Moneymami matkaseuraa vailla

Lue nämä vinkit ja hanki uusi reissukaveri! Sopivan matkaseuralaisen löytäminen voi joskus olla haaste, sillä aina ystäväpiiristä ei löydy matkakumppaniksi kelpaavaa kaveria, joka olisi valmis lähtemään maailmalle. Ellei kukaan vanhoista ystävistäsi ole kiinnostunut lähtemään kanssasi matkalle, on matkaseuran löytäminen oman piirin ulkopuolelta yllättävän helppoa.

Rantapallo kokosi viisi vinkkiä, joiden avulla pääset alkuun. Matkakumppania valitessa kannattaa käyttää maalaisjärkeä ikävien tilanteiden välttämiseksi, mutta älä kuitenkaan ole liian epäluuloinen. Muista myös olla avoin ja joustava, jos lähdet matkalle ennalta tuntemattoman henkilön kanssa. Suomalainen omatoimimatkailijoiden sivusto Pallontallaajat on toiminut jo yli kymmenen vuotta matkailijoiden kokemusten ja vinkkien jakopaikkana. Sivuston keskustelupalsta kokoaa matkailusta kiinnostuneet yhteen, ja Pallontallaajien suosituin keskustelualue onkin matkaseuraa-palsta , joka on vakiintunut matkailijoiden keskuudessa paikaksi, josta voi löytää samanhenkistä matkaseuraa.

Etsitpä sitten seuraa tulevalle äkkilähdölle, pitkälle junamatkalle tai vaikkapa vain lyhyelle kaupunkilomalle, matkakumppani voi odotella Pallontallaajien keskustelupalstalla. Helpoin tapa löytää tuttu matkakumppani tiiviin ystäväpiirin ulkopuolelta on etsiä tulevaa reissukaveria omalla Facebook-seinällä. Ellei kukaan jo olemassa olevista Facebook-kavereista vastaa matkakutsuun tai et halua matkustaa kenenkään tuntemasi henkilön kanssa, etsi reissuseuraa Facebookin matkailijaryhmistä.

Voit hakea matkaseuraa kohteesta riippuen vaikkapa Facebookin Espanjan Aurinkorannikon tai Lontoon omista ryhmistä. Kohdekohtaiset ryhmät löytyvät helposti Facebookin hakutoimintoa käyttämällä. Tai jos et vielä tiedä minne aiot matkustaa, selaile ideoita ja muiden ehdotuksia verkkoyhteisön yleisistä matkailijaryhmistä.

Jos bongaat vaikkapa Äkkilähtöjen Facebook-sivuilla hyvän tarjouksen, voit kokeilla löytyisikö matkaseura kommentoimalla tarjoukseen. Matkalle lähtemisen kynnys voi olla matala, kun lennot tai matka on jo löydetty valmiiksi.

Ole spontaani ja kirjoita viesti rohkeasti, ja saatat löytää elämäsi reissukaverin! Seuranhakusovellus Tinder on mainio väline seuran löytämiseen, joten miksi et kokeilisi sitä myös matkakumppanin etsinnässä? Kun löydät sopivan henkilön, testaa vastapuolen spontaanius kysymällä häntä mukaasi matkalle. Saatat löytää suositun sovelluksen avulla mahtavaa matkaseuraa. Voit kokeilla Tinderin tehokkuutta myös matkan aikana, sillä sovellus tarjoaa seuralaiseksi samalla alueella olevia henkilöitä.

Jos joudut lähtemään matkalle yksin, etsi matkaseuraa paikan päällä deittisovelluksen avulla. Matkaseuran lisäksi voit saada myös paikallisoppaan kertomaan, mitkä ovat kohteen parhaat paikat. Verkon perinteiset deittisivustot ovat oiva paikka löytää treffiseuraa, mutta palvelujen avulla voi etsiä myös pelkkää matkakumppania.

Vaikka et etsisi seurustelusuhdetta tai edes treffiseuraa, kokeile saatko deittisivuston avulla reissukaverin matkallesi. Esimerkiksi kotimainen E-kontakti on mainio paikka etsiä uutta matkakaveria verkosta.

Kaipaatko ympärillesi matkailusta kiinnostuneita ihmisiä? Jos et löydä heitä ystäväpiiristäsi, perusta matkablogi ja tutustu lukijoihisi sekä muihin matkabloggaajiin, ja matkailusta kiinnostuneesta seurasta ei tule puutetta. Panosta blogiisi, kerro siellä itsestäsi ja omista matkoistasi sekä tietysti matkasuunnitelmistasi.

Lue ja kommentoi myös ahkerasti muiden blogeja ja ole yhteydessä toisiin matkabloggaajiin. Sitä kautta löydät ihmisiä, jotka innostuvat matkaehdotuksista helposti ja saattavat lähteä kanssasi matkalle jopa lyhyellä varoitusajalla! Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. S päivämäärät on randomilla heitetty. Vuodeksi vapaa kuin taivaan lintu päästessään pois Babylonin kahleista ja oravanpyöräst, sekä nyt on tarkoitus jatkossa kääntää elämä päälaelleen Okei, ehkä olen vain loman tarpeessa ja mielikuvitus ei voi olla se rajanveto: Työn alla on vain matkaplääni ja Suomen kovimman matkailija kaksikon Madventures seikkailijan käsikirja luettavana, niin et jo melkoisen hyvä fiilis tulevasta matkasta vaikkakin kirjan kansien sijasta muistona ois postikortille verran mahtuen tuliaisina: Olen 18v tyttö vailla matkaseuraa.

Olen aina unelmoinnut Japanin matkasta! Eniten odotan shoppailua ja tokyon disneylandia jne. Olen erittäin positiivinen ja mukava ihminen. Minun kanssa tulee hyvin toimeen: Suunnitellaan yhdessä täydellistä ikimuistoista matkaamme!: Olen suunnitellut matkaa Uuteen-Seelantiin töihin working holiday viisumin turvin.. Ehkäpä hiukan vois tutustua samalla Polynesiaankin. Fiji, Vanuatu, Tonga ja Uusi-Kaledonia kiinnostaisi..

Paluumatkalla Suomeen ehkä jonkin verran Kaakkois-Aasiaan tutustumista. Olisi mielenkiintoista kuulla jos jollain muulla on samankaltaisia suunnitelmia.

Eli suunnitelmissa olis lähteä talvella Ei ole mitään tarkaa aikaa ensimmäiselle "pitkälle" reppureissulle, joka on takaraivossa kytenyt vuosia. Eli hetkeksi vittuun oravanpyörästä. Noin 3 kk voisi olla sopiva aika. En ole ihan ummikko reissaamisessa ja pärjäilen yksin ihan hyvin, mutta seura ei olis pahitteeksi, vaikka osaksi matkaa. Jos kiinnostus heräs yhtään nii laita koodii.

Mitään ei ole vielä lukkoon lyöty. Olen suuntaamassa Australiaan marraskuussa ja olisi mukava saada reissukaveri ainakin matkan alkuun. Sukupuolella ja iällä ei niin väliä, kunhan oot rento, reipas ja mukavaa seuraa.

Haluaisitko nähdä maailmaa mutta et löydä ystäväpiiristäsi matkaseuraa? Lue nämä vinkit ja hanki uusi reissukaveri! Sopivan matkaseuralaisen löytäminen voi joskus olla haaste, sillä aina ystäväpiiristä ei löydy matkakumppaniksi kelpaavaa kaveria, joka olisi valmis lähtemään maailmalle.

Ellei kukaan vanhoista ystävistäsi ole kiinnostunut lähtemään kanssasi matkalle, on matkaseuran löytäminen oman piirin ulkopuolelta yllättävän helppoa. Rantapallo kokosi viisi vinkkiä, joiden avulla pääset alkuun.

Matkakumppania valitessa kannattaa käyttää maalaisjärkeä ikävien tilanteiden välttämiseksi, mutta älä kuitenkaan ole liian epäluuloinen. Muista myös olla avoin ja joustava, jos lähdet matkalle ennalta tuntemattoman henkilön kanssa. Suomalainen omatoimimatkailijoiden sivusto Pallontallaajat on toiminut jo yli kymmenen vuotta matkailijoiden kokemusten ja vinkkien jakopaikkana.

Sivuston keskustelupalsta kokoaa matkailusta kiinnostuneet yhteen, ja Pallontallaajien suosituin keskustelualue onkin matkaseuraa-palsta , joka on vakiintunut matkailijoiden keskuudessa paikaksi, josta voi löytää samanhenkistä matkaseuraa. Etsitpä sitten seuraa tulevalle äkkilähdölle, pitkälle junamatkalle tai vaikkapa vain lyhyelle kaupunkilomalle, matkakumppani voi odotella Pallontallaajien keskustelupalstalla.

Helpoin tapa löytää tuttu matkakumppani tiiviin ystäväpiirin ulkopuolelta on etsiä tulevaa reissukaveria omalla Facebook-seinällä. Ellei kukaan jo olemassa olevista Facebook-kavereista vastaa matkakutsuun tai et halua matkustaa kenenkään tuntemasi henkilön kanssa, etsi reissuseuraa Facebookin matkailijaryhmistä. Voit hakea matkaseuraa kohteesta riippuen vaikkapa Facebookin Espanjan Aurinkorannikon tai Lontoon omista ryhmistä.

Kohdekohtaiset ryhmät löytyvät helposti Facebookin hakutoimintoa käyttämällä. Tai jos et vielä tiedä minne aiot matkustaa, selaile ideoita ja muiden ehdotuksia verkkoyhteisön yleisistä matkailijaryhmistä. Jos bongaat vaikkapa Äkkilähtöjen Facebook-sivuilla hyvän tarjouksen, voit kokeilla löytyisikö matkaseura kommentoimalla tarjoukseen.

Matkalle lähtemisen kynnys voi olla matala, kun lennot tai matka on jo löydetty valmiiksi. Ole spontaani ja kirjoita viesti rohkeasti, ja saatat löytää elämäsi reissukaverin! Seuranhakusovellus Tinder on mainio väline seuran löytämiseen, joten miksi et kokeilisi sitä myös matkakumppanin etsinnässä? Kun löydät sopivan henkilön, testaa vastapuolen spontaanius kysymällä häntä mukaasi matkalle.

Saatat löytää suositun sovelluksen avulla mahtavaa matkaseuraa. Voit kokeilla Tinderin tehokkuutta myös matkan aikana, sillä sovellus tarjoaa seuralaiseksi samalla alueella olevia henkilöitä. Jos joudut lähtemään matkalle yksin, etsi matkaseuraa paikan päällä deittisovelluksen avulla.

Matkaseuran lisäksi voit saada myös paikallisoppaan kertomaan, mitkä ovat kohteen parhaat paikat. Verkon perinteiset deittisivustot ovat oiva paikka löytää treffiseuraa, mutta palvelujen avulla voi etsiä myös pelkkää matkakumppania. Vaikka et etsisi seurustelusuhdetta tai edes treffiseuraa, kokeile saatko deittisivuston avulla reissukaverin matkallesi.

Esimerkiksi kotimainen E-kontakti on mainio paikka etsiä uutta matkakaveria verkosta. Kaipaatko ympärillesi matkailusta kiinnostuneita ihmisiä? Jos et löydä heitä ystäväpiiristäsi, perusta matkablogi ja tutustu lukijoihisi sekä muihin matkabloggaajiin, ja matkailusta kiinnostuneesta seurasta ei tule puutetta. Panosta blogiisi, kerro siellä itsestäsi ja omista matkoistasi sekä tietysti matkasuunnitelmistasi.

Lue ja kommentoi myös ahkerasti muiden blogeja ja ole yhteydessä toisiin matkabloggaajiin. Sitä kautta löydät ihmisiä, jotka innostuvat matkaehdotuksista helposti ja saattavat lähteä kanssasi matkalle jopa lyhyellä varoitusajalla! S päivämäärät on randomilla heitetty. Vuodeksi vapaa kuin taivaan lintu päästessään pois Babylonin kahleista ja oravanpyöräst, sekä nyt on tarkoitus jatkossa kääntää elämä päälaelleen Okei, ehkä olen vain loman tarpeessa ja mielikuvitus ei voi olla se rajanveto: Työn alla on vain matkaplääni ja Suomen kovimman matkailija kaksikon Madventures seikkailijan käsikirja luettavana, niin et jo melkoisen hyvä fiilis tulevasta matkasta vaikkakin kirjan kansien sijasta muistona ois postikortille verran mahtuen tuliaisina: Olen 18v tyttö vailla matkaseuraa.

Olen aina unelmoinnut Japanin matkasta! Eniten odotan shoppailua ja tokyon disneylandia jne. Olen erittäin positiivinen ja mukava ihminen. Minun kanssa tulee hyvin toimeen: Suunnitellaan yhdessä täydellistä ikimuistoista matkaamme!: Olen suunnitellut matkaa Uuteen-Seelantiin töihin working holiday viisumin turvin.. Ehkäpä hiukan vois tutustua samalla Polynesiaankin. Fiji, Vanuatu, Tonga ja Uusi-Kaledonia kiinnostaisi..

Paluumatkalla Suomeen ehkä jonkin verran Kaakkois-Aasiaan tutustumista. Olisi mielenkiintoista kuulla jos jollain muulla on samankaltaisia suunnitelmia. Eli suunnitelmissa olis lähteä talvella Ei ole mitään tarkaa aikaa ensimmäiselle "pitkälle" reppureissulle, joka on takaraivossa kytenyt vuosia.

Eli hetkeksi vittuun oravanpyörästä. Noin 3 kk voisi olla sopiva aika. En ole ihan ummikko reissaamisessa ja pärjäilen yksin ihan hyvin, mutta seura ei olis pahitteeksi, vaikka osaksi matkaa. Jos kiinnostus heräs yhtään nii laita koodii. Mitään ei ole vielä lukkoon lyöty.

Olen suuntaamassa Australiaan marraskuussa ja olisi mukava saada reissukaveri ainakin matkan alkuun. Sukupuolella ja iällä ei niin väliä, kunhan oot rento, reipas ja mukavaa seuraa.

Laita viestiä jos vähänkin kiinnostaa, niin sovitellaan aikatauluja ja suunnitelmia! Nämäkään ei oo kiveen hakattu, eli mahdolliset moneymami matkaseuraa vailla yms täysin mahdollisia. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kiinnostaa niin jutellaan lisää! Helpoin tapa löytää tuttu matkakumppani tiiviin ystäväpiirin ulkopuolelta on etsiä tulevaa reissukaveria omalla Facebook-seinällä. Olen seikkailunhaluinen ja rento ihminen jonka kanssa lovense pikkuhousujen myynti mukava matkailla. Suomi julkaisee oman emojikokoelman — ensimmäisenä maailmassa! Seuraa moottoripyöräreissuun    Bikergirl Ikä: