Seksihierontaa seksilelu esittely

Hähää, mullapa joutuukin morsian itse pitämään seksiväline esittelyn! Tarkoituksena EI ole järjestää mitään noloa, vaan pieni muotoinen komedia pätkä, oikeastaan Muutama perus lelu, ei mitään liian irstasta, ja morsiammen tehtävänä esitellä tuotteet, mutta selostuksen ei tarvitse välttämättä liittyä aiheeseen!

Esim värinädildon voi esitellä kertomalla että "tämä   kanan munavispilä on ergonomisesti muotoiltu, ja varustettu portaattomalla tehon säädöllä Ja morsian saa tietenkin sitten vaivanpalkaksi tuotteet itselleen pitämään tuoreessa avioliitossaan tunteet kuumina. Posted June 8, Muutenkin voin suositella seksiväline-esittelyä, jos polttarisankari on ok sellaisten juttujen kanssa.

Itse olin juurikin järjestämässä polttareita, jossa ko ohjelmanumero nähtiin. Morsian tiedettiin suvaitsevaiseksi ja vieraita informoitiin hyvissä ajoin etukäteen jolloin yksi vieraista tarjoutui lämmittämään saunaa esittelyn ajan. Mä oon joskus järjestäny ihan muuten vaan kotonani. Se oli siihen aikaan kun Sin Cityllä oli vielä esittelijöitä. Se oli kyllä huikeen mukava ilta.

Niillä oli kyllä mukanaan yks jos toinenkin laatikollinen tavaraa, josta sai samantien ostaa. Muutama kappale oli jotakuinkin jokaista tuotetta.

Sitten joitain erikoistuotteita sai tilaamalla. Posted July 4, Tulin juuri kertomaan tuosta Lady Hot Lips: Kaverini järjestämissä pikkujouluissa oli esittelijä ja voin kyllä suositella kaikille ainakin tätä Joensuun seudulla kiertelevää esittelijää! Sivuilla lukee, että kotiesittelyjä naisille, mutta järjestävät esittelyjä myös esim. Pelkille miesporukoille ja porukoille, joissa suurin osa on miehiä, eivät esittelyjä kuulemma järjestä. Posted July 9, Jyväskylässä kaverin polttareissa käytiin koko porukka esittelyssä Gummeruksenkadun alan liikkeessä en muista nimeä, on aikaa parisen vuotta , ilmainen, hyvä ja asiallinen esittely Morsio sai lopuksi valita muutamalla kympillä tarvikkeita hääyöksi, hauskaa oli koko porukalla ja ostoksia taisivat lähes kaikki tehdä.

Posted July 31, Ihan asiallinen esittelijä oli, mutta en voi kuitenkaan suositella! Myyjä ei "suostunut" lähettämään tilaus-erittelyä sähköpostilla, vaan ilmoitti vain summan ja tilinumeron. Tilaajia oli kuitenkin useampi eikä tilatessa tullut otettua ylös paljonko kunkin tilaus maksaa.

Meidän piti sitten kerätä jokaiselta arvioitu summa rahaa ja tasataan se kunhan paketti saadaan. Siinä sitten toinen ongelma: Rahat ovat olleet myyjän tilillä kaksi viikkoa, eikä pakettia ole tullut!

Myyjä on kysynyt multa jo kolmesti osoitetta ja tänään soitti postista taas. Ei ollut osoitetta mukanaan, mutta nyt on kuulemma paketti postissa Mä järkkäsin ystäväni polttareihin esittelijän Amorin apulaisista.

Polttarit olivat myös 9. Meidän esittelijä oli todella asiallinen, luonteva ja hyvä! Jokainen sai esittelyssä oman kuitin ostoksistaan, josta kävi ilmi tilaajan nimi ja tilauksen yhteissumma. Minä yhteyshenkilönä sain vielä sellaisen lapun, josta kävi ilmi kaikkien tilaajien ostosten loppusumma. Kaikki maksoivat ostoksensa sitten mun tilille, josta mä tilitin rahat edelleen esittelijälle.

Tuo kaikki sujui tosi hienosti ja pakettimme saapui mulle postitse reilun viikon kuluttua esittelystä!!! You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Rekisteröidy Hääfoorumille Pääset osallistumaan hääkeskusteluun, aloittamaan oman hääpäiväkirjan, hääblogin ja kuvagallerian!

Osallistu arvontaan Jaossa ,- lahjakortti. Sign in to follow this    Followers 1. Share this post Link to post Share on other sites. Viimeksi 2 vuotta sitten, kun olin kaasona ja pyysimme polttareihin esittelyn Toimi loistavasti ja morsmaikkukin tykkäsi Mulla oli kans tuollainen esittely polttareissani.

Oli tosi kiva juttu, suosittelen lämpimästi. Tottakai tilasin ja tilasin jotain muutakin ;D Esittelijä oli tosi mukava ja asiallinen. Ja saatiin kysellä ja tyttö vastaili ihan jokaiseen kysymykseen Suosittelen kuitenkin esittelyn suht alkuvaiheeseen iltaan, ettei homma karkaa käsistä humalatilan takia.

Kertokaahan lisää vinkkejä esittelijöistä erityisesti pääkaupunkiseudulta! Mä liputan amorin apulaisten puolesta. Hemmetin hyvä ja ammattitaitoinen esittelyporukka Tekevät keikkaa "ympäri Suomea". Itse ainakin tykkäisin  ;D Muutenkin voin suositella seksiväline-esittelyä, jos polttarisankari on ok sellaisten juttujen kanssa. Eli esittelijöitä on monenlaisia! Kutsu ystäväsi paikalle ja Erotiikanherkkukauppa saapuu esittelemään erotiikkatuotteita huumorilla höystettynä.

Esittelyssä käydään tuotteet yksitellen läpi ja kaikki saavat kätösissään testata tuotteen ominaisuudet. Paljon asiaa myös seksuaaliterveydestä ja vinkkejä miten sitä petielämää voisi parantaa. Ehkäpä juuri sinulle löytyy ratkaisu parempaan seksiin, olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa. Esittely sopii hyvin illanistujaisiin, polttareihin, synttäreillä, vauvakutsuille, työporukoille, tyky-ohjelmaksi jne.

Kaikki osallistujat saavat pienen lahjan muistoksi. Esittelyn voi pitää sisällä tai ulkona. Kotona, mökillä, puistossa, hotellissa, saunakammarissa, laiturilla, veneessä, työpaikalla jne. Kunhan pääsee autolla kohtuullisen lähelle. Esittelyssä on niin miehille kuin naisille sopivia tuotteita. Ja suurin osa sopii myöskin yhdessä käytettäväksi.

: Seksihierontaa seksilelu esittely

MARI PERANKOSKI PILLU SEX MASSAGE TALLINN 817
LIIAN NOPEA LAUKEAMINEN PARHAAT SEKSIKOKEMUKSET Seksiseuraa espoo escort strapon
Seksihierontaa seksilelu esittely Propral vaikutusaika tallinna huorat
Tottakai tilasin ja tilasin jotain muutakin ;D. Share this post Link to post Share on other sites. Esittely sopiikin yhtä hyvin niin miehille kuin naisillekin. Muutenkin voin suositella seksiväline-esittelyä, jos polttarisankari on ok sellaisten juttujen kanssa. Ja morsian saa tietenkin sitten vaivanpalkaksi tuotteet itselleen pitämään tuoreessa avioliitossaan tunteet kuumina. Posted April 22,

Ja morsian saa tietenkin sitten vaivanpalkaksi tuotteet itselleen pitämään tuoreessa avioliitossaan tunteet kuumina. Posted June 8, Muutenkin voin suositella seksiväline-esittelyä, jos polttarisankari on ok sellaisten juttujen kanssa.

Itse olin juurikin järjestämässä polttareita, jossa ko ohjelmanumero nähtiin. Morsian tiedettiin suvaitsevaiseksi ja vieraita informoitiin hyvissä ajoin etukäteen jolloin yksi vieraista tarjoutui lämmittämään saunaa esittelyn ajan. Mä oon joskus järjestäny ihan muuten vaan kotonani. Se oli siihen aikaan kun Sin Cityllä oli vielä esittelijöitä. Se oli kyllä huikeen mukava ilta. Niillä oli kyllä mukanaan yks jos toinenkin laatikollinen tavaraa, josta sai samantien ostaa.

Muutama kappale oli jotakuinkin jokaista tuotetta. Sitten joitain erikoistuotteita sai tilaamalla. Posted July 4, Tulin juuri kertomaan tuosta Lady Hot Lips: Kaverini järjestämissä pikkujouluissa oli esittelijä ja voin kyllä suositella kaikille ainakin tätä Joensuun seudulla kiertelevää esittelijää! Sivuilla lukee, että kotiesittelyjä naisille, mutta järjestävät esittelyjä myös esim.

Pelkille miesporukoille ja porukoille, joissa suurin osa on miehiä, eivät esittelyjä kuulemma järjestä. Posted July 9, Jyväskylässä kaverin polttareissa käytiin koko porukka esittelyssä Gummeruksenkadun alan liikkeessä en muista nimeä, on aikaa parisen vuotta , ilmainen, hyvä ja asiallinen esittely Morsio sai lopuksi valita muutamalla kympillä tarvikkeita hääyöksi, hauskaa oli koko porukalla ja ostoksia taisivat lähes kaikki tehdä.

Posted July 31, Ihan asiallinen esittelijä oli, mutta en voi kuitenkaan suositella! Myyjä ei "suostunut" lähettämään tilaus-erittelyä sähköpostilla, vaan ilmoitti vain summan ja tilinumeron.

Tilaajia oli kuitenkin useampi eikä tilatessa tullut otettua ylös paljonko kunkin tilaus maksaa. Meidän piti sitten kerätä jokaiselta arvioitu summa rahaa ja tasataan se kunhan paketti saadaan. Siinä sitten toinen ongelma: Rahat ovat olleet myyjän tilillä kaksi viikkoa, eikä pakettia ole tullut!

Myyjä on kysynyt multa jo kolmesti osoitetta ja tänään soitti postista taas. Ei ollut osoitetta mukanaan, mutta nyt on kuulemma paketti postissa Mä järkkäsin ystäväni polttareihin esittelijän Amorin apulaisista.

Polttarit olivat myös 9. Meidän esittelijä oli todella asiallinen, luonteva ja hyvä! Jokainen sai esittelyssä oman kuitin ostoksistaan, josta kävi ilmi tilaajan nimi ja tilauksen yhteissumma. Minä yhteyshenkilönä sain vielä sellaisen lapun, josta kävi ilmi kaikkien tilaajien ostosten loppusumma. Kaikki maksoivat ostoksensa sitten mun tilille, josta mä tilitin rahat edelleen esittelijälle. Tuo kaikki sujui tosi hienosti ja pakettimme saapui mulle postitse reilun viikon kuluttua esittelystä!!!

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Rekisteröidy Hääfoorumille Pääset osallistumaan hääkeskusteluun, aloittamaan oman hääpäiväkirjan, hääblogin ja kuvagallerian! Osallistu arvontaan Jaossa ,- lahjakortti.

Sign in to follow this    Followers 1. Share this post Link to post Share on other sites. Viimeksi 2 vuotta sitten, kun olin kaasona ja pyysimme polttareihin esittelyn Toimi loistavasti ja morsmaikkukin tykkäsi Mulla oli kans tuollainen esittely polttareissani.

Oli tosi kiva juttu, suosittelen lämpimästi. Tottakai tilasin ja tilasin jotain muutakin ;D Esittelijä oli tosi mukava ja asiallinen. Ja saatiin kysellä ja tyttö vastaili ihan jokaiseen kysymykseen Suosittelen kuitenkin esittelyn suht alkuvaiheeseen iltaan, ettei homma karkaa käsistä humalatilan takia.

Kertokaahan lisää vinkkejä esittelijöistä erityisesti pääkaupunkiseudulta! Mä liputan amorin apulaisten puolesta. Hemmetin hyvä ja ammattitaitoinen esittelyporukka Tekevät keikkaa "ympäri Suomea". Itse ainakin tykkäisin  ;D Muutenkin voin suositella seksiväline-esittelyä, jos polttarisankari on ok sellaisten juttujen kanssa. Eli esittelijöitä on monenlaisia! Mä voin ainakin suositella Amorin apulaisii!!! Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Register a new account. Kotona, mökillä, puistossa, hotellissa, saunakammarissa, laiturilla, veneessä, työpaikalla jne. Kunhan pääsee autolla kohtuullisen lähelle. Esittelyssä on niin miehille kuin naisille sopivia tuotteita. Ja suurin osa sopii myöskin yhdessä käytettäväksi. Esittely sopiikin yhtä hyvin niin miehille kuin naisillekin.

Kaikki myytävät tuotteet mukana. Ei odottelua eikä rahojen keräilyä, tavaroiden jakoa eikä toimituskuluja. Lisäksi Collector lasku ja osamaksu. Esittely on maksuton, eikä meillä ole minimiostosrajaa. Pitkistä matkoista veloitamme pienen korvauksen. Yrityksille ja oppilaitoksille maksu tapauskohtaisesti.

Seksihierontaa seksilelu esittely -

Mulla oli kans tuollainen esittely polttareissani. Morsian tiedettiin suvaitsevaiseksi ja vieraita informoitiin hyvissä ajoin etukäteen jolloin yksi vieraista tarjoutui lämmittämään saunaa esittelyn ajan.