Livechat fi tunti

livechat fi tunti

En ole ainoa joka on kypsynyt kyseiseen sivustoon vaan on moni muukin. Mutta jos tiedätte muitakin sivustoja niin voisitteko laittaa tänne tietoja niistä. Kiitos ja anteeksi kirjoitusvirheet. Onhan se nyt todettu, että paskoja on nää keskustelupalstat. Nähtiin tässä viime viikolla miten tuo Livechat toimii.

En ollut edes käynyt siellä ja kun yritin sisälle niin kas porttikielto. Vittu mitä pelleilyä niiltä sivuilta. No eilen kävin päivällä noin pari tuntia taisi mennä. Kun illalla yritin sisään jälleen kerran, niin portti kielto siihen ja siihen asti. Mielenkiintoiseksi tämän tekee se etten ollut pariin tuntiin ollut siellä ja porttikielto annettu ajan perusteella. Yhden ihmisen kanssa juttelin niitä näitä siis ihan asiaa ja porttikielto.

Muut ruksasin ja porttikielto. Ei vittu mitä pelleilyä niiltä ns. D Naurettavaksi tekevät sivut. Idiootit ovat töihin päässeet sinne. Joo ihan outo meininkiä Siis tuo Livechat on ihan p a s k a paikka juuri noiden k u s i p ä ä valvojien takia. Ei ne puutu niihin törkeisiin juttuihin mitä sielläki on ollu vaan ne antaa bannia ihan syyttömille tyypeille!

Miks tollasia osaamattomia tyyppejä päästetään ees töihin tuonne? Taitaa olla valvojilla hiekkaa pimpissä tai varmaa iha anuksessakin asti Miksi ette luo Livechat-sivusta adressit? Nyt olisi tilaisuus antaa tuota valvojaa oppitunti, että se alkais miettimää omia tekoja. Joo saman huomannut itsekin, valvoja ei dikkaa jostain nimimerkistä niin bannia tulee vaikka samaan aikaan kaikenlaista sontaa menee läpi.

Mut niinhän se on että annat kuvipäälle valtaa niin seuraukset on just tätä. Suomi24 sexchat on huonoin ikinä oleva chatti. Ikärajakin on K ja ihan kuin alle 18wee ikäset ei koskaan harrastaisi seksiä ja haluaisi keskustella siitäkin jossain livechatissa?! Livechatissa myös valvoja lukee keskustelijoiden välisiä yksityisviestejä, lisäksi bannia on moni käyttäjä saanut kyseisessä chatissa ihan vain sen takia kun valvojaa ei ole kyseiset henkilöt jutuillaan miellyttäneet.

Pitääkö sinne mennä etsimään seuraa jos kommunikoinnin taso on tuota luokkaa? Ja profiili suurimmalla osalla tyhjä. Vähän naiset yritystä edes Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Nettideittailu www. Sain yhtäkkiä porttikiellon vuorokaudeksi juuri äsken ilman minkäänlaista varoitusta, juuri sillä hetkellä kun nainen alkoi juttelemaan tuli päivitys ja eteen teksti että porttikielto.

En puhunut provosoivasti, en jakanut provosoivia kuvia eikä nimimerkkinikään ollut provosoiva. Mikähän on valvojan motiivi tässä asiassa? Läskiä piisaa Ehdottaisin että nettideitti palveluista tehtäisiin virallisen valvojan alainen sivusto jossa liian kauan viihtyneet jämä-ämmät karsittaisiin pois heti kättelyssä.

Hieno kokemus taas Pitkästä aikaa joku nainen viitsi edes vastata viestiin. Mullakin on bannia tullut sinne ilman mitään syytä. Sit kun bannit loppuu niin tulee lisää vaan? Joku siinä mestassa on pielessä ja pahasti. Ulkomaaliset im livet, live jasminit vievät vain rahat ja nehän tienaakin sillä sisään Typerys, lukisit ensin säännöt ja sitte vasta valittasit, säännöissä lukee että eläin- kuvia ei saa julkaista,eikä lapsi ,ja muutakin ,mutta joo tollasia pölvästejä jokka valittaa eikä ees sen vertaa että sääntöihin tutustuis.

No myönnän toki että siellä on paljon vääryyksiä ,mutta tää kysymys oli niin typerä että pakko vastata. Samoin kuvat tulee olla ohjeen mukaan ei eläimiä eikä kopioituja netistä. Kyllä livechat toimii ihan mukavasti ja siellä on reaaliaikaisesti ihan mukaviakin ihmisiä miehiä ja naisia sekä kaikenikäisiä ja livekamerassa voi katsella ja voi itsekin esiintyä.

Eikä ole rahankerääjiä jos ei lähde mukaan sivustolla esiintyviä maksullisia naisia. Useampina päivinä livechatissa - nimimerkkiä ja jotkut esiintyvät näköjään useammalla nimimerkillä ja osa vaihtaa sukupuolta. Kysymys pakottaako kukaan seksin takia chatteihin tai muunkaan takia. Kannattasko mielummin katsoa peiliin ja miettiä sain Itse olin chatissä vain paikkalla, en kirjoittanut mitään, tai lähettänyt kuvia, en yrittänyt keskustella kenenkään kanssa, mutta sain bannit sieltä n.

Mitä helvettiä siellä tapahtuu?? Toiset kauppaavat itseään jatkuvasti julkisesti, ja se saa jatkua.. WTF jos Pöytäkone versio on ilmainen Ihme perseilyä kyllä tuo livechatin valvojien toiminta.

Bannia satelee ilman syytä, mutta sitten maksullista seuraa on tarjolla aina ja viruslinkkejä jaellaan yleisellä. Todella paska paikka kaikinpuolin ja suurin syy tähän on valvojien toiminta. Valvojilla noussut pissi päähän ja toiminta sen mukaista!

Joku oli samankaltaisella nikillä kuin omani laittanut jonkun eläinkuvan ylelle, ja minä sain siksi bannit. Tuleeko sit bannit jos näyttää niinku apinalta, ja luullaan eläinkuvax, vai? Jos syä sillee banaanii niinku viettelevasti, niinku.

Livechat fi tunti -

Nimimerkin tulee olla merkkiä pitkä. Chatin pitäisi olla mahdollisimman vaivaton ja nopea käyttää ilman lisästeppejä, joten tämä on iso miinus. A   S   M   L Kuvatyyppi: Tuki monikielisille sivustoille Mahdollisuus vaihtaa ulkonäöstä värejä Näkee käyttäjän tiedot, millä sivulla kävijä on ja chat-ikkunan avaamisen ja kirjoitukset reaaliajassa jopa kun tekstiä pyyhitään pois Responsiivinen Android- ja iPhone-sovellukset Automaattiset vastaukset ja pikaviestit Yksinkertainen ja helppokäyttöinen Oletuksena tosi hyvännäköinen sivuilla, laadukkaamman oloinen ulkonäöltään kuin muut Chat-palvelut Toimii selaimella Kehittäjän näkökulma: Premium-jäsenellä Livechat-palvelu kulkee mukana kännykässä tai tabletilla. livechat fi tunti Luo oma ilmainen tilisi. Joo ihan outo meininkiä Tämä sivusto mahdollistaa pääsyn materiaaliin, tietoihin, mielipiteisiin, sisältöön ja kommentteihin, livechat fi tunti, joissa on selvästi seksuaalista materiaalia yhteisesti "selvästi seksuaalinen materiaali". Tälle sivustolle meneminen ja sen tarjoaman sisällön katseleminen on rajoitettu vain siihen itse suostuville aikuisille, jotka vakuuttavat ja vannovat lainpykälän 28 U. Jos syä sillee banaanii niinku viettelevasti, niinku. Oletko varma, että haluat jatkaa? Noista mainitsemistasi miinuksista pari on jo muuttunut plussiksi, sillä Tawk on käännetty myös suomeksi ja varsin hyvin toimiva appi Macille löytyy suoraan App Storesta.

Vittu mitä pelleilyä niiltä sivuilta. No eilen kävin päivällä noin pari tuntia taisi mennä. Kun illalla yritin sisään jälleen kerran, niin portti kielto siihen ja siihen asti. Mielenkiintoiseksi tämän tekee se etten ollut pariin tuntiin ollut siellä ja porttikielto annettu ajan perusteella. Yhden ihmisen kanssa juttelin niitä näitä siis ihan asiaa ja porttikielto. Muut ruksasin ja porttikielto. Ei vittu mitä pelleilyä niiltä ns. D Naurettavaksi tekevät sivut.

Idiootit ovat töihin päässeet sinne. Joo ihan outo meininkiä Siis tuo Livechat on ihan p a s k a paikka juuri noiden k u s i p ä ä valvojien takia. Ei ne puutu niihin törkeisiin juttuihin mitä sielläki on ollu vaan ne antaa bannia ihan syyttömille tyypeille! Miks tollasia osaamattomia tyyppejä päästetään ees töihin tuonne? Taitaa olla valvojilla hiekkaa pimpissä tai varmaa iha anuksessakin asti Miksi ette luo Livechat-sivusta adressit? Nyt olisi tilaisuus antaa tuota valvojaa oppitunti, että se alkais miettimää omia tekoja.

Joo saman huomannut itsekin, valvoja ei dikkaa jostain nimimerkistä niin bannia tulee vaikka samaan aikaan kaikenlaista sontaa menee läpi. Mut niinhän se on että annat kuvipäälle valtaa niin seuraukset on just tätä. Sen ominaisuudet ovat oleellisesti rajoitetummat. Sen ominaisuudet ovat oleellisesti rajoitetummat ei-optimaalista videon laatua tai mahdollisuutta viivästetyyn suoratoistoon.

Ota Flash käyttöön selaimellasi painamalla "rocker" -painiketta. Voit myös vapauttaa Flashin painamalla selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa "puzzle" -kuvaketta. Flash Player -tuki Käytät tällä hetkellä chatin Flash-versiota: Jos et ole tyytyväinen siihen, miten Flash Player toimii tietokoneellasi , kokeile vaihtaa HTMLsivuston versioon painamalla "rocker" -painiketta. Huomaa kuitenkin, että HTMLsivuston version ominaisuudet ovat huomattavasti rajoitettummat ei-optimaalista videon laatua tai mahdollisuutta viivästetyyn suoratoistoon.

Suosittelemme, että kaikki käyttäjät valitsevat chatin Flash-version tällä hetkellä käytössä. Luo oma ilmainen tilisi. Klikkaa tätä, jos haluat pienentää miniprofiilin. Jos haluat laajentaa miniprofiilin takaisin, klikkaa tästä. Vain premium-jäsenet voivat nähdä muiden käyttäjien nettikameroita.

Tullaksesi elinikäiseksi premium KULTA -jäseneksi ja avataksesi tämän ominaisuuden, sinun tulee vain ostaa vapaavalintainen määrä poletteja kerran! Viikon Top 50 parit. Mene mihin tahansa keskusteluryhmään lisätäksesi mallin tähän listaan. Imaiset Live Seksikamerat ja Porno Chat. Hyvä Guest Valitettavasti kaverilistallasi ei ole yhtään mallia. Ehdotamme, että tutustut ja ystävystyt uusiin ihmisiin. Täydellinen listaus malleistamme löytyy pääsivulta. Jos olet tarpeeksi rohkea, klikkaa mallien rekisteröityminen linkkiä ja aloita omien esityksiesi lähettäminen LIVENÄ netissä!

Tule mukaan pitämään hauskaa. Näkymättömän tilan avulla voit katsoa kuumia online-esityksiä, joissa esiintyvät parhaat mallimme, siten että pysyt näkymättömänä heidän chat-huoneissaan. Käytä näkymätöntä tilaa piilottaaksesi nimesi chatin vieraslistalta.

Muunmuassa Google Analyticsissäkin on reaaliaikaisten käyttäjien tuki, mutta sitä ei jaksa pitää koko ajan auki. Chatin kautta kävijät eivät ole enää sitä harmaata massaa kuukausiraporteissa, vaan oikeita ihmisiä, joiden kautta huomaa mikä omilla sivuilla toimii ja mikä ei.

Palvelu on täysin ilmainen ja sen saa verkkohallinnan lisäksi Androidille, iPhonelle. Palvelussa on paljon hyvää ja ilmaiseksi se on todella laaja. Päänäkymässä näkee kätevästi kaikki tärkeät tiedot ja uutta muihin palveluihin verrattuna on esimerkiksi tilastot palaavista kävijöistä ja itselle tiedoksi saatavuudesta. Ensimmäisenä hätkähdytti palvelun ilmaisuus.

Jää nähtäväksi tuleeko jotain maksullista jatkossa, nyt näyttäisi ainakin siltä että palvelussa ei maksa mikään. Palvelu on tällä hetkellä beta, joten muutoksia on syytä olettaa. Hyvännäköinen ja helppokäyttöinen hallintapaneeli Tilastoinnit Täysin ilmainen kaikilla ominaisuuksilla — ei kuukausimaksuja Paljon ominaisuuksia Muokattava chat-ikkuna teksteineen Ei rajoitettu sivustomäärää Ei rajoitettu käyttäjämäärää Eri sivuille saa erilaisen chatin eri asiakaspalvelijalle mahdollistaa esim.

Tähän hintaan ja näillä ominaisuuksilla suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos ominaisuudet ja tyyli miellyttävät. Tidion Chat on ehkä kaikista tyylikkäin kokonaisuus, jota olen kokeillut. Jopa typografiaan on panostettu ja fonttina toimii mahtava Titillium Web. Joku aika sitten Chat maksoi vain kertamaksun verran, eikä kuukausimaksuja peritty, mutta nykyisin palvelu maksaa heillä kympin kuussa.

Ilmainen versio on säilytetty, mutta tukee vain yhtä käyttäjää ja chattia, eikä esimerkiksi mobiilisovelluksia pysty asentamaan ilman Pro-versiota. Pro-versiosta ei ole kokeiluversiota saatavilla. Tuki monikielisille sivustoille Mahdollisuus vaihtaa ulkonäöstä värejä Näkee käyttäjän tiedot, millä sivulla kävijä on ja chat-ikkunan avaamisen ja kirjoitukset reaaliajassa jopa kun tekstiä pyyhitään pois Responsiivinen Android- ja iPhone-sovellukset Automaattiset vastaukset ja pikaviestit Yksinkertainen ja helppokäyttöinen Oletuksena tosi hyvännäköinen sivuilla, laadukkaamman oloinen ulkonäöltään kuin muut Chat-palvelut Toimii selaimella Kehittäjän näkökulma: Tyylikäs ja helppokäyttöinen chat, jota suosittelen lämpimästi, jos ei tarvitse muuta kuin simppelin toiminnon kävijöiden kanssa chattailyyn.

Tsekkaa Tidio Chatin kaikki ominaisuudet. PureChat on yksi edullisimmista vaihtoehdoista. Ilmaiseksi Pure simplicity saa melkein kaikki mitä maksullisessakin Pure awesome ja sekin on vain viisi dollaria kuukaudessa.

Tämä jotenkin luo sellaisen vaikutelman, että pitää jotenkin jonottaa eikä pääsisi heti chattailemaan. Edes asetuksista ei pääse tätä muuttamaan. Chatin pitäisi olla mahdollisimman vaivaton ja nopea käyttää ilman lisästeppejä, joten tämä on iso miinus.

Ulkonäköä pystyy muokkaamaan yhden värin verran. Kuvan pystyy lisäämään Chat-ikkunaan ja tekstit pystyy muuttamaan, mutta esimerkiksi suomen kielen tukea ei ole ja suurin osa jääkin käyttöliittymästä englanniksi. Kartta ei muuten osannut paikallistaa minua Jyväskylään. Monesti menee sentään samalle tai viereiselle paikkakunnalle, mutta että Helsinkiin asti.