallista enemmän, joten käytä tarvittaessa pinnejä apuna! Mitä pakata mukaan kesän parhaimmille festareille? Seuraavassa varmat vinkit ja viisi luottosettiä kesäviikonlopuille.

Kuuman festaripäivän pärjäät tällä setillä! Tuubitoppi ja lyhyet shortsit takaavat myös tasaisen rusketuksen. Laita jalkaan vielä katu-uskottavat Converset, joilla tallustat vaivattomasti koko päivän sekä päähän värityksiin sopiva huivi. Topin suloinen teksti on selvästi tarkoitettu tuleville festarirakkauksille: Jos haluat naturellin lookin valitse festarilook nro 2!

Farkkushortsit, konjakinvärinen vyö ja boheemi pitsitoppi takaavat huolettoman tyylin. Jatka lookkia joko vyöhön sopivilla nahkasandaaleilla tai aina varmoilla Converseilla! Kassiksi vielä Mic Macin tilava laukku, ja mukaasi mahtuu kunnon survival pack. Stockerin taydellisesti istuvaa tuubia löytyy useissa eri väreissä ja kuoseissa. Laita takin alle Stockerin kauluspaita ja Minimumin lämmin mohairneule.

Eikö kaapista löydy mitään syksyn uutuuksia? Ei hätää, tule Jilliin hankkimaan uusi tyyli! Koulut alkaa ja syksy painaa päälle. On aika piristää pimeneviä iltoja ja viileitä aamuja lämpimillä neuleilla, uusilla farkuilla ja trendikkäillä asusteilla! Haluatko vaatteita, jotka eivät kävele vastaan joka nurkan takaa? Vastaanota syksy lämpimillä väreillä ja upeilla asusteilla. Laita kerralla kuntoon koko garderobi, kenkiä ja asusteita myöten! Jätä Stockerin Marie Topin napit auki ja laita alle Minimumin strassitoppi.

Saat kokonaisuuteen persoonallisuutta Stockerin printtileggareilla ja Minimumin trendikkäällä pipolla! Koska Stockerin Marie top on takaa hieman pidempi, se toimii hyvin myös leggingsien kanssa. Mitä pakata mukaan kesän parhaimmille festareille? Seuraavassa varmat vinkit ja viisi luottosettiä kesäviikonlopuille. Kuuman festaripäivän pärjäät tällä setillä! Tuubitoppi ja lyhyet shortsit takaavat myös tasaisen rusketuksen. Laita jalkaan vielä katu-uskottavat Converset, joilla tallustat vaivattomasti koko päivän sekä päähän värityksiin sopiva huivi.

Topin suloinen teksti on selvästi tarkoitettu tuleville festarirakkauksille: Jos haluat naturellin lookin valitse festarilook nro 2!

Farkkushortsit, konjakinvärinen vyö ja boheemi pitsitoppi takaavat huolettoman tyylin. Jatka lookkia joko vyöhön sopivilla nahkasandaaleilla tai aina varmoilla Converseilla! Kassiksi vielä Mic Macin tilava laukku, ja mukaasi mahtuu kunnon survival pack. Stockerin taydellisesti istuvaa tuubia löytyy useissa eri väreissä ja kuoseissa.

Muista taiteilla päähän vielä huiviturbaani, sillä aurinko on ihanan petollinen…. Stockerin chinoshortsit ja perus t-paita is the match! Yhdistä kokonaisuuteen upeat Conversen Union Jackit ja Obeyn cap. Päivän muuttuessa illaksi heitä kokonaisuuden päälle Stockerin kevyt kauluspaita.

Ota rennosti festarilook nro 5: Kesä houkuttelee käyttämään rohkeasti värejä! Yhdistä väreihin vielä luonnonvaaleat korut niin look on täydellinen. Kesä on täynnä juhlia, ja tässä on niihin täydellinen mekko: Stockerin kevyt ja laskeutuva Cuba Dress.

Mekon helma on reilusti pidempi takaa ja leikkaus osuu trendikkäästi vyötärölle. Muutat tyylin arkisemmaksi vain vaihtamalla asusteet, joten mekon ei tosiaankaan tarvitse jäädä kaappiin juhlien jälkeen!

Tarkista lähimmän Jillisi merkkivalikoima täältä. Jokaisen muotia seuraavan vaatekaapissa on farkkuliivi! Stockerin vyötärömittainen ja pehmeä liivi löytyy valkoisen lisäksi vaaleansinisenä. Toimii niin värifarkkujen kuin maksimekonkin kanssa. Jasmin Vornanen ja Reine Ruusunen. Kevätauringon lämmittäessä mieltä, säteet lämmittävät mukavasti myös päivää. On aika hankkia kevyempi takki ja uusi lookki!

Laita takin kaveriksi Stocker- huppari ja trendikkäät tennarit! Käytä tuubia esimerkiksi löysän topin alla tai läpikuultavan sifonkipaidan kanssa. Nyt saat helposti väriä kevääseen Stockerin t-paidalla. Jos talvi on tullut vietettyä tummissa ja arkipukeutuminen kaipaa eloa, laita vaikka sen mustan hupparin alle väriyhdistelmillä leikittelevä t-paita! Nyt on hyvä aika lähteä kevyemmille takkiostoksille.

Pojille, monen makuun menevä navynsininen parkatakki. Eiku cappi päähän ja kohti aurinkoa! Sporttihenkisille Stockerilta löytyy kevääksi värikkään pusakkamallinen takki. Eikä enää kauaa, niin takin alle voi laittaa vain t-paidan! Sitä odotellessa annetaan auringon kirkastua ja mielen keventyä keväisissä päivissä! Katso uusi video tästä! Kevään Stockerin uudet tuotteet muokkaantuvat moniin tyyleihin ja lookkeihin!

Mukana myös mielipiteitä jakavat neonvärit.

Jim&jill kajaani videot -

Jokanaisen naulakosta pitäisi löytyä nahkatakki. Sporttihenkisille Stockerilta löytyy kevääksi värikkään pusakkamallinen takki. Farkkushortsit, konjakinvärinen vyö ja boheemi pitsitoppi takaavat huolettoman tyylin. Mekon helma on reilusti pidempi takaa ja leikkaus osuu trendikkäästi vyötärölle. STEP 2 Kierrä huivia kerran niskassa ja nosta lenkit takaisin päälaelle. Tuubitoppi ja lyhyet shortsit takaavat myös tasaisen rusketuksen. Väreissä mintun lisäksi keltainen ja pinkki. jim&jill kajaani videot