Vaimolle mustaa revontulitutka

vaimolle mustaa revontulitutka

Olen pyörittänyt maahantuonti firmaa jo neljä vuotta. Kerron erään tarinan kun olin ostamassa tavaraa turkkilaisilta tummaihoisilta.

Usein matkustin ostosmatkoille myyjän luo. Tällä kertaa olin menossa turkkiin, ja kun vaimoni oli kuullut että viivyn vain neljä päivää, oli hän hommannut töistä vapaata ja kiinnostui lähtemään mukaan. Minä 25v ja vaalea hoikka ja muodokas vaimoni Jasmin 24 matkustimme kuuman kelin turkkiin kuumaan aikaan.

Pääsimme perille ja majoituimme onnellisesti ilmastoituun huoneeseen ja lähdimme katselemaan kaupungin menoa. Liikuimme terassilta terassille jutelle paikallisten ihmisten kanssa. Illalla puuhatessamme jo vähän puisevalta tuntuvaa niin perinteiseksi käynyttä rakastelua, vaimoni paljasti, että haluais kokeilla mustaa miestä! En kommentoinut kummemmin asiaa.

Seuraavana aamuna lähdin yksin neuvottelemaan ja tekemään kauppaa. Tapasin kaksi mustaa tavallisenkokoista miestä. Lopulta kun oli esitelty kaikki tuotteet ja hinnoistakin vähän puhuttu, ajattelin että hinta ei vielä ole ihan kohdallaan ja päätin tarjota ässän hihasta. Ehdotin pojille että blondi vaimoni olisi käytettävissä, jos "hieman" hintaa tarkistetaan ja saan katsella sivusta.

Pojat katsoivat hetken toisiaan ja nyökkäsivät hymyillen ja antoivat osoitteen minne illalla tulla. Tuli ilta ja palasin vaimoni luo. Vaimo oli valmistautunut iltaa varten ja kaunis iltapuku nuoli vaimoni muotoja. Ehdotin että ajaisimme taksilla ystäviemme luo. Vaimo ei heti hoksannut kun kerroin taksissa että toteutan suurta unelmaasi nyt. Taksi pysähtyi komean valkoisen talon eteen ja menimme sisään. Eteisaulassa oli vastassa nuorempi ja huomasin kuinka vaimoni yhtäkkiä hieman punastui ja mittaili katseellaan kaverin vartaloa, pysähtyen mojovan pullistuman kohdalle josta huomasi, että meitä oli odotettu!

Vanhempi asteli tarjottimen kanssa vastaan ja alkumaljat juotuamme juttelimme hetken niistä näistä. Vanhempi herra halusi näyttää hienoa näköala terassia minulle, joten jätin vaimoni nuoremman seuraan ja kävelin vanhemman perässä ulos, poltimme paksut sikarit. Sillävälin tuhti alkujuoma oli saanut vaimoni vapautumaan turhista estoista ja nuorempi kavereista oli ottanut vaimoni syliin, puristellen hänen suloisia rintoja, vaimon imiessä kaulaa.

Vanhempi herra pyysi minua hetkeksi jäämään parvekkeelle ja lupasi viheltää merkiksi kun kaikki on niinkuin suunnittelimme. Sillä välin nuorempi oli kantanut kauniin vaimoni suureen makuuhuoneeseen ja oli juuri riisumassa vaimoni vähiä vaatteita kun vanhempi astui sisään. Vanhempi otti omatoimisesti vaatteet itseltä ja kurottautui nuolemaan vaimoni herkullista viineriä. Nuorempi suuteli ja pyoritteli sormilla vaimoni jo niin kovia nännejä.

En jaksanut odottaa vihellystä vaan hiivin pikkuhiljaa tämän kolmimetrisen katetun sängyn tykö ja huomasin, että vaimoni vohki jo ihan toisessa maailmassa. Nuorempi riisui housunsa ja hänen kivikovaksi turvonnut kyrpä ponnahti esiin voimallisesti. Nuorempi asettautui vanhemman väistyessä jalkojen väliin ja kuulin kuinka vaimoni puhui itsekseen itsevarmuutta luoden että, mahtuu se, mahtuu se..

Mitä syvemmälle hän meni sitä isompi voihke vaimolta pääsi Hetken lykittyään vaimon piti sellaista meteliä että tiesin orgasmin olevan lähellä, ja hurjasti huutaen molemmat painautuivat tosiinsa nuoremman urahdellessa ja laskiessa lastinsa sisään. Vanhempi oli ikäänkuin kiltisti odotellut vuoroa ja nuoremman noustessa otti paikan vaimon vieressä.

Hän tunnusteli hieman vaimoni rintoja ja pyysi vaimoani ratsastamaan Your email address will not be published. Skip to content Lähde Fantasiaan leffaan! Elokuvateatteri Finnkino Fantasia Jyväskylässä oli Suomen ensimmäinen monisaliteatteri.

Väkivaltaisen kotiryöstön seurauksena Paul Kerseyn Bruce Willis vaimo kuolee ja tytär vaipuu loukkaantuneena koomaan. Kersey inhoaa väkivaltaa, mutta joutuu ylittämään inhonsa voidakseen kostaa.

Elokuvateatteri Fantasia Jyväskylässä oli valmistuessaan vuonna Suomen ensimmäinen monisaliteatteri. Yllättäin Tony kysyy vaimoltani että tunnetko monia tummia miehiä johon vaimo sanoo varovasti että yhden tietää töistään muttei tunne. Tony istahtaa aivan kiinni vaimooni ja kehuu vaimoni ulkomuotoa sanoen että pitää juuri tuollaisesta kypsästä jolla on muodot juuri oikeassa paikoissa , vaimoni onkin tosi näyttävä ja 77 kiloa isoilla mutta tosi kiinteillä rinnoilla varustettu ja mustat pitkät paksut hiukset ja kun ei ole 42 ikävuotensa aikana lapsiakaan tehnyt niin on upeassa kuosissa.

Vaimo onkin selvästi otettu ja Tony lisää höyryä kysymällä ettei noin komeat pystyt rinnat voi olla aidot , ja vaimo tietty alkaa puolustelemaan että varmasti on, ei voi olla Tony höystää englanniksi ja sanoo että hän haluaa nyt kyllä koittaa ja laskee kätensä vaimon rinnoille puristaen kevyesti vaimon hieman väistäessä mutta Tonyn kädet seuraavat ja alkavat puristelemaan hieman taakse nojaavan vaimon rintoja samalla huokaillen ettei tämmösiä voi olla ja että hän haluaa todellakin nähdä ne ja samalla kun toinen käsi hieroo toista rintaa toinen vaivihkaa jo avaa jo paidan nappeja ja hetkessä toinen rinnoista onkin pullautettu ulos liiveistä ja Tonyn huulet ottavan nännin väliinsä.

Kieli alkaa kiertää nännipihaa samalla kun paita on jo alas asti napitettu auki ja rintsikat valautettu rintojen alapuolelle vaimon nojatessa jo sohvan selkänojaan silmät suljettuna huulet raollaan Tony kehuessa kuinka upeat rinnat vaimollani on ja niin kiinteätkin samalla siirtyen suutelemaan huulia käsien vaeltaessa vaimoni vartalolla aukoen hameen vetoketjua joka onkin mallia helppo ja nopea sillä se aukaisee koko hameen yhden sivun alle kahdessa sekunnissa. Siinä vaimoni makaa vain pienet valkoiset pöksyt jalassa kun lapiomainen suuri käsi sukkeltaa vaimon haaruihin liukuen hieman ylös pujahtaen housujen vyötärönauhan sisään siitä uudelleen haaruihin ilman minkäänlaista vastustelua.

Kameran suuntaus oli tarkkaan mietitty kahden muun kameran lisäksi ne tallentavat koko ajan kolmesta suunnasta ja kuvat ja äänet kertoivat kuinka suuret mustat sormet hierovat vaimoni klitorista osan sormista sukeltaessa selkeästi litisevään pilluun vaimon suusta kuuluvan ininän säestyksellä kun hänen salainen haavensa alkoi toteutua äkistään ilman suurempaa ennakko varoitusta.

Vaimoni vaatteet olivat nyt jo kokonaan kadonneet ja Tonyn housut olivat juuri painumassa kohti nilkkoja samalla kun pää teki rytmikästä liikettä vaimoni Marin jalkovälissä jonka kädet haroivat Tonyn päätä välillä työtäen ,välillä vetäen silmien ollessa kiinni.

Tonyn kädet puristelivat samalla vaimoni ihania munkkeja kielen osuessa niin että Marin selkä ponnahtaa kaarelle sähköiskun kaltaisen mini orgasmin ravistaessa toistuvasti aina hetkittän mutta selkeästi tiheämmin ja pidempään kerta kerralta. Olin Tonylle sanonut että käyttää kumia tosin en muistanut sanoa ettei meillä ole muuta ehkäisyä kun pillerit ei vaimolleni sovi mutta olin nähnyt kuinka hän kondomipaketin sängylle kerran jo laittoikin mutta Marin sätkiessä ne olivat pudonneet sängystä jonnekin ja Tonyn käsi niitä selkeästi hetken haki vaan ei löytänyt.

Tony teki selkeästi päätöksen että kun kerran noin kiimaista huoraa on tarjolla ei aleta kumeja hakeen tai etsimään ,samalla huomaan sivukameran kuvassa kuinka Tonylla on aivan hervoton seisokki ja en ollut usko silmiäni millainen jättiaisa hänellä olikaan , hetken jo kaduin koko juttua ,jos tämä on tälläinen millainen on se toinen?

Tony puristelee ja hieroo vaimoani joka puolelta siirtyen niin että pääsee antamaan kieli hoitoa nänneille ja ottamaan lopuksi nännin suuhunsa samalla kun toinen käsi puristelee rintoja toinen käsi ottaa kyrvän varresta runkaten esinahkaa muutamilla pitkillä kiihtyvillä vedoilla samalla kun siirtyy huokailevan vaimoni päälle ja jalkoväliin. Tony hieroo omenan kokoisella terskalla Marin häppäreitä ja klitorista hitain vedoin ja kuvasta näen kuinka terska alkaa kiiltää vuotavista pillun nesteistä.

Tony ottaa parempaa asentoa nousten hieman ylemmäksi kumartuen suutelemaan vaimoani samalla kun lanteet tekevät ensinmäisen hitaan työntöliikkeen ja heti perään toisen , näen vaimoni jäykistyvän ikään kuin koittavan paeta mutta Tony vetää polvia hieman ylös painaen Marin kiljuessassa kyrvän juurta myöten sisään samalla kun Marin jalat sätkivät vimmatusti suu haukkoo kuin kala kuivalla maalla. Tony odottaa hetken pillun totutellessa isoon mustaan ja aloittaa hyvin rauhallisen edestakaisen liikkeen Marin maatessa silmät ympyriäisinä mustan miehen alkaessa pumpaamaan hitaasti mustalla hervottomalla aisalla edestakaisin paljaan kyrvän venyttäessä pillun aivan äärimmilleen, mutta sitä että kyrvällä ei ollut kondomia vaimoni ei varmaan edes tajunnut kun oli kondomi paketin jo sängyllä nähnyt.

Huolimatta puuttuvasta ehkäisystä tai sen vuoksi vaimoni vartalo alkaa tehdä myötäily liikettä jalkojen kiertyessä mustan lantion ympärille samalla kun siveä vaimoni käskee mustaa kolossia fuck me, fuck me ,fuck me. En ole enää varma mikä on orgasmi mikä muuta nautintoa mutta näyttää vaimolle kaikki kelpaavan. Noin reilun vartin kovan panon jälkeen näen kuinka Tonyn pallit kiristyvät ja tahti sekoaa hänen painaessa aivan pohjaan Marin nikotellessa jo neljännen orgasmin alkua kun kyrpä suoltaa kuuman tahmean lastin suojaamattomaan pilluun kovan murahduksen ja vaimon jälleen värähdellessä orgasmin kourissa kiljahdusten puuskutusten saattelemana.

Tony huilaa hetken ja nousee vaimon päältä joka on selvästi pölmästynyt että mites näin. Tony ja vaimoni käyvät keskustelua jossa päättävät että Tony ottaa avaimen käy tarkastamassa että nukun vielä ja vaimoni käy siinä välissä suihkussa. Tony vetäisee aamutakin päälleen ja pujahtaa ulos kassi kädessään ja tulee huoneeseemme. Keskustelemme hetken ja lähetän sovitun toisen tekstarin, Tony pujahtaa takaisin omaan sviittiin asettuen selälleen sänkyyn ja odottaa kyrpä tanakasti seisten kun vaimoni tulee pyyhe hiuksissa suihkusta , todeten että taisi siis nukkua.

Tony vinkkaa ja Mari lähestyy häntä lopuksi sängyllä kontaten ja mitä hittoa hän ottaa kyrvän suuhunsa ja alkaa nuolemaan vartta kuin tikkaria kuin olisi aina noin tehnyt. Hetken päästä näen kuinka Mari ratsastaa kohti auringon nousua mustalla hervottomalla kyrvällä kiljuen niin että tuntuu ääni tulevan seinien läpi , hervottoman orgasmin retkauttaessa hänet hetken päästä vatsalleen Tonyn viereen valkoisen noron valuessa pillusta jälleen.

Mari jää siihen ja näen kuinka Tony poistuu kohti eteistä, palaten melkein heti toisen aivan yön mustan alastoman neekerin kanssa jolla on aivan tajuton hevosen kyrpä. Mittaa on ainakin reilusti yli 20 cm ja jos mahdollista niin 7 - 8 cm halkaisijaa sillä Tonyllä oli luokaa ainakin sentin halkaisijassa pienempi.

vaimolle mustaa revontulitutka

Vaimolle mustaa revontulitutka -

Kolmenkuukauden kuluttua vaimoni maha alkoi kasvaa ja huomasin hänen kalpeudestaan että taisi olla neste tehonnut ja niin meille syntyi ihastuttava tumma tyttövauva. Sillävälin tuhti alkujuoma oli saanut vaimoni vapautumaan turhista estoista ja nuorempi kavereista oli ottanut vaimoni syliin, puristellen hänen suloisia rintoja, vaimon imiessä kaulaa. Vaimoni vaatteet olivat nyt jo kokonaan kadonneet ja Tonyn housut olivat juuri painumassa kohti nilkkoja samalla kun pää teki rytmikästä liikettä vaimoni Marin jalkovälissä jonka kädet haroivat Tonyn päätä vaimolle mustaa revontulitutka työtäen ,välillä vetäen silmien ollessa kiinni. Olet alle 18 vuotta. Vaimoni oli saanut pohjaan asti ja näytti vaimolle mustaa revontulitutka silmät pullistuvat päästä. Keskustelemme hetken ja lähetän sovitun toisen tekstarin, Tony pujahtaa takaisin omaan sviittiin asettuen selälleen sänkyyn ja odottaa kyrpä tanakasti seisten kun vaimoni tulee pyyhe hiuksissa suihkustatodeten että taisi siis nukkua. Ilmeisesti et ole pystyny tyydyttämään sitä ja joutunu turvautumaan mustaan. Kameran suuntaus oli tarkkaan mietitty kahden muun kameran lisäksi ne tallentavat koko ajan kolmesta suunnasta ja kuvat ja äänet kertoivat kuinka suuret mustat sormet hierovat vaimoni klitorista escort vantaa postimyyntivaimo sormista sukeltaessa selkeästi litisevään pilluun vaimon suusta kuuluvan ininän säestyksellä kun hänen salainen haavensa alkoi toteutua äkistään ilman suurempaa ennakko varoitusta.