Helsinki treffit seksikkäät kotirouvat

helsinki treffit seksikkäät kotirouvat

Petronellin lista on hyvä. Itse olen uskoakseni nähnyt aika monta ihmistyyppiä laidasta laitaan 38 vuoden miehekkääseen ikään mennessä. Jos et itse ole mieletön tapaus, niin tuskin myöskään sellaisia puoleesi vedät. Niinpä kannattaa suhtautua koko asiaan hieman leppoisammin.

Ihminen, joka on sinulle kyllin hyvä, voi olla ensi tapaamisella aivan toivoton ja ujo, vain koska ei ole kouliutunut naistennaurattajaksi. Osa meistä miehistä käynnistyy hitaasti ja vapautuu, kun seura on osoittautunut sen arvoiseksi. Muistakaa leikkimieli ja kiireettömyys, suorittamisen voitte jättää tv-sarjoille.

Ja toisaalta onhan näille suunpielille ja esseille ihan nimityskin: Heille tyypillistä on totaalisen epärealistiset vaatimukset vastakkaiselle sukupuolelle, täydellinen kyvyttömyys havaita, saati tunnustaa omia puutteitaan ja vahva taipumus uskotella itselleen ja muille "minulla on elämänkokemusta, tiedän kyllä mistä puhun..

Hah hah, neiti Suunpielet kertoo profiilissaan ettei deittailisi missään tapauksessa itseään lyhyempää miestä. Melkein seuraavassa lauseessa hän toteaa ettei miehen pidä kysyä häneltä kuppikokoa ja antaa ymmärtää ettei hän arvosta noin toisarvoisiin asioihin huomiota kiinnittäviä miehiä. No, eipä kai parikymppiseltä juuri muuta voi odottaakaan - lapsi joka uskoo olevansa aikuinen. Nyt näyttää jotenkin siltä, että on luettu artikkelin ohitse. Essin kuvaamat miestyypit ovat selvästi ihmisiä, joiden ongelmat ovat alkoholismin, narsismin ja sosiaalisen kyvyttömyyden alueilla.

Ei tässä käsittääkseni etsitä täydellistä ihmistä. Mutta oman henkisen ja fyysisen terveyden kannalta on parasta huomata ja erota nopeasti ihmisistä, joille alkoholi maistuu liikaa, totuus on korkeintaan suhteellinen asia ja toisten ihmisten oikeuksien tai hyvinvoinnin huomioiminen on olematonta. Jäähän jäljelle vielä paljon miehiä, jotka ovat enemmän tai vähemmän epätäydellisiä - kuten ihmiset ovat - mutta silti ovat monelle tervetulleita pano- ja elämänkumppaneita.

Minä ainakaan en halua uskoa, että kaikki miehet ovat joko alkoholisteja, narsisteja, valehtelijoita tai huumorintajuttomia ja sosiaalisesti kyvyttömiä oman elämänsä räpeltäjiä.

Enkä usko, että kukaan nainen haluaa uskoa niin. Niin paljon naiset kuitenkin miesten kanssa seurustelevat ja pelehtivät ja ainakin toivovat parasta. Se on äärimmäisen halpa keino lyödä meihiä missä tahansa asiassa ja osoittaa kirjoittajansa käsityskykyä maailmasta ja miehistä. Lähinnä tulikin mieleeni jonkin teinipissiksen päiväkirjamerkintä, enemmän kuin vakavsti otettava blogi tai kolumni, siitäkin huolimatta että Kirjoittaja oli tavoitellut näennäis hauskaa kirjoitustapaa kokonaisuutena.

Metsään meni lujaa ja kovaa.. Olen melko jyrkästi eri mieltä siitä että kuvatut ihmistyypit edustaisivat alkoholiongelmaisia, narsisteja tai sosiaalisesti kyvyttömiä ihmisiä. Lähes kuka tahansa voi sopivassa elämäntilanteessa ollessaan päätyä sosilaalisessa tilanteessa johonkin kirjoittajan rakentamaan lokeroon. Ei ihmisen käytös ole ollenkaan noin yksinkertaisesti lokeroitavissa ja "tyypitettävissä" huomioimatta lainkaan taustaa ja ympäristöä.

Toistan sen, että lähes kuka tahansa meistä voidaan sijoittaa jokaiseen noista lokeroista kun tausta ja sen hetkinen sosiaalinen tilanne on sopiva.. On sekä surullista, että myös osittain huolestuttavaa jos ihmiset ottavat näitä toivoakseni ja uskoaksenikin viihteellisesti kirjoitettuja "listoja" todesta.

Ennemminkin voisi "tyypittää" niitä ihmisiä jollain tavalla ongelmaisiksi, jotka ottavat viihteellisin tarkoitusperin, pilke silmäkulmassa kirjoitettua keittiöpsykologiaa täysin todesta ja jopa sovittaa omaa toimintaansa sitten sen mukaan. Ok, sovitaan sitten, että nämä ihmiset käyttäytyvät vain tässä tilanteessa näin. Saa kai pitää alkoholiongelmaisena sellaista, joka kerta toisensa jälkeen peruu treffejä ja saapuu aina paikalle krapulaisena tai ylipäänsä antaa ryyppäämisten ja krapulan parantelun mennä muiden asioiden ohi?

Tai valehtelijana sellaista, joka tavan takaa "unohtaa" olevansa jo isä ja puoliso jollekin? Tai - ainakin toistaiseksi - sitoutumiskyvyttömänä ihmistä, joka koko ajan etsii parempaa, siirtyy nopeasti ihmisestä toiseen ja joka muistaa olemassaolosi vain, kun ketään muuta ei satu olemaan panokaveriksi?

Ja jos tältä näyttää eikä etsi itse ryyppyseuraa, yhden yön panoseuraa tai pettämisseuraa, voisi todeta: Pyydän samalla anteeksi tyypittelyäni. Lyhyistä tapauskuvauksista voi tehdä monenlaisia päätelmiä. Mutta olen edelleen sitä mieltä, että jos ihmistä tapaa useamman kerran ja joku noista kuvatun kaltaisista käytösmalleista toistuu koko ajan, pitää miettiä minkä kanssa itse haluaa elää ja mitä itse etsii.

Ehkä lähes kaikki meistä voi sijoittaa johonkin noista lokeroista - paitsi me, jotka emme valehtele perhesuhteistamme tai elämäntilanteestamme, emme juo emmekä siis torpedoi treffejämme ryyppäämisen tai krapulan takia tai lähentele tuntemattomia tai vonkaa ihmisiä, joiden kanssa on jo sanottu hyvästit.

Mutta nämä ovat ehkä nuorempien ihmisten käytöstapoja. Jotkut meistä ovat jo ehtineet kasvaa aikuisiksi. Mahtavuutta, että miehet ovat täällä helisemässä. Taidatte kaikki olla tosikoita. Tämä artikkeli ei ollut yhtään hauska, ja sitä paitsi se loukkaa kissanpentuja ja sotaveteraaneja.

Those are the things that are waiting for you my dear women: Vaikka olettekin mielessänne kaikki täydellisiä prinsessoja niin valitettavasti teille kaikille ei riitä niitä täydellisiä alistuvia miehiä: Kun mies huomioi naisen ja on kohtelias, hän on tahdoton vässykkä.

Kun mies osoittaa edes hiukan omaa tahtoa, on hän itsekäs sika. Nainen kun on itsekäs sika, hän on omasta mielestään vain voimakastahtoinen. Kun nainen on tahdoton vässykkä, on hän omasta mielestään vain miellyttävä ja joustava.

Minkään annetuista miestyypeistä ei kuvannut minua täydellisesti, mutta useammasta löytyi yksittäisiä määritelmiä, jotka sopivat minuun. Enpäs ole tajunnutkaan tai ikinä ajatellut näitä asioita naisen näkökulmasta. Olen siis herra nro: Tämän luettuani joudun hieman pohdiskelemaan asennettani ja syitä mistä tämä johtuu.

Toivon oppivani tulevaisuudessa hieman vastuuta toisen tunteista. Mä tunnistan itsestäni tuon täydellisen kusipään. Nurmi on aina vihreämpää aidan takana. Tai sitten eri päivinä ois kiva syödä eri nurmea. Vapaa suhde tai moniavioisuus vois sopii mulle, mutta sen selittäminen yhtään kellekkään on ihan mahdotonta. Oonkohan huonotuurinen vai kokenut, kun olen tavannut kaikki miestyypit, osan useammin kuin kerran. Jotenkin jäi epäselväksi miksi tuo viimeinen on kusipää. Kuvaus sopii valtaosaan muuten varteenotettavia naisia ja mielletään aivan normaaliksi niissä yhteyksissä.

Jos tämä artikkeli olisi miehen sijaan tehty naisesta, se olisi varmasti ihan kamalan sovinistista ja loukkaavaa. Mutta ei, miehistä näitä saa tehdä niin paljon kuin sielu sietää. Just tämmöstä paskaa mitä rumat ämmät kirjottelee päiväkirjaan. Jos naisista tehtäisiin vastaava niin tulisi kansallinen haloo.

Ainakaan kukaan ei ryhtynyt toimittajaa morkkaamaan. Jos naisten tulee välttää pienimunaisia miehiä, niin totta kai miestenkin pienirintaisia naisia.

Siis eihän semmosesta naisesta ole mihinkään jolla ei kuppikoko ole vähintään D. Siis ihan oikeesti, älytöntä paskaa taas tämmönen teksti. Numero yksi on kuin minä teinivuosiltani jolloin ihastuin palavasti melkeinpä kaikkiin kauniisiin naisiin, kenen kanssa pääsin juttelemaan.

Onneksi se loppui sinne kakskybäsyyteen aikalailla, kun paskamyrskyn jälkeen tein päätöksen olla sinkkuna ainakin vuoden.

Sinä aikana naisia ei ollut, sillä olin paljon töissä, että pystyin tekemään pitkän matkan. Afrikan kautta Intiaan ja sieltä palattuani takaisin töihin, yllärinä yliopistolta lohkesi opiskelupaikka ekalta yritykseltä ja samaisesta paikasta löytyi nykyinen ihana vaimoni jo viidettä vuotta. Älkää pelätkö naiset, kyllä jotkut pojat tulevat oikeasti miehiksi ja lopettavat em.

Itse tarvitsin siihen vähän herätystä. Itselle on tuttu tuo ykköskohta. Tapailin likkaa joka oli kovin kiinnostunut, mutta vähän häiritsi se tosiasia että hänellä oli exänsä kuva sänkynsä vieressä ja muutenkin tuo entinen oli yleinen puheenaihe. Mutta eipä haittaa, koska seksi oli hienoa. Ja tavallaan oli helpottavaa että tuosta exään takertumisen johdosta, sitä ei itsekään tarvinnut ottaa koko suhdetta kovinkaan vakavasti.

Sopi silloiseen elämäntilanteeseen paremmin kuin loistavasti! Life gives you lemons, you make lemonade! Itsestään selvää onkin että itseni tunnistan eri elämäntilanteilta huomattavasti laimennettuna versiona monista kohdista. Voisiko olla niin, että kirjoittaja on asettanut omat kriteerinsä epärealistisen korkealle? Mukaan pitäisi lisätä rumat paskiaiset. Sellaiset, jotka kyllä haukkuvat treffeillä kanssaan olevan naisen ulkonäköä vaikka itse ovat aivan tontun näköisiä.

D Olkoon vaikka minkä näköinen, mutta käytöstavat pitäisi kyllä olla hallussa. Jos hommat käännetään toisinpäin, niin miehen pitäisi vain olla tyytyväinen että sai "tollaisen naisen".

Ilman aitoja itsejä suhteista ei tule toimivia, koska se on jo lähtökohtaisesti feikkiä, oli noi kategoriat, joilla ei ole mitään tekemistä aitojen itsejen kanssa, kuinka ruusuisia tahansa.

Jos haluat raudanlujaa tietoa aidon minuuden löytämiseen ja sisäisen maailman ymmärtämiseen, eli viime kädessä onnellisuuteen ja toimivan elämän saavuttamiseen, tutustu Alkuajatukseen. Tää on vaan yhden toimittajan tekemä lista. Itse olen jostain syystä tavannut ainoastaan sellaisia naisia, että jos he olisivat miehiä niin heitä pitäisi automaattisesti täysinä hulluina. Naiselle se on niin tyypillistä ettei sitä osaa pitää kovin outona. AInakin mitä itse olen huomannut, niin suurin osa kauniista ja seksikkäistä naisista on henkisesti niin uskomattoman sekavia otuksia että täytyisi olla täydellinen jeesusmies että sellaisen kanssa pystyisi elämään.

Jos asettaisin rimaa alaspäin ja tyytyisin tavallisen näköisiin naisiin niin saattaisin löytää jotain toimivampaa, mutta valitettavasti olen hyvin nirso kasvojen ja tietynlaisen houkuttelevan olemuksen suhteen, joten tilanne taitaa aina olla sama. Nykyään olen asennoitunut niin että parempi olla sinkkuna ja tapailla kauniita naisihmisiä korkeintaan harrastusmielessä kuin että yrittäisi mitään kovin syvällistä suhdetta. Hyvännäköiset naiset ovat muuten yleensä hyvin yksinkertaisia ainakin älykkyydeltään.

Monimutkaisuutta ja syvyyttä löytyy kyllä tunteiden sekavuuden osalta mutta keskustelusta seksikkään naisen kanssa ei tule mitään, ei vain löydy sisältöä, ei millään. Kaunis nainen haluaa lähes aina rahakkaan ja menestyvän miehen. Rahakkaat ja menestyvät miehet ovat tunnevammaisia narsisteja. Tästä yhtälöstä saadaan lukea naistenlehdistä ja nykyään jo massamediastakin päivittäin.

Mutta kun asiaa ajattelee pidemmälle niin se on jo evoluutionkin kannalta itsestäänselvää. Ihmiskunta kehittyy älyllisesti huikeaa vauhtia, mutta henkisesti ihminen on edelleen pelkkä vitsi. Pieni muna iso ego: D se olen niin minä mutta Pieni muna ei valitettavasti pidä paikkaansa. Kirjoittaja meni kuitenkin porschemiehen kanssa sänkyyn heti ensimmäisten treffien jälkeen.

Nykyään tuntuu olevan käsitys, että miehen pieni muna on pilkantekoon oikeuttava asia ja miehen oma syy. Eikös se ole melko traaginen asia? Miten loistotyyppi tahansa olet, niin suuri joukko naisia pitää sinua rakkauteen kelpaamattomana jos penis on harvinaislaatuisen pieni. Mitä ivaamisen aihetta siinä on?

Traaginen kohtalo, joka voi seuraavassa elämässä tulla naistoimittajalle itselleen. Mä tiedän parikin tyyppiä joilla on tosi pienet pippelit, toisella on mikropenis. Silti yksi niistä pääsi naimisiin ja toinen seukkaa jonkun naisen kanssa. Että kyllä ne pikkumunaiset joillekin kelpaa: Herra "Cry Baby" On juuri eronnut pitkäaikaisesta tyttöystävästään. Yrittää avullasi unohtaa menneet, vaikka väittää päässeensä kaikesta yli. Avautuu loputtoman pitkän kaavan mukaan eksästään useita kertoja.

Herra "WTF" Ensitreffeillä kommentoi ulkonäköäsi niin, ettet tiedä, onko kommentti kehu vai ei. Tämän jälkeen puhuu vain silloin, jos kysyt jotakin. Virnuilee välillä hiljaa itsekseen. Ei opiskele, eikä käy töissä, mutta aikoo matkustaa maailman ympäri. Kutsuu sinut mukaan lahkotoimintaan. Kun kieltäydyt, hän ehdottaa toiseksi vaihtoehdoksi leffaan menemistä. Mietit mielessäsi "mitä helvettiä? Dieselin Skinzee-mallin piukat pillifarkut korostavat takamusta, e. Klassiset siniset farkut, Zara, 25, Seksikästä on vyötärön ja lantion suhde, eli naisellisesti kaartuvat lanteet ja kapea vyötärö.

Ei liene mikään ihme, että kurvit kohdilleen loihtivat mallit niin mekoissa kuin muissakin vaatteissa ovat miesten mieleet. Kapean uumaan saa esiin hetkessä kietaisumekolla tai vyötärölle kiedottavalla vyöllä.

Punainen nahkavyö, Lindex, 29,95 e. Ted Bakerin kevätmalliston mekossa vyötärö pääsee esille, e. Sellaiset "naistenkengät" on ihan hyvä, siis sellaset hillityt. Ja tennarit, jos ne on sitä hillittyä ja pienikokoisimmasta päästä.

Naiselliset kengät, korkoa jonkin verran mutta ei liikaa: Myös tyttömäiset tennarit saivat kannatusta. Vagabondin Abbey-korkokengissä on maltillinen korko ja tukeva lesti, 85 e. Paljastelu ei sytytä, mutta hienovarainen vilauttelu kylläkin. Kauniisti laskeutuvat, läpikuultavat silkkipaidat paitsi näyttävät hyvältä, myös tuntuvat ihanilta ihoa vasten. Nainen miestenpaidassa on monesta seksikäs ilmestys. Pue alle esimerkiksi pitsinen silkkitoppi! Lindexin ohut, kietaisumallinen pusero, 34,95 e.

Pue yläosaksi alusvaatemainen body ja heitä päälle läpikuultava pusero. Kapea kynähame korostaa lantion kaarta ja on myös hyvä valinta miehen hurmaustarkoituksiin. Lindexin kapea hame on joustavaa, paksua trikoota, 24,95 e. Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä.

Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Tämä yksityiskohta tekee naisesta hetkessä kiinnostavamman — eikä kyse ole avonaisesta kaula-aukosta.

Huikea niksi — voiko tämä toimia? Näin löydät sopivat farkut sovittamatta niitä yllesi. Jääkö farkkujesi vyötärön takaosaan ärsyttävä pussi?

Näin korjaat ongelman kätevästi. Löysät tai liian tiukat housut? Näin saat lempifarkkusi tuntumaan jälleen mukavilta jaloissa. Mikä on miehen mielestä parasta seksissä? Miksi deittailet naisia, vaikket ole valmis suhteeseen?

Miksi mieheni tekee minut tahallaan mustasukkaiseksi? Jos mies näkee naisen bikineissä, ajatteleeko hän välittömästi seksiä? Miksi mies hiplaa itseään katsoessaan televisiota? Miten käydä hääpuvun kanssa vessassa? Morsian jakoi "kolmen minuutin kikkansa". Uskoisitko, että nämä morsiuspuvut on tehty vessapaperista? Hiusongelmista kärsinyt Emma, 28, päätyi erikoiseen ratkaisuun: Tutkijat paljastivat silmärypyistä yllättävän hyödyn — näin juonteet muuttavat antamaasi ensivaikutelmaa.

Pikkupoikien leikki hiljentyi, äiti löysi naperot itseruskettavan kimpusta — tälle ei voi kuin nauraa. Erikoinen tutkimus otti selvää siitä, mitä kulmakarvasi kertovat sinusta. Treenivaatteisiin on turha törsätä — Kuluttaja: Halpa tekninen t-paita yhtä hyvä kuin kallis. Kaupungeissa viihtyvät eläimet ovat tarpeeksi älykkäitä sopeutumaan ihmisen luomaan ympäristöön. Niiden äly kuitenkin aiheuttaa kaupunkilaisille päänvaivaa.

Perunasalaattia valmistettaessa tärkeintä on legendaarisen julkkiskokki Julia Childin mukaan kiinnittää huomiota perunoiden kyspyyteen ja majoneesin määrään. Mehiläisten sukupuutto olisi kuolemantuomio ihmiskunnalle. Sir David Attenborough kehottaa Facebook-päivityksessään elvyttämään mehiläisiä. Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta? Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta. Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta!

Hanavesi ja hiilihapotettu vesi nesteyttävät yhtä hyvin, Kyse on lähinnä siitä, kumpaa ihminen juo mieluummin. Googlen omistamaan YouTube-videopalveluun on tulossa uutta, kertoo 9to5Google.

VidCon -tapahtumassa esiteltiin muun muassa tuoreita menetelmiä ansaita rahaa tai fanittaa ihailemaansa tubettajaa. YouTube haluaa auttaa käyttäjiään ansaitsemaan enemmän videoillaan, mihin pyritään yhtiön mukaan muillakin kuin mainostuloilla. Robottiauto Marilyn harjoittelee itsenäistä pysäköintiä esineiden internetin tuella. Pääkuvan video Tesla peruuttaa parkkiruutuun ilman kuljettajaa - jääkö toimittaja alle? Jo aiemmin tietokone- ja konsolipelinä erittäin suosituksi noussut Fortnite julkaistiin maaliskuussa myös Applen iOS: Nyt Fortniten yltäneen miljoonan dollarin myyntiin ensimmäisen 90 päivän aikana julkaisunsa jälkeen.

Suoritus on erinomainen, ja Fortnitesta on tullut jättihitti myös mobiilissa.

Toivotaan että kokeneen kuuloiselle kirjoittajalle tuli edes tästä tekstuaalisuusterapiasta parempi olo. Tästä puuttuu sairaalloisen mustasukkainen, manipuloiva ja läheisriippuvainen kotinatsi.

Muuten aika hyvät stereotyypit: Eiköhän nämä sovi molempiin sukupuoliin, puuttuu vielä se tyyppi, joka yrittää saada mahdollisimman paljon hyötyä ennen kuin tuumaa " tämä johtuu täysin minusta" Tämähän on vain elämää piristävää vaihtoehtojen rikkautta: Mietin että mitä jää jäljelle kun nuo stereotypiat jätetään laskuista pois?

Hah miehet, turha puolustella sukupuoltanne tässä, todistakaa et tä kirjoittaja on väärässä kun käytte seuraavan kerran treffeillä naisen kanssa. Oli se sitten oma vaimo tai uusi tuttavuus. Olen ollut Essin kans treffeillä, mutten löytänyt itseäni näistä esimerkeistä?? Olenko siis kelvollinen ihminen edes Essin mielestä? Millä perusteella Essi muuten pitää itseään deittiexperttinä? Eipä tuo itsekään kovin kummoista seuraa treffeillä ollut. Kyllähän jokaiselle näistä stereotyypeistä on naispuolinen vastine.

Eivät ne miehet tai naiset mitään homogeenisiä ryhmiä ole, vaan kyse on aina ihmisistä. Kyllä nuo ihan samat stereotypiat löytyy myös naisista - ei nuo ole mitään erityisesti miesten stereotypioita.

Essi, eikös olekin hirrrmu hauskaa. Et taida tietää kuka olen? Kenties liikaa treffejä sinulla? Eikös se osoita huonoa ihmistuntemusta jos joutuu jatkuvasti käymään huonoilla treffeillä? Löydätkö muuten itsestäsi kenties jotakin moitittavaa? Mielestäni voisit vaikka yrittää keskustella treffeillä etkä vaan istua tuppisuuna.

Tässä ei mun mielestä kirjottaja väittänytkää olevansa ite täydellinen? D tämähän on vain ns yleistämistä eri ihmistyypeistä, onhan niitä helmiäkin siellä joukossa, mutta ne ei kuulu tähän älä deittaile listaan! Siitä sitä vasta soppia keitetäänki: Väitinkö minä että Essi väittäisi olevansa täydellinen? Yleistäminen on sitä itteensä! Kunhan ajattelin avautua miten hupaisaa on että deittiexpertti on itse aika surkeaa treffiseuraa. Minusta näissä tällaisissa "deittistereotypialistoissa" huolestuttavinta on se minkä näkee tästäkin keskustelusta.

Osa ihmisistä nimittäin näyttää ottavan nämä todesta! Hyvää hömppäviihdettähän tämä tällainen kotipsykologia on, mutta siinä vaiheessa kun näihin aletaan uskomaan ja sijoittelemaan oikean elämän oikeita ihmisiä näihin lokeroihin niin pieleen mennään ja kovaa!

Väitän, että lähes jokainen meistä voidaan sijoittaa jokaiseen noista "tyypeistä" kun esim elämäntilanne on sopivanlainen. Se ei silti vielä loppujenlopuksi kerro ihmisestä yhtään mitään, joten älkää hyvät ihmiset ottako näitä tosissanne! Tai ottakaa jos tahdotte, mutta omaa elämäänne sille todennäköisesti hankaloitatte.

Naiset älkää deittailko seuraavia: Naiset Miehet älkää deittailko seuraavia: Parempi kun et deittaile ollenkaan naisia, vuohetkin ovat parempia. D muuten hauska juttu, mutta kohdasta yksi jotenkin huokuu kirjoittajan katkeruus johonkin mieheen joka on käyttäytynt juuri samoin.

Olisi hauska kuulla, mihin kategoriaan kirjoittaja asettaa itsensä deittailijana. Minulla on kokemukseen perustuva näkemys asiasta. Tässä neiti antaa itsestään ikäänkuin rivien välistä käsityksen, jonka mukaan hänessähän ei ole koskaan, ikinä eikä missään pienintäkään vikaa. Jos pystyy noinkin monta ikävää miestyyppiä tunnistamaan ja kuvailemaan, niin ehkä olisi syytä hiukan tarkastella myös itseään kriittisesti..

No, jos maailmankuva ja käsitykset kanssakäymisestä vastakkaisen sukupuolen kanssa on muodostettu tv-sarja Sinkkuelämää perusteella, niin voiko lopputulos ollakaan mikään muu kuin itsekäs "prinsessa", joka löytää tehokkaasti viat ja syyt aina vastakkaisesta sukupuolesta, eikä koskaan itsestään. Miehille "Älä deittaile näitä naisia - listaan" lisään Cityyn kirjoittavat media- ja viestintäalan opintoja suorittaneet naiset, jotka kuvittelevat olevansa paljon enemmän kuin ovatkaan ;.

Yks kaveri törmäsi kerran pahan luokan takertujaan. Yksien treffien jälkeen jätkä "ilmestyi" tytön harrastuspaikalle ja alkoi esittelemään itseään muille tytön poikaystävänä.

Kun mimmi sanoi, että koki tämän vähän tungettelevaksi, niin jätkä alkoi vainoamaan sitä puheluin ja tekstarein. Eiks tää suhde merkitse sulle mitään? Joo ja ai niin, tää mies on poliisi. Siinähän se oleellinen tuli aika hyvin tiivistettyä. Kun "elämä" on pelkkiä etuoikeuksia ja vastuuvapaata valmiiseen pöytään suu auki istumista, ei itsessä ole koskaan mitään vikaa.

Vika on aina siinä "tarjoilijaksi" värkätyssä osapuolessa Mikä on tietysti aikamoisen kätevää. Ainakin loismaisen elämänmuodon kannalta. Olisi sittenkin pitänyt tuohon herra "Tosikkoon" vielä lisätä tämä: Jooh, voisin lisätä vielä sen yhden tyypin..

Mies joka ihnhoaa tekohauskoja feministi-idioottipuupäitä, jotka leikkii hienoa asiantuntijaa vain koska on saanut luvan kirjoittaa nettijulkaisuun turhia "ajatuksiaan.

Vaikka niinkin, että Kirjoittaja on huomiohakuinen tyhjäpää, oletettavasti Blondi koska vihaa miehiä noin paljon. Tosiasiassa tuossakaan ei ole mitään todellista koska en Essi-murusta tunne.. No, kunhan kasvat, niin kyllä sinustakin ehkä tulee vakavastiotettava toimittaja joskus. Kunhan ny lukiosta ensin pääset. Ei kukaan niin väittänytkään, nuo puolustelevat olivat vain miehiä.. Sitäpaitsi jos kirjoitetaan nimenomaan miehistä niin miksi heti puolustautua vastakkaisesta sukupuolesta löytyvillä täsmälleen samoilla ongelmilla?

Miksei vain keskustalla aiheesta pysyen itse aiheessa. Deittailu on aina kahden kauppa ja sellaisessa toisen osapuolen toiminta vaikuttaa useimmiten suoraan myös siihen miten toinen osapuoli toimii ja käyttäytyy. Sen vuoksi on hiukan yksioikoista jättää naisosapuoli kokonaan tämän keskustelun ulkopuolelle. Viihteenähän tämä menettelee, mutta niinkuin joku tuossa aiemmin sanoi: Petronellin lista on hyvä. Itse olen uskoakseni nähnyt aika monta ihmistyyppiä laidasta laitaan 38 vuoden miehekkääseen ikään mennessä.

Jos et itse ole mieletön tapaus, niin tuskin myöskään sellaisia puoleesi vedät. Niinpä kannattaa suhtautua koko asiaan hieman leppoisammin. Ihminen, joka on sinulle kyllin hyvä, voi olla ensi tapaamisella aivan toivoton ja ujo, vain koska ei ole kouliutunut naistennaurattajaksi.

Osa meistä miehistä käynnistyy hitaasti ja vapautuu, kun seura on osoittautunut sen arvoiseksi. Muistakaa leikkimieli ja kiireettömyys, suorittamisen voitte jättää tv-sarjoille. Ja toisaalta onhan näille suunpielille ja esseille ihan nimityskin: Heille tyypillistä on totaalisen epärealistiset vaatimukset vastakkaiselle sukupuolelle, täydellinen kyvyttömyys havaita, saati tunnustaa omia puutteitaan ja vahva taipumus uskotella itselleen ja muille "minulla on elämänkokemusta, tiedän kyllä mistä puhun..

Hah hah, neiti Suunpielet kertoo profiilissaan ettei deittailisi missään tapauksessa itseään lyhyempää miestä. Melkein seuraavassa lauseessa hän toteaa ettei miehen pidä kysyä häneltä kuppikokoa ja antaa ymmärtää ettei hän arvosta noin toisarvoisiin asioihin huomiota kiinnittäviä miehiä. No, eipä kai parikymppiseltä juuri muuta voi odottaakaan - lapsi joka uskoo olevansa aikuinen.

Nyt näyttää jotenkin siltä, että on luettu artikkelin ohitse. Essin kuvaamat miestyypit ovat selvästi ihmisiä, joiden ongelmat ovat alkoholismin, narsismin ja sosiaalisen kyvyttömyyden alueilla. Ei tässä käsittääkseni etsitä täydellistä ihmistä.

Mutta oman henkisen ja fyysisen terveyden kannalta on parasta huomata ja erota nopeasti ihmisistä, joille alkoholi maistuu liikaa, totuus on korkeintaan suhteellinen asia ja toisten ihmisten oikeuksien tai hyvinvoinnin huomioiminen on olematonta.

Jäähän jäljelle vielä paljon miehiä, jotka ovat enemmän tai vähemmän epätäydellisiä - kuten ihmiset ovat - mutta silti ovat monelle tervetulleita pano- ja elämänkumppaneita. Minä ainakaan en halua uskoa, että kaikki miehet ovat joko alkoholisteja, narsisteja, valehtelijoita tai huumorintajuttomia ja sosiaalisesti kyvyttömiä oman elämänsä räpeltäjiä. Enkä usko, että kukaan nainen haluaa uskoa niin. Niin paljon naiset kuitenkin miesten kanssa seurustelevat ja pelehtivät ja ainakin toivovat parasta.

Se on äärimmäisen halpa keino lyödä meihiä missä tahansa asiassa ja osoittaa kirjoittajansa käsityskykyä maailmasta ja miehistä. Lähinnä tulikin mieleeni jonkin teinipissiksen päiväkirjamerkintä, enemmän kuin vakavsti otettava blogi tai kolumni, siitäkin huolimatta että Kirjoittaja oli tavoitellut näennäis hauskaa kirjoitustapaa kokonaisuutena.

Metsään meni lujaa ja kovaa.. Olen melko jyrkästi eri mieltä siitä että kuvatut ihmistyypit edustaisivat alkoholiongelmaisia, narsisteja tai sosiaalisesti kyvyttömiä ihmisiä.

Lähes kuka tahansa voi sopivassa elämäntilanteessa ollessaan päätyä sosilaalisessa tilanteessa johonkin kirjoittajan rakentamaan lokeroon. Ei ihmisen käytös ole ollenkaan noin yksinkertaisesti lokeroitavissa ja "tyypitettävissä" huomioimatta lainkaan taustaa ja ympäristöä. Toistan sen, että lähes kuka tahansa meistä voidaan sijoittaa jokaiseen noista lokeroista kun tausta ja sen hetkinen sosiaalinen tilanne on sopiva..

On sekä surullista, että myös osittain huolestuttavaa jos ihmiset ottavat näitä toivoakseni ja uskoaksenikin viihteellisesti kirjoitettuja "listoja" todesta. Ennemminkin voisi "tyypittää" niitä ihmisiä jollain tavalla ongelmaisiksi, jotka ottavat viihteellisin tarkoitusperin, pilke silmäkulmassa kirjoitettua keittiöpsykologiaa täysin todesta ja jopa sovittaa omaa toimintaansa sitten sen mukaan.

Ok, sovitaan sitten, että nämä ihmiset käyttäytyvät vain tässä tilanteessa näin. Saa kai pitää alkoholiongelmaisena sellaista, joka kerta toisensa jälkeen peruu treffejä ja saapuu aina paikalle krapulaisena tai ylipäänsä antaa ryyppäämisten ja krapulan parantelun mennä muiden asioiden ohi? Tai valehtelijana sellaista, joka tavan takaa "unohtaa" olevansa jo isä ja puoliso jollekin? Tai - ainakin toistaiseksi - sitoutumiskyvyttömänä ihmistä, joka koko ajan etsii parempaa, siirtyy nopeasti ihmisestä toiseen ja joka muistaa olemassaolosi vain, kun ketään muuta ei satu olemaan panokaveriksi?

Ja jos tältä näyttää eikä etsi itse ryyppyseuraa, yhden yön panoseuraa tai pettämisseuraa, voisi todeta: Pyydän samalla anteeksi tyypittelyäni. Lyhyistä tapauskuvauksista voi tehdä monenlaisia päätelmiä. Mutta olen edelleen sitä mieltä, että jos ihmistä tapaa useamman kerran ja joku noista kuvatun kaltaisista käytösmalleista toistuu koko ajan, pitää miettiä minkä kanssa itse haluaa elää ja mitä itse etsii.

Ehkä lähes kaikki meistä voi sijoittaa johonkin noista lokeroista - paitsi me, jotka emme valehtele perhesuhteistamme tai elämäntilanteestamme, emme juo emmekä siis torpedoi treffejämme ryyppäämisen tai krapulan takia tai lähentele tuntemattomia tai vonkaa ihmisiä, joiden kanssa on jo sanottu hyvästit.

Mutta nämä ovat ehkä nuorempien ihmisten käytöstapoja. Jotkut meistä ovat jo ehtineet kasvaa aikuisiksi. Mahtavuutta, että miehet ovat täällä helisemässä. Taidatte kaikki olla tosikoita. Tämä artikkeli ei ollut yhtään hauska, ja sitä paitsi se loukkaa kissanpentuja ja sotaveteraaneja. Those are the things that are waiting for you my dear women: Vaikka olettekin mielessänne kaikki täydellisiä prinsessoja niin valitettavasti teille kaikille ei riitä niitä täydellisiä alistuvia miehiä: Kun mies huomioi naisen ja on kohtelias, hän on tahdoton vässykkä.

Kun mies osoittaa edes hiukan omaa tahtoa, on hän itsekäs sika. Nainen kun on itsekäs sika, hän on omasta mielestään vain voimakastahtoinen. Kun nainen on tahdoton vässykkä, on hän omasta mielestään vain miellyttävä ja joustava. Minkään annetuista miestyypeistä ei kuvannut minua täydellisesti, mutta useammasta löytyi yksittäisiä määritelmiä, jotka sopivat minuun.

Enpäs ole tajunnutkaan tai ikinä ajatellut näitä asioita naisen näkökulmasta. Olen siis herra nro: Tämän luettuani joudun hieman pohdiskelemaan asennettani ja syitä mistä tämä johtuu.

Toivon oppivani tulevaisuudessa hieman vastuuta toisen tunteista. Mä tunnistan itsestäni tuon täydellisen kusipään. Nurmi on aina vihreämpää aidan takana. Tai sitten eri päivinä ois kiva syödä eri nurmea. Vapaa suhde tai moniavioisuus vois sopii mulle, mutta sen selittäminen yhtään kellekkään on ihan mahdotonta.

Dieselin Skinzee-mallin piukat pillifarkut korostavat takamusta, e. Klassiset siniset farkut, Zara, 25, Seksikästä on vyötärön ja lantion suhde, eli naisellisesti kaartuvat lanteet ja kapea vyötärö. Ei liene mikään ihme, että kurvit kohdilleen loihtivat mallit niin mekoissa kuin muissakin vaatteissa ovat miesten mieleet. Kapean uumaan saa esiin hetkessä kietaisumekolla tai vyötärölle kiedottavalla vyöllä. Punainen nahkavyö, Lindex, 29,95 e.

Ted Bakerin kevätmalliston mekossa vyötärö pääsee esille, e. Sellaiset "naistenkengät" on ihan hyvä, siis sellaset hillityt. Ja tennarit, jos ne on sitä hillittyä ja pienikokoisimmasta päästä. Naiselliset kengät, korkoa jonkin verran mutta ei liikaa: Myös tyttömäiset tennarit saivat kannatusta. Vagabondin Abbey-korkokengissä on maltillinen korko ja tukeva lesti, 85 e.

Paljastelu ei sytytä, mutta hienovarainen vilauttelu kylläkin. Kauniisti laskeutuvat, läpikuultavat silkkipaidat paitsi näyttävät hyvältä, myös tuntuvat ihanilta ihoa vasten.

Nainen miestenpaidassa on monesta seksikäs ilmestys. Pue alle esimerkiksi pitsinen silkkitoppi! Lindexin ohut, kietaisumallinen pusero, 34,95 e. Pue yläosaksi alusvaatemainen body ja heitä päälle läpikuultava pusero. Kapea kynähame korostaa lantion kaarta ja on myös hyvä valinta miehen hurmaustarkoituksiin.

Lindexin kapea hame on joustavaa, paksua trikoota, 24,95 e. Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä.

Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Tämä yksityiskohta tekee naisesta hetkessä kiinnostavamman — eikä kyse ole avonaisesta kaula-aukosta. Huikea niksi — voiko tämä toimia?

Näin löydät sopivat farkut sovittamatta niitä yllesi. Jääkö farkkujesi vyötärön takaosaan ärsyttävä pussi? Näin korjaat ongelman kätevästi. Löysät tai liian tiukat housut? Näin saat lempifarkkusi tuntumaan jälleen mukavilta jaloissa. Mikä on miehen mielestä parasta seksissä? Miksi deittailet naisia, vaikket ole valmis suhteeseen?

Miksi mieheni tekee minut tahallaan mustasukkaiseksi? Jos mies näkee naisen bikineissä, ajatteleeko hän välittömästi seksiä? Miksi mies hiplaa itseään katsoessaan televisiota? Miten käydä hääpuvun kanssa vessassa? Morsian jakoi "kolmen minuutin kikkansa". Uskoisitko, että nämä morsiuspuvut on tehty vessapaperista?

Hiusongelmista kärsinyt Emma, 28, päätyi erikoiseen ratkaisuun: Tutkijat paljastivat silmärypyistä yllättävän hyödyn — näin juonteet muuttavat antamaasi ensivaikutelmaa. Pikkupoikien leikki hiljentyi, äiti löysi naperot itseruskettavan kimpusta — tälle ei voi kuin nauraa. Erikoinen tutkimus otti selvää siitä, mitä kulmakarvasi kertovat sinusta. Treenivaatteisiin on turha törsätä — Kuluttaja: Halpa tekninen t-paita yhtä hyvä kuin kallis. Kaupungeissa viihtyvät eläimet ovat tarpeeksi älykkäitä sopeutumaan ihmisen luomaan ympäristöön.

Niiden äly kuitenkin aiheuttaa kaupunkilaisille päänvaivaa. Perunasalaattia valmistettaessa tärkeintä on legendaarisen julkkiskokki Julia Childin mukaan kiinnittää huomiota perunoiden kyspyyteen ja majoneesin määrään. Mehiläisten sukupuutto olisi kuolemantuomio ihmiskunnalle. Sir David Attenborough kehottaa Facebook-päivityksessään elvyttämään mehiläisiä.

Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta? Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta.

Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta! Hanavesi ja hiilihapotettu vesi nesteyttävät yhtä hyvin, Kyse on lähinnä siitä, kumpaa ihminen juo mieluummin. Googlen omistamaan YouTube-videopalveluun on tulossa uutta, kertoo 9to5Google.

VidCon -tapahtumassa esiteltiin muun muassa tuoreita menetelmiä ansaita rahaa tai fanittaa ihailemaansa tubettajaa.

YouTube haluaa auttaa käyttäjiään ansaitsemaan enemmän videoillaan, mihin pyritään yhtiön mukaan muillakin kuin mainostuloilla. Robottiauto Marilyn harjoittelee itsenäistä pysäköintiä esineiden internetin tuella. Pääkuvan video Tesla peruuttaa parkkiruutuun ilman kuljettajaa - jääkö toimittaja alle? Jo aiemmin tietokone- ja konsolipelinä erittäin suosituksi noussut Fortnite julkaistiin maaliskuussa myös Applen iOS: Nyt Fortniten yltäneen miljoonan dollarin myyntiin ensimmäisen 90 päivän aikana julkaisunsa jälkeen.

Suoritus on erinomainen, ja Fortnitesta on tullut jättihitti myös mobiilissa.

helsinki treffit seksikkäät kotirouvat Kapean uumaan saa esiin hetkessä kietaisumekolla tai vyötärölle kiedottavalla vyöllä. Eikös se osoita huonoa ihmistuntemusta jos joutuu jatkuvasti käymään huonoilla treffeillä? Varjelee eksältään saamiaan pehmoleluja ja välillä itkeskelee silittäessään niitä. Miksi deittailet naisia, vaikket ole valmis suhteeseen? Numero yksi on kuin minä teinivuosiltani jolloin ihastuin palavasti melkeinpä kaikkiin kauniisiin naisiin, kenen kanssa pääsin juttelemaan. Ihmiskunta kehittyy älyllisesti huikeaa vauhtia, mutta henkisesti ihminen on edelleen pelkkä vitsi.