Munaa perseeseen seksitreffir

Voitelin sormellani reiän ulkopuolen. Työnsin sormea sisälle takapuoleen ja sulkijalihas antoi nyt periksi, vaikka aukko olikin erittäin ahdas. Levitin rasvaa joka puolelle aukon sisäpinnoille. Asetin seuraavaksi sauvan reiälle ja aloin työntää sitä sisään. Onneksi sauva ja reikä olivat molemmat kunnolla voideltuja, sillä sisäänmeno tuntui hyvin tiukalta. Narttu taisi vähän jännittää.

Työnsin sauvan noin kymmenen sentin syvyyteen ja käynnistin vibran pienelle teholle. Jonkinlainen lyhyt urahdus kuului hänen kurkustaan. Äskeisestä keskustelusta oppineena päätin nyt helpottaa paineitani siltä varalta, että muija tosiaan päättäisi jostain syystä lähteä ennen aikojaan. Sitä paitsi en tiennyt, olisinko enää edes voinut odottaa, sen verran pahasti panetti. Seisoin kalu kiinni Helin pillussa.

Vibra teki omaa työtään naisen anaalissa. Minä sen sijaan asetin oman sauvani pään Helin pillunreiälle, otin molemmin käsin hänen kapeasta uumastaan kiinni ja upotin yhdellä nautinnollisella, hitaalla työnnöllä koko vehkeeni kälyni pilluun.

Pillu oli hyvin liukas ja kalu upposi helposti. Ai helvetti kun teki hyvää! Helin kurkusta pääsi pari tukahtunutta korahdusta sisään painuessani. Annoin kaluni olla liikkumatta hänen sisällään, aivan pohjassa saakka. Heli oli nostanut kasvonsa ylös kämmenistään, hänen hengityksensä kävi tihentyneeseen tahtiin ja tunsin pillun supistelevan patukkani ympärillä aivan kuin sitä sisälleen imien.

Muuten hän oli aivan liikkumatta, ei lantion liikettä, ei mitään. Avasin nartun rintaliivit ja päästin rinnat vapaiksi. Avasin myös hänen hiuksensa ja otin paksun tukon pitkiä hiuksia käteeni. Lisäsin anusvibran moottoriin kierroksia ja painoin sauvan syvemmälle anaaliin. Vedin toisella kädellä hiuksista ja toisella pidin anustappia paikoillaan ja aloin hitaasti nussia Helin pillua. Olin melkein saman tien valmis ja päätin antaa roiskua ilman pitkittelyä.

Hakkasin nyt kaluani rajusti Helin pilluun. Hänen pakaransa hytkyivät ja kiinteät rinnat ponnahtelivat edestakaisin työntöjeni tahtiin. Vedin kiihkoissani hänen hiuksiaan itseäni kohti, niin että hänen niskansa taipui kaarelle. Helin kurkusta kuului nyt melkein yhtäjaksoista vikinää enkä tiennyt, johtuiko se nautinnosta vai kivusta.

En tiennyt enkä välittänyt. Vedin kaluni ulos pillusta räjähdyksen hetkellä ja huusin nautinnosta. Katsoin, kuinka iso lasti spermaa roiskui pitkin Helin selkää, pakaroita ja reisiä.

Seisoin huojuvin jaloin Helin spermalla vuorattuun perseeseen nojaten. Limainen puolikova kaluni lepäsi hänen ristiselkänsä päällä. Päästin otteeni Helin hiuksista ja sammutin anustapin moottorin ja vedin tapin ulos. Hän kääntyi katsomaan taakseen. Huoliteltu uralady oli poissa. Tilalla oli hengästynyt, hapsottavahiuksinen ja punaposkinen kiimainen narttu. Hän katsoi lasittunein silmin spermaroiskeista selkäänsä ja selän päällä olevaa kaluani. Hän ei mielestäni ollut lauennut äsken, vaikka lähellä se oli varmasti jo ollut.

Näin, kuinka ahnaasti hän katsoi elintäni, joten siitäkin päätellen homma oli hänen kannaltaan jäänyt vähän kesken. Mutta vaikka silmät anoivat, niin sanaakaan ei hänen suustaan kuulunut. Otin pöytälaatikosta käsiraudat ja kiinnitin toisen lukon Helin oikeaan ranteeseen. Odotin nartun protestoivan tai edes kysyvän mitä aioin, mutta hän vain katsoi tarkasti ja silmät suurina touhuani vastustelematta sitä millään tavalla. Oli ilmeisesti niin kiimainen, että olisi tehnyt mitä vain tyydytystä saadakseen.

Nostin uhrini oikean käden sängynpäätyyn, kiepautin rautojen ketjun sängyn päätylevyyn kuuluvan puisen riman takaa, nostin myös vasemman käden pään yläpuolelle ja napsautin toisen lukon ranteeseen kiinni. Siinäpä narttu nyt makasi alasti edessäni vangittuna. Hetken mielijohteesta nappasin viereisen sängyn tyynystä tyynynpäällisen ja pujotin sen hänen päähänsä.

Ole hiljaa ja tee niin kuin käsketään. Tai jos olet tosissasi, niin häivy nyt heti! Istuin sängyn laidalle sen jalkopäähän ja katselin sängyllä makaavaa naista. Pää oli tyynyliinan peitossa, joten kasvoja en nähnyt. Rintakehä kohoili voimakkaasti kiivaan hengityksen tahtiin. Vaikka hänen rintansa olivatkin melko suuret, ne törröttivät silti yllättävän kiinteästi pystyssä. Nännit tummanruskeiden renkaiden keskellä olivat kipristyneet koviksi suuriksi rusinoiksi.

Kädet sängyn päätyyn nostettuina hänen hoikka vartalonsa näytti vieläkin hoikemmalta; vatsa oli painunut kuopalle ja alimmat kylkiluut erottuivat selvästi rasvattoman nahan alta. Jalat olivat polvista koukistetut, reidet ja polvet koskettivat toisiaan ja ainoastaan sääret olivat erilleen levitettyinä.

Näin kuitenkin hänen kiihotuksesta turvonneen ja kosteudesta kiiltelevän pillunsa reisien alapuolella. Nousin ja hain leluvarastostani paksun, mustan ja pehmeän hieromasauvan. Levitin Helin polvet reilusti erilleen ja asetin paksun sauvan klitorikselle ja häpyhuulille. Heli säpsähti ja jännittyi. Hänen hengityksensä muuttui kuuluvaksi, raskaaksi huohotukseksi.

Käynnistin vibran pienelle teholle ja aloin työntää muhkeaa jöötiä hänen pilluunsa. Pillu tuntui tiukalta, mutta se oli myös aivan likomärkä ja niin liukas, että sauva lopulta upposi hänen sisäänsä helposti. Vaikka sauva oli melko paksu, se ei ollut erityisen pitkä, joten työnsin sen kokonaan sisälle aivan tappiin saakka. Heli ei ensin reagoinut sauvaan muutoin kuin kiivaalla ja raskaalla hengityksellä, mutta jo alle puolessa minuutissa huomasin, että hänen lantionsa alkoi selvästi tehdä pienen pieniä nykiviä naintiliikkeitä sauvaa vasten.

Otin nopeasti myös jo äsken käytössä olleen anussauvan esiin ja enempiä rasvailematta survaisin sen sille kuuluvaan paikkaan, siis perseeseen. Käänsin myös anustapista vibran pienimmälle mahdolliselle teholle. Heli makasi sängyllä raskaasti huohottaen.

Pään yli vedetty tyynyliina kohoili ja laskeutui voimakkaan hengityksen tahtiin. Pilluun ja perseeseen työnnetyt sauvat surisivat hiljaa. Helin jalat alkoivat liikkua levottomasti edestakaisin, välillä reidet yhteen puristettuina kohti sängyn päätyä suoriksi työntyen ja pakarat ilmaan kohoten, välillä reidet levällään polvet koukkuun vetäytyen. Lantio teki nykiviä ja koko ajan voimistuvia naintiliikkeitä pillussa ja perseessä hyvin hiljaa värähteleviä, mutta muuten passiivisia sauvoja vasten.

Vatsalihakset ja trimmatut pakarat kiristyivät säännöllisin väliajoin tiukkaan puristukseen. Kuvittelin mielessäni, millaiseen kireyteen ja supisteluun nuo treenatut lihakset pillussa ja takapuolessa pystyivät, kun kiimoissaan kieriskelevä narttu yritti lypsää sauvoista itselleen orgasmia pelkkien alapään lihasten avulla.

Istuin sängyn laidalla ja jouduin silloin tällöin työntämään sauvoja takaisin syvemmälle reikiin. Ne kun pyrkivät pulpahtelemaan ulos perseestä ja pillusta voimakkaan lihastyön vaikutuksesta. Muuten en millään tavalla Helin vimmaiseen orgasmintavoitteluun puuttunut. Katsoin vain ja varmistin, ettei hän tavoittelemaansa saisi. Pian Heli alkoi inistä ja vaikeroida melkein yhtäjaksoisesti ja hänen lanteidensa liike kiihtyi siihen malliin, että tiesin hänen pian laukeavan. Vedin nopeasti molemmat sauvat ulos hänen sisältään.

Helin suusta kuului terävä kiljahdus, johon ei sisältynyt järjellistä sanaa, mutta jonka oli tuossa tilanteessa pakko tarkoittaa pettymystä ja vastalausetta. Hän yritti vielä epätoivoisesti reisiään ristiin kihnuttamalla ja persettään lakanaan hankaamalla tavoittaa sen huipun, jonne hän juuri oli pääsemässä. Rautoihin lyödyt kädet yrittivät tempoa itseään irti, mutta turhaan. Kun apuja ei tullut sauvoista eikä sormista, jäi hän tyydyttämättömänä ja mahlaa valuvana huohottamaan liikkumattomana maaten.

Sammutin sauvat ja vedin tyynyliinan pois hänen päänsä päältä. Seisoin hänen edessään kalu kovana kohti kattoa osoittaen. Hän katsoi minuun vieläkin hengästyneenä, hiukset sekaisena sotkuna ja osittain hikiselle, punottavalle naamalle liimaantuneina. Hän katsoi silmiini etsien kasvoiltani vihjettä siitä, mitä seuraavaksi aioin. Joko vihjettä ei löytynyt tai sitten hän totesi jonkin muun olevan kasvojani mielenkiintoisempaa katseltavaa.

Heli siirsi katseensa silmiensä edessä olevaan munaani ja jäi tuijottamaan sitä keskittynyt ilme kasvoillaan. Seisoin hetken paikallani ja annoin hänen tuijottaa. Toivoin hänen pyytävän sitä sisäänsä, anovan minua nussimaan itsensä tajuttomaksi. Olisin sen mielihyvin tehnyt ja mieli teki tuolla kiimaisesti kaluani tuijottavalla nartullakin, se oli varma.

Mutta pyytämään hän ei alentunut. Irrotin toisen hänen käsistään raudoista ja vapautin ketjun sängyn päädystä. Käskin hänen nousta istumaan ja hänen totellessa käänsin hänen ranteensa selän taakse ja napsautin raudat uudelleen kiinni. Muija pyörähti perseellään ja istui nyt edessäni silmiensä tasalla tanakasti seisovaa kaluani katsellen. Kanki oli kymmenen sentin päässä Helin kasvoista.

Hän kumartui nuo puuttuvat sentit eteenpäin, avasi leukansa ja otti terskan suuhunsa. Heli veti pari kertaa henkeä, imaisi vehkeen vielä vähän syvemmälle sisäänsä ja alkoi sitten liikuttaa päätään hitaasti edestakaisin. Hän näköjään osasi tämän homman! Imu ja kielen käyttö oli kerrassaan taitavaa työtä ja tuntui todella helvetin hyvältä. Mietin vain, että kenenköhän kanssa muija oli tämänkin taidon opetellut.

Muistelin nimittäin vähän nyhverömäisen siippansa joskus kaljoissaan avautuneen, että seksi Helin kanssa on kuin lämmitettyä kalmoa painaisi; armopano kerran kuussa pimeässä peiton alla ja vain lähetyssaarnaajassa. Ei tainnut ukko aavistaakaan millaisen pedon kanssa oli aviossa.

Syljestä kiiltävä kaluni upposi kerta toisensa jälkeen syvälle Helin suuhun. Muija hinkkasi tuntoherkkää terskaa kielellä, huulilla ja poskien sisäpinnoilla. Voimakas imeminen tuntui saavan veren pakkautumaan jo entisestään äärimmilleen paisuneeseen vehkeeseeni. En puuttunut tai muuten osallistunut Helin suihinottoon millään tavalla. Seisoin vain paikoillani silmät puoliummessa kädet selkäni takana ja nautin parhaasta poskipanosta pitkään aikaan.

Juuri kun tunsin ensimmäinen aavistuksen piakkoin lähestyvästä laukeamisesta ja lastin lennätyksestä, huomasin suihinoton tahdin ja tehon harmittavasti hiipuvan. Nytkö se hitto väsähtää juuri parhaassa paikassa?! Katsoin alaspäin ja näin, ettei tässä suinkaan ollut kysymys mistään väsähtämisestä, vaan pikemminkin keskittymiskyvyn herpaantumisesta. Heli nimittäin istui sängyn laidalla reidet levällään ja perse pitkälle taaksepäin työnnettynä, selän taakse vangitut kädet levittivät lihaksikkaita pakaroita auki ja kiimainen narttu hinkkasi lantiotaan nytkytellen pilluaan vasten sängyn pintaa.

Muija oli niin keskittynyt oman orkkunsa hankintaan, että suihinotto oli päässyt unohtumaan. Kuka se väitti, että naiset osaavat keskittyä useaan asiaan yhtä aikaa? Tartuin häntä olkapäästä kiinni ja tönäisin hänet sängylle makaamaan. Lakanassa sillä kohtaa, johon Heli oli itseään hinkannut, näkyi suuri märkä läiskä.

Hän pomppasi takaisin ylös kuin vieteri ja yritti edelleen jatkaa kesken jäänyttä runkkaamistaan. Tönäisin uudestaan ja Heli kaatui sängyllä huutaen: Anna mun vähän vielä! Heli makasi muutaman sekunnin puhumatta raskaasti hengittäen ja silmiini katsoen ja sanoi viimein melkein epätoivoisella anovalla äänellä: Mun on pakko saada kyrpää! Mun on saatava laueta. Mä en kestä enää. Otin kädellä kiinni kalustani ja tein hiljaa runkkausliikkeitä.

Sanoin mahdollisimman välinpitämättömällä äänellä, vaikka sisällä ilkeä sieluni kiljui riemusta: Laitoin Helin kädet uudestaan sängynpäätyyn kiinni.

Hän makasi sängyllä selällään kiivaasti ja jännittyneesti hengittäen, hänen vartalonsa vapisi hiukan ja hän katsoi minuun jotenkin pelokas ilme kasvoillaan. Pelkäsi kai, että piinaisin häntä vielä jotenkin enkä kuitenkaan sallisi lopullista tyydytystä.

Eipä kylläkään pelännyt turhaan, sillä juuri sitä suunnittelinkin. Sitten hän levitti jalkansa valuvaa, märkänä kiiltelevää punaista pilluaan tarjoten. Siihen liikkeeseen kaatui itsehillintäni. Minun oli pakko naida tuota pillua — ja heti! Laskeuduin sängyllä makaavan Helin päälle hänen jalkojensa väliin ja työnsin kaluni sisään. Jukolauta se oli kuuma ja liukas! Jäin käsieni varaan Helin ylle etunojaan, työnsin vehkeeni pohjaan saakka ja paukutin sitten nopealla tahdilla edestakaisin.

Pillusta kuului äänekästä litinää. Vähemmässä kuin puolessa minuutissa Heli alkoi ulista, ensin matalalla hiljaisella katkonaisella äänellä, sitten yhä kovempaa yhtäjaksoisesti kiljuen. Hän nosti jalkansa ristiin pakaroideni taakse ja yritti painaa munaani aina vain kovemmin vasten ylös-alas pumppaavaa lantiotaan. Hän viskasi päänsä taaksepäin ja mongersi jotain käsittämätöntä avoimella suullaan. Hänen vartalonsa liike pysähtyi, hän lakkasi hengittämästä ja hänen selkänsä jännittyi kaarelle.

Lopetin nussimisen ja annoin vain elimeni olla syvällä hänen sisällään. Tunsin, kuinka Helin pillu supisteli todella voimakkaasti kaluni ympärillä. Sitten hänen vartalonsa jännitys katosi ja hän lysähti takaisin sängylle.

Olin pitkään liikkumatta paikoillani, yhä hänen sisällään ja hämmästelin näkemäni laukeamisen kunnioitusta herättävää voimaa. Lopulta havahduin ja aloin hankkia itselleni omaa laukeamistani. Vetelin hiljaa silmät suljettuina pitkiä vetoja edestakaisin ja nautiskelin.

Aina kun tunsin laukeamisen kohta lähtevän käyntiin, pysähdyin kalu pohjaan painettuna ja annoin hyöyn vetäytyä takaisin. Huomasin Helin nopeasti toipuneen äskeisestä orkustaan. Hän huohotti jo kiivaasti ja hänen takapuolensa alkoi taas liikkua allani työntöihini vastaten.

Olin jo kuitenkin itse hyvin lähellä finaalia eikä minulla ollut mitään halua tai tarvetta jäädä odottelemaan sitä, että hän saisi minut kiinni. Kiihdytin tahtiani ja työntöjeni rajuutta valmiina purkautumaan. Tunsin vatsani pohjassa piinaavan nautinnollisen räjähdyksen ja laskin lastini sykäyksittäin pillun perälle.

Mielessäni oli jo äskeisen naintini aikana herännyt eräs ajatus: Halusin painaa Heliä myös perseeseen. Vaikka kaikenlaista oli tullut seksin saralla koettua, niin syystä tai toisesta en ollut koskaan saanut kokeilla kunnon anaalipanoa.

Ajatus nyt mahdollisesti tarjoutuneesta tilaisuudesta kokea tämäkin ihme oli niin kiihottava, että kaluni ei ehtinyt edes juurikaan pehmetä, kun se jo oli täytenä kankena valmiina uusiin koitoksiin. Tiesin, että narttu oli ensimmäisen laukeamisensa jälkeen syttynyt uuden orkun hankintaan, mutta ei ollut sitä vielä saanut. Irrotin käsiraudat ja käskin hänen asettua polvilleen lattialle ylävartalo sängyn päälle laskettuna.

Otin taas esille mustan paksun sauvan. Laitoin vibran päälle ja kutittelin sen kärjellä spermaisia häpyhuulia ja klittaa jonkin aikaa. Muija inahteli vaimeasti ja työnteli hiljaa pilluaan sauvaa vasten. Sitten työnsin sauvan rauhallisesti kokonaan pillun sisälle ja annoin sen tehdä kadehdittavaa työtänsä. Otin nopeasti liukuvoiteen ja levitin reilusti rasvaa sekä munani päähän että Helin piukkaan ryppyreikään. Muijan huokailuista päätellen pillussa suriseva sauva teki työtään kiitettävällä teholla.

Heli ei reagoinut perseensä rasvaamiseen millään näkyvällä tavalla. Odotti kai innostuneena saavansa taas sauvaa molempiin reikiin kuten aikaisemminkin. No, sauvaa oli tulossa ja tällä kertaa aitoa sellaista. Levitin Helin pystyssä olevia muhkeita pakaroita ja asetin kaluni Helin reiälle. Nyt Heli jo hätkähti ja tajusi saavansa jotain muuta kuin patterikäyttöistä. Hän kääntyi katsomaan persereiällään olevaa kankea vauhko kiimainen ilme kasvoillaan, mutta ei sanonut mitään.

Aloin hitaasti upottaa vehjettäni piukkaan reikään. Aluksi hommasta ei meinannut tulla mitään, mutta sitten Heli pyytämättä löysäsi sulkijalihaksensa ja takaportti oli auki. Heli katsoi koko ajan, kun vehkeeni sentti sentiltä painui syvemmälle suoleen.

Hänen suustaan kuului voimakkaita huokauksia ja ähkinää. Perse oli liukas ja pehmeä ja puristus kalussani oli taivaallisen tiukka. Pääsin lopulta tarpeeksi syvälle ja aloitin hiljaisen nussimisen. Painoin toisella kädellä sauvaa syvemmälle Helin pilluun ja liikuttelin sitäkin edestakaisin.

Tunsin tiukassa puristuksessa olevassa kalussani sauvan aiheuttaman värinän. Munani rullasi sisään ja ulos piukassa perseessä. Vatsani läiskähteli vasten Helin tärähteleviä pakaroita. Sauva surisi Helin litiseviä ääniä päästelevässä pillussa.

Heli alkoi äännellä kimein lyhyin voihkauksin ja hänen jalkansa tärisivät. Vatsani pohjassa alkoi kehittyä kutina, jota ei voinut raapia ja se sai minut naimaan nopeammin ja voimakkaammin. Heli riipi lakanaa nyrkkeihinsä rystyset valkoisina ja painoi kasvonsa vasten sänkyä. Hänen tukahtunut voimakas huutonsa täytti huoneen ja hänen pakaransa puristuivat yhteen ja perseen sulkijalihas alkoi supistella voimakkaasti orgasmin iskiessä täydellä voimallaan.

Silloin huusin minäkin ja latasin viimeisetkin spermapisarat Helin perseeseen saadessani yhden elämäni parhaimmista laakeista. Seisoin sängyn vieressä ja katselin Heliä, joka oli noussut ylös lattialta ja makasi alastomana sängyllä. Hän oli täysin raukea ja tyyni ja retkotti huolettoman ja itsevarman tuntuisena selällään jalat hieman levitettyinä. Näin hänen jalkovälinsä ja lakanoiden sotkeutuneen pillusta ja takapuolesta valuneesta spermasta.

Minä sen sijaan olin peseytynyt ja pukeutunut ja lelut olivat jo kassiini pakatut. Mä haluan jatkaa vielä vähän. Viivy niin kauan kuin haluat. Mä dumppaan sen mun nykyisen kaverin. Sen, joka niissä sun ottamissa kuvissa näkyy.

Mä otan sut tästä lähtien mun vakituiseksi panokaveriksi. Olin neljä sekuntia hiljaa ja vastasin sitten hitaalla ja liioitellun selkeällä äänellä: Jos niiden kanssa alkaa liian tuttavalliseksi, niin niistä saa vaan harmia osakseen. Sitä paitsi, tavalliseen tusinapilluun kyllästyy jo yhdestä panosta ja mä pidän vaihtelusta.

Ehdin nähdä Helin suun loksahtavan auki ja hämmästyneen, nöyryytyksen raivon nousevan hänen kasvoilleen ennen kuin poistuin huoneesta. Kiiruhdin parasta mahdollista vauhtia ala-aulaan ja maksoin nopeasti laskun. Juoksin kadulle, hyppäsin autooni ja ajoin pois paikalta kuin riivattu. Rauhoituin vasta kun tiesin olevani niin kaukana, etten enää viitsisi kääntyä takaisin. Nyt tajuan, miksi jotkut eivät tykkää peppuseksistä.

Näköjään mulla on aiemmin ollut hyvä tuuri seksikumppanin suhteen - peppuseksi on ollut jopa nautittavaa, kun kumppani on ollut varovainen ja huomioonottava, tullut hitaasti sisään, kysynyt aina luvan kaikkeen, kysellyt jatkuvasti sattuuko tai millä lailla haluan tehtävän jne.

Nyt osui sitten kohdalle hiukan erilainen tapaus Kyselemättä suoraan sisään kesken normaalin yhdynnän, liukkarina vain sylkeä ja tosi rajua paukutusta ja asennon vaihteluita mun "varovasti!! Arvatkaa onks perse ollu tänään kipeänä.

Jos näitä ei-niin-huomaavaisia tapauksia on enemmänkin liikenteessä, niin en ihmettele, miksi monella on peppuseksistä niin negatiivinen kuva. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Niin valitettavan tuttua Mitä sanoi miehelle, kun työntyi sisään? Sehän käy ihan saatanasti jos ei ole esim. Ja muutenkin tuo raju pamputus Sanoitko miehelle asiasta mitään jälkeen päin? Oliko mies satunnainen tuttavuus?

Mun EX teki kans niin että kesken normaalin takaapäinyhdynnän iski yhtäkkiä peniksensä pyllyyni! O Eka kysyi että saako tulla pyllyyni, kieltäydyin, no tuli silti ja laukes Mä kammosin tosi pitkään peppuseksiä koska mun mies ei vaan osannut No sit onneks löysin "leikkikaverin" joka tietää miten tuolla B-puolella toimitaan.

En pidä ulosteesta seksitouhuissa eikä se minusta ole outoa. Ei ihmisellä oo peräsuolessa ulostetta eillei oo just paskahätä. Itseäni on aina kiihottanut peppuseksi, ja olen useaan otteeseen sitä yrittänyt. Ei tunnu kipua kovassakaan rynkytyksessä, mutta kaikki nautinto kyllä tuntuu.

Joitakin ei vain yksinkertaisesti kiinnosta anaaliseksi eikä siihen tarvita mitään huonoja kokemuksia. Jotkut ei edes halua koittaa sitä ja se on aivan normaalia kieltäytyä anaaliseksistä.

Paitsi tietysti palstalaisten mielestä. Tykkään x 2 List. Ei ole mitenkään normaalia kieltäytyä jostain jota ei ole kokeillut. Itse olen kokeillut enkä pidä, mutta ainakin tiedän sen, enkä luule. Ihan perusasia, jos on yhtään kiinnostunut omasta terveydestä. Mua ei kiinnosta pätkääkään zumba joten en sitä koita. Miksi seksissä on muka niin, että kaikkea pitää koittaa eikä saa sanoa ettei kiinnosta? Tykkään x 1 List.

Munaa perseeseen seksitreffir -

Oliko mies satunnainen tuttavuus? Leena otti Markon kullin varresta kiinni ja puristi viimeisetkin tipat suuhuni. Helin kurkusta pääsi pari tukahtunutta korahdusta sisään painuessani. Ahkerasti jo vuosikausia salilla käyneenä voin katsoa peiliini varsin tyytyväisenä. Leena voihkaisi nautinnosta kun kanki upposi hänen sisäänsä. Sanoin mahdollisimman välinpitämättömällä äänellä, vaikka sisällä ilkeä sieluni kiljui riemusta: Minulla oli tosi lutkamainen olo mistä nautin kyllä täysin rinnoin. Avasimme viinipullon ruoan yhteydessä, vaikka munaa perseeseen seksitreffir makaroonilaatikkoa lämmitimmekin mikrossa. Nyt olisimmekin perheen äidin kanssa kaksistaan aina sunnuntaille asti.

Huokausten lomassa hän työnteli peppuaan sormiani kohti ja kosteasta pillusta ja vartalon elkeistä päätellen hän oli todellakin valmis harrastamaan seksiä kanssani. Minna kääntyi ympäri, siirtyi paremmin sängylle selälleen ja kutsui minut syliinsä. Liikuin kiusoittelevan hitaasti hänen syliinsä suudellen ensin huolella hänen rintojaan ja lopulta suutelimme hetken alastomina sylikkäin. Nousin hiukan ylemmäs ja asettelin kivikovana seisovaa kaluani Minnan kosteille pillun huulille. Työnsin paksua kaluani kosteaan ja varsin tiukkaan pimppaan hitaasti.

Aluksi työnnyin noin puolittain Minnan sisälle ja jo se sai meidät molemmat ääntelemään nautinnosta. Tunsin heti, että Minna on todella taitava sängyssä ja ottaa huomioon miehen nautinnon ja nytkin hän hieroi pakaroitani, selkääni ja niskaani saaden minut nauttimaan entisestään. Kiedoin käteni Minnan ympäri, painauduin häneen tiukasti kiinni ja jatkoin rauhallisia työntöjä. Pian tunsin kuinka olin kokonaan Minnan sisällä ja hiukan tahtiani kasvattaen kuulin jo vahvoja parkaisuja naisen suusta.

Jatkoin työntöjäni kuitenkin vielä varsin rauhallisesti. En halunnut rakastelumme jäävän lyhyeksi vaan halusin sen jatkuvan vielä tovin. Minnan nautinto sen sijaan kasvoi ja kasvoi entisestään allani. Lopulta hän tarttui tiukasti pakaroihini kiinni ja pysäytti näin työntöni. MiniOrgasmi oli tulos Minnalle tästä n. Nautinnon ähkäisyt ja parkaisut naisen suusta ovat parasta jota mies voi sängyssä saada aikaan.

Hetken lepäilyn jälkeen Minna halusi ratsastaa. Siirryin viereen valmiiksi selälleni ja tunsin nyt kuinka helläksi olinkin nussinut oman kaluni Minnan tarttuessa käsillään siihen. Hän tuli nopeasti syliini ja painoi kullini yhdellä pitkällä työnnöllä kokonaan sisälleen! Tämä sai minutkin parkaisemaan varsin rajusti ja salamaniskut kiersivät pitkin vartaloani.

Minna ei häkeltynyt tästä lainkaan vaan aloitti ratsastuksen varmoin ja taitavin ottein. Suljin silmäni ja olin hetken ihan muissa maailmoissa saaden elämäni parasta seksiä.

Minnan isot rinnat liikkuivat valtoimenaan työntöjen tahdissa, nuolin niitä aina kun yletyin niihin ja aika ajoin tunsin kuinka naisen kädet hyväilivät hellästi niskaani, hiuksiani ja kasvojani ylipäänsä. Hyväilin rakastelun jatkuessa Minnan selkää, peppua ja niskaa myös. Kumpikin nautti ilmiselvästi hellästä hyväilystä rakastelun yhteydessä, annoimme käsiemme vaeltaa ilman estoja ja rajoituksia. Tahti oli ollut pitkää rauhallista, mutta hetkessä tunsin kuinka Minnan peppu alkoi liikkua yhä vahvemmin ja rajummin kaluani vasten.

Nyt sain kokea miten aikuinen, taitava Nainen ratsastaa! Ääntä sängyssä pidin nyt minä. Huokailin ja vaikeroin Nautinnon saadessa minut kokonaan valtaansa! Minna teki työtä käskettyä ja aloitti täysivauhtisen nainnin sylissäni. Tätä kesti useita minuutteja ja tunsin hämärän rajamailta kuinka en kestäisi enää kauaa.

Samaan aikaan Minnakin alkoi osoittaa merkkejä laukeamisestaan, hänen vartalonsa väreili kosketuksistani ja hengitys oli katkonaista. Yhtäkkiä Minna nosti peppunsa niin että olin vain senttiä hänen sisällään, pysähtyi hetkeksi ja painoi vielä kerran kullini syvälle pilluunsa voimakkaan parkaisun saattelemana!! Tätä en enää itsekään kestänyt vaan Minnan jatkaessa työntöjään kesken Orgasminsa laukesin syvälle Minnan sisälle! Uupuneina ja raukeina lepäsimme sylikkäin hetken sängyssä.

Suudelmien saattelemana nousimme sängystä ja kävimme yhdessä suihkussa pesemässä rakastelun väsyttämät vartalomme. Ilta jatkui vielä hetken olohuoneessa. Ilmassa ei ollut tippaakaan katumusta eikä häpeää, vaan nautimme toistemme seurasta edelleen samallalailla kuin ennen seksiä. Ilta kääntyi jo puolille öin ja hiukan ylikin ja oli aika mennä jo nukkumaan.

Päätimme varmuuden vuoksi mennä omiin sänkyihimme nukkumaan, Minna aviovuoteeseensa ja minä Ninan makuuhuoneeseen. Äskeinen tapahtuma pyöri ajatuksissani jonkin aikaa vielä sängyssäkin, olinhan harrastanut seksiä tyttöystäväni äidin kanssa! Kuitenkin sain yllättävän pian unen päästä kiinni ja nukahdin sikeään uneen. Ne sanat kuuluivat Minnan suusta, joka tulikin nukkumaan tyttärensä sänkyyn, tyttärensä poikaystävän viereen..

Tagit aikuinen nainen äiti Anopin kiimapillu anoppi kiimainen Kiimainen äiti nai naida paljaalla pettää pettäminen pilluun salasuhde takaapäin Tyttöystävän äitiä. Naapurin muija oli hakeutunut monta kertaa näkyvilleni, kun hänen oma ukkonsa oli …. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Annoin tyttöystäväni äidille munaa kesälomalla lokakuu 19, Suuri ikäero , Syrjähypyt Jätä kommentti 58, Näyttöä.

Annoin tyttöystäväni äidille munaa kesälomalla: Voitelin sormellani reiän ulkopuolen. Työnsin sormea sisälle takapuoleen ja sulkijalihas antoi nyt periksi, vaikka aukko olikin erittäin ahdas. Levitin rasvaa joka puolelle aukon sisäpinnoille.

Asetin seuraavaksi sauvan reiälle ja aloin työntää sitä sisään. Onneksi sauva ja reikä olivat molemmat kunnolla voideltuja, sillä sisäänmeno tuntui hyvin tiukalta. Narttu taisi vähän jännittää.

Työnsin sauvan noin kymmenen sentin syvyyteen ja käynnistin vibran pienelle teholle. Jonkinlainen lyhyt urahdus kuului hänen kurkustaan. Äskeisestä keskustelusta oppineena päätin nyt helpottaa paineitani siltä varalta, että muija tosiaan päättäisi jostain syystä lähteä ennen aikojaan. Sitä paitsi en tiennyt, olisinko enää edes voinut odottaa, sen verran pahasti panetti.

Seisoin kalu kiinni Helin pillussa. Vibra teki omaa työtään naisen anaalissa. Minä sen sijaan asetin oman sauvani pään Helin pillunreiälle, otin molemmin käsin hänen kapeasta uumastaan kiinni ja upotin yhdellä nautinnollisella, hitaalla työnnöllä koko vehkeeni kälyni pilluun. Pillu oli hyvin liukas ja kalu upposi helposti. Ai helvetti kun teki hyvää! Helin kurkusta pääsi pari tukahtunutta korahdusta sisään painuessani. Annoin kaluni olla liikkumatta hänen sisällään, aivan pohjassa saakka.

Heli oli nostanut kasvonsa ylös kämmenistään, hänen hengityksensä kävi tihentyneeseen tahtiin ja tunsin pillun supistelevan patukkani ympärillä aivan kuin sitä sisälleen imien. Muuten hän oli aivan liikkumatta, ei lantion liikettä, ei mitään. Avasin nartun rintaliivit ja päästin rinnat vapaiksi.

Avasin myös hänen hiuksensa ja otin paksun tukon pitkiä hiuksia käteeni. Lisäsin anusvibran moottoriin kierroksia ja painoin sauvan syvemmälle anaaliin. Vedin toisella kädellä hiuksista ja toisella pidin anustappia paikoillaan ja aloin hitaasti nussia Helin pillua. Olin melkein saman tien valmis ja päätin antaa roiskua ilman pitkittelyä. Hakkasin nyt kaluani rajusti Helin pilluun. Hänen pakaransa hytkyivät ja kiinteät rinnat ponnahtelivat edestakaisin työntöjeni tahtiin.

Vedin kiihkoissani hänen hiuksiaan itseäni kohti, niin että hänen niskansa taipui kaarelle. Helin kurkusta kuului nyt melkein yhtäjaksoista vikinää enkä tiennyt, johtuiko se nautinnosta vai kivusta. En tiennyt enkä välittänyt. Vedin kaluni ulos pillusta räjähdyksen hetkellä ja huusin nautinnosta. Katsoin, kuinka iso lasti spermaa roiskui pitkin Helin selkää, pakaroita ja reisiä. Seisoin huojuvin jaloin Helin spermalla vuorattuun perseeseen nojaten. Limainen puolikova kaluni lepäsi hänen ristiselkänsä päällä.

Päästin otteeni Helin hiuksista ja sammutin anustapin moottorin ja vedin tapin ulos. Hän kääntyi katsomaan taakseen. Huoliteltu uralady oli poissa. Tilalla oli hengästynyt, hapsottavahiuksinen ja punaposkinen kiimainen narttu. Hän katsoi lasittunein silmin spermaroiskeista selkäänsä ja selän päällä olevaa kaluani. Hän ei mielestäni ollut lauennut äsken, vaikka lähellä se oli varmasti jo ollut. Näin, kuinka ahnaasti hän katsoi elintäni, joten siitäkin päätellen homma oli hänen kannaltaan jäänyt vähän kesken.

Mutta vaikka silmät anoivat, niin sanaakaan ei hänen suustaan kuulunut. Otin pöytälaatikosta käsiraudat ja kiinnitin toisen lukon Helin oikeaan ranteeseen. Odotin nartun protestoivan tai edes kysyvän mitä aioin, mutta hän vain katsoi tarkasti ja silmät suurina touhuani vastustelematta sitä millään tavalla.

Oli ilmeisesti niin kiimainen, että olisi tehnyt mitä vain tyydytystä saadakseen. Nostin uhrini oikean käden sängynpäätyyn, kiepautin rautojen ketjun sängyn päätylevyyn kuuluvan puisen riman takaa, nostin myös vasemman käden pään yläpuolelle ja napsautin toisen lukon ranteeseen kiinni.

Siinäpä narttu nyt makasi alasti edessäni vangittuna. Hetken mielijohteesta nappasin viereisen sängyn tyynystä tyynynpäällisen ja pujotin sen hänen päähänsä. Ole hiljaa ja tee niin kuin käsketään. Tai jos olet tosissasi, niin häivy nyt heti! Istuin sängyn laidalle sen jalkopäähän ja katselin sängyllä makaavaa naista.

Pää oli tyynyliinan peitossa, joten kasvoja en nähnyt. Rintakehä kohoili voimakkaasti kiivaan hengityksen tahtiin. Vaikka hänen rintansa olivatkin melko suuret, ne törröttivät silti yllättävän kiinteästi pystyssä. Nännit tummanruskeiden renkaiden keskellä olivat kipristyneet koviksi suuriksi rusinoiksi.

Kädet sängyn päätyyn nostettuina hänen hoikka vartalonsa näytti vieläkin hoikemmalta; vatsa oli painunut kuopalle ja alimmat kylkiluut erottuivat selvästi rasvattoman nahan alta. Jalat olivat polvista koukistetut, reidet ja polvet koskettivat toisiaan ja ainoastaan sääret olivat erilleen levitettyinä. Näin kuitenkin hänen kiihotuksesta turvonneen ja kosteudesta kiiltelevän pillunsa reisien alapuolella.

Nousin ja hain leluvarastostani paksun, mustan ja pehmeän hieromasauvan. Levitin Helin polvet reilusti erilleen ja asetin paksun sauvan klitorikselle ja häpyhuulille. Heli säpsähti ja jännittyi. Hänen hengityksensä muuttui kuuluvaksi, raskaaksi huohotukseksi. Käynnistin vibran pienelle teholle ja aloin työntää muhkeaa jöötiä hänen pilluunsa.

Pillu tuntui tiukalta, mutta se oli myös aivan likomärkä ja niin liukas, että sauva lopulta upposi hänen sisäänsä helposti. Vaikka sauva oli melko paksu, se ei ollut erityisen pitkä, joten työnsin sen kokonaan sisälle aivan tappiin saakka.

Heli ei ensin reagoinut sauvaan muutoin kuin kiivaalla ja raskaalla hengityksellä, mutta jo alle puolessa minuutissa huomasin, että hänen lantionsa alkoi selvästi tehdä pienen pieniä nykiviä naintiliikkeitä sauvaa vasten. Otin nopeasti myös jo äsken käytössä olleen anussauvan esiin ja enempiä rasvailematta survaisin sen sille kuuluvaan paikkaan, siis perseeseen.

Käänsin myös anustapista vibran pienimmälle mahdolliselle teholle. Heli makasi sängyllä raskaasti huohottaen. Pään yli vedetty tyynyliina kohoili ja laskeutui voimakkaan hengityksen tahtiin. Pilluun ja perseeseen työnnetyt sauvat surisivat hiljaa. Helin jalat alkoivat liikkua levottomasti edestakaisin, välillä reidet yhteen puristettuina kohti sängyn päätyä suoriksi työntyen ja pakarat ilmaan kohoten, välillä reidet levällään polvet koukkuun vetäytyen.

Lantio teki nykiviä ja koko ajan voimistuvia naintiliikkeitä pillussa ja perseessä hyvin hiljaa värähteleviä, mutta muuten passiivisia sauvoja vasten. Vatsalihakset ja trimmatut pakarat kiristyivät säännöllisin väliajoin tiukkaan puristukseen. Kuvittelin mielessäni, millaiseen kireyteen ja supisteluun nuo treenatut lihakset pillussa ja takapuolessa pystyivät, kun kiimoissaan kieriskelevä narttu yritti lypsää sauvoista itselleen orgasmia pelkkien alapään lihasten avulla.

Istuin sängyn laidalla ja jouduin silloin tällöin työntämään sauvoja takaisin syvemmälle reikiin. Ne kun pyrkivät pulpahtelemaan ulos perseestä ja pillusta voimakkaan lihastyön vaikutuksesta. Muuten en millään tavalla Helin vimmaiseen orgasmintavoitteluun puuttunut. Katsoin vain ja varmistin, ettei hän tavoittelemaansa saisi. Pian Heli alkoi inistä ja vaikeroida melkein yhtäjaksoisesti ja hänen lanteidensa liike kiihtyi siihen malliin, että tiesin hänen pian laukeavan.

Vedin nopeasti molemmat sauvat ulos hänen sisältään. Helin suusta kuului terävä kiljahdus, johon ei sisältynyt järjellistä sanaa, mutta jonka oli tuossa tilanteessa pakko tarkoittaa pettymystä ja vastalausetta. Hän yritti vielä epätoivoisesti reisiään ristiin kihnuttamalla ja persettään lakanaan hankaamalla tavoittaa sen huipun, jonne hän juuri oli pääsemässä. Rautoihin lyödyt kädet yrittivät tempoa itseään irti, mutta turhaan.

Kun apuja ei tullut sauvoista eikä sormista, jäi hän tyydyttämättömänä ja mahlaa valuvana huohottamaan liikkumattomana maaten. Sammutin sauvat ja vedin tyynyliinan pois hänen päänsä päältä. Seisoin hänen edessään kalu kovana kohti kattoa osoittaen. Hän katsoi minuun vieläkin hengästyneenä, hiukset sekaisena sotkuna ja osittain hikiselle, punottavalle naamalle liimaantuneina.

Hän katsoi silmiini etsien kasvoiltani vihjettä siitä, mitä seuraavaksi aioin. Joko vihjettä ei löytynyt tai sitten hän totesi jonkin muun olevan kasvojani mielenkiintoisempaa katseltavaa.

Heli siirsi katseensa silmiensä edessä olevaan munaani ja jäi tuijottamaan sitä keskittynyt ilme kasvoillaan. Seisoin hetken paikallani ja annoin hänen tuijottaa. Toivoin hänen pyytävän sitä sisäänsä, anovan minua nussimaan itsensä tajuttomaksi. Olisin sen mielihyvin tehnyt ja mieli teki tuolla kiimaisesti kaluani tuijottavalla nartullakin, se oli varma.

Mutta pyytämään hän ei alentunut. Irrotin toisen hänen käsistään raudoista ja vapautin ketjun sängyn päädystä. Käskin hänen nousta istumaan ja hänen totellessa käänsin hänen ranteensa selän taakse ja napsautin raudat uudelleen kiinni.

Muija pyörähti perseellään ja istui nyt edessäni silmiensä tasalla tanakasti seisovaa kaluani katsellen. Kanki oli kymmenen sentin päässä Helin kasvoista. Hän kumartui nuo puuttuvat sentit eteenpäin, avasi leukansa ja otti terskan suuhunsa.

Heli veti pari kertaa henkeä, imaisi vehkeen vielä vähän syvemmälle sisäänsä ja alkoi sitten liikuttaa päätään hitaasti edestakaisin. Hän näköjään osasi tämän homman! Imu ja kielen käyttö oli kerrassaan taitavaa työtä ja tuntui todella helvetin hyvältä. Mietin vain, että kenenköhän kanssa muija oli tämänkin taidon opetellut.

Muistelin nimittäin vähän nyhverömäisen siippansa joskus kaljoissaan avautuneen, että seksi Helin kanssa on kuin lämmitettyä kalmoa painaisi; armopano kerran kuussa pimeässä peiton alla ja vain lähetyssaarnaajassa.

Ei tainnut ukko aavistaakaan millaisen pedon kanssa oli aviossa. Syljestä kiiltävä kaluni upposi kerta toisensa jälkeen syvälle Helin suuhun. Muija hinkkasi tuntoherkkää terskaa kielellä, huulilla ja poskien sisäpinnoilla. Voimakas imeminen tuntui saavan veren pakkautumaan jo entisestään äärimmilleen paisuneeseen vehkeeseeni. En puuttunut tai muuten osallistunut Helin suihinottoon millään tavalla. Seisoin vain paikoillani silmät puoliummessa kädet selkäni takana ja nautin parhaasta poskipanosta pitkään aikaan.

Juuri kun tunsin ensimmäinen aavistuksen piakkoin lähestyvästä laukeamisesta ja lastin lennätyksestä, huomasin suihinoton tahdin ja tehon harmittavasti hiipuvan. Nytkö se hitto väsähtää juuri parhaassa paikassa?! Katsoin alaspäin ja näin, ettei tässä suinkaan ollut kysymys mistään väsähtämisestä, vaan pikemminkin keskittymiskyvyn herpaantumisesta. Heli nimittäin istui sängyn laidalla reidet levällään ja perse pitkälle taaksepäin työnnettynä, selän taakse vangitut kädet levittivät lihaksikkaita pakaroita auki ja kiimainen narttu hinkkasi lantiotaan nytkytellen pilluaan vasten sängyn pintaa.

Muija oli niin keskittynyt oman orkkunsa hankintaan, että suihinotto oli päässyt unohtumaan. Kuka se väitti, että naiset osaavat keskittyä useaan asiaan yhtä aikaa? Tartuin häntä olkapäästä kiinni ja tönäisin hänet sängylle makaamaan. Lakanassa sillä kohtaa, johon Heli oli itseään hinkannut, näkyi suuri märkä läiskä. Hän pomppasi takaisin ylös kuin vieteri ja yritti edelleen jatkaa kesken jäänyttä runkkaamistaan. Tönäisin uudestaan ja Heli kaatui sängyllä huutaen: Anna mun vähän vielä!

Heli makasi muutaman sekunnin puhumatta raskaasti hengittäen ja silmiini katsoen ja sanoi viimein melkein epätoivoisella anovalla äänellä: Mun on pakko saada kyrpää! Mun on saatava laueta. Mä en kestä enää. Otin kädellä kiinni kalustani ja tein hiljaa runkkausliikkeitä.

Sanoin mahdollisimman välinpitämättömällä äänellä, vaikka sisällä ilkeä sieluni kiljui riemusta: Laitoin Helin kädet uudestaan sängynpäätyyn kiinni. Hän makasi sängyllä selällään kiivaasti ja jännittyneesti hengittäen, hänen vartalonsa vapisi hiukan ja hän katsoi minuun jotenkin pelokas ilme kasvoillaan. Pelkäsi kai, että piinaisin häntä vielä jotenkin enkä kuitenkaan sallisi lopullista tyydytystä. Eipä kylläkään pelännyt turhaan, sillä juuri sitä suunnittelinkin.

Sitten hän levitti jalkansa valuvaa, märkänä kiiltelevää punaista pilluaan tarjoten. Siihen liikkeeseen kaatui itsehillintäni. Minun oli pakko naida tuota pillua — ja heti! Laskeuduin sängyllä makaavan Helin päälle hänen jalkojensa väliin ja työnsin kaluni sisään. Jukolauta se oli kuuma ja liukas! Seksikauppojen sivuihin ei voiluottaa. Personal lubricant - Wikipedia, the free encyclopedia. Ulostetta se on pienempikin määrä. Jos ei ole niin aikuinen, että tämän tajuaa, niin kannattaa olla asiasta hiljaa.

Monella libido ajaa ällötyksen ohi. Anteeks mutta miks te annoitte sen panna perseeseen? Miksette riuhtoneet itseänne vapaiksi? Turha sitä on täällä enää vinkua jos kerran annoitte panna vaikka tuntui kamalalta. EN minä ainakaan antais Löpö Rectum , Tollaset miehet on vaan kattonu sitä pornoo jossa tehdään niin et sylkästään ja laitetaan perseeseen ilman mitään hissutteluja. Ja ihan oikeasti luulevat varmaan oppineensa jotain kivaa näytellyistä pornofilmeistä.

Kyl heille pitäs opettaa et tosielämä on ihan erilaista. Ja jos et sille miehelle tosta mitään sanonu, ni oot ollu ihan mukana siinä hänen tyhmyyden kehittämisessä. Joo ja pornossa se reikä on tasan tarkkaan etukäteen lämmitelty ja liukastettu jotta sen mulkun voi runtata sinne ja alkaa jyystämään. Todellisuudessahan se voi jopa revetä muuten. Ainahan mulla on järkevät mielipiteet. Jos nyt viittaat edelliseen viestiini niin en siltikään ymmärrä naista joka kokee että persepano tuntuu kivuliaalta ja kamalalta, silti antaa ukkonsa panna ja tulee sitten tänne valittamaan asiasta.

Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

Munaa perseeseen seksitreffir -

Kuitenkin sain yllättävän pian unen päästä kiinni ja nukahdin sikeään uneen. Sormi upposi pillun uumeniin kuin veitsi voihin. Täällä hölistään aina pidätyskyvyttömyyyksistä ja muista, eikä koskaan ajatella, että sekin on taitolaji. Tykkään x 2 List. Lopulta Minna painoi itsensä minua vasten, halasimme tiukasti ja hymyilimme toisillemme, tajuten mihin tämä kaikki tulisi johtamaan. Otin voidetta myös sormeeni ja aloin rasvata Helin kakkospesää. Eipä ollut taaskaan kaukana se että olisin lauennut kun jatkoi siinä samalla ratsastusta.