Suomi keskustelu kotka seksiä kotona

suomi keskustelu kotka seksiä kotona

Hyvä palkanlisä on myös henkilökunta-alennus. Ei kaikki halua kauppan töihi. Miten helvetissä se ei mene sun kaalii. Sitä paitsi liki kaikilla on jo töitä ja muutamilla kouluun menoa ja uudet tuulet puhaltaa. Puhalla sinä vaan sinne kolmos uunin hiilen että saat sen taas hehkumaa Taidankin lahjoittaa Kiinalaisille R kaavan, sen jälkeen kutisari taitaa nuolla näppejään! Hyvä kutomakone tekemään piraattia.

Millaisia kokemuksia tästä työpaikasta teillä on? Ja sitä paitsi et pääse sinne töihin kun eivät saa ottaa kun siel irtisanotuilla vielä takasin otto velvollisuus päällä ja työpaikat annetaan ensin heille jos enää haluuvat ottaa vastaan, joten sorry yritä muualle. Eiköhän toi liiketoiminnan johtaja voitaisi vaihtaa jo, siihen kukaan luota, samoin hely samoin perustein. Maakaasuveron roima korotus aiheuttaa tehtaalle puolentoista miljoonan euron lisäkulut vuodessa.

Jotta työpaikat säilyisi jatkossakin niin henkilökunta talkoisiin ja jokaiselta hieman palkkaa pois. Vähemmän se kirpaisee kuin joutua työttömäksi ja soppajonoon. Lång ei ole ennenkään armoa tuntenut. Se että tuote menee nyt kaupaksi ei riitä jos hinta liian alhainen kustannuksiin nähden. Menkää tuulimyllytehtaalle töihin tai kaasuputkitehtaalle töitä on niin paljon kun jaksaa tehdä. Max 5vuotta ja lasiuunit kylmenee Karhulassa. Katsokaappas pikkasen karhulan tehtaitten prosenttia liikevaihdosta Ahlstrom paper group pörssitiedotteista ja ajatelkaa hyvät ihmiset pörssiyhtiön ajatelu mallilla.

Musta kuule vähän tuntuu, ettei tuulivoimala haminassa kauaa pysy ; Heinäkuussa oli ekat lomautukset,työpaikka ollut pystyssä vajaan vuoden ja jo yt-neuvottelut: D Kunhan herrat saa valtion tukiaiset takuun, niin pulju menee kiinni. Rannat nyt jo maisemallisesti pilalla. Ei enää lisää ropeleita. Ei hyvältä näytä että lasikuitua tehtäisi Karhulassa kovin kauan.

Aikanaan entinen Mikkellin tehtaan johtaja Mari Puputti piti tärkeimpänä asiana, että Bonus, nyk. Enercon saadaan pidettyä talossa ja sen tuotoilla saatiin tehdas toimimaan. Tästä pitää ilmoittaa ihan Ahlstromin suvulle, saa nähdä kauan noi ajelevat Audeilla ja Volvoilla. Tosi paljo ihmetyttää että laitettii monelta osastolta parhaat ammattilaiset veke ja sit tollaset saa vaan jatkaa vaik kuin paljo tekisvät tehtaalle hallaa.

Koskahan joku Hesasta puuttuu toho hommaa. Oon tosin samaa mieltä ollu jo vuosikausia, että Kuitulasi ei ole Ahlströmille tärkeä, vaan antaavat ton pelleporukan aikans aleikkiä ja kaataa ton koko paskan. Sitte sanoovat vaan että voi voi kun pilasitte työpaikkanne ihan omaa tyhmyyttänne. Ei ihan oikeessa tehtaassa tapahtus mitää tällästä.

Ja noi pellet ei tuolla enää pyöris jos Ahlstromin hallituksen mielestä tolla olis tulevaisuutta. Että msitähän noille Hitlereille sitten töitä saadaan. Kouluttamattomat idiootit jotka on KAIKKI muualta pois potkittuja ja nyt ovat löytäneet toistensa kainalosta lintukodon. Ja kun toisiaan puolusteleevat ja valehtelevat puheitaan, niin luulevat että heillä on imperiumi lopun ikää. Näin vaan on että pää tulee vetäjän käteen tässäkin narussa ja se on jo hyvin lähellä.

Ei marssinut luottamusmiehen lisäksi kukaan pihalle vaikka niin oli sovittu. Tervetuloa sinäkin sieltä soppajonoon vaan. Ei kukaan sinun lisäksi halua antaa palkkaansa pois yhteisen hyvän vuoksi. Ja miksi työmiehen pitäisi antaa palkkansa pois? Miksi ei laiteta turhia johtajia pois.

Päällekkäis virat tarkistukseen ja saadaan ylätuvasta 10 ukkoa ja akkaa pois. Ja mitä tehdäänkään henkilöstöpäälliköllä joka ei hoida hommiaan. Ei mitään kun soppajonoon vaan sillä hän ei ole missään aikaisemmassakaan työpaikassaan hommiaan hoitanut ja sen vuoksi istuttu pihalle. Karhula alas vaan 5. Voikun ei tarvitsisi Karhulan kuidusta kutoa mattoa, on ihan skeidaa tavaraa, nytkin tehdään suurin osa ulkomaisella kuidulla, mikä toimii paljon paremmin kuin Karhulan sumppukuitu. Nyt kun pitäs osaa tehä ite työt ni ei onnistu.

Ja omalla alallani kyllä töitä riittää ja niitä töitä on mukava tehdä, ei stressi paina niskaan eikä tarvitse kenenkään persettä nuolla: Piti hommata lakimies, että tämä uhkailu loppui!

Tästä on jälki liittojen tiedostoissa. Nyt itketään jo lehdistössä: Samaan aikaan työntämällä työnnetään rahaa lahjoituksena ulos: Saas nähdä alkaako kohta potkujenjako. Kyllä Ahlstromista on tullut parin viimevuoden aikana yksi irvikuva Suomen yrityshistoriassa. Katsokaa nyt häntä, pelkkä luuseri kravatti kaulassa.

Öljyläikkiä valui Kotkan kantasatamaan Karhulan niemestä, onkohan Ahlstromilla mitään osuutta asiaan? Kävin veneilemässä Korkeakosken haaralla. Tietävätköhän viranomaiset vai pitääköhän ilmoittaa Kymäriin.

Ei voi kukaan enää kehua omaa panostaan kun se nyt ei tunnukkaan riittävän. Luulen että ne parhaat moniosaajat kuitenkin pistettiin pihalle. Ei ole sinua autoliikkeissä näkynyt.

Olet siä nyt uutis pimennos. Taitaa itteäs pelottaa kun et uskalla auton vaihtoo. MUll on vakaat tulot. Luvan mukaan meinaavat jotain vissiin puhdistaa, tosi puhdas lohijoki meillä! Onkimalla saa koneöljyssä valmiiksi marinoituja kaloja, voi laittaa suoraan öljykalapurkkeihin. Jos siellä on vielä öljyä niin teen rikosilmoituksen. Saavat siivota pohjamutia myöden koko aiheuttamansa vahingon!!! Saako tässä firmassa nuolla persettä? Työnantaja halusi päästä tietyistä ihmisistä eroon eikä halua heitä enää takaisin.

Mielummin vaikka maksavat korvaukset jos niin tuomitaan. Mistää epäkohdasta ei duunarin kannata huomauttaa! Pääsee heti mustalle listalle ja kun paikka tulee pistetään pihalle.

On niin kieroa henkilöstöpolitiikkaa, että Kiinassakin valtion päämies ottaa mallia. Näin sitä vielä rallateltiin laman kynnyksellä: Jos kaupungilla tulisi vastaan Kuitulasilta sinut potkinut pomosi tai muu sinua työssä nurjasti kohdellut niin mitä sanoisit sille päin naamaa jos vapaasti voisit?

Jos naama on vino niin se ei ole peilin vika. Tässä ketjussa mennään noin puolessavälissä aikaisempaan. Tästä yrityksestä ei kuulu kuin pahaa. MInä saan 56 ja ei todellakaan ole tollasta soopaa kestettävänä. Ihana työpaikka ja porukkahenki ihan huipussaan. Miten kukaan viitsii työskennellä tuolla vai eikö ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa jäkjellä. Ihan hyvä että päästään niistä riidan haastajaista ja huonoista työntekijöistä eroon..

Siemensillä suuresti ihmeteltiin parivaljakon nuivaa ja innostumatonta käytöstä. Sössivätköhän nyt tämänkin asiakkaan lopullisesti. Sössivät jo aiemmin yhden tuulivoima-asiakkaan. Ehkä tämän seurauksena kaikki Ankkalinnan lasiuunit voidaan laittaa kylmiksi.

Laiskuriheimon perseennuolijat jatkaisivat talossa varmasti siltikin muuta toimintaa. Leikkisivät piirileikkejä hyvävelijärjestelmässä edelleenkin. Nimiä muutettu 5 vuotta vanha tarina eräästä toisesta firmasta.. Kirjoittaja osaa tehdä kuitua,mutta tekstiä ei valitettavasti omasta päästä tule, ei sitten minkäänlaista. Siis aivan alkupeäinen ja suoraan Karhulasta tämä juttu. Ja ole sinä vaan palkkaasi tyytyväinen. Minäkin olen kun saan kouluni käytyä ja saan firmani pystyyn.

Idea on niin hyvä ja oivallinen että tulevat kaikki jäämään monttu auki. Tätä ideaa ei ole kukaan älynnyt Kotkan lähi kunnissakaan pykätä pystyyn. Tulen työllistämään paljon tämän alan porukkaa maanlaajuisesti. Onko kukaan johdosta puhunut kuinkapaljon säästettiin kunnossapitokuluissa kun jouduttiin tilaamaan ulkopuolista työvoimaa tehtaalle enemmän kuin laitettiin omaa väkeä ulos. Työnantaja maksaa ison palkan päälle tellit. Kun ulkoistetaan,niin kyllä se tänäpäivänä kannattaa,säästyy monelta harmilta.

Kannattaa laskea onko varaa palkata ketään töihin.. Lomarahat,sairauslomat,ymym 20 euroa tuntipalkka ja vittuilut saa päälle jos ajaa äijän kotiin, kun se on kännissä. Näin puhuu yrittäjä,joka tosin lopetti yrittämisen tammikuussa Joulukuun lopulla puolet pellolle: Vakituisia sitten ilmeisesti potkitaan joulukuun lopulla pellolle koska määräaikaisilla sopparit pitemmälle kun ei ykkösuunia laitetakaan kiinni.

Kyllä se on pakko laittaa kiinni kun kivet on ihan puhki. Vai onko tarkoitus tahallaan tehdä iso lasivuoto ja polttaa koko laitos. Kannattaa pitää lenkkarit jalassa! Tänä vuonnahan yhtiön pikkujoulut on peruttu ja kaikki saavat suurenmoisen 10 euron arvoisen joululahjan sen sijasta.

Ehkä porsastoimari hilluu käytävällä joulupukkipuku päällä jälleen kerran. Pikkujoulut oli viime perjantaina. Onko ne oikeesti juhlat kun ei uskalleta kuin puhua suuhun laitettua "totuutta" ja varovaisesti pälyillä kuka kuulee nekin sanat. Ahdistaa koko firma ja sen henkinen pahoinvointi! Ihan kun DDR aikanaan, varokaa ettei nimi joudu mustalle listalle. Kuitulasista on tullut meille kaikille paikkakuntalaisille tuttu tämän palstan kautta.

Yli vuosi etusivulla, kirjoitusta, yli 20 lukukertaa! Siinä on sellainen saavutus, mihin ei kovin moni yritys pysty. Keskustelun taso on ala-arvoista. Säälittää vaan ne jotka omassa työssään kärsii sittä, että joku juttu ei toimi. Voi niitä vanhoja aikoja, kun pääasia oli hyvin pyörivä tehdas.

Huvittaa tämä touhu kun kuuntelee ihmisten valituksia. Kuka ei ole saanut lopputiliä yli 20v työsuhteen jälkeen, yli 50v täyttäneenä, todellisuudessa sairauden vuoksi, saanut vatsahaavan, kärsinyt masennuksesta, joutunut byrokratian hampaisiin.

Ei tiedä mistä valittaa. Miettikää ennen kuin tulette valittamaan turhista asioista. Kohtaloani en toivo kenellekään Pukin paras alainen Kyllä kai johto viimeistään nyt myöntää että liian monta osaajaa laitettiin pihalle ja yritettiin korvata kepulikonstein sisäisillä siirroilla. Sisäpoliittiset kuviot oman jakkaran turvaamisessa olivat ajaa koko puljun nurin. Toivottavasti oppi on mennyt johdolle perille etteivät toiste lyö päätään Jumalniemen ruusupensaikkoon. Ikävä vaan että muut tiesivät asian paremmin kuin operatiivinen johto.

Tämän siitä saa kun ei kuunnella kentän ääntä ja leikitään osaajaa ja suurta johtajaa vailla kompetenssia. Kompetenssia löytyy korkeintaan tehtaiden alasajoon aikaisemmassa työhistoriassa, ja siihen ei paljon vaadita. Me jolle tämä osasto tuottaa palveluksiian, olemme aivan hukassa.

Tämä naisvaltainen osasto naismaisin miesvahvistuksin varustettuna ei ainakaan palvele ketään. Kaiholla on muisteltu kun asiat pelas salamana ja luotettavasti. Nyt ollaan vuoden päivät menty käsituntumalla ja tuntuu että tämä ennen tehtaan sydän ja tärkein elementti on nyt vain suojatyöpaikka sellaisille joille ei ole muualla käyttöä ja jossa saadaan itse valita milloin halutaan käydä töissä, mikä aika kenenkin ruumiin rakenteelle sattuu sopimaan. Jos ikinä tämä osasto halutaan saada toimivaksi, olisi aika miettiä ketä sieltä laitettiin pihalle ja millä perustein.

Onko kahvilasta laitettu väkeä pihalle vai? Oliko isäs ja äitis serkuksia kun en saa mitään selvää sun puheestas! Miten toi liittys kahvilaan? Tosin moista on havaittavissa monellakin osastolla. Eli tuolla kommentilla oli tarkoitus ärsyttää ja lopettaa sen porukan arvostelu josta oli kyse! Oli kuitenkin hekilöitä, jotka hoitivat hommansa kiitettävästi, sanomatta kestään pahaa sanaa ja kuitenkin olivat laiskojen, vähätöisten työntekijöiden lihassa piikki.

Narsistiset työntekijät haluavat vähäisellä työpanoksella olla kuitenkin se kaikkein paras työntekijä. Ja kun joku tekee työnsä paremmin kuin he, alkaa se helvetin juokseminen valittamassa pomoille ja toisen mollaaminen. Tämä on kaikkein v Olen nähnyt senkin päivän kun eräs vieläkin tehtaalla paikkaansa pitävä eukko, CP alkoi nujertamaan erästä hyvää työntekijää. Hän ei vain C: C kävi valehtelemassa pomoille päin naamaa miten kauhea ihminen tämä nainen onkaan.

Ja pomot laittoivat hänet nöyryyttävästi muista erilleen töihin omalle pöydälleen muista syrjään. Tässä kohtaa eräs pomo tuli kuitenkin järkiinsä ja otti koko revohkan puhutteluun ja kuinka ollakaan CP joutui nöyrtymään ja myöntämään valehdelleensa kaiken paskan. Että näin kuuluisi toimia kaikkien oman edun tavoittelijoiden kanssa.

Karppa oli jätkä paikallaan ja muistan C: Laiska kun mikä ja jalat pöydällä makaa kun silmä välttää. Luimii omia aikojaan menemää. En pidä minään työntekijänä ainakaan parhaasta päästä. Takavuosina oli suuna päänä huutamassa yhtä vtj: Kävi vähän luonnolle kun ite jäi ulkopuolelle näistä ansioista. Ja niin muuten tämäkin seksi sessio on vaan kuitsarilla hyväksyttyjen tekojen listalla. Miten kummaa onkaan että kaikki muualla ei hyväksyttävä toiminta on kuitsarilla arkista touhua.

Toivotan pahaa joulua ja onnetonta uuttavuotta johdolle!!!! Ette ansaitse toiminnastanne mitään kiitosta, hävetkää! Hely ei pysty toimimaan tehtaassa joka toimii vastoin hänen arvojaan. Kuinkas nyt näin sanoo kun hänen ja tehtaan arvot ovat olleet monia vuosia yhtä päin honkia. Koskaan ei olla välitetty vaikka työntekijöitä kipristää mahasta työskennellä heidän arvomaailmassaan.

Ei ole hurraamista kenenkään johtoon kuuluvien arvomaailmassa. Sitä on jaksettu ihmetellä pitkin maailmaa jo usean vuoden ajan. Antakaa olla pölisemättä parannukset kun ne ovat vain sanan helinää ja teot jää näyttämättä ja toteen käymättä. Onnea sinulle että vielä jaksat vaikka trukki jo sinut kaatoi kivi lattialle ja ajoi yli. Jaksamista vielä ainakin kymmeneksi vuodeksi, jos tehdas jotenkin saadaan pidettyä hengissä.

Kukaan ei ole täällä palvellut 50 v. Hely voi poistua tehtaasta eikä kukaan tosiaan jää häntä kaipaamaan.

Samalla saisi poistua raivohullu ja Stevecolta potkut saanut HR. Aikanaa puhuttii, että ei ne myrkyt enää ole niin pahoja kun ennen, mutta kyllä vaan on. Nyt ne on taas tutkittu ja kun ne hengitettynä vetää ihmisen polvilleen niin olisiko aihetta kertoa jokaiselle sinne töihin haluavalle millaisten aineiden kanssa olla tekemisissä ja mitä vedetään sisuksiin vuosikaupalla.

Minä en aikanaan tällaista infoa ainakaan saanut ja olisin toki pari kertaa miettinytkin alanko hommaan ollenkaan. Onneksi kohtalo muutti tämän puolestani ja saan olla nykyään vielä terve. Ihmetyttää ne ihmiset jotka ovat todetusti sairastuneet epoksihartsi -allergiaan ja edelleen jatkavat siellä ilmeisesti vain kovan palkkatason vuoksi.

Kuulin myös että muutama työntekijä on kuollut syöpään. Sehän voi tulla nykyuskomusten mukaan vaikka ruisleivästä, mutta ei varmaan vähäisimpänä syynä nämä myrkyt. Sairastua voi myös henkisesti, ja tuolla kuitulasilla se on varmasti todennäköisempää kuin muualla johtuen ahdistavasta ja alistavasta ilmapiiristä johon johto ei oikeasti halua puuttua. Pitkään tehtaalla olleet samaistuu porukkaan ja luulevat että on ihan normaalia ja sallittua panetella työkavereita selän takana ja kertoa valheita minkä kerkeävät jotta oma asema tulisi turvattua.

Nyt kun pääsin sieltä pois tuntuu käsittämättömältä miten tuollainen ilmapiiri voi oikeasti olla nykypäivänä olla jossain työpaikalla. Onneksi kävi tälläinen "lottovoitto" ja sain muualta töitä ja töihin on oikeasti kiva tulla toisin kun kuitulasin aikoihin.

Pärjäiskö Salminen Ahlströmin kuitulasin palveluksessa ja kuinka pitkään? Hänellä on kokemusta monista erillaisista työtehtävistä. Lastenkodinjohtaja,joka ei liene niitä helpompia hommia ole.

Epoksihartsi -allergia on sairaus mistä ei parane koskaan se seuraa jokaista elinpäivää. Aikanaan lääkäri laitettiin ihan pois viralta, koska hän varoitti epoksi-allergian vaaroista. Jos sairastut tähän tautiin niin et voi olla tekemisissä epoksin kanssa, sitä löytyy maaleista, tapeteista jne. Et voi edes koskea lasikuidusta tehtyyn luudan varteen tai lätkämailaan saati olla lasikuituveneessä. Pistää varmaan miettimään, että kannattaako altistua sille.

Tästä sai taas päivän parhaat naurut: Kyllä se alkaa lääkärin etiikkakin sotimaan vastaan että millanen maine sitä lääkärinä onkaan kun puolustelee näitä myrkkyjä ja yrittää uskotella ihmisille. Täytyy sanoa, että kuka siellä nyt milloinkin lääkärin virkaa pitelee, niin pitäs ihna oikeesti senkin mietti pari kertaa alkaako työntekijöille valehtelemaan ja paskaa syöttämään myrkkyjen vaarallisuudesta.

Eihän tähän asiaan enää lääkärin lausuntoja kukaan tarvitse. Jokainen vaan omalla vastuullaan siellä hommia painaa ja toivoo, että arpa ei napsahda kohdalle ja säästyy sairauksilta. Nämä sairaudet vaan itävät pikkuhiljaa ja kun se pamahtaa päälle, niin sitten on myöhäistä vinkua: Paska on jo housussa!

Ja nyt ei puhuta tästä edellisestä lähtijästä. No se on totta että paska on jo varmaan housuissa. Mitkä ovat Helyn arvot? Ainakin hän on toitottanut että työnteko tulee sijalla 4 mm. Vakuutusyhtiö maksaa epoksiallergikoille n. Kun olet kuitsarilla töissä niin kannattaa sinunkin hieroa kemikaaleja ihollesi ja saat tuon taudin. Tosin loppuelämäsi saat siitä kärsiä. Ottaisitko itsellesi allergian tuohon summaan vai olisitko mieluummin terve?

Edelleen kannatan sitä linjaa että perseet penkkiin niin pitkäks aikaaa että saatais kunnon väki johtajien paikoille ja nää osaamattomat onnenonkijat hemmettii. Kurjahan se on kun ei tehtaalla mene hyvin ja olihan se hyvä että pantii porukkaa pihalle. Näillä vuoden säästöillä voivat nyt kaikki hyvin työnsä hoitaneet saada uuden edustusauton.

Tämäkin audi on revitty työväen leivän päällisistä. Kyllä se on työstä pois potkitun kiva sanoa lapselle, että nyt on ruoka vähän huonompaa, mutta kyllä me tämän kestämme kun setä sai hienon auton.

Ja kaikkihan muistavat miten hienosti pepa hoiti irtisanomisilmoitukset. Nehän olivat ihan oppikirjan ensimmäiseltä sivulta ne opit. Kyllä näki että oli ammattimies paikallaan. Ei minkäänlaista katkeruutta paistanut herrasta. Muistutan, että tämänkin herran hymy olisi kerran saatu hyytymään, kun vain työläisillä olis kantti kestän loppuu asti! Miks vakuutusyhtiö maksaa korvauksia ja ihmisen annetaa sairastua enemmän.

Vakuutusyhtiö on täysin järetön, jollei ota altistunutta ja sairastunutta pois töistä. Entinen johto lähti pois kun ei enää halua olla siellä: AGF pyllyn nuolenta 6. Pekka Hylynrannalla ei tämän jälkeen ole asiaa mihinkään Suomalaiseen yritykseen töihin. Yhtiössä on oikein lihava HRD Manager nainen työtehtävänään henkilöstön pahoinvointi, lipoi oikein Hylyä!

Korvaus lienee useampia tuhansia, mutta luulisin että kertakorvaus. Tosin se on se elinikäinen riesa ja vaatii lopunikäisen lääkityksen, että älkää hyvät ihmiset tahallanne hankkiko sitä. Raha ei luitenkaan korvaa sairauden aiheuttamaa kärsimystä. Ja tosiaan on aika paeta paikalta, kun diagnoosi on saatu. Ne jotka eivät olleet vielä sekaantuneet huonoon henkilöstön kohteluun eivätkä kunnioittaneet tehtaan luomia arvoja, joista ehkä huvittavin pepan uusi audi, vaikka porukkaa pistettiin säästösyistä pihalle mukamas.

Näillä saaduilla säästöillä sitten ostellaan työsuhdeautoja. Näyttäs siltä että osalta porukkaa huononnettiin elintason laatua, jotta tehtaan kerma saisi hurvitella hienoilla autoilla. Ja jos siinä on tehtaan johdon arvostamat arvot, niin en todellakaan aio hyväksyä niitä. Töitä saa jo muualtakin. Lauma rottia on taas jättänyt uppoavan laivan. Tämä täytyy ottaa enteenä.

Kyllä nyt on taas yhdellä työnsä menettäneellä varmaan hyvä mieli kun on saanut ojentaa auttavan kätensä pepalle. Onnea uudelle autolle ja turvallisia kilometrejä. Kuidella kuulemma vuoromestarit painaa duunareitten hommia oikein urakalla ylitöinä. Kannattais varmaan luottohenkilöiden vähän puuttuu siihen.

Missään muussa noin isossa lafkassa ei tollaista kateltas. Pääseepähän mesut kehumaan palkoillansa. Tämäkin keskustelu saavutti maagisen 10 lukukerran rajan. En tee ylitöitä joten eivät syö mun duuneja ja pienentävät vähän omaa työtaakkaani. Joten ihan sama mulle onko vuoromestari tai portin takaa tullut painamassa.

Kannattaa lukea tuolta Siis hyvä juttu häviää tuonne "vanhojen" kirjoitusten sekaan, mutta tässä on karuimmillaan mitä kuitsarin yhteishenki on ollut jo vuosia sitten.

Näin sitä omaa egoa on pönkitetty jo vuosikymmen sitten ja näin se jatkuu edelleen ja mikä hurjinta niin nämä samaiset ihmiset sitä tekee edelleen.

Näitä ei voi pitää hyvinä työkavereina kun niihin ei voi kertakaikkiaan luottaa. Sääli oli tosiaan tämäkin tapaus, miten työnaista voitiin vaan ottaa hampaisiin ja riepotella ja nolata täysin toisten työkavereiden silmissä ja suorastaan halventaa aivan syyttä. Uskon että menis kaupaks, kyllä niin kaikenlaista kummaa on vuosien saatossa nähty ja kuultu. Ja kiinnostas varmaan niitäkin saada tietää kellä ei ole mahdollisuutta lukea näitä täältä. Kun vaan jollain olis aikaa kerätä kertomuksia nippuun.

Tätä täytyy alkaa kehittelee eteenpäin ideana Ei tällasta paikkaa toista maa päällään kanna. Tämän kirjan voisi myös lähettää Hesan päähän osakkeen omistajille joululahjaksi. Uudessa työpaikassani on paljon ihmetelty Ahlstromin toimintaa kun ole ihan avoimesti kertonut miten siellä kohdellaan ihmisiä.

Onneksi sana leviää tässä maassa! Kaikkein eniten muita tuntuu ihmetyttävän miten johto saa hillua kun aamusumussa ja siihen ei mistään taholta puututa. Ja miten ihan tehtaan johtajaa myöten osallistuu moisiin touhuihin. Kaikkein eniten kuitenkin on ihmetystä saanut osakseen rouva henkilöstöpäällikkö. JA näin kyllä on että sana on kiirinyt ja valitettavasti kuitulasi on ainoa suojatyöpaikka, joka kannattaa nyt pitää vaikka väkisin pystyssä, sillä epäoikeuden kunnioittajielle ei ole töitä muualla.

Ahlstrom on syvältä Työpaikka, missä ihmisiä nöyryytetään ja vain nuolemisella voi edes säilyttää työpaikkansa. Vain perus opistoinsinöörit ovat päällikköinä edes korkeakoulutusta ei tarvita tai suvaita, ettei vaan saa edes kukaan nähdä metsää puilta missä jamassa johtaminen todellisuudessa on!!!!

Tollaset päälliköt eivät kuulu nykyaikaiseen yritysjohtamiseen. Samoin nykyinen toimitusjohtaja, joka ei ainakaan näe metsää puilta!!!!! Tätä varmaan on mietitty useasti ja monessa päässä.

Pitkän tien Kuitulasilla kulkeneet, monta johtajistoa ym nähneet osaavat kyllä nyt vertailla, että totta sosiaan, miten tähän on päästy. Ja miksi pörssiosakkeiden omistajat ja Helsingin herrat antavat tällaista tapahtua. Nämä henkilöt Kotkan päässähän eivät millään lailla omista tätä, vaan ovat kuin nukketeatterissa töissä.

Kumma vaan että käsikirjoituksen he ovat säveltäneet ihan omissa pikku päissään ja senhän huomaa Mutt sehän riittää että sana kiirii maailmalla. Työsakki ei saa suutaan auki ja muut mellastavat johtoa myöten aivan kuten itse parhaaksi näkevät.

Jos työväki ei paa vuoromestareita mistähän tuokin nimitys, vanhaa perinnettä, kai siksi nykyään vuoropomoja, kun eivät enää minkää tason mestareita ruotuu, ni yläkerta tuskin vaivautuu miettii kuka ne työt tekee. JA luotot on vaan hiljaa, ettei tarvi puuttuu mihinkää. Jos joku menis niille asiasta sanomaan, ni ne sanois ettei olla huomattukkaa mitää. Turha siis on työväen täällä huhuilla ongelmistaan. Ei ne, jotka aina piti oikeuden puolta ja siksi potkittii pihalle, tule enää teitä auttamaan.

Olis kannattannu silloin aatella, mihin on kuitsari menossa, kun uhkailulla kiellettiin ulosmarssit! Nyt ne samat lapaset, joilla silloin paino kengät niin paljo ettei jaksan liikuttaa niitä ovelle vaikka TV-kameratkin odotti portilla, niin vinkuu täällä että voi millasta meillä nyt on täällä Hitlerin leirissä. Puolitoista vuotta henkilöstön kehityspäällikkönä Stevecolla töissä ja sitten potkut ihan muun kuin taloustilanteen takia.

Suoltaa paskaa molemmista päistä! Ei mene hyvin 4. Aikas huonoilla kantimilla on henkilöstöhallinta. Ton tiesin aikojen takaa ton stevecon jutun mutt että se on tää sama tapaus.

Kotkan paskin tehdas 4. Ei mitään inhimillisyyttä ja saavat takaisin mitä ansaitsevat! Tähän asti Ahlstrom on saanut kipata jätteensä Itärantaan ilman veroa ja nyt lakiin tuli vuoden alusta muutos, mikä laittaa heidänkin jätteensä verolle. Jätteen määrän laskentaperuste on pidettävä samana kuin aiemminkin.

Tämän päällehän tulee tietysti kaatopaikan rakentaminen, ylläpito ja maisemointi. Lisäksi verotus kun kohdistuu myös muihin kaatopaikkaa käyttäviin yrityksiin niin ne varmaankin sijoittavat jätteensä jatkossa muualle kuin Itärantaan. Toivottavasti Itärannan laajentaminen jätteen hautausmaaksi loppuu tähän! Nyt jo lasikuitujätevuori Itärannassa näkyy kauas merelle, tälle toiminnalle pitäisi saada loppu!

Ei voisi uskoa Se vastaa Toyota Auriksen painoa. Jos Auriksia alettaisi laittamaan syntyvän jätemäärän mukaisesti peräkkäin tehtaan portilta jonoon puskuri puskuriin kiinni niin Hamina saavutettaisi 7 kuukaudessa, Virojoelle päästäisi 1 vuosi ja 6 kk: Pahinta tässä on, että yhtiö väkisin raiskaa jätteellään Itärannan metsän. Tainnu ihan osuu kohillee kun vetän herneet nenuu Ei ole luontoystävällistä maisemointia ollenkaan, hyvä jos joutuuvat maksamaa ympäristörikoksesta.

Kyllä noilla myrkyillä pilaantuu pohjavedet ym. Ihan sama ja oman edun valvonta ei kiinnosta. Kunhan itse pääsee helpommalla ja saa päivänsä iltaan mahdollisimman vähällä ponnistelulla. Pois ovat ne jotka tekivät työnsä helvetin hyvin ja siinä välissä pitivät omien ja varsinkin näiden luusereiden puolia.

Sinun työpäiväsi todennäköisesti täyttyi samalla lailla kuin näiden muidenkin täällä räksyttäjien. Teit mahdollisimman vähän, vietit monta tuntia kahvilla pohtien miten kommunistijuhliisi saadaan uudet punaliput, työnjohto oli natseja täynnä jos ajoivat sinut työpisteellesi, jossa pyrit edelleenkin tekemään mahdollisimman vähän. Kiitos kun luet tätä viestiketjua ja osoitat näin olevasi huolestunut työntekijöistä, heidän työpanoksesta ja jaksamisesta. Nämä kommenttisi täytyy ottaa positiivisena muutoksena kun ymmärrät että vain keskustelemalla asiallisesti voi saada jotain muutosta ja yhteisymmärrystä aikaan.

Aikaisemmin noita moitteita ja huolia et ole jakanut meidän kaikkien kanssa vaan olet koettanut pelkästään syyllistää yksittäistä työntekijää ja lisätä näin epäuskoa johtoon ja sen kykyihin. Mukava havaita että pystyt muuttamaan ajattelutapaasi ja ymmärrät että vain yhteistyöllä, keskinäisellä luottamukseksella ja avoimella keskustelulla voidaan saada muutos ja häivyttää molemminpuolista epäuskoa. Toisaalta hieman mietityttää miksei näitä asioita voitaisi käydä läpi työpaikallakin, mutta pääasia on että esimiehetkin käy nyt säännöllisesti lukemassa murheet ja huolet edes täältä, ennen ei näin avoimia väleja ollutkaan.

Ei täällä kaikki ole suinkaan pois potkittuja valittamassa, vaan suurin osa on vielä siellä sisällä. Ainakin siihen asti kunnes johtoväelle vaihdetaan taas audit. Ketä tykkää heliläst Ei kannattaisi olla noin ylimieleinen. Lähtisit ajoissa kotiin jos ei ole oikeeta tekemistä. Tätä ihan useastikin ihmeteltiin varsin niin pihistä ihmisestä ja muutenkin aina omaa etuaan ajavasta miehestä, että ihan viitsi startata autonsa sunnuntai tienestiille mutta elämä on varsin usein pienestä kiinni ja leivän päältä voi jo sitten loppuviikolla puuttua makkara jos ei sairaspediltä viitsi välillä nousta vaunuja uuniin kärräämään.

Pomoilla on usein väärät ihmiset haukuttavina ja hampaissa roikotettavina. Nämä suuren luokan kätyrit kun käyvät antamassa kavereista väliaikatietoja niin heidän omat rötöksensä usein jäävät paskan jauhamisen varjoon tai palkaksi tiedon keruusta katsotaan sormien lävitse. Kahdessa vuodessa halukkuus noussut yli 6 prosenttiyksikköä. Ulkopuolisena ei voi kuin ihmetellä teidän touhuja. Jos on niin kamala työpaikka kuin täällä maristaan niin pakkoko siellä on olla töissä?!

No olisi kymiläisillä paskahousuilla yksi valittamisen aihe vähemmän irtisanoutumisen jälkeen ja sehän ei käy. Tämä on juuri tätä Kuitsarin yhteishenkeä.

Otetaan joku ihminen hampaisiin riepoteltavaksi ja kun sen sitten joku ihan oikeesti pukee sanoiksi niin suututaan ja ei anneta kaiken kansan nähdä millainen työkaveri olet. Mutta tähän tämä kusipäisten paratiisi -titteli perustuu. Miten ihmeessä ennen niin hyvämaineinen työpaikka on saatu vedettyä näin alas! Leivässä on kuituja 1. No ei se oikeastaan mikään ihme ole. Nyt pääsee jopa teknikotkin koko liiketoiminnan kehityspäälliköiksi Perseet penkkiin ja tiukasti eikä ylös ennen kuin muijan perse on noussu viimisen kerran.

Näin toimivat myös stevecolla kun ei henkilöstöpolitiikan hoito miellyttänny. Ja kun ei siinä välissä kerennyt itseäään kouluttaa, niin samoilla eväillä se tänne tuli.

Ja niin monta kertaa on nähty ja kuultu mitä tämän henkilön työnteko ja osaaminen on. Talon puolta osannu aina pitää mm. Ei mitään sympatiaa, ulos vaan leviästi hymyilemään. Muija on lihonutkin kovasti ja asuu vieläkin koko Kotkan rumimmassa talossa. Tämä on perseen nuolijoiden kehto. Varma työpaikka kun jaksat nuolla esimiehesi persettä!

Parempi nimike olisi ollut aplus technician. Narsismi tarkoittaa itserakkautta, -ihailua ja viettienergian kohdistumista omaan itseen. Terveen narsismin yhteydessä itsensä rakastaminen ei tapahdu muiden ihmisten kustannuksella tai heitä väheksyen. Narsismi voi olla myös sairasta, jolloin kyseessä on narsistinen persoonallisuushäiriö. Sen tunnuspiirteitä ovat yritys hallita omia tyhjyyden ja huonommuuden tunteita väheksymällä tai mitätöimällä toisia.

Psykoanalyysissä käsite on määritelty eri tavoin, joko liittyvänä ihmisessä oleviin terveisiin ominaisuuksiin tai poikkeavuuksiin. Narsismi terveenä ominaisuutena tarkoittaa mielikuvia ja käsityksiä, joita ihmisellä on itsestään. Yleisimmin käsitteellä tarkoitetaan kuitenkin jonkinasteista häiriötä. Tässä eräänä iltana tuli Ahlströmistä ja sen historiasta tv-dokumentti. Kyllä on aika muuttanut yhtiön ainakin Karhula planin osalta työpaikkahirviöksi. Miten heidän luomaansa historiallista tehdasorganisaatiota nykyään johdetaan.

Millaisten hirviöiden käsiin heidän perintönsä on luotettu. Luottavaisia ollaan ja näillä mennään eteenpäin sanottiin tv: Niin kauan kun tämä nykyinen diktatuuri Karhulassa saa jyllätä, nii heillä kaikilla on hyvä ja luottavainen tunnelma. Odotamme innolla sitä päivää kun joku heikko lenkki joutuu jättämään paikkansa olkoon vaikka iän tai terveydellisten syiden kautta, sillä hekin ovat tavallisia kuolevaisia ja jostain tulee joku tervepäinen ihminen rinkiin ja tämä välinpitämättömyys työntekijää ja työoloja kohtaan lopetetaan.

Kun joku tulee ja toteaa että miten tämä kaikki on ollut mahdollista ja miten tätä helvettiä on saatu ylläpitää vuosikaudet. Odotamme että sekin päivä vielä koittaa. Kun kaikki syylliset talutetaan jalkapuihin portille ja vääryyttä kokeneet työntekijät saavat ohikulkiessaan nauraen sylkeä heidän päälle.

Ahlstrom luulee olevansa tällainen työnantaja: Lisäksi ovat ottaneet asiakseen Itärannnan metsän raiskaamisen jätteillään, jotka eivät todellakaan kuulu ympäristöön! Joo, kyllä toi on jostain, että miten pitäis olla. Ja mistä toi koulutustausta kertoo?

Ei multa ole ainakaa koskaa kysytty mitä kouluja olen käyny. Ja totta tosiaan älykkyysosamäärä on tätä tasoa. Anahan on puhuttu että johtajistokin on alikoulutettua, suojatyöpaikoilla ja ulos niitä ei saa millään, vaikka aihetta olisi. Henkilöstöhallinto on ala-astetasolla sanokoon noilla kaavioillaan mitä haluaa. Ja tämä pitäisi saada viimein tutkintaan ja ylempien tahojen tietoon. Myöskin huvittavaa oli lukea liiton lehdestä, että nyt on luottamusmies kovaa valuuttaa asioiden hoidossa hänen kuppiinsa onkin kaadettu nyt tavaraa yli laitojen.

Myös työsuojeluvaltuutetulle alkaa ilmestymään töitäkin. Nämä 2 luuseria, jotka meillä asioita hoitavat tai joiden pitäisi hoitaa Ahlstromin johtajiston kiintiönainen Laura Raitio ja henkilöstöjohtajanaikkonen Paula Aarnio eivät päässeet Talouselämälehden listaamalle top päättäjänaisten listalle.

Suomen talouselämä tietää millaisista eukoista on kyse!!! Olipa kerran elämä Mutta näytpä täällä roikkuvan ja näköjään sinuakin kiinnostaa mitä täällä tapahtuu.

Hää 46 ' Mene rasvaimuun,jos haluat näyttää köyhältä. Nää luottamusjalit ei jaksa esim. Valitse saatana sellainen joka jaksaa, vittuuks tääl itket perkele. Aika hemmetisti tohon summaan saa tehdä ylyä: D Älä kuule yritä pissiä silmään, lol.

Putkimiehenä jään tosta summasta 10 donaa jälkeen. Palkat on tosi hyviä. Joten teen työtä mielelläni ja jätän valittamiset ja paskanpuhumiset,kortistossa oleville euron miehille.

Mullakin on neliön omakotitako, 12m täyskatettu vene ja pihalla vielä 2 autoakin. Eikä ole maksettu kuitulasin palkoilla vaikka muija siellä muutaman vuoden olikin. Että on sitä muuallakin elämää. Että tällasta sakkii 8. Ja kukas valittaa enemmän kun Kuitulasilla töissä oleva. Töitä ei tasan tarkkaan tee mielellään, vaan tekee sensijaan kaikkensa että voisi jollain toisella työnsä teettää ja itselleen jäisi vain palkan nostamisen ilo.

Anteeks mutt ansiosidonnaistakin sai yli ihan vaa viettämällä aikaa kotona ja nauttimalla vuosia liittoon maksetuista eduista. Eli oli ihan kiva pikku breikki työputkesta kunnes löytyi sitten tämä uusi aivan mahtavan mukava työpaikka ja tosi mukavat työkaverit vielä kaupan päälle.

Ei ole töihin lähtö ollut vuosiin näin mielekästä. Jos olet Kuitsarilla vaan mukamas ainutlaatuisen hyvän palkan vuoksi niin voin kertoa että muuallakin maksetaan samanvertaista palkkaa, sen kympin minkä häviää palkassa niin voittaa hyvässä työilmapiirissä. Kannattaaa kokeilla jos siellä ihan oikeesti pännii. Menkää nyt vihdoinkin pyytämään sitä palkankorotusta ku talo ei sitä ihan oikeesti tule tarjoomaan vaikka olette ainoa porukka joka sen ansaitsee vaan ei mene pyytämään.

Ja kannattaa pyytää vielä paskatyönlisäkin kun siellä mänkikuurissa käytte itteänne myrkyttämässä. Kyllä paskasta työstä kuuluu saada kunnon korvaus. Huvittavaa että jotaa nyppii ihan vit Ihan päivän työksee käy aina plussat kumoamassa mutta eihan se vie asialta ydintä että tutkimuksia on monia, missä todetaan henkilöstön voivan huonosti, mutta yhtää mitään ei ole saatu aikaseksi että se paranisi.

Olipa taas kovasti työpaikkoja haussa kunnossapitoon. Toivottavasti niitä rautaisia ammattilaisia löytyy: Ja onneksi niille lähteville ammattilaisille löytyy niitä hyviä,uusia työpaikkoja: Ketä ammattilaisia on lähdössä nyt pois?

Kiva olla töissä ja lyhentää Vielä jää käteen rahaa muutamaan muuhunkin asiaan Talokin on pian maksettu. Kyllä elämä on ihanaa myös kuitsarin ulkopuolella. On kivaa olla töissä ja katsella parkkipaikalla rouva henkilöstöpäällikkön pyllyn nuolemisella saatua tuliterää työsuhdeautoa Honda CR-V: Nokka pystyssä ylpeänä ajelee helyn peetä nuolemalla saamassaan Hondassa. On kammottava näky kun helmet kaulassa litra hajuvettä päällään ja hinttimäinen hymy naamallaan kipuaa työsuhdeautoonsa tämä lihava nainen.

Tämä nainen on täysi nolla! Mielistely onnistuu, mutta töitä ei osaa tehdä. Page 2 of 3 Seuraavan kerran kun mietit mitä teet vapaa-ajallasi, otappa kielioppikirja mukaasi ja ala tekemään kirjoitusharjoituksia. Jaahas, vielä kin rakit jaksaa räksyttää. On epäasiallista haukkua väärin perustein poispotkittuja rakeiksi. Missä muussa laitoksessa laitetaan työväkeä pihalle, kaadetaan heidänkin työt toisten niskoille ja imetään töihin jääneistä kaikki viimeistä veripisaraa myöten pihalle ja hankitaan säästetyillä palkkarahoilla johtoportaalle uusia autoja eikä ihan mistään halvasta päästä.

Olisin suonut että yläkerran väkikin vähän joustaa eduistaan eikä ihan näin äkkiä pröystäile talon rahoilla. Olen erittäin tyrmistynyt Kuitulasin johtoportaan toimintaan ja ihmettelen miten tämä konserni antaa tämän lauman toimia niinkuin he toimivat, vuodesta toiseen. Eikö minkäänlaista tupatarkastusta koskaan tehdä. Kuulin eräässä sairaalassakin lääkevastaavan vuosia syöneen osaston kaapista tarvitsemansa lääkkeet ja peittäneen kaiken omalla väärennetyllä kirjanpidolla.

Kun ulkopuolinen taho tuli tekemään tarkastuksen niin tämäkin asia selvisi ja hoitaja sai potkut. Näin tulisi käymään myös kuitulasilla kun joku ihan oikeesti kuuntelisi millaisissa käsissä henkilöstöhallinto on ja miten yläkerta vuosia on peitellyt toistensa sanomisia ja väärentäneet puhumisiaan ja toistensa sanomisia. Kyllä oikeus vielä joskus saadaan muidenkin kuin näiden herrojen? Voimia niin meille työläisille kuin ulospotkituillekin. Toivottavasti valta vaihtuu ja tästäkin tulee se vanha hyvä työpaikka kuin vuosikymmeniä sitten.

Nyt tuntuu ja kuuluukin myös että ne jotka potkittiin ulos ovat saaneet paremman elämän ja ainainen vitutus työhön lähtiessä on poistunut. Miten vaikeaa olikaan vuodet Kuitulasin töissä kun kengät tosiaan painoi kiloo kappale kun niitä alko kääntää kuitsarille päin. Mikä henkinen paine ja väkivalta oli joka päivä kiviriippana selässä, kun et voi luottaa pomon sen vertaa kun työkaverin sanomisiin. Kaikki vaan odottaa yhtä vääräää sanaa että pääseevät juoruamaan sun sanomiset ja jos et puhu kelleen mitää ni sitten vääristeltiin puheet ja laitettiin sanoja suuhun.

Ei nyt uskoisi että joskus on ollut siellä kaiken sen ahdistuksen keskellä ja pelännyt että kuka taas kaivaa kuoppaa ja levittää valheita. Ei työ semmoisella työpaikalla ole tehokastakaan kun pitää oikoa valheita ja sovitella riitoja koko ajan ja miettiä kenen porukassa pitäisi liikkua ja olla ettei joudu "leimatuksi". Nyt on asiat hyvin ja töihin on mukava tulla. Nyt saa olla oma itsensä ja jutella kelle haluaa kaikista maailman asioista eikä tarvitse miettiä kenen jengiin kuuluisi, vaan töitä tehdää oikeasti yhteiseen pottiin eikä oman aseman pönkittämiseksi.

Hetekka-Lissukin sitten joutui keäämään kimpsut ja kampsut ja tyhjentämään työpöytänsä vihdoin ja viimein. Olemme aina olleet sitä mieltä että tämä nainen ei ole oikeassa työpaikassa ilman koulutuksia ym. Kaikki hänelle kuuluneet asiat on olleet vuosia hoitamatta ja toivottavast ei ole jonkun terveydestä kysymys nyt kun on huomattu tämäkin vääryys.

Onnea vaan uudelle uralle, missä lieneekin sitten on mutta toivottavasti ei joku työmaa saa samanlaista "onnen kantamoista " kiviriipaksi selkään kuin kuitsarilaiset saivat stevecolta iso suisen leveä perseen. Kyllä näin on käynyt ja Neste saa kuitsarilta tällä kertaa pommin selkäänsä, eli vähätöisen, kouluttamattoman turhanpäiväisen kikattajan, Hetekka-Lissuksikin mainitun, turhanpäiväisen palkan tuhlaajan, jolle ei ole mitään käyttöä.

Taitaa taas Rotat alkaa jättää uppoavan laivan, yläkerrassahan alkaa aina kuhina kun asioil on tapana alkaa mennä huonompaan suuntaan. Kaupungilla kerrotaan että Kuitulasilla hyviäkin uutisia. Alkutuotannossa osa määräaikaisista vakinaistetaan. Vuosia olleet eivät saa vakipaikkaa ja uudet saaneet. Liitto jo vihdoin tekemää muutakin kun kaivamaa persettä. Kuulehan Taponen, se on sun hommaas ja kummaa että entinen luotto pisti aina herroille jauhot suuhun ja sai homman pelaamaan.

Kyllä se on ihan vaan luotosta kiinni miten homma pelaa. Jos ei luotto edes yritä asiiden eteen tehdä mitään niin kyllä se on sitten sellasta avuttomuutta työnhoitoa kohtaan tai yksinkertaisesti sitten sitä että yläkerran herrojen persettä saa lipiä, mutta työmiehet ei siihen suostu.

Vaihtoon vaan olis menny toikin luotto jo mutta kun ei kukaan halua virkaan, kun joutuu sitten lähteä Jallun kanssa hurraamaan Titaania. Jaetaanko paikat normaalikäytännön mukaisesti perseennuolemisjärjestyksessä?

Ihmettelen, mitä hyötyä Ahlstrom OYj: Moderaattori eli keskustelun asiallisuutta valvova henkilö. Jolu voisi ihan oikeesti alkaa tutkia miten huonosti työmiestä täällä kohdellaan ja kuin ka epäoikeuden mukaisuuksiin puututaan. Järkyttävää on pomojen rikkomusten ilmitulo kun täältä sen saa lukea koko kansa.

Poistaa ei kannata koska täällä puhutaan vaan tosiasioita. Taas palkattiin suurituloinen muija henkilöstön hyvinvointia valvomaan. Se on jo manipuloitu vastaamaan kysymyksiin johtoportaan haluamalla tavalla tai muuten tulee kenkää. Ihan sama on tai ei talossa työmiehen asioita se ei paranna. Lopettakaa joo tämä turhanpäiväinen ketju, HETI!!!!!!! Poistakaa tämä paska jo vihdoin ja viimein. Relaatiot vierailija , Atte Jääskeläisen todistus salainen Janitskinin oikeudenkäynnissä vierailija , Millä liikkeelle painon pudotuksessa?

Vinkit vierailija , Merelle, siis nyt, tuulee Maja från Stormskär , Onko kauratyynyjen kauranjyvät ihan tavallisia kauranjyviä ja missä niitä myydään? Kärppänä heinälatoon , Porvarihallitus parantanut köyhien asemaa paljon paremmin kuin vasurit! Mitä teistä psalmin kohta: Olen vapaamuurari, vastaan hetken kysymyksiin. Pilluminaatti Rätti Väsynyt , Jumanketa, että teitittely on hämmentävää.

Uusin viesti Viestiketjun aloituspäivä Otsikko aakkosjärjestyksessä Vastausten lukumäärä Katseltu Ensimmäisen viestin tykkäykset. Laskeva järjestys Nouseva järjestys. Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

Poliisi tekee yhteistyötä lukuisten eri viranomaisten ja toimijoiden kanssa taatakseen juhlijoiden turvallisuuden, kerrotaan Kaakkois-Suomen poliisista. Meripäivien avajaisparaatissa turvallisuusjärjestelyt näkyivät tänä vuonna aiempaa suuremmin.

Meripäiväparaatia oli seuraamassa arviolta 30 ihmistä. Keskuskadulla kulkenutta paraatia kohti johtavia poikkikatuja oli suljettu pelastuslaitoksen sopimuspalokuntien autoilla. Myös poliisi oli näkyvästi paikalla katukuvassa. Aseistetut poliisit tarkkailivat meripäiväparaatin sujuvuutta katoilla Keskuskadun varrella.

Uhkatilanne avajaisparaatin aikana ei kuitenkaan ollut todellinen. Viranomaisten näkökulmasta Kotkan Meripäivät ovat olleet sangen rauhalliset juhlat viime vuosina. Poliisi toivoo saman trendin jatkuvan myös tänä kesänä. Poliisi toivoo ihmisten pitävän huolta toisistaan, jos huomaavat toisen olevan hädässä tai huonossa kunnossa. Atte Jääskeläisen todistus salainen Janitskinin oikeudenkäynnissä vierailija , Millä liikkeelle painon pudotuksessa? Vinkit vierailija , Merelle, siis nyt, tuulee Maja från Stormskär , Onko kauratyynyjen kauranjyvät ihan tavallisia kauranjyviä ja missä niitä myydään?

Kärppänä heinälatoon , Porvarihallitus parantanut köyhien asemaa paljon paremmin kuin vasurit! Mitä teistä psalmin kohta: Olen vapaamuurari, vastaan hetken kysymyksiin. Pilluminaatti Rätti Väsynyt , Jumanketa, että teitittely on hämmentävää. Uusin viesti Viestiketjun aloituspäivä Otsikko aakkosjärjestyksessä Vastausten lukumäärä Katseltu Ensimmäisen viestin tykkäykset.

Laskeva järjestys Nouseva järjestys. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus.

suomi keskustelu kotka seksiä kotona Kyllä noilla myrkyillä pilaantuu pohjavedet ym. Aikansa sitä voi tuurilla ajaa, vaan entäs kun kumi puhkeaa Jos ei luotto edes yritä asiiden eteen tehdä mitään niin kyllä se on sitten sellasta avuttomuutta työnhoitoa kohtaan tai yksinkertaisesti sitten sitä että yläkerran herrojen persettä saa lipiä, mutta työmiehet ei siihen suostu. Kun siihen pääsette, huomaatte, että teille kävi lopulta paremmin, ei se tietty helppoa ole, en sitä väitä. Olen vapaamuurari, vastaan hetken kysymyksiin. Nyt saa hely ja kumppanit tori viro videot itse tilinpäätöksen